272 job matcher din søgning 272 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Evida
Specialist der kan udvikle vores GIS-systemer

Evida, Viborg

Vil du med på en spændende udviklingsrejse? Evida er det statslige gasdistributionsselskab, og vi er i fuld gang med at opbygge virksomheden på et solidt fundament fra tre sammenbragte selskaber. Dermed får du en unik mulighed for at være med til at bygge op og præge den virksomhed og kultur, vi skal være og have i Evida.

Evida

En af grundpillerne i vores forretning er vores GIS-systemer, med et kæmpe kortmateriale og ledningsdokumentation over vores 18.000 km gasrør, 400.000 stikledninger, MR-stationer og biogastilslutningsanlæg samt fremtidens gasinfrastruktur banker på med brint og grøn CO2. Det er her, du kommer ind i billedet, som en, der dels kan sikre, at GIS-systemerne kører, dels kan udvikle vores GIS-værktøj og integrationen til andre it-systemer.

Evida
Gem
Topdanmark Forsikring og Pension
Privatassurandør til Viborg/Skive

Topdanmark Forsikring og Pension

Skab en succesfuld salgskarriere med fokus på din udvikling

Som privatassurandør er du Topdanmarks ansigt udadtil, og det er din fornemste opgave at sørge for, at vores kunder er sikret rigtigt, hvis uheldet er ude. Du besøger derfor nye og eksisterende kunder i deres hjem for at afdække deres behov og sælge de rette forsikringer.

Du får frihed til at afgøre, om der er det rette match mellem kunden og Topdanmark, så du kan køre derfra med et afsluttet salg. Og din indsats bliver belønnet med både fast løn og bonus, såvel som sundhedsforsikring og pension. Sideløbende med dit salgsarbejde får du en betalt uddannelse på Forsikringsakademiet i Rungsted.

Topdanmark Forsikring og Pension
HSHansen a/s Projektleder

HSHansen a/s, Lem, Esbjerg, Aarhus, Viborg eller Ishøj

Kom med bag facaden… bliv projektleder i HSHansen.

Vil du være en del af holdet bag nogle af Danmarks flotteste facader? Så læs videre og bliv klogere på, hvordan du bliver en del af Team Hansen hos en af Europas største samt mest avancerede vindues- og facadeproducenter.

Vi tror på vores medarbejderes kompetencer og som projektleder er du den, der har det store overblik og sørger for at projektet hele tiden er på rette kurs i forhold til projektering, udførelse, indkøb, produktion, montage og aflevering.

Du skal derfor trives med at have selvstændigt ansvar for dine projekter.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 • Granskning af projektmateriale, afklaring af byggetekniske løsninger og projektstyring
 • Udarbejdelse af tidsplaner
 • Opstilling og revidering af budget
Velas
Vi søger en plantenørd til vores rådgiverteam. Vil du med på holdet?

Velas, Viborg, Horsens, Hinnerup eller Vissenbjerg

Vi er en flok dedikerede planteavlsrådgivere samlet i en stærk faglig afdeling, der hele tiden er i udvikling, og som lige nu er på jagt efter flere friske kollegaer til vores planteavlskontorer i et eller flere af vores huse. Drømmer du om en fremtidig karriere indenfor planteavlsrådgivningen, så kan vi derfor uanset din geografi tilbyde dig en relevant base.

Du får samtidig al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et stærkt grundlag for din faglige og personlige udvikling både i rådgivningsopgaven i marken, på kontoret og i kundekontakten.

Velas
Tefcold A/S
Content Specialist

Tefcold A/S, Viborg

Vi søger en person, der har let til ordene, finder den rette vinkel på historierne og erfaring med at skrive fængende og salgsfremmende indhold, både på dansk og engelsk.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Planlægning og udarbejdelse af content
 • Opdatering og udarbejdelse af tekster til vores hjemmeside
 • Opdatering og udarbejdelse af katalogindhold
 • Ansvar for sociale medier
 • Ansvar for nyhedsbreve

Som Content Specialist hos TEFCOLD bliver du en del af en virksomhed, der er vokset mere end 20% om året de senere år, men også en koncern marketinggruppe på 6 personer i 3 forskellige lande.

Tefcold A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
VIA University College
Studievejleder til professionsbacheloruddannelserne ved The Animation Workshop

VIA University College, Viborg

På The Animation Workshop har vi brug for en dygtig og engageret studievejleder, som kan koordinere og sikre sammenhæng i den studerendes uddannelsesforløb - især de sårbare studerende kan have behov for støtte til stabilitet og sammenhæng.

Vi søger derfor en studievejleder til at varetage gennemførselsvejledningen for de af vores studerende, der oplever personlige og sociale problemer, som udfordrer deres mulighed for at gennemføre studiet. Vejledningen kan gennemføres som både individuel- og gruppevejledning.

VIA University College
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Colas Danmark A/S
Maskinfører til fræserafdeling

Colas Danmark A/S, Viborg

Vil du være en del af vores fræserafdeling, hvor du arbejder med asfaltfræsning i samarbejde med vores entrepriseafdeling og kunder?

Din primære opgave er at fræse og klargøre et område, så det er klar til vores asfalthold. Du får nye opgaver og besøger nye steder hver dag, og du har stor kontakt til både kolleger og kunder. Du er med til at servicere og reparere egen fræser. Og du har en høj grad af frihed under ansvar og er selv er med til at planlægge dine dage.

Colas Danmark A/S
Mercantec Koordinerende driftsassistent søges til Bygge & Anlæg

Mercantec, Viborg

Vores gode kollega gennem mange år har valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega, som kan overtage opgaverne. Der er tale om en deltidsstilling på ca. 20 timer pr. uge. Der er mulighed for ansættelse i fleksjob.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du i høj grad selv er med til at forme stillingsindholdet, og hvor du får en bred kontaktflade på tværs af hele afdelingen og i nogen grad også med andre uddannelsesafdelinger på Mercantec.

Dit primære formål i stillingen er at understøtte en smidig drift og velfungerende hverdag for undervisere og øvrigt personale.

Opgaverne er mangeartede, og omhandler blandt andet at:

 • koordinere og planlægge de opgaver, som vores team af driftsassistenter tager sig af (oprydning, små-vedligehold og forefaldende opgaver)
 • koordinering med bygningstjenesten og eventuelle eksterne håndværkere
 • diverse sikkerhedseftersyn af udstyr og maskiner
Viborg Autogård A/S
Værkfører/servicerådgiver til Mercedes-Benz

Viborg Autogård A/S

Er du serviceminded og grundig i en travl og spændende hverdag? Kan du bevare det rolige overblik, og er du klar til at komme med på en spændende rejse med mange opgaver, nye elbiler og meget mere? Så er du måske vores nye kollega.

Som værkfører/servicerådgiver på vores autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted får du en vigtig rolle i vores team og i at få hverdagen til at fungere optimalt.

Det er vigtigt, at du er motiveret for at yde god service til vores kunder, har et godt overblik og gerne hele tiden er et skridt foran. Du skal brænde for at være i konstant udvikling og have lyst til at arbejde med et af de mest innovative bilmærker på markedet.

JKS DLT i Viborg søger en ny kollega der brænder for at konstruere og bygge

JKS søger for DLT Group A/S

Nu kan du få muligheden for at blive en del af en virksomhed, hvor du udover spændende opgaver og faglige udfordringer – også bliver en del af en virksomhedskultur i verdensklasse.

Er du tømrer, snedker, maskinsnedker eller møbelsnedker? Har du erfaring med konstruktioner, inventar eller elsker du bare at bygge og konstruere? Har du faglig stolthed, og sætter du en ære i altid af levere kvalitet og godt håndværk?

DLT søger en ny kollega, der brænder for kvalitet, udfordringer og ikke mindst teamspirit og godt sammenhold.

Arbejdsopgaverne er meget varierende og vil bl.a. være produktion og fremstilling af støbeforme i træ til betonstøbning og fremstilling af speciallavede inventaropgaver.

JKS
Lidl Danmark K/S
Souschef - Viborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
ELCON
Sikringsteknikere til Danmarks mest ambitiøse elinstallatør

ELCON, Viborg

Vil du med på holdet som sikringstekniker hos en af Danmarks største og mest ambitiøse elinstallatører? Kan du skabe tryghed for vores kunder som en af de skarpe sikringshjerner med kompetencer inden for AIA, ADK og TVO?

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Viborg. Afdelingerne består af 10 dedikerede og specialiserede medarbejdere, men vi forventer i den kommende tid at vækste for at kunne følge med efterspørgslen. Du kommer således med på en udviklingsrejse og kan være med til at sætte dit præg på afdelingen.

Vi varetager opgaver inden for både brand, alarm, adgangskontrol og overvågning. Du løser opgaver inden for AIA, ADK og TVO i forbindelse med installering og servicering af anlæg. Der vil typisk være tale om korterevarende opgaver for flere forskellige kunder. Du får i hverdagen et stort selvstændigt ansvar, hvor du selv sætter tempoet og planlægger egen arbejdsdag.

ELCON
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Løvbjerg Supermarked A/S Slagtersvend Løvbjerg, Overlund Viborg

Løvbjerg Supermarked A/S

Til vores velfungerende slagterafdeling søger vi en slagtersvend, som har stor faglig stolthed og som inspireres af at give kunderne en service udover det forventede.

Din opgave i teamet:

 • Du bliver en vigtig del af den daglige produktion
 • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet
 • Rådgive og inspirere kunderne til retter og serveringsforslag
 • Hjælpe med at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Din kontakt med vores mange lokale kunder er vigtig. Det er vigtigt, at du kan lide at bruge tid på at skabe en god relation og sikre, at butikken lever op til den kultur og de værdier Løvbjerg er kendt for.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-