164 job matcher din søgning 164 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 164 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
F&H A/S
Speditionsassistent - barselsvikariat

F&H A/S, Viborg

Har du erfaring og interesse for speditionsarbejde? Kan du lide at have overblik, skabe struktur og samtidig have fokus på detaljen? Så er du måske vores nye speditionsassistent.

Speditionsafdelingen hos F&H Group varetager import og eksport i koncernen. I afdelingen arbejder 5 engagerede medarbejdere, der sidder i et åbent kontormiljø, hvor dagligdagen er præget af travlhed, deadlines og høj service. Det er vigtigt, at du har et højt drive og er i stand til at arbejde selvstændig og målrettet. Samtidig med at du har en positiv tilgang til dagligdagen og opgaveløsningen.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Eksport til Norge og Sverige
 • Import Indien, Bangladesh og Pakistan
 • Booking til diverse kundeportaler
Hammer Andersen Sales Recruitment
Kommerciel og kundeorienteret Tegnestueleder

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for FBA Huse i Viborg

 • Er du bygningskonstruktør eller arkitekt?
 • Er du kommercielt orienteret og er kunde- og serviceminded?
 • Brænder du for den gode kundeoplevelse?

Med primær arbejdslokation i Viborg søger vi en tegnestueleder med ansvar for projektering af enfamilieshuse (i både 1 og 2 plan). Du kommer til at arbejde med skitse- og dispositionsforslag i samråd med byggerådgivere og kunder, og i rollen tager du det fulde ansvar for projektteringen lige fra skitse til færdigmelding.

Som tegnestueleder har du dagligt dialog med fagentreprenører, leverandører og eksterne rådgivere samt korrespondance med myndighederne, og det er dig, der står for al koordinering med salgs- og produktionsafdelingen samt koordinering af dialogen og medvirkende i de beslutninger, der tages undervejs i byggeprocessen, herunder intern koordinering og planlægning på tegnestuen.

VERO MODA
Assisterende Butikschef til Vero Moda Viborg

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Viborg ?

Som assisterende butikschef har du i samarbejde med butikschefen ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af medarbejderne. Vi forventer, at du er synlig og tilstedeværende, altid går forrest salgsmæssigt, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

I samarbejde med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra salg, merchandising, nøgletal samt daglig ledelse af butikken, når din butikschef holder fri eller ferie.

ERIK arkitekter A/S
Vi søger ambitiøse bygningskonstruktør- praktikanter til efteråret 2021

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

Hos ERIK arkitekter prøver du kræfter med fagets mange facetter og faser i tæt samarbejde med vores dygtige arkitekter og bygningskonstruktører. Du sætter dine kompetencer i spil – din nysgerrighed og dit drive gør dig altid parat til at afprøve viden og tilegne dig ny. Vi kvitterer med et tæt, udviklende læringsforløb og efterfølgende gode karrieremuligheder.

Vi tilbyder

 • varierende opgaver som skitsering, design, registrering, programme­ring, projektering, fagtilsyn
 • en dynamisk arbejdsplads med et tværfagligt miljø
 • opgaver inden for nybyg, transformation, restaurering og space planning og renovering i alle skalaer
ERIK arkitekter A/S
Ravendo A/SEksportsælger

Ravendo A/S, Viborg

Som vores nye eksportsælger, bliver du en vigtig del af Ravendo A/S, hvor du får alle lande udenfor Danmark som dit arbejdsområde.

Du bliver en del af en solid dansk produktionsvirksomhed, der har stort fokus på eksport. Der er højt til loftet, dygtige og engagerede kolleger og stor lyst og evne til at løfte i flok.

Opgaver:

 • Servicering af eksisterende kunder og udbygning af samarbejde med disse
 • Opbygning af nye markeder
 • Deltagelse på messer, både vores egne og vores kunders efter behov
People ExecutiveTeknisk koordinator

People Executive søger for Tefcold i Viborg

– til teknisk support og vedligehold af stamdata

Er du drevet af at levere høj service til kunder, salg og marketing via struktur, systematik og effektive processer? Har du en god forståelse for opfølgning på dokumentation og vedligeholdelse af stamdata? Og motiverer det dig at sidde i en rolle med selvstændigt ansvar, hvor dine administrative og kommunikative evner er i fokus? Så er du den tekniske koordinator, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Du kommer til at referere til den tekniske chef og bliver en del af et mindre team, som bl.a. supporterer med opgaver inden for udarbejdelse af teknisk dokumentation, håndtering af stamdata, reklamationsbehandling og produktservice. Du skal sikre, at alle data i ERP- og PIM-systemer er opdaterede, rigtige og tilgængelige for brugerne, og at alle tekniske processer kører effektivt.

People ExecutiveServicekoordinator

People Executive søger for Tefcold i Viborg

– med ansvar for markedets bedste produktservice

Vil du gerne spille en betydelig rolle i forhold til at kunne levere branchens mest effektive produktservice? Har du en god forståelse for sammenhængen mellem tilfredse kunder samt hurtig og effektiv respons på forespørgsler? Og motiverer det dig at sidde i en rolle med selvstændigt ansvar, hvor dine administrative og kommunikative evner er i fokus? Så er du den servicekoordinator, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Du kommer til at referere til den tekniske chef og bliver en del af et mindre team, som bl.a. supporterer med opgaver inden for udarbejdelse af teknisk dokumentation, håndtering af stamdata, reklamationsbehandling og produktservice. Din opgave består i at sikre en upåklagelig service på produkterne, hvormed at det går hurtigt og bliver korrekt udført. Dette med henblik på at have branchens mest tilfredse kunder.

Flügger A/S
Store Manager Viborg

Flügger A/S

Som Store Manager i Flügger vil du referere direkte til vores regionschef, Søren Rejmers, som har et stort engagement og omfattende erfaring i detailbranchen. Du vil indgå i et ledelsesteam på 22 Store Managers. Du vil have et stærkt og tæt samarbejde med ledelsesteamet, som vil give dig en unik mulighed for daglig sparring og udveksling af "best practice". Du vil yderligere have et tæt samarbejde med andre dele af virksomheden herunder marketing, kundeservice og logitisk.

I samarbejde med regionschefen vil du sætte de overordnede mål for butikken, men det er dig, der har det fulde ansvar og dermed den afgørende indflydelse på salgstal, budget, rapportering, kundeportofølje og personale i din butik. Du får frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater i din butik, hvor du til hver en tid vil have regionchefens støtte og opbakning undervejs.

Flügger A/S
MercantecByggetek søger underviser

Mercantec, Viborg

Har du kompetencer inden for innovation, bæredygtigt byggeri, teknologi, energioptimering i byggeri og lignende, og vil du være med til at uddanne fremtidens håndværkere, så er det måske netop dig, vi mangler i vores team på Byggetek.

Vi har travlt på Byggetek, og vi søger derfor en kollega, som har bred viden om bygge- og anlægsbranchen, og som kan undervise Byggeteks elever i innovation, energioptimering, bæredygtighed, teknologi og lignende emner på tværs af Byggeteks uddannelsesområder. Samtidig skal du være med til at udvikle og implementere projekter i regi af Videncenter for Håndværk, Design og Arkitektur.

På Byggetek har vi stor passion for bygge- og anlægsbranchen, og som vores nye kollega er du med til at sikre, at eleverne får del i teamets samlede viden og erfaring, og at de dermed bliver godt rustet til en fremtid i branchen.

Mercantec
Struktør søges til spændende underviserjob

Mercantec, Viborg

Vil du være med til at uddanne fremtidens bygningshåndværkere?

Hvis du brænder for struktørfagene og har lyst og interesse til at hjælpe unge mennesker med at få en uddannelse inden for et spændende fag i rivende udvikling, så er du lige den nye kollega, som vi står og mangler.

Du har måske erfaring med oplæring af lærlinge, eller du har via dine fritidsinteresser fundet det interessant at arbejde med mennesker, og du har nu mod på at afprøve dine evner som underviser. Dine kolleger på Byggetek skal nok hjælpe dig godt i gang i rollen som underviser, så det gør ikke noget, hvis du ikke har prøvet at undervise før.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Johs. Pedersen a/s
Faglært lagermedarbejder

Johs. Pedersen a/s, Viborg

Med baggrund i et øget aktivitetsniveau, har du nu muligheden for at blive en del af lager- og logistikafdelingen hos Johannes Pedersens a/s.

Du bliver en del af teamet på 3 medarbejdere i lager- og logistikafdelingen, hvor de primære opgaver bliver:

 • Pluk og pak af ordrer til produktionen
 • Forsendelse af leverancer til kunder
 • Varemodtagelse
 • Optimering af lagerfunktioner i samarbejde med øvrige medarbejdere i afdelingen

Vi tilbyder ansættelse i en driftig midtjysk produktionsvirksomhed indenfor jern og metal med et godt og uformelt arbejdsmiljø, kendetegnet af høj anciennitet og et godt sted at være.

Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til Midt- og Vestjylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du uddannet inden for køkken- og kantineområdet eller har erfaring herfra? Kunne du tænke dig en fleksibel livsstil, hvor du er din egen ambassadør? Så er det dig vi mangler!

Vi leder efter kandidater til vores vikarkorps i det midt- og vestjyske, særligt omkring Holstebro, Herning Ikast og Viborg.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Kvik A/SResultatorienteret sælger med stort drive

Kvik A/S, Viborg

Hos KVIK Viborg arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg. Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gåpåmod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Kvik A/S
TelenorSalgskonsulenter til Telenor i Bilka Viborg

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Deniz Alincak, salgskonsulent

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.