40 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

40 jobannoncer

Gem
Jacobsens Bakery Ltd

Shippingelev – eksport

Hedensted

Vil du være med til at yde førsteklasses service til vores kunder i hele verden samt internt i huset?

Se video om Jacobsens Bakery Ltd som arbejdspladsDu bliver placeret centralt i administrationen og vil i elevtiden være beskæftiget med opgaver i shipping afdelingen.

Efter et kort introduktions- og oplæringsforløb vil du få selvstændigt ansvar for udvalgte kunder på det europæiske marked, samt andre selvstændige opgaver.

Gem
VVS-EKSPERTEN A/S

Salgsmedarbejder med godt kendskab til VVS- og el-artikler - til Hedensted

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning?

Sammen med dine kolleger betjener du en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter.

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for VVS eller måske som elektriker, men det kan også være, du har erfaring fra en grossistvirksomhed eller et byggemarked.

Gem
ENABL A/S

Document Controller

Hedensted

Er du sproglig stærk og god til at skabe struktur og overblik?

Du får en central rolle i at sikre ensartethed og struktur i den tekniske dokumentation for vores projekter. Din opgave er at støtte projekterne med deres dokumentationsbehov fra start til slut, herunder sikre at templates er på plads, formateringen er ensartet, og at sproget i manualerne er let læseligt.

ENABL A/S
Gem
Eltronic A/S

Service- og installationstekniker med el-baggrund til Service / Projekt

Hedensted

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Ønsker du en hverdag med gode kolleger og spændende opgaver?

Dine primære arbejdsområder bliver bl.a.:

  • Service- og vedligeholdelsesopgaver af halv- og fuldautomatisk produktionsudstyr.
  • Fejlfinding og løsning af tekniske problemer effektivt.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Eltronic A/S
Gem

Circle K Hedensted søger deres nye sælger til teamet på ca. 8 timer

Hedensted

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
ENABL A/S

Can you provide world class support?

Do you want electrical, mechanical and PLC work and are you motivated by the opportunity of joining a global team dedicated to servicing the wind turbine industry?

You will be responsible for diagnosing and repairing electrical and mechanical equipment and systems for our customers. Your main goal will be to provide excellent service to our customers, so ensure that their equipment are functioning efficiently and safely.

ENABL A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
FindBogholder.dk søger for Revisionsselskabet
Gem
FindBogholder.dk

Revisorassistent

Hedensted

Vi er et mindre revisionsfirma med to registrerede revisorer samt to revisorassistenter.

Vi har fokus på at prioritere det gode arbejdsmiljø samt din trivsel og udvikling. Vi tager ikke flere kunder ind, end at vi kan fastholde normale arbejdstider. Vores ønske er ikke at være en stor virksomhed i vækst, men hellere være en mindre virksomhed, som er veldrevet, hvor vi alle trives og har det godt.

For vores kunder laver vi, udover regnskaber, alle de typiske erklæringer samt alle former for økonomisk- og skatterådgivning. Du vil bl.a. komme til at udarbejde løbende balancer i form af assistance og revision samt udkast til årsregnskaber. Vi hjælper hinanden, så du er aldrig alene.

Gem
Moment

Lagermedarbejder til kunde i Horsens

Hedensted, Horsens, Horsens, Skanderborg, Vejle, Vejle Øst

Vi søger løbende lagermedarbejdere til vores kunde i Horsens.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Rengøringsmedarbejder søges til lager i Horsens

Hedensted, Horsens, Horsens, Vejle, Vejle Øst

Du bliver tilknyttet virksomhedens køle/fryseafdeling, hvor din arbejdsopgave er at rengøre forskellige rum, sokler, hylder maskiner mv.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
ENABL A/S

Produktionsmedarbejder til vores værksted i Hedensted

Hedensted

Vil du arbejde I et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø – og vil du være en del af en hurtig voksende og succefuld virksomhed?

Du skal bl.a. sikre rettidig og kvalitetsbevidst montage af nybygget udstyr. Du fejlfinder, servicerer og udfører montage på kundernes maskiner og udstyr samt står for kontrol af færdig monteret udstyr. Du får mulighed for selv at påvirke og optimere din dagligdag, og du bliver en del af en hverdag, hvor aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Gem
Hedensted Fjernvarme

Driftsmester

Hedensted

Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi jobbet i centrum af den grønne omstilling, hvor vi hver dag sætter handling bag ordene. I vores varmeproduktion har vi fokus på at udnytte vedvarende energi, så vi kanreducere CO2-udledningen mest muligt -og dermed bidrage til fremtidens klimaløsninger.

Vi søger en dygtig driftsmester, der kan indgå i etableringen af vores nye produktionsanlæg og efterfølgende arbejde med driften og optimering heraf. Vi er et fjernvarmeselskab i rivende udvikling, og derfor søger vi en erfaren tekniker eller maskinmester til den daglige drift og etablering af vores kommende store varmepumpeprojekter.

Hedensted Fjernvarme
Gem
Region Midtjylland

Vikarer søges til botilbud for voksne med autisme

Hedensted

Du har måske kendskab til autisme, måske erfaring fra området, men vigtigst er, at du er interesseret i at forstå andres perspektiv og...

Indrykket:
Gem
Aarstiderne

Pakkeriassistent (deltid)

Hedensted

Har du lyst til at være en del af et voksende team i Hedensted, hvor vi varemodtager, lagerfører, plukker og pakker fødevarer af højeste kvalitet til vores kunder i Danmark og Sverige?

Du er med til at sikre en god drift. Størstedelen af arbejdet foregår på gulvet, hvor opgaverne primært vil omfatte at tømme lastbil, split af paller, varemodtagelse med håndscanner og pak af kundeordrer.

Gem
Aarstiderne

Lagermedarbejder (deltid)

Hedensted

Har du lyst til at være en del af et voksende team i Hedensted, hvor vi varemodtager, lagerfører, plukker og pakker fødevarer af højeste kvalitet til vores kunder i Danmark og Sverige? Er du struktureret og fleksibel? Så kunne du være vores nye lagermedarbejder.

Aarstiderne søger en lagermedarbejder til vores lager i Hedensted, hvor vores engroslager og dagligvarer har til huse. Da vi arbejder med fødevarer, vil hovedparten af din arbejdsdag foregå i kølerumstemperaturer.

Størstedelen af arbejdet foregår på gulvet, hvor opgaverne primært vil omfatte at tømme lastbil, split af paller, varemodtagelse med håndscanner og pak af kundeordrer.

Gem
Region Midtjylland

Selvstændig ernærings- eller køkkenassistent til Bygmarken, Hedensted

Hedensted

Vi tilbyder dig en helt særlig mulighed for at få ansvaret i et nybygget køkken og skabe de gode rutiner fra starten af.

Indrykket:
Gem

Process Instrumentation Engineer, Midtjylland

Hedensted

Brænder du for at arbejde med design af forskellige Process og Utility løsninger herunder instrumentering til Building Management Systemer...

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier
Gem
Eltronic Fueltech A/S

Strategic Purchaser

Hedensted

Se video om Eltronic Fueltech A/S som arbejdsplads

Har du ambitioner om at gøre karriere i en virksomhed, der skaber innovative løsninger til den maritime sektor og den grønne omstilling? Ønsker du at tage ansvar for, at vi styrker organisationssamarbejdet med eksisterende og nye leverandører i både indland og udland ... så skal du helt sikkert med på holdet!

Gennem samarbejde med R&D, Sales og Operations vil du spille en vigtig rolle i forbindelse med indkøb, nye forespørgsler samt projektforløb vedrørende nye produkter og kundetilpassede løsninger.

Eltronic Fueltech A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV