172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 172 resultater.
MercantecElektriker søges til spændende job som underviser

Mercantec, Viborg

Det går forrygende med elektrikeruddannelsen i Viborg, og vi mangler derfor endnu en underviser til vores team. Så hvis du brænder for el-faget og har lyst til og interesse for at hjælpe unge mennesker med at få en uddannelse inden for et spændende fag i rivende udvikling, så er det måske noget for dig.

Jobbet som underviser på elektrikeruddannelsen er aldrig kedeligt, og hver dag møder du både elever, kursister og kolleger, der deler dine interesser. Vores faglige og teknologiske ambitioner er høje, og du kommer derfor med garanti til udvikle dig både fagligt og personligt i jobbet. Det er vores mål at uddanne og inspirere eleverne til at kombinere teoretisk viden med praktiske og håndværksmæssige færdigheder.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Løjstrup Dambrug A/SDambrugselev

Løjstrup Dambrug A/S

Arbejdssted:

 • Efter aftale på en eller flere af vores dambrug: Løjstrup, Værum, Rindsholm, Katrinedal, Bryrup og Mønsted

Arbejdsopgaver:

 • Daglig fodring, sortering og pasning af fisk
 • Overvågning af kvalitet- og miljøforhold
 • Læsning af fisk
 • Avlsarbejde og ægproduktion på klækkeri

Vi tilbyder:

 • En alsidig arbejdsplads, hvor man får ansvar for alle arbejdsområder på dambrugene
 • Gode og ordnede arbejdsforhold
 • Skiftende arbejdstider og weekend- og aftenvagter
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
velas
Digitaliseringsmedarbejder

velas, Viborg, Søften eller Horsens

Til at bringe os videre i vores udvikling og vækst, søger vi en medarbejder med flair og interesse for optimering, implementering og digitalisering i økonomiske processer.

Vi forestiller os, at du har praktisk erfaring fra en stilling som IT-ingeniør, ERP-konsulent, revisor med speciale i digitale processer eller tilsvarende med indsigt i økonomi og ERP-systemer.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af

 • Idèoplæg til effektivisering, forbedringsforslag mv.
 • Beslutningsoplæg til ledelsen, så vi har et relevant grundlag at træffe beslutninger ud fra. Dette kan være oplæg ved eget tiltag eller ledelsesbestilte opgaver.
Hella Gutmann Solutions A/SBusiness Development Manager - Biltekniske data og softwareløsninger

Hella Gutmann Solutions A/S, Viborg

Til vores nordiske salgsorganisation søger vi en Business Development Manager, der i samarbejde med det øvrige salgsteam skal udvikle salget af biltekniske dataløsninger til nuværende og nye kunder, samt være bindeled på de forskellige tekniske dataløsninger til vores tyske moderselskab.

Som Business Development Manager vil du få salgsansvaret for vores biltekniske onlineløsninger i Skandinavien. Du samarbejder med intern salg og marketing og sørger for, at vores kunder altid er opdateret, så at de får optimal udnyttelse af vores produkter med en høj brugsfrekvens.

Dine opgaver vil være:

 • Ansvarlig for salgsudviklingen af de biltekniske dataløsninger i Skandinavien
 • Udvikling af kommercielle tilbud over for grossistpartnere og øvrige potentielle kunder
 • Koordinere kundeprojekter i samarbejde med vores Data Product Owner
Einfach ApSController til fremtidens bogholderi

Einfach ApS, Viborg

Vi søger en controller på 37 timer til vores team i Viborg. Som medarbejder hos EINFACH træder du ind i en effektiv virksomhed, der går forrest i den digitale udvikling af branchen. Her skal du ikke bekymre dig om at lede efter et tabt dokument på den rette hylde eller i den rette folder.

Vi arbejder primært med 4 områder: Bogføring og betalinger, fakturering, løn og rapportering. Ligesom dine kolleger er du tilknyttet faste kundeteams, og du kommer til at være kundens kontaktperson hos os.

Du kommer primært til at stå for:

 • Controlling og udarbejdelse af perioderapportering
 • Support til bogholderne i dine teams
 • Procesforbedringer og optimering
Einfach ApSRegnskabsassistent til fremtidens bogholderi

Einfach ApS, Viborg

En af vores dygtige regnskabsassistenter skal på barsel og vi ønsker at udvide vores team. Derfor søger vi en regnskabsassistent pr. 1. december 2020.

Vi arbejder primært med 4 områder: Bogføring og betalinger, fakturering, løn og rapportering. Ligesom dine kolleger er du tilknyttet faste kundeteams. Vi arbejder ikke med branchespecifikke kunder og opgaverne er forskelligartede – så du opbygger en bred forståelse for økonomistyring i mange typer virksomheder.

Du kommer primært til at stå for:

 • registrering og håndtering af bilag i elektroniske flows
 • lønbehandling i bl.a. DataLøn og Danløn
 • fakturering
 • klassiske bogføringsopgaver, herunder afstemninger og klargøring af materiale til revisor
S/I FGU-MidtjyllandVi søger økonomiansvarlig pr. 1. januar (eller tidligere)

S/I FGU-Midtjylland, Viborg

FGU Midtjylland er en selvejende statslig institution beliggende i Viborg. Uddannelsen startede i august 2019 for unge, der ikke er umiddelbart uddannelsesparate, og som har brug for et uddannelsestilbud, der kvalificerer til et selvstændigt og selvforsørgende voksenliv gennem uddannelse eller job.

Vi søger en faglig ansvarlig for økonomi, der:

 • kan sikre økonomifunktionen med forretningsgange og afstemningsprocedurer med bl.a. faktureringsprincipper ift. samarbejdspartnere, metode til IDV og momsprincipper
 • har det daglige ansvar for institutionens budgetlægning, bogføring og regnskab
 • sikrer udarbejdelse af kvartalsvise budget- og likviditetsopfølgninger
Café Morville ApSKOK eller selvlært MADENTUSIAST, 25 timer ugentligt

Café Morville ApS, Viborg

Vi er en klassisk café beliggende i Viborg med en forkærlighed for det franske køkken. Så er du vild med fisk, confiteret andelår, muslinger, tatar og creme brulee - og ikke mindst - ønsker du at tilberede de franske "vindere", så vil vi blive glade for at modtage en ansøgning fra dig.

Vi er en café med 25 år på bagen med samme ejere hele vejen igennem. Så du bliver en del af et historisk sted, som alle kender. Der er én grund til, at Morville endnu lever efter alle disse år, og det er hårdt arbejde. Derfor forventer vi også, at du kan ta' fat, men også at du af natur er glad, hjælpsom, fleksibel og villig til at gå en ekstra meter for dine kolleger, når der er brug for det.

Til gengæld bliver du en del af et sted, som virkelig brænder for den gode mad. Vi har en af landets ypperste kokke på besøg et par gange om året, hvor vi sammen med ham skaber menukortet.

Evida
Udbudskonsulent (barselsvikar)

Evida, Viborg

Vil du som udbudskonsulent sætte dit aftryk på en helt ny virksomhed med 35 års erfaring?

Din vigtigste opgave vil være at sikre, at der altid er gode aftaler til rådighed for Evidas mange funktioner og opgaver. Du sikrer, at indkøb foretages efter gældende lovgivning, og at vi får den ønskede kvalitet til den bedste pris.

Evida

Du kommer derfor til at arbejde med indkøbs- og udbudsopgaver af forskellig karakter, og størstedelen af vores udbud gennemføres med forhandlingsrunder, som du selv varetager. Du får rig mulighed for sparring med kolleger både i og uden for din faggruppe, men det er dig, der er specialist på dit område.

Evida
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
MatchMind Projektleder

MatchMind søger for Vils Entreprenøren i Viborg

Vil du arbejde med projekter inden for byggemodninger og kloakering i Midtjylland - og med et par dage om ugen på Sjælland?

Vils Entreprenørforretning har travlt og udvider deres team med en projektleder, der selvstændigt vil få ansvaret for projekter i Midtjylland og på Sjælland. Du planlægger selv din tid, men vi forventer, at du er på pladser på Sjælland et par dage om ugen.

Du får job i en virksomhed i vækst, med en moderne ledelsesstil - og ikke mindst dygtige og dedikerede kolleger. Du bliver tilknyttet afdelingen i Viborg, men befinder dig ofte på pladserne, til møder med bygherrer, medarbejdere og andre interessenter.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig drift og planlægning af projekter herunder bemanding og indkøb af materialer
 • Byggemøder med bygherrer, rådgivere, underentreprenører og leverandører
 • Ansvarlig for sikkerhed og kvalitet på pladsen
Bowl’n’FunKøkkenleder

Bowl’n’Fun, Viborg

KVALITETSBEVIDST KØKKENLEDER SØGES TIL RESTAURANT THE GRILL I VIBORG

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenleder er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen.

Som køkkenleder skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenleder hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F&B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding.

Vi søger en ny køkkenleder til Restaurant The Grill i Viborg der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Myrthue A/SIsolatør/tømrer

Myrthue A/S, Viborg

Vi tilbyder en virksomhed med positiv omgangstone. Medarbejdere, som kan lide at være del af en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvor man kan arbejde selvstændigt.

Vi søger isolatør eller tømrer med erfaring, eller interesse for indblæsning af isolering, primært papiruld. Vi isolerer alle former for konstruktioner.

Primære opgaver:

 • Indblæsning af isolering, primært papiruld men også Rockwool.
 • Hvis du er tømrer - alle former for tømrerarbejde.
 • Alle former for forefaldende arbejde inden for tømrerfaget.
Meny
Købmand

Meny, Viborg

Skal du være leder af et nyt og moderne Gourmet Supermarked?

Som købmand er du butikkens omdrejningspunkt for både kunder og medarbejdere. Der forventes derfor en stor lyst og vilje til at gå forrest og være med til at udvikle butikkens drift og medarbejdere. Du er samtidig i høj grad butikkens ansigt ud ad til, og det forventes, at du indgår som en aktiv spiller i byens handelsliv og lokalsamfund.

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, samtidig med at du bakkes op af et stærkt kædekoncept og bagland.

 Nykredit
,
Privatrådgiver med bankerfaring til Center Viborg

Nykredit

Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, og kan du yde kvalificeret rådgivning? Kan du håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper til at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse? Så er du måske vores nye privatrådgiver!

Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

F&H A/S
Salgskonsulent til Midtjylland (barselsvikariat)

F&H A/S, Viborg

Har du en stærk salgsprofil, og brænder du for bolig- og interiørprodukter?

Som vores nye salgskonsulent skal du være drevet af at opbygge, fastholde og udvikle gode relationer med vores kunder. Kunderne er f.eks. Salling, Sinnerup, Imerco og Kop & Kande, og der er altid nye tiltag i gang med vores mange spændende brands.

Du kommer til at arbejde i et salgsteam på 5 salgskonsulenter, der varetager kontakten til de danske faghandels butikker. Tempoet og ambitionsniveauet er højt, omgangstonen uformel og der hersker en god teamånd både i ’marken’ og på hovedkontoret i Viborg.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Kunde- og budgetansvar Midtjylland
 • Salg på tværs af alle varekategorier
 • Produkttræning på tværs af alle varekategorier
Viborg KommuneChef for Natur og Miljø

Viborg Kommune

Brænder du for natur- og miljøområdet og motiveres du af, sammen med tre afdelingsledere og 95 medarbejdere, at spille proaktivt ind i de politiske dagsordener med visioner og ambitioner? Så vil vi gerne have din ansøgning til denne spændende stilling i et område præget af høj faglighed og stor medarbejdertilfredshed.

Byrådet i Viborg Kommune har vedtaget en sammenhængsmodel med en klar vision om at skabe sammenhæng for kommunens borgere og erhvervsliv. Med realisering af nye konkrete målsætninger skal der skabes endnu større værdi, helhed og sammenhæng i ydelserne.

Viborg Kommune søger en ny chef for Natur og Miljø, der søger stillingen, fordi hun/han motiveres af at lede et i forvejen velfungerende område, og med det, som et positivt fundament, tager teten på proaktivt at udvikle samarbejdet med erhvervslivet, interesseorganisationer og borgere.

Jobindex A/S
GIS-tekniker – deltag i den grønne omstilling

Jobindex A/S søger for Evida i Viborg

Kunne du tænke dig at sætte din GIS-ekspertise i spil, når du er med til at videreudvikle en virksomhed med 35 års erfaring?

Lige nu er vi midt i en spændende fusionsproces, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab, samtidig med at vi er midt i en grøn omstilling. Vi er fx i fuld gang med at indfase biogas for at fremtidssikre gasnettet.

Evida

Et af de vigtigste punkter i vores fusionsproces er, at vi i løbet af de kommende år skal sammenlægge flere systemer til et samlet system, der sikrer, at vi bliver ét fælles Evida – med hovedsæde i Viborg.

Som GIS-tekniker er du derfor med til at sammenlægge Evida Syds GIS-system og data i ArcGIS med Evida Nords G/technology til ét fælles GIS-system.

Jobindex A/S