100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltronic a/s
Servicetekniker

Eltronic a/s, Hedensted

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Så bliv en del af Eltronic - en stor, spændende og innovativ virksomhed i vækst!

Som servicetekniker løser du opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse hos vores industrielle kunder. Du bidrager til at sikre et højt kvalitetsniveau og er med til at give vores kunder den bedste serviceoplevelse fra start til slut.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, og du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Eltronic a/s
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Kleven & Partners Rekruttering ApS Maskiningeniør til førende produktionsvirksomhed

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for HiFlux Filtration A/S i Hedensted

Er du en ansvarsbevidst maskiningeniør, som er ivrig efter at tegne og udvikle fremtidens filterløsninger til industrien? Motiveres du af en bred kontaktflade og trives med at designe nye muligheder og følge hele produktionsprocessen?

Hvis JA, kan du være den maskiningeniør, som vi leder efter til at bidrage til at skabe fremtidens filterdesigns i 3D.

Efterspørgslen på filtre er støt stigende, og HiFlux Filtration ønsker at udbygge deres markedsposition, som en af de førende leverandører af specialfiltre. Derfor søger vi en profil, der kan være med til at styrke vores tekniske afdeling, og som ønsker at være med på en udviklingsrejse i de kommende år.

Andre arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Produktions- og kundetegninger i Inventor
 • Generel produktudvikling
 • Drive egne ingeniørprojekter
Eltronic Fueltech A/S
Er du ufaglært elektriker eller lignende ...

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

…Ønsker du en hverdag med medbestemmelse, gode kolleger og et højt teknisk niveau? Så er det måske dig vi søger!

Hos Eltronic FuelTech i Hedensted vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling og produktion af vores gasventilsystemer til marinebranchen.

Som medarbejder i vores el-afdeling er dit primære formål præfabrikation af kabler, tavler og tavleopbygning til Eltronic FuelTech’s produkter.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • At præfabrikere og opbygge tavler til Eltronic Fueltechs produkter.
 • Præfabrikation af kabler.
 • Bistå i trækning af kabler på vores systemer.
Eltronic Fueltech A/S
If Forsikringscenter Vejle ApS
Assurandører til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab

If Forsikringscenter Vejle ApS, Hedensted

If Forsikringscenter Vejle leder efter ambitiøse sælgere.

Kan du præsentere vores kommende private kunder for nogle af markedets bedste forsikringer med unikke dækninger?

If Forsikringscentre sælger privatforsikringer for If Skadeforsikring. Vi vækster, og derfor ønsker vi at udvide holdet med dygtige sælgere.

Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så du udelukkende skal koncentrere dig om at:

 • Etablere aftaler med kunder
 • Forberede dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder

Du har derfor mulighed for at få verdens bedste salgsjob med en fleksibel hverdag i en fed kultur med rigtig gode indtjeningsmuligheder, og hvor vi står for uddannelse og udvikling.

Har du erfaring eller talent for kundekontakt, så klik ind og se hvad der egentlig skal til for at blive vores nye kollega.

Jacobsens Bakery Ltd Area Export Manager - spansktalende

Jacobsens Bakery Ltd

Internationalt salg & marketing (Spanien / Syd-og Mellemamerika)

Som en konsekvens af vore ønsker om mere vækst, søger vi en dygtig medarbejder, som i samarbejde med det øvrige team, kan medvirke til at skabe yderligere vækst i afsætning og indtjening på de spansktalende markeder.

Beskæftigelsesministeriet

Efter gennemførelsen af et grundigt introduktions- og uddannelsesprogram, vil du i tæt samarbejde med salgsledelsen få ansvaret for bearbejdningen af et antal markeder og key accounts – såvel direkte som indirekte - gennem agenter eller distributører.

Hovedopgaver

 • Pleje og vedligehold af eksisterende kundeportefølje via besøg og daglig telefonkontakt
 • Opdyrkning og udvikling af nye distributionskanaler og kunder
 • Formidling af ordredata og forecasts samt opfølgning på disse
Jacobsens Bakery Ltd Bliv reparatør hos Jacobsens Bakery i Hedensted

Jacobsens Bakery Ltd

Til vort industribageri i Hedensted søger vi en tekniker, som er superengageret og har flair og interesse for teknik og produktionsmaskiner.

Beskæftigelsesministeriet

Du vil blive oplært i brugen af vort tekniske udstyr, og vil indgå i et team af topmotiverede medarbejder, som hver dag sikrer, at Jacobsens Bakery leverer et verdensklasseprodukt til sine kunder i hele verden.

Ansvar og opgaver

 • Opstart af produktionen i samarbejde med produktionsleder.
 • Omstillinger sammen med holdets produktionsleder.
 • Udføre planlagte og akutte reparationer.
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
INDKOM Relationsskabende og serviceminded salgskonsulent søges til TJ Camper

INDKOM søger for TJ Camper i Hedensted

Brænder du for at hjælpe kunderne med at opfylde deres næste drøm, samtidigt med at du giver dem en ekstra god oplevelse og service? Så er du måske den, vi er på udkig efter!

I stillingen som salgskonsulent hos TJ Camper venter dig en spændende og afvekslende hverdag med en alsidig opgaveportefølje og mulighed for at sætte dit præg på udviklingen.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Salg af nye og brugte autocampere og udstyr
 • Rådgivning
 • Kundebetjening