31 job matcher din søgning 31 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
VELUX A/S

Program Manager, Sustainability

Hørsholm or Østbirk

Are you excited about climate change, and do you want to be part of creating a better tomorrow and preserving the planet? Are you an experienced Program Manager, and are you capable of building up effective relationships across a matrix organization? Are you experienced in defining policies and requirements to suppliers?

Se video om VELUX A/S som arbejdspladsThen you might be our new Program Manager, Sustainability – with the focus of reducing our carbon footprint, and creating a better tomorrow.

VELUX A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

Voxmeter A/S

Deltidsjob som interviewer

Hjemmearbejdsplads

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Gem
VELUX A/S

Senior Sustainability Specialist – with focus on Product Development

Skjern or Østbirk

Are you excited about sustainability, and do you want to be part of creating a better tomorrow and preserving the planet? Do you thrive working on the strategic and tactical level of an organization, enabling success within an ambitious sustainability agenda?

Se video om VELUX A/S som arbejdspladsYou will play a key role in defining the strategic direction for sustainability in VINC and you will maintain a cohesive overview of sustainability initiatives, providing regular reports on progress and related recommendations.

VELUX A/S
Gem
Dataminr

Solutions Engineer, International Public Sector

Hjemmearbejdsplads

As a Solutions Engineer, you will be one of the most important Dataminr Public Sector sales team members. You will be a trusted advisor to Account Executives, Sales Specialists and our current and future customers across Europe.

A security-focused technical liaison and subject matter expert on all things Dataminr, you will develop and share compelling stories that excite your customers and make them eager to hear more. This role is fully remote, with up to 20% travel.

Gem
VELUX A/S

Maskinsnedker til vores prototypeværksted

Østbirk

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Har du en relevant uddannelse som maskinsnedker eller produktionsassistent? Er du motiveret af at arbejde med spændende opgaver inden for produktudvikling, lige fra idéskabelse, 2D/3D konstruktion, komponentfremskaffelse og prototypefremstilling?

Du bliver du en del af værkstedsteamet, som har ansvaret for at fremstille komponenter, prototyper og mindre testserier inden for ovenlysvinduer og installationsprodukter i tæt samarbejde med ingeniører og teknikere fra udviklingsafdelingen.

Du får 11 kolleger, som primært består af folk med håndværksmæssig baggrund, som ser frem til at byde dig velkommen og introducere dig til vores virksomhed – og ikke mindst vores spændende produkter.

VELUX A/S
Gem
VELUX A/S

Vedligeholdelseskoordinator til markedsførende vinduesproducent

Østbirk og/eller Brædstrup

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Er du en velorganiseret person med evnen og motivationen til at koordinere og strukturere vedligeholdelsen af vores produktionsudstyr?

Vi er på en rejse fra reaktiv vedligeholdelse til forebyggende og planlagt vedligeholdelse, og som vedligeholdelseskoordinator bliver du en væsentlig del af denne transformation.

Udover at arbejde på et højt professionelt niveau, kendetegnes vores team af en uformel tone og en sund sans for humor, og vi arbejder som én enhed for at nå vores mål.

VELUX A/S
Gem
VELUX A/S

Advanced Product Developer – develop our future product portfolio within sloped roof windows!

Østbirk

Do you want to work in an innovative environment with possibility for both personal and professional development? Are you an experienced CAD user with the ability to transform digital solutions into realistic physical products?

Se video om VELUX A/S som arbejdspladsYour key job will be to work on idea and concept development and further product maturing, documentation, verification and final implementation in the production. You will participate in project teams focusing on product construction.

VELUX A/S
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
VELUX A/S

Product Developer with experience in Mechanical Product Development

Skjern, Østbirk

Do you bring minimum two years’ of experience in Mechanical Product Development, and do you want to be part of a market leader with ambitious plans for the future?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Do you want to be part of a team of 15 colleagues who value collaboration and an informal working environment where we also set time aside to socialize?

As our new Product Developer, you will be working with mechanical product development - from the early concept phase until release for production.

VELUX A/S
Hansen Toft A/S søger for Reflective Technologies ApS
Gem
Hansen Toft A/S

CFO - tech-industrien

Hjemmearbejdsplads

Vil du have ansvaret for økonomifunktionen hos en af Nordens største app-virksomheder inden for Non-gaming Consumer Subscription? Der er tale om en sjælden scale-up succes inden for app-udvikling, som i løbet af de senere år er lykkedes med en massiv opkøbsrejse.

Som CFO får du ansvaret for at opbygge en stærk intern økonomifunktion, idet den daglige økonomistyring i dag er outsourcet. Du sikrer en god ”financial engineering”, og du skaber en retvisende og enkel rapportering til ledelse og investorer.

Virksomheden har en meget moderne organisationsform, som er digitalt understøttet, så du kan arbejde, hvorfra du ønsker.

Hansen Toft A/S
Gem
VELUX A/S

Embedded Hardware Engineer

Skjern, Østbirk

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

We are actively seeking a skilled Embedded Hardware Engineer to undertake developmental challenges with a specific focus on electrical products for VELUX.

As a key member of a collaborative team, you will play a critical role in envisioning and refining future hardware solutions. Your role will encompass the optimization of our products, ensuring they remain both competitively priced and consistently aligned with our stringent quality standards.

VELUX A/S
Gem
VELUX A/S

Mechanical Development Engineer

Skjern and Østbirk

Are you experienced within product development and construction? Do you bring a relevant degree within Mechanical Engineering, and do you want to work with all aspects of mechanical development from the early concept phase over prototyping, documentation, until release for mass production?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

You'll be right in the heart of our product development process, with unique opportunities to dive deep into all things mechanical – from the early concept phase over development, design for manufacturing, simulations, prototyping, documentation, up until release for production and operations.

VELUX A/S
Gem
Bomag GmbH

Area Sales Manager (m/f/d) Europe (Nordics & Irland)

Hjemmearbejdsplads

Your tasks:

 • Monitoring and developing the Bomag brand (Sales, Aftersales, GP and Market share) in the Nordics and Ireland
 • Strengthening our sales process by driving, managing, and supporting our dealer network and key accounts in the area, incl. setting up development plans as well as sales strategies, monitoring KPIs, and ensuring goal achievements
 • Functioning as an interface between BOMAG interests and those of partners and customers
 • Engaging directly with key accounts and rental companies as well as setting up key fair participations

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV