82 job matcher din søgning 82 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Daka Denmark A/S
Transportkoordinator til Daka ReFood A/S

Daka Denmark A/S, Hedensted og Horsens

Til vores ReFood-logistikafdeling søger vi en løsningsorienteret transportkoordinator, der trives med et arbejde, hvor to dage sjældent er ens, og som har lyst til at bidrage til virksomhedens vækstmål. Så har du sort bælte i logistikplanlægning og kan lide at træffe beslutninger, har vi jobbet til dig!

Som transportkoordinator får du reference til Logistic Manager i ReFood og kommer til at indgå i et team på fire. Du kommer til at samarbejde på tværs af både Daka ReFood og Daka Classic, ligesom du dagligt er i kontakt med egne chauffører og eksterne vognmænd.

Daka Denmark A/S
Eltronic A/S
Electrical Engineer til udvikling og implementering!

Eltronic A/S, Hedensted

Ønsker du at være med til at udvikle og implementere innovative og el-tekniske løsninger? Så har vi en spændende mulighed for dig.

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Som Electrical Engineer hos Eltronic A/S, indgår du i et fagligt stærkt team af professionelle og engagerede kollegaer, der altid er klar med en hjælpende hånd og et smittende godt humør.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Projektstyring af EL-tekniske leverancer, samt koordinering og kvalitetssikring heraf. Udvikle unikke EL-tekniske løsninger, design, specifikation og afklaring.
 • Udvikle unikke EL-tekniske løsninger, design, specifikation og afklaring.
Eltronic A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Würth Danmark A/S
Kørende sælger til Installationsbranchen i Vejle, Hedensted, Juelsminde, Horsens

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Würth Danmark A/S
Jacobsens Bakery Ltd Eksport handelselev

Jacobsens Bakery Ltd, Hedensted

Vil du være med til at yde førsteklasses service til vores kunder i hele verden samt internt i huset? Og vil du kunne lide at arbejde med mange forskellige opgaver i et internationalt miljø? Så kan du kickstarte din karriere som vores nye elev med virkning fra d. 1.8 eller efter nærmere aftale.

Beskæftigelsesministeriet

Du bliver placeret centralt i administrationen og vil i elevtiden primært være beskæftiget med opgaver i shipping afdelingen, men på lidt længere sigt også med andre opgaver i salgsafdelingen.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte alle koordinerende steps fra modtagelse af ordrer via produktion, bookning og afsendelse til opfølgning på den fysiske levering af ordrerne, herunder også udfærdigelse af told- og fødevarerelaterede dokumenter.

Gem
Svanerent ApS
Rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Vejle

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt og positivt arbejdsmiljø med ordnede forhold, hvor du er med til at levere et topresultat

Vi søger assistenter til rengøring i Trekantsområdet, med Vejle som udgangspunkt fra firmaadressen.

Svanerent ApS
Eltronic A/S
Manager Electrical Engineering (EL-HW)

Eltronic A/S, Hedensted

Er du personen, som kan lede en gruppe af dygtige fagfolk, og har du visioner, der kan udvikle vores EL-Hardware afdeling? Så har vi jobbet til dig!

Som Manager for Electrical Engineering kommer du til at stå i spidsen for et professionelt team, der udvikler og fremstiller elektriske løsninger i udviklingsprojekter til nogle af Danmarks største industrivirksomheder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads
 • Lede teamet af Electrical Engineers og sikre løbende udvikling af den enkelte medarbejder og teamet som helhed
 • Vedligeholde og udvikle de kompetencer og den kapacitet, der kræves for at eksekvere projektporteføljen og imødekomme kundernes tekniske behov
 • Have det overordnede ansvar for afdelingens faglige leverancer, strategi samt tekniske udvikling
Eltronic A/S
ENABL A/S
Project Managers

ENABL A/S, Hedensted

As Project Manager you will be responsible for challenging projects with a strong impact /influence on the solutions for the customers.

You will work with skilled and competent engineering colleagues globally. We are continuously looking for new, experienced Projects Managers to join our growing team. Currently, we are looking for Project Managers for the following areas: Tower & Monopile, Production Equipment, and Site Equipment. You can expect your tasks to be a mix of:

 • Managing the Project-Customer quotation
 • Ensuring project delivery from start to finish
 • Ensuring optimal interaction between multidisciplinary teams
ENABL A/S
TS-gruppen
Marketingkoordinator søges til landsdækkende organisation

TS-gruppen, Hedensted

Se video om TS-gruppen som arbejdsplads

Har du grafisk snilde og kunne du tænke dig at være tovholder på 40 virksomheders marketingkampagner? Så er det måske dig vi søger!

Som marketingkoordinator i TS-gruppen er det dig, der har den primære kontakt til vores centre og det er dig der præsenterer og sælger produkterne til vores andelshavere.

Din hverdag kommer til at bestå af koordineringsarbejde og du vil også være en væsentlig del af det udførende arbejde. Så udover at kunne arbejde strategisk og have overblikket må du meget gerne have din værktøjskasse i orden.

TS-gruppen
Gem
Nordic Medicare Group A/S Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Hedensted

Nordic Medicare Group A/S

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker, og grundet denne udvidelse søger vi en ny konsultationssygeplejerske. Vi har ca. 2.650 patienter i Hedensted, og bemandingen vil være to konsultationssygeplejersker og en SOSU-assistent, læge samt en praksismanager, der har to klinikker i nærområdet.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Nordic Medicare er leverandør til sundhedssektoren inden for rekrutteringsydelser, drift af egne lægeklinikker samt IT-løsninger, og vi har over de seneste år oplevet en markant udvikling.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Eltronic A/S
Lagermedarbejder

Eltronic A/S, Hedensted

Er du en erfaren lagermedarbejder, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores Supply Chain Team.

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Du bliver ansvarlig for egne opgaver og vil indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i Supply Chain og produktionen. Hverdagen er præget af fleksible arbejdstider og gode kolleger, som altid står klar med en hjælpende hånd og godt humør. 

Eltronic A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV