201 job matcher din søgning 201 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AC Group A/S
Engageret økonomielev til august 2023

AC Group A/S, Viborg

Som økonomielev indgår du som en vigtig person i økonomiafdelingen, hvor du kommer til at arbejde med bogholderiopgaver og perioderapporteringer i flere af vores dattervirksomheder. Du refererer til en uddannelsesansvarlig, og indgår i et team på 10 dygtige kollegaer, hvor dagligdagen er præget af et tæt og uformelt samarbejde.

Elevuddannelsen er fastsat til 2 år, heri indgår obligatoriske skoleophold. Dit uddannelsesforløb planlægges og tilrettelægges, så det følger en nøje overvejet uddannelsesplan. På den måde sikrer vi os, at du tilegner dig alle relevante kompetencer indenfor økonomi. 

Vi tilbyder en bred praktisk økonomiuddannelse med spændende arbejdsopgaver i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi tager vores opgave seriøst samtidig med, at der er plads til et godt grin.

AC Group A/S
AC Motors A/S
Motorkyndig mekaniker

AC Motors A/S, Viborg

Travlheden fortsætter, og vi får masser af spændende opgaver ind i huset. Derfor søger nu en ny kollega (M/K) til at blive en del af vores hold, som i dag består af 15+ medarbejdere.

Dine opgaver vil hovedsageligt være i motorafdelingen, hvor vi adskiller, renser, bearbejder og samler topstykker, motorblokke, krumtapper og motorer til traktorer, entreprenørmaskiner og til marine- og personvognsmotorer. Vi håndterer en bred vifte af forskellige motorer, men hovedsageligt til heavy duty og klassiske biler.

Du har sikkert en baggrund som traktor-, truck- eller lastvognsmekaniker og har erfaring med reparation og renovering af motorer.

AC Motors A/S
Jysk Display Erfaren sælger

Jysk Display, Viborg

Med reference til den administrerende direktør vil du som vores nye sælger, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige nøglepersoner, være ansvarlig for salg af messe- og indretningsløsninger, til vores kunder. Du formår at lytte til kunden og dennes behov, og i samarbejde med vores designafdeling, leverer I løsninger, som ikke bare udfordrer kundens DNA men i høj grad overrasker positivt.

Dit job kommer, udover at fastholde eksisterende kunder, også til at bestå i at finde nye strategiske kunder. Din solide salgserfaring gør, at du har evnen til at afdække og udfordre kundernes behov og omsætte disse til spændende, innovative, bæredygtige, funktionelle og iøjefaldende messe- og indretningsløsninger.

Evida
QHSE-specialist til den grønne omstilling af energiforsyningen

Evida, Viborg

I fællesskab med mere end 470 dygtige kollegaer kan du blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Se video om Evida som arbejdsplads

Vi søger en QHSE-specialist, der støtter kollegaerne med hjælp til at harmonisere arbejdsprocesser, rådgivning om standarder og lovgivning, træning, certificeringer og meget andet.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Styring af certifikater og godkendelser (sikring af compliance)
 • Gennemførelse af interne audit i overensstemmelse med Evidas årsprogram for audit
 • Udvikling af ledelsessystemet til evt. kommende certificeringer – fx ISO45001-Arbejdsmiljøledelse, ISO55001- Styring af aktiver m.fl.
Evida
Jobindex
Account manager – skab stærke relationer med teknisk salg

Jobindex søger for EKTOS A/S i Viborg eller Hvidovre

Vil du arbejde med langvarige kunderelationer og være med til at vækste i et område med enormt potentiale?

Så har vi brug for dig til at styrke salget af konsulentydelser på et højt fagligt niveau indenfor elektronisk hardware- og softwaredesign.

Du bruger 50 % af tiden på at pleje din eksisterende kundeportefølje, og 50 % på at opsøge nye kunder ved hjælp af vores CRM-system, hvor vi konsekvent holder styr på alle kunder og leads. De eksisterende kunder henvender sig ofte selv til projektorganisationen, og i processen fremefter er det din rolle at holde overblik over salget for dine kunder.

Jobindex
Mercantec Digital markedsføringsspecialist

Mercantec, Viborg

På Mercantec er vi i gang med at styrke vores digitale markedsføring. Derfor søger vi en digital markedsføringsspecialist, der også som webkoordinator får ansvar for at vedligeholde, kvalitetssikre og udvikle vores hjemmesider.

Sammen med dine kolleger sikrer du, at vores budskaber går rent igennem til vores målgrupper. Du udvikler, tilrettelægger, gennemfører og evaluerer på digitale markedsføringskampagner sideløbende med, at du sørger for, at vores hjemmesider fungerer optimalt.

Der er tale om en fast stilling på 32 timer pr. uge. På sigt kan arbejdstiden måske hæves til fuld tid.

AS3 Work&Care PSYKOLOGER - Aalborg, Vejle, Kolding, Herning, Viborg, Esbjerg og Sønderborg - Fastansættelse

AS3 Work&Care

Bliver du motiveret af at være en del af et større tværfagligt team, hvor du kommer til at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring? Og er det essentielt for dig at være en del af et stærkt fagligt fællesskab? Så er det måske dig, vi søger til vores AS3 centre i Jylland.

Gennem AS3s samarbejde med nordiske pensions- og forsikringsselskaber kommer du til at behandle psykiske problemstillinger, der både kan være af privat og arbejdsrelateret karakter, herunder for eksempel stress, angst eller depression.

Ringkjøbing Landbobank
Er du fremtidens bankrådgiver?

Ringkjøbing Landbobank, Ringkøbing, Viborg, Herning, Tarm, Vildbjerg og Holstebro

Har du en gymnasial baggrund? Så start din erhvervskarriere som finanselev hos os

Vil du

 • have udfordringer og ansvar fra første dag?
 • arbejde på en arbejdsplads med et godt socialt fællesskab, hvor du møder mange andre unge under uddannelse?
 • have mulighed for fastansættelse efter endt elevuddannelse?
 • have mange karrieremuligheder?

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb bestående af praktisk oplæring i banken sideløbende med finansskole, et målrettet forløb samt personlig, faglig og salgsmæssig udvikling.

Ringkjøbing Landbobank
AC Motors A/S
Maskinarbejder/Industritekniker med flair for motorer

AC Motors A/S, Viborg

Antallet af kunder stiger støt, opgaverne vælter ind, og vi har derfor brug for flere dygtige hænder.

Vi søger nu en maskinarbejder (M/K) til at varetage både mange forskellige manuelle slibning-, fræsning- og svejseopgaver, samt programmering og brug af CNC-maskine.

AC Motors A/S
Dansk Bilglas A/S
Bliv bilrudetekniker i Herning/Viborg

Dansk Bilglas A/S

Vil du være med til at sikre, at vores kunder oplever Danmarks bedste service?

 • Kunne du tænke dig at få en plads i et stærkt team, der vægter samarbejde og godt kollegaskab?
 • Har du lyst til at udvikle dig igennem solid oplæring, træning og med markedets bedste udstyr?

Din baggrund er ikke vigtig for os – det vigtigste er, at dine hænder er skruet rigtigt på, og at du har teknisk forståelse.

Dansk Bilglas A/S
Intra Juvél
Salgschef

Intra Juvél, Viborg

Bliv en nøglespiller i vores organisation
Du vil, foruden at være ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder, også have ansvaret for vores udekørende salgsteam, som du vil skulle udvikle og støtte i udviklingen af Intra’s position i markedet.

Du har allerede nogle års erfaring inden for salg til, og forhandlinger med, de danske VVS-grossister og byggemarkeder. Alternativt har du arbejdet som produktchef eller kategorichef hos en af disse og brænder nu for at komme endnu nærmere fronten, hvor produkt- og kampagneplaner bringes i spil.

Intra Juvél
Hedeselskabet
Medlemschef med passion søges til Hedeselskabets forening

Hedeselskabet, Viborg eller Aarhus

Se video om Hedeselskabet som arbejdsplads

Vil du være med til at udvikle Hedeselskabets forening og drive mere end 150 års viden og erfaring videre ind i verden, hvor natur, miljø, biodiversitet og bæredygtighed er afgørende for vores fælles fremtid? Så bør du søge dette job!

Som medlemschef vil du få ansvar for drift og udvikling af Hedeselskabets forening, som har mere end 150 år på bagen. Du skal både tiltrække og fastholde vores medlemmer, og være med til at administrere vores uddelinger, der skal sikre, at Danmark bliver et bedre sted for vores efterkommere.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor vi arbejder efter visionen: ”Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner”.

Hedeselskabet
Viborg Lastvognservice ApS
Lastvognsmekaniker til oceaner af spændende udfordringer

Viborg Lastvognservice ApS

Er du udlært mekaniker, og vil du gerne have et udfordrende job, hvor du bliver dygtigere hver dag? Og vil du gerne have varierende opgaver, hvor du den ene dag skruer på en lastbil og den næste reparerer en trailer?

Så har du fundet den unikke stilling, hvor du får plads til at vokse og har stor indflydelse på hverdagens opgaver.

Viborg Lastvognservice ApS
TJEK Revision & Rådgivning Vil du være vores nye bogholder til vores kædebogføringsafdeling?

TJEK Revision & Rådgivning, Søften, Viborg eller Horsens

Har du lyst til at arbejde med bogføring- og afstemningsopgaver i en mellemstor revisionsvirksomhed? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for.

Opgaverne vil være traditionelle bogholderiopgaver og vil bl.a. omfatte:

 • Daglig bogføring for selvstændige butikker og deres kædekontor
 • Bogføring i Navision BC365 og AX12 samt udarbejdelse af månedsrapport til kunderne
 • Afstemning af kreditorer, bank, debitorer, moms og løn
Juvel A/S
Salgskonsulent

Juvel A/S, Viborg

Du tilbydes en ny og spændende position hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter.

Jobbet indebærer stort ansvar og frihed, og virksomhedens velkendte navn og brand samt position sikrer gode forudsætninger for at få succes med opgaven.

Gagepakke, som indeholder fast løn efter kvalifikationer, mobiltelefon, computer samt firmabil.

Som salgskonsulent får du ansvaret for at fastholde og udvikle vores markedsposition hos byggemarkederne og VVS-Grossisterne i Danmark.

Juvel A/S
Telenor
Peopleorienteret butikschef til Telenor i Midtjylland

Telenor, Silkeborg, Herning og Viborg

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os at du har erfaring med og, vigtigst, brænder for ledelse, og nu er klar til at skabe din karriere i Telenor.

Som butikschef er du et uundværligt aktiv i den daglige drift af vores butikker. Du sørger for, at vores medarbejdere trives og har de bedste forudsætninger for at lykkes. Du er samtidig rollemodel og sparringspartner og tager ansvar for driften i din butik samt teamets mål og resultater.

Telenor
HedeDanmark A/S
Supply chain manager

HedeDanmark A/S, Viborg, Kolding eller Sorø

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Brænder du for at optimere logistikhåndtering- og løsninger?

Du vil få det primære ansvar for logistik vedr. flisimport - specielt søfragt med coastere, havneterminaler og havneoperatører.

Vi tilbyder dig et attraktivt job i en spændende grøn virksomhed, og en alsidig hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets mest erfarne kolleger inden for håndtering af råtræ og flis.

HedeDanmark A/S
Gem
Profil Search
Distriktschef - Skærende værktøj - Østjylland

Profil Search søger for Hoffmann Group

Kan du spåntagningens ABC?

Hoffmann Group med mere end 100 år på bagen, er i dag en af Europas førende systemleverandører inden for kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og PPE. Virksomheden tog sit indtog i Danmark i 2003, og betragtes i dag som en stærk partner og multispecialist indenfor især skærende værktøjer.

Som distriktschef bliver du en del af et stærkt salgsteam, men får selvstændigt ansvar for alle kunderne i distriktet. Kunderne er primært maskinfabrikker, men kan også omfatte andre industrier indenfor metalområdet. Produktprogrammet omfatter skærende værktøj, måleværktøj, håndværktøj, PPE, værkstedsindretning og intelligente vending løsninger.

Søg information om virksomheden på www.hoffmann-group.com

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV