22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Sommer-Savex A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Drifts- og logistikchef

Løsning
 • Vil du være med i en ledergruppe?
 • Er du god til logistik og lagerstyring?
 • Behersker du Business Central?
 • Er du god til ledelse?

Du bliver en del af ledergruppen og vil sammen med økonomichef og direktør arbejde på udvikling af top- og bundlinje i virksomheden.

I Sommer-Savex vil du være en nøglefigur i et mindre, men stærkt engageret team. Du får muligheden for at sætte dit præg på strategi og at være med til at drive forandring i et dynamisk og innovativt miljø.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Career søger for Revisionshuset
Gem
Career

Dygtig revisorassistent søges til alsidig rolle

Løsning

Revisionshuset søger en analytisk stærk og faktabaseret revisorassistent, der brænder for at håndtere alle aspekter af regnskabs-/revisionsarbejde. Fra skat og moms til klargøring og fuldendelse af regnskab, vil du have ansvaret for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder deres kunders unikke behov.

Den ideelle kandidat har en dyb forståelse for regnskabsprocesserne og er i stand til at navigere i de udfordringer, der følger med at arbejde på tværs af forskellige brancher.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Kloster A/S

Lastvogn/trailermekaniker søges!

Løsning

Kloster A/S er en travl butik med mange rullende enheder, der skal serviceres og repareres.

Vi har gennem de seneste år udvidet vores flåde af trailere og lastbiler, og vi mangler derfor en lastvogn/trailermekaniker med hænderne skruet rigtigt på og lysten til at arbejde i en større vognmandsvirksomhed med eget trailer/hydraulik og smedeværksted.

Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Reparation og vedligehold af fladtrailere brugt til beton elementer
 • Reparation og vedligehold af inladere, brugt til beton elementer
 • Udskiftning af dæk på alle rullende køretøjer
 • Reparation af containere og andet udstyr

Jobbet er et fuldtidsjob og man må forvente, at der forekommer opgaver på skæve tider.

Kloster A/S
Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Sommer-Savex A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Økonomichef/Controller, Sommer-Savex A/S

Løsning

Vil du have ansvaret for virksomhedens økonomiske forhold og samtidig agere wing manager for CEO/ejer i forretningsmæssige forhold, så er her en gylden mulighed for den rette profil.

Du vil have det overordnede ansvar for at sikre en sund økonomisk drift samt at fungere som sparringspartner for CEO i forretningsmæssige spørgsmål.

Du tilbydes en spændende stilling med stort ansvar og bred berøringsflade i virksomheden.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Kronhusene Udvikling A/S

Konstruktør til fremadstormende ejendomsselskab

Løsning

Er du uddannet konstruktør med en skarp sans for materialeopmåling og kvalitetssikring?

Som konstruktør i Teknisk afdeling bliver du det essentielle bindeled mellem projekteringen og udførelsen og bidrager dermed til projekternes succes fra start til slut.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fantastiske kolleger og en kultur, hvor samarbejde og sjov går hånd i hånd. Du vil opleve en varieret hverdag med en bred kontaktflade og fremragende muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Tech Automation ApS

Medarbejdere søges til Tech Automation

Løsning

Har du lyst til at arbejde med fordelings- og styretavler? Kan du samtidig se dig selv i en virksomhed, der vægter samarbejde, trivsel og faglig udvikling højt?

Vores virksomhed i Løsning nær Hedensted søger nye kolleger. Vores nye kolleger skal være i besiddelse af gåpåmod og lyst til at lære at bygge eltavler. Du må gerne have erfaring med branchen, men det er ikke et krav.

For den rigtige person vil der på sigt være udviklingsmuligheder – alt efter hvilke evner du har. Tech Automation ønsker at give den enkelte medarbejder mulighed for at udvikle sig i den retning, som du drives af.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

NAKA A/S
Gem

chauffør, fragt, distribution, blandet kørsel

Løsning

Vi har meget travlt og har brug for chauffør til fragt, distribution og blandet kørsel.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Slagtesvin og planteavl i Horsens området

Løsning

Vi søger medarbejder til svineproduktion og planteavl til veletableret virksomhed beliggende mellem Horsens og Hedensted.

Indrykket:
Hentet fra JobStafet

Løsning Maskinfabrik A/S søger industritekniker til drejeafdelingen på aftenhold

Løsning

Vi har rigtig travlt og søger derfor endnu en engageret og dygtig industritekniker til vores drejeafdeling, hvor vi fremstiller alt...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Løsning Menighedsråd
Gem

Servicemedarbejder ved Løsning kirkecenter

Løsning

Hvis du er god til lidt af hvert praktisk set?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV