226 job matcher din søgning 226 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GAME Denmark
Projektkoordinator til GAME Streetmekka Viborg

GAME Denmark

Elsker du gadeidræt og streetkulturen? –og brænder du for:

 • at gøre en social forskel for børn og unge?
 • planlægning, udvikling og afvikling af events?

– så er det måske dig vi står og mangler!

GAME Streetmekka Viborg søger en fuldtidsmedarbejder til, i samarbejde med den daglige leder og et stærkt team af juniorkoordinatorer, at sikre både den daglige drift og den videre udvikling af huset. Det indebærer bl.a.:

 • planlægning og afvikling af events
 • koordinering af projekter og programmer
 • salg, promovering samt håndtering af bookinger
GAME Denmark
Evida
Kundesupportere

Evida, Viborg

Evida

Vi søger to engagerede kundesupporter, der vil være med til at opretholde det høje serviceniveau, som Evida står for. Er du en af dem? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores gode og stærke team.

Evida og det danske gas-net er en del af Danmarks grønne omstilling. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af natur- og biogas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 450 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Evida
Evida
Sagsbehandler til Evidas Debitorafdeling

Evida, Viborg

Evida er i rivende udvikling og har brug for hjælp. Hvis du har evnerne og engagementet til at løfte opgaver indenfor inddrivelse, rykning, inkasso og bogføring, så er det dig, vi søger. Her har du muligheden for at udvikle dine kompetencer og videreudvikle vores debitorfunktion og samtidig være med til at præge den kultur og arbejdsform, vi skal have i Evida.

Evida

Du er en dygtig kommunikator, som evner at håndtere vanskelige og udfordrende samtaler med kunderne. Derfor må du gerne have erfaring med at tackle de svære samtaler, der nogle gange opstår, når man sidder i en debitorafdeling.

Evida
MercantecUnderviser til matematik, fysik og naturfag på GF1

Mercantec, Viborg

Vi søger en underviser til grundfagene matematik, fysik og naturfag til erhvervsuddannelsernes grundforløb (GF1) samt til at indgå i teamet omkring specialpædagogisk støtte (SPS)

Størstedelen af undervisningen på GF1 er bygget op omkring tværfaglige projekter, der tydeligt viser sammenhængen mellem teori og praksis. Projekterne har ofte direkte relation til erhvervslivet, og som grundfagsunderviser skal du i så vidt omfang som muligt forsøge at integrere dine fag i de tværfaglige projekter. Naturligvis er det nødvendigt en gang imellem at fokusere 100% på grundfagene, men jo mere faget kan relateres til noget praktisk jo bedre.

Du bliver en del af et inspirerende unge-miljø, hvor det sociale sammenhold både blandt elever og undervisere er et vigtigt parameter.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
MercantecLærer til teknikfag og teknologi på htx og eux

Mercantec, Viborg

Kan du give din viden om arkitektur, byggeri og teknologi videre? Midtbyens Gymnasium søger lærer til teknikfag og teknologi på htx og eux.

På Midtbyens Gymnasium søger vi en kollega, som brænder for arkitektur, byggeri og teknik til undervisning i fagene ”Teknikfag A/B byggeri og energi” og ”Teknologi B” på htx og eux. Stillingen er på fuld tid.

Vi søger en underviser, som har teoretisk og eventuelt også praktisk erfaring med ovenstående områder. Du har en lang videregående uddannelse som fx arkitekt eller civilingeniør, og du har interesse i at give din viden videre. Du har ikke nødvendigvis prøvet at undervise før, men du har pædagogisk interesse, og du har lyst til at arbejde med unge mennesker.

 XL-BYG,
Sælger til byggecenter

XL-BYG, Viborg

Du har nu mulighed for at blive del af en forretning i spændende udvikling. Vi er netop gået i gang med at bygge en ny og stor forretning, som vi ser frem til at kunne flytte ind i næste forår, og som du kan være med til at sætte dit præg på.

Bliv del af et super godt team
Som sælger har du nu mulighed for at blive en del af XL-BYG Tømmergaarden i Viborg.

Du skal brænde for at give vores kunder den allerbedste service! Din primære opgave og fokus bliver kunderne – både i form af salg og den bedste service. Vi forventer, at du har erfaring med detailsalg og kundeservice, og vi vil vægte højt hvis du har erfaring fra byggemarkedsbranchen, men det er ikke et krav.

Du skal have masser af drive, være en holdspiller, som vil medvirke til, at hele forretningen fungerer optimalt. Du vil indgå i vores bemandingsplan, som dækker vores åbningstid og vil derfor også få weekendvagter.

XL-BYG
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Juvel A/SKundeservicemedarbejder

Juvel A/S, Viborg

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores stærke salgsteam. Du kommer til at arbejde på vores nye kontor i Viborg, hvor du blandt andet vil sidde sammen med vores projektsælger samt salgs- og marketingdirektør.

Du har formentlig allerede nogle års erfaring i forhold til at sidde i en kundeservice, og du kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Supporte vores projektsælger; tilbudsberegning og koordinering
 • Kundekontakt på mail og telefon på både dansk og norsk
 • Ordrebehandling og opfølgning
 • Oprettelse af kunder samt vedligehold af kundedata
BilkaAfdelingsleder til varemodtagelse og servicecenter - Viborg

Bilka

Vil du bruge hele din ledelsesmæssige værktøjskasse – og blive en endnu bedre leder?

I denne rolle får du ikke kun ansvaret for vores lager, men kommer også i tæt dialog med kunderne via vores servicecenter.

Som den nye leder af vores varemodtagelse og servicecenter får du en central rolle i varehuset. Du leder 10-50 medarbejdere og er sammen med dine teams med til at sikre, at vi har de rigtige varer på hylderne.

Derudover understøtter du vores høje serviceniveau, når du håndterer kundehenvendelser og reklamationer. Du får altså en todelt rolle, hvor du både håndterer vareadministration og har det overordnede ansvar for kundebetjeningen i servicecentret.

Du bliver ansvarlig for at

 • håndtere lagerstyring og -administration
 • varetage kontakten til vores leverandører
 • indgå i et tæt samarbejde med kollegerne i resten af huset samt vores interne IT-afdeling
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Evida
Ernæringsassistentelev

Evida, Viborg

Evida søger en ernæringsassistentelev til vores kantine i Viborg, hvor vi dagligt servicerer størstedelen af Evidas medarbejdere og gæster.

Vi sætter en store ære i at yde en god service og producere varieret, sund og velsmagende mad, og vi får stor ros for vores indsats hver dag.

Vi lægger vægt på at lave god mad fra bunden af kvalitetsråvarer, som afspejler årstiderne. Vi har fokus på bæredygtighed og kostens betydning for sundhed.

Som ernæringsassistentelev bliver du en del af et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer.

Evida
Hella Gutmann Solutions A/STeknisk diagnosesupporter

Hella Gutmann Solutions A/S, Viborg

Til vores nordiske salgsorganisation søger vi en teknisk orienteret diagnosesupporter, som skal supportere vores mange skandinaviske kunder i forbindelse med diagnoseopdateringer, kodninger og fjernkalibrering. Arbejdsstedet er på vores nye domicil i Viborg.

Vi søger en god kollega med bred kendskab til autoteknik i moderne biler og som kan udvikle vores services inden for fjerndiagnosesupport. Som teknisk diagnosesupporter skal du sørge for, at vores kunder får den nødvendige support i forbindelse med diagnose- og kodningsopgaver, som vi tilbyder ud fra vores tekniske hotline.

Carl's Jr.Souschef - Viborg

Carl's Jr.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service – hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Vi tilbyder

 • Et stort ansvar med potentiale for hurtigt at vokse til næste niveau i karrieren
 • Et fantastisk fællesskab, hvor vi hjælper hinanden
 • En del af Salling Group, 100% dansk virksomhed med 33.000 kolleger i Danmark
fakta a/s
Souschef, Fakta Viborg, Houlkær

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Jysk DisplayDesigner/arkitekt til innovative messe- og indretningsopgaver

Jysk Display, Viborg

Vi designer, producerer og monterer både messestande, showrooms og domicilindretning for vores kunder fra både livsstil, design, og industrisektoren.

Du vil få en alsidig hverdag med mange skiftende opgaver, fra store flerårige messekoncepter til kontorindretning, showrooms og udvikling af specialinventar. Hver dag ligner sjældent den næste, og kun din kreativitet sætter grænsen for de designs, du vil få ud at flyve.

Dine primære opgaver er:

 • Design af innovative indretninger og inventar til messestande, domicil og showrooms
 • Sparringspartner internt for både produktion og salg
 • Kundemøder og præsentationer både hos os og ude hos kunden
Jysk DisplayProjektberegner/tilbudsberegner

Jysk Display, Viborg

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed etableret i 1970, med fokus på gode langvarende partnerskaber med vores kunder.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra tilbud på mindre enkeltstående opgaver, til større og længerevarende, flerårige kontraktaftaler med vores kunder, hvor du bliver udfordret på både kreativitet og overblik.

Du vil stå for beregning og udfærdigelse af tilbud på skræddersyede, kundetilpassede løsninger indenfor en bred vifte af messe og -indretningsopgaver. Du vil stå for indhentning af tilbud via underleverandører, indtastning og kalkulation i ERP-system. Som en del af udfærdigelsen af vores tilbud, vil du også stå for dækningsgradsberegninger, formulering og beskrivelse af elementer, som indgår i tilbuddene.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Lastvognsmekanikere søges

Volvo Truck Center Danmark A/S, Randers, Holstebro, Aarhus og Viborg

Grundet stor efterspørgsel og travlhed hos Volvo Truck Center søger vi lastvognsmekanikere til vores afdelinger i Randers, Holstebro, Aarhus og Viborg.

Volvo Truck Center Danmark A/S

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

 • reparation og fejlsøgning på lastvogne
 • montering af ekstraudstyr
 • klargøring af nye lastvogne
 • service

Alt sammen primært på Volvo og Renault – men også andre mærker.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse. Vi har fokus på høj medarbejdertilfredshed, og du vil blive en del af et godt team, hvor dine nye kollegaer har høj anciennitet og er eksperter inden for deres felt.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Danmatic
Montør – Servicetekniker

Danmatic, Viborg

Danmatic er en maskinbyggervirksomhed med udvikling, fremstilling og opbygning af specialmaskiner til bageriindustrien. Vi har meget travlt og søger derfor en dygtig montør – servicetekniker.

Vi er anerkendt for godt håndværk og innovation og vore maskiner er efterspurgte WW. Vi har travlt og søger derfor en ny kollega, som vil være en del af vores velfungerende team.

Dine arbejdsopgaver omfatter at du:

 • selvstændigt og sammen med andre forestå installation af nybyggede maskiner hos vore kunder.
 • selvstændigt kunne udføre service- og vedligeholdelsesopgaver på vore maskiner.
 • er dus med pneumatik og har en god elektrisk forståelse.