185 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

185 jobannoncer

Gem
STARK Danmark

STARK Viborg Sælger til trælasten

Viborg

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov?

Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK Danmark
Gem
SkilteCentret A/S

Vi søger en økonomiassistent

Viborg

Er du passioneret omkring tal, og brænder du for at være en nøglespiller i en virksomhed i rivende udvikling?

Hos os får du muligheden for at arbejde i hjertet af en virksomhed, der ikke kun forstår vigtigheden af tal, men også værdsætter den individuelle indsats og passion for at skabe en betydelig forskel. Udover almindelige økonomiopgaver, får du også mulghed for at deltage i den løbende udvikling af vores bogholderiplatform.

SkilteCentret A/S
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
AC Hydraulic A/S

Ambitiøs produktionsleder til liftproduktion

Viborg

Se video om AC Hydraulic A/S som arbejdspladsEr du en dygtig produktionsteknolog, maskinmester eller ingeniør med en passion for produktionsledelse?

Som produktionsleder for et team på 4 medarbejdere, får du en unik mulighed for at sætte dit eget præg på vores produktion af både HDI og LDI inground lifte.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en effektiv, velkonsolideret og international virksomhed, hvor opgaverne løses i tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø.

AC Hydraulic A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Temp-Team A/S søger for Gammeltorv ejendomme
Gem
Temp-Team A/S

Bliv bogholder i Gammeltorv Ejendomme med udsigt til både at indgå i et godt dynamisk team og til Domkirken i Viborg

Til kontoret i Viborg søges der en erfaren bogholder, der kan se sig selv indgå i et godt team med en uformel omgangstone, godt humør og et tæt fællesskab, hvor alle hjælper hinanden - også selv om det måske rækker ud over de beskrevne opgaver. En ekstra bonus er at kunne sidde i meget smukke omgivelser i en af Viborgs historiske bygninger.

Som Gammeltorv Ejendommes nye bogholder vil du være ansvarlig for en række vigtige opgaver, herunder:

  • Daglig bogføring og registrering af indbetalinger.
  • Registrering af kreditorfakturaer og ansvar for godkendelse inden betaling.
  • Betaling af kreditorer ugentligt og godkendelse af betalinger i banken.
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Nævnenes Hus

HR-partner

Viborg

Kan du se dig selv i en rolle som opsøgende HR-partner, der giver chefer og direktion en kompetent HR-sparring?

Så er du måske den kollega, vi står og mangler til et 1-årigt barselsvikariat.

I rollen som HR-partner er ledelsesunderstøttelse omdrejningspunkt for dine opgaver, og din hverdag vil være præget af stor variation. Det vil være din opgave at planlægge, sikre gennemførelse og følge op på HR-opgaver, så vi sikrer, at de kommer i mål til rette tid og med høj kvalitet.

Gem
Evida

Lageroperatør-elev

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsSom en del af Evida vil du blive en vigtig medarbejder i vores lager- og logistikafdeling. Du vil få muligheden for at lære og udvikle dig inden for områder som varemodtagelse, plukning, pakning, og optimering af lagerprocesser.

Vi tilbyder en elevplads, hvor der er god stemning og rart at være. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært, og får den støtte og de udfordringer, som du har brug for i din uddannelse.

Evida
Gem
LandboGruppen A/S

Sagskoordinator til Landbogruppen

Hinnerup og Viborg

LandboGruppen MIDTØST & FYN søger en dygtig og erfaren medarbejder til en nyoprettet stilling i Viborg og Søften. Vi er ved at opbygge et sagsbehandlingscenter med 3-4 sagskoordinatorer.

Din primære opgave vil være back office funktion for ejendomsmæglerne, så salget foregår så optimalt og nemt som muligt for både sælger og mægler. Du skal bl.a. hjælpe mæglerne med udarbejdelse af salgsoplæg, formidlingsaftale, salgsbudget og købsaftaler i sagsbehandlingssystemet Mindworking.

Gem
Jysk Display

Erfaren sælger

Viborg

Du vil være ansvarlig for salg af messe- og indretningsløsninger til vores kunder. Du formår at lytte til kunden og dennes behov, og i samarbejde med vores designafdeling leverer I unikke løsninger, som ikke bare udfordrer kundens DNA, men i høj grad overrasker positivt.

Virksomheden er båret af en stærk kultur og et solidt værdigrundlag, som tilsammen skaber rammerne for en fantastisk og motiverende arbejdsplads.

Jysk Display
Gem
Evida

Proceskonsulent

Viborg

Se video om Evida som arbejdsplads

Vi søger en dedikeret medarbejder, der elsker det grundlæggende arbejde med at kortlægge og dokumentere processer og arbejdsinstrukser. Din primære opgave vil være at skabe klarhed og struktur i vores interne arbejdsgange gennem omhyggelig kortlægning og dokumentation.

Du bliver tilknyttet Evidas hovedkontor i Viborg, men det vil også være muligt at have arbejdsdage på vores kontor i Aarhus og hjemmefra.

Evida
Gem
Nævnenes Hus

Nævnenes Hus søger en erfaren jurist med interesse for grøn omstilling og energiret til Energiklagenævnets sekretariat

Viborg

Som jurist i Nævnenes Hus kommer du til at behandle sager og forberede afgørelser til nævnene, så de kan træffe rigtige afgørelser til tiden. Vi søger en erfaren medarbejder til at indgå i teamet, der sekretariatsbetjener Energiklagenævnet.

Du vil blive beskæftiget med afgørelser inden for energiområdet, herunder sager inden for bl.a. VE-loven, gasforsyningsloven, varmeforsyningsloven og elforsyningsloven. Du får ansvaret for at udarbejde udkast til afgørelser og for at forelægge disse for formanden eller nævnet.

Gem
Nævnenes Hus

Nævnenes Hus søger jurister til samfundsvigtige opgaver

Viborg

Er du snart færdiguddannet eller er du erfaren jurist, så grib muligheden for at få et meningsfuldt job i et stærkt juridisk miljø, hvor ambitioner og samarbejde er i højsædet!

I Nævnenes Hus, der er en styrelse under Erhvervsministeriet, er der ansat cirka 160 jurister, samt omkring 30 jurastuderende. I regi af Nævnenes Hus findes i alt 18 domstolslignende nævn i form af både rekursnævn, disciplinærnævn og privatretlige tvistnævn. Hertil kommer, at Nævnenes Hus er klassisk klageinstans i forhold til afgørelser efter byggelovgivningen.

Gem
Friskolen Viborg

Bliv en del af Friskolen i Viborg!

Vi søger 3 lærere til skoleåret 2024/2025.

Friskolen i Viborg er en velfungerende friskole med 206 elever og 30 medarbejdere, der sammen med meget engagerede forældre søger at udvikle skolen i takt med tiden, og med skolens værdier. Vi er en skole, der har halvårsemner, mentorordning, fælles morgensamling, projekt, lejrture og stort fokus på fællesskabet.

Vi søger hhv. en musiklærer og en tysklærer til de faste stillinger, men hvordan din fagkombination ellers ser ud, er vi spændte på at høre om.

Gem
Vitani A/S

Teknisk supporter

Viborg

I rollen som teknisk supporter vil du indgå som en naturlig del af vores dygtige support team, hvor din primære opgave naturligvis vil være at yde teknisk support til vores kunder – hvor omdrejningspunktet er Nedap AEOS adgangskontrolløsninger.

Der er tale om en attraktiv stilling med store muligheder for den rette, hvor det nøjagtige ansvar aftales i forhold til dine kompetencer og udviklingsønsker.

Du bliver en del af en virksomhed, der er i sund vækst og har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed, hvor innovation og høj faglighed er i højsæde.

Vitani A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Økonomimedarbejder til regnskabsafdeling, Viborg

Har du lyst til at være en del af Danmarks bedste arbejdsplads?

Du bliver en del af en outsourcingafdeling i vækst og udvikling, og du får en enestående mulighed for at opnå dine ambitioner, netop dét sted du er i livet.

Du vil få en hverdag med stor kundekontakt, og det vil være en fordel, hvis du brænder for at gøre en forskel for kunderne og samtidig har øje for optimering og digitalisering.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Mercantec

Midtbyens Gymnasium søger undervisere til Teknikfag (byggeri og energi) og Teknologi

Viborg

Har du bred viden indenfor byggeri og arkitektur - og har du lyst til at omsætte dette til virkelighedsnær og samtidsrelevant undervisning? Eller har du viden og kompetencer, som gør dig i stand til at belyse sammenhængene mellem teknologiske løsninger og samfundsmæssige problemstillinger?

Vi søger lige nu undervisere til Teknikfag byggeri og energi og til Teknologi på HTX/EUX på Midtbyens Gymnasium. Der er som udgangspunkt tale om to deltidsstillinger. Men hvis du samtidig har undervisningskompetence i ét eller flere andre fag fra den erhvervsgymnasiale fagrække, kan der være mulighed for flere timer og potentielt en fuldtidsstilling.

Mercantec
Gem
Evida

IT Operations Manager

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsLed et hold mod IT-ekspertisens højder og cyber-sikkerhedens fæstning. Bliv en del af vores energiske og ambitiøse IT-afdeling, hvor IT ikke kun er en service, men en kraftfuld drivkraft for fremtiden.

Vi søger en ambitiøs og erfaren IT Operations Manager, som kan drive og videreudvikle vores IT Operations afdeling, som omfatter infrastruktur, drift og cybersikkerhed.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi tilbyder også fleksibilitet med lejlighedsvist at arbejde på vores satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Kærsgaard A/S

Teamkoordinator– kom med i en produktion i fremdrift

Viborg

Vi vil gå fra at være et værksted til at blive en produktion. Og om 10 år vil du kunne kigge tilbage og sige ’Det var jeg med til at opnå.’

Du bliver teamkoordinator, uden personaleansvar, for vores svejseafdeling. Det gør du under frie rammer, og med rig mulighed for at udvikle dig.

Vores produktionsafdeling opsaver og svejser bygningsstål som bl.a. trapper, værn og altaner. På 10 år er vi vokset fra 3 til hele 60 kolleger, og det går kun fremad.

Kærsgaard A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV