40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Kalbygård Nord

Q8 Danmark A/S, Låsby

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 10 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i aftentimerne.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Baby Dan A/SIngeniør til compliance i spændende international virksomhed

Baby Dan A/S, Låsby

Til vores vigtige compliance-funktion søger vi en selvstændig og energisk ingeniør med tiltrædelse snarest muligt til varetagelse af følgende hovedområder:

Produkt compliance, som dækker over arbejde med:

 • Produktstandarder indenfor sikkerhedsgitre, sikkerhedssmåting, møbler m.m.
 • Interne tests og oprettelse af testprogrammer, samt risikovurderinger
 • Eksterne tests, via et tæt samarbejde med diverse nationale og internationale testhuse
Produktionstekniske opgaver, som bl.a. dækker over:
 • Håndtering og koordinering af tryksager i relation til vores produktprogram
 • Opfølgning på interne procedurer
 • Oprettelse af produktdata i vores ERP- og PIM-system
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

AVK GUMMI A/S
VI SØGER MEDARBEJDERE TIL VORES PRODUKTION

AVK GUMMI A/S, Låsby

Har du lyst til at arbejde på fast dag-, aften- eller nathold med til fremstilling af teknisk komplicerede gummiemner på moderne sprøjtestøbere og søjlepressere?

Har du erfaring fra industri, er det en fordel, men ingen betingelse. Derimod er det vigtigt, at du er stabil og fleksibel,og har både lyst og evne til at engagere dig og prøve nye udfordringer. Du skal være omhyggelig med dit arbejde og have sans for kvalitet.

Vi tilbyder spændende og udfordrende jobs i en effektiv, højteknologisk og velkonsolideret virksomhed, hvor de mange opgaver løses i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger. Vi søger for nødvendig oplæring i jobbet og branchen.

AVK GUMMI A/S
Autocamp ApS
Dynamisk tekniker — der brænder for kvalitet og gerne med kendskab til el

Autocamp ApS, Låsby

Har du hænderne skruet godt på, og ønsker du at udvikle dine tekniske evner i samspil med dygtige kolleger? Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp.

Du kan se frem til en afvekslende og travl hverdag med vidt forskellige typer opgaver som eks. montering af specialtilpasset udstyr herunder multimedie og solceller, reparation af skader på vognenes bodel samt gas- og fugt-test. Til gengæld arbejder vi ikke med motor, bremser og gearkasse. Det lader vi andre om.

Om dig

 • Teknisk uddannelse som auto- eller bådmekaniker, autoelektriker, elektriker eller noget helt femte.
 • Erfaring fra branchen er et plus, men ikke et krav — vi ser efter talentet og din motivation
 • Lyst til at ’nørde’ teknisk med autocampere + erfaring med strøm 12v/230v
Autocamp ApS
Autocamp ApS
Servicemedarbejder — med ansvar for indskrivning, kundemodtagelse og administration

Autocamp ApS, Låsby

Har du gode people skills, og er du systematisk og administrativ stærk bag en computer? Trives du med mange bolde i luften i et dynamisk miljø med fart over feltet? Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp.

Du er den, der får de administrative ender til at nå sammen og den der yder målrettet kundeservice over telefon. Du skal således have fingeren på pulsen og være i tæt dialog med værkfører og resten af teamet. Du kan se frem til en afvekslende og travl hverdag, hvor du veksler mellem fordybelse og fokus på detaljer og mere udadvendte kunderelaterede opgaver.

 • Kundemodtagelse
 • Kundekontakt over telefon og mails
 • Registrering reklamationer
Autocamp ApS
Autocamp ApS
Værkfører

Autocamp ApS, Låsby

Har du gode people skills, og er du stærk i en koordinerende og ledende rolle? Trives du med mange bolde i luften i et dynamisk miljø med fart over feltet? Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp.

Du bliver som ’spillende træner’ ansvarlig for den daglige drift af værkstedet med fokus på motiverende ledelse, knivskarp planlægning af opgaver og sikker eksekvering til tiden. Og lad os sige det med det samme … det er et dynamisk og travlt miljø, hvor arbejdsdagen ikke altid forløber helt som planlagt!

Du skal tilføre mere struktur og proaktivt optimere arbejdsgange og rutiner med øget fokus på kvalitet, effektivitet, indtjening og arbejdsglæde. En stor del af din tid foregår bag skærmen og på telefonen i dialog med vores mange kunder.

Autocamp ApS
Autocamp ApS
Udleveringsmedarbejder

Autocamp ApS, Låsby

Er du frisk, smilende og god til kunder? Har du flair for teknik og er du god til at sætte ord på, så andre let forstår dig? Trives du med en arbejdsdag med mange bolde i luften og med fokus på både overblik og detaljer? Så er det måske dig, vi leder efter hos Autocamp i Låsby, vest for Århus.

Du bliver del af en ’familie’ på 25 medarbejdere, der ligger inde med stor viden og erfaring i forhold til klargøring, specialopbygning og salg af autocampere. Du får en bred kontaktflade til både salgsafdelingen og værkstedet, og selvfølgelig meget stor kundekontakt.

Du får over tid ansvar for tryg overlevering af campere med primær fokus på den tekniske gennemgang i samspil med kunderne. Du kommer til at møde kunder med vidt forskellige tekniske forudsætninger, hvilket kræver, at du målretter din overlevering individuelt.

Autocamp ApS
Hjemmearbejdsplads
INNIOIndependent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages

INNIO

We are looking for an independent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages.

In this role you will be responsible for:

 • Be a part of the implementation and integration of a new Configure-Price-Quote tool in an international working environment
 • Read through and identify all relevant information for contract execution from service contracts
 • Interact with local staff in multiple countries to collect additional contract information

At INNIO we offer you an international working environment, flexible working time and 100% home office at the time.