47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschef Fuldtid Souschef - Hedensted

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Eltronic a/s
Logistic & Facility Coordinator

Eltronic a/s, Hedensted

Som Logistic & Facility Coordinator får du ansvaret for at varemodtage og sikre korrekte leveringer, kvalitetskontrol, opfølgning på leverancen og registrering af afvigelser. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores hardwarekonstruktører og tavlemontører for at sikre et optimalt flow gennem hele processen.

Du er tovholder på både indgående og udgående leverancer samt kontaktperson til diverse leverandører ved afvigelser og har ansvaret for opfølgningen.

Arbejdsopgaverne er indenfor:

 • Varemodtagelse
 • Kvalitetskontrol
 • Lageradministration
 • Forsendelse og emballering
 • Facility
Eltronic a/s
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BESTSELLER
Operationel Team Leader til daghold

BESTSELLER, Hedensted

Er du en engageret leder med evnerne til at stå i spidsen for tre mindre teams, som arbejder med mange forskellige lageropgaver? Kan du samtidig bidrage til at sikre optimal drift og samarbejde imellem forskellige skift og afdelinger?

Som Operationel Team Leader er dit overordnede ansvar at lede og støtte medarbejderne på vores distributionsteam. Du har fokus på, at holdet bidrager til, at vi når vores mål for sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger. Derudover bidrager du også til den daglige operationelle drift, hvilket udgør ca. 80 % af din arbejdstid.

Du har ansvaret for at sikre samarbejde og overlevering mellem de forskellige skift såvel som til øvrige interessenter, der indgår i driften. Du arbejder tæt sammen med de tre andre operationelle team leaders (1 daghold, 1 aften og 1 nathold) ift. at sikre de rette resurser og planlægning.

Indrykket: 
BESTSELLER
Department Manager

BESTSELLER, Løsning og Hedensted

Motiveres du af muligheden for at spille en central rolle for et af BESTSELLERs distributionscentre, hvor du vil få rig mulighed for at sætte retningen for den fortsatte udvikling, når det kommer til procesoptimering, drift og eksekvering?

Du får din daglige gang på vores ikke-automatiserede distributionscenter, hvor du bliver en del af en organisation, der består af folk med vidt forskellige arbejdsområder og lige så forskellige professionelle og personlige baggrunde.

Som vores nye Department Manager vil du få tre Team Leaders og de dertilhørende afdelinger i reference. Du bliver derfor et helt centralt omdrejningspunkt, og du kommer til at stå med et stort ansvar for at drive distributionscenteret fremad. Dine primære ansvarsområder vil dreje sig om personaleledelse, den overordnede drift samt sikring af resurser, facility samt de rette værktøjer og materiel.

Indrykket: 
BESTSELLER
Operationel Team Leader til aftenhold

BESTSELLER, Løsning og Hedensted

Er du en engageret leder med evnerne til at stå i spidsen for et team, som arbejder med mange forskellige lageropgaver? Kan du samtidig bidrage til at sikre optimal drift om aftenen på tværs af vores to lagerlokationer?

Som Operationel Team Leader er dit overordnede ansvar at lede og støtte medarbejderne på vores aftenhold. Du har fokus på, at holdet bidrager til, at vi når vores mål for sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger. Derudover bidrager du også til den daglige operationelle drift, hvilket udgør ca. 80 % af din arbejdstid.

Du har ansvaret for at sikre samarbejde og overlevering mellem de forskellige skift såvel som til øvrige interessenter, der indgår i driften. Du arbejder tæt sammen med de tre andre operationelle team leaders (2 daghold og 1 nathold) ift. at sikre de rette resurser og planlægning.

Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Eltronic Fueltech A/S
Process Engineer

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

Som Process Engineer er det dit ansvar at kortlægge, analysere procesparametre samt forstå de overordnede processer og kemiske sammenhænge i de systemer FuelTechs produkter indgår i. Du vil indgå i tæt samarbejde med engineering-teamet på udviklingsprojekter, hvor du er procesteknisk ansvarlig, bidrager med at kortlægge proces-problematikker, specifikationer og design samt varetager relevante beregninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Proces-teknisk dialog og afklaring med udviklingsprojekters interessenter (kunder, leverandører, 3 part, internt m.fl.)
 • Granske proceskrav og omsætte disse til projekt scope (i samarbejde med projekt-team)
 • Specifikation af procesparametre af systemer og komponenter
Eltronic Fueltech A/S
Indrykket: 
Eltronic a/s
SCADA-/MES-Manager

Eltronic a/s, Hedensted

Kan du sætte retningen for en gruppe dygtige SCADA-/MES-ingeniører, der brænder for at arbejde med programmering og software?

Er du analytisk og har en struktureret tilgang til tingene? Søger du altid efter forbedringer og sætter du en ære i at stille med det rigtige hold, hvor både faglighed og personlig-hed passer til leverancens omfang? Så er det dig, vi søger.

Eltronic a/s

Som SCADA-/MES-Manager bliver du ansvarlig for den daglige ledelse i afdelingen, overholdelse af de fastsatte KPI’er samt sikre korrekt allokering af ressourcer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse.
 • Sikre fremdrift på projekter.
 • Deltagelse i kundemøder.
Eltronic a/s
Indrykket: 
Data Intelligence A/S
Softwareudvikler

Data Intelligence A/S, Hedensted

Vi søger en dygtig og engageret softwareudvikler, der har lysten og evnerne til at videreudvikle markedets fortrukne industri 4.0-platform, DIAP®. Som softwareudvikler i Data Intelligence, vil du blive en del af et fagligt stærkt team i en virksomhed i vækst.

I stillingen som softwareudvikler, vil du sammen med det øvrige team, stå i spidsen for videreudviklingen af vores softwareplatform, hvor den højeste prioritet er unikke løsninger i bedste kvalitet.

De primære arbejdsområder bliver:

 • Software- og databaseudvikling & test af udvikling.
 • Udvikling af nye applikationer til platformen.
 • Troubleshooting & håndtering af supportsager rapporteret fra vores kunder & distributører/agenter.
Data Intelligence A/S
Sukup Europe A/SProjektleder

Sukup Europe A/S, Hedensted

Spændende jobmulighed i international virksomhed.

Bliv en del af en international virksomhed i rivende udvikling. I Sukup Europe A/S søger vi en kompetent medarbejder til vores Projekt Tekniske Afdeling (PTA), der vil få ansvaret for at få projekterne ude hos vores kunder til at blive til virkelighed. Du får en spændende og alsidig hverdag med ansvar, hvor udfordringer og udvikling sker i tæt samarbejde med gode kolleger.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Projektledelse, montage- og økonomistyring på egne projekter.
 • Projekttegning i 3D (Sketch-Up).
 • Ordrebehandling, bestilling af materialer hos underleverandører samt til Sukups eget lager.
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX