22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
BeredskabsforbundetEr du struktureret nok til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så læs videre

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

PFP A/SKontorassistent

PFP A/S, Kjellerup

Til Danmarks førende bordpladeleverandør søger vi en kontorassistent til vores logistik- og serviceafdeling. Som medarbejder i et lille dynamisk team, vil du blive en vigtig medspiller for store dele af organisationen.

Dine opgaver bliver indenfor logistik, planlægning af fragtruter og serviceopgaver, optimering af forskellige karakter og du skal kunne trives med at dine dage sjældent bliver forudsigelige og ens. Jobbet indbefatter meget samarbejde mellem de forskellige afdelinger i PFP samt kundekontakt.

De primære opgaver vil bestå af:

 • Daglige logistikopgaver
 • Planlægning af fragtruter
 • Koordinering af serviceopgaver
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

DESIGNAAmbitiøs designkonsulent til flagship store

DESIGNA, Kjellerup

Til vores flagskibsbutik i Kjellerup søger vi en ambitiøs og udadvendt designkonsulent med flair for rådgivningsbaseret salg.

Vi søger en person, som har ønsker om at gøre langvarig karriere i indretnings- og køkkenbranchen med et drive og vilje til at blive blandt de dygtigste i branchen.

Som designkonsulent hos DESIGNA Kjellerup får du en stor kontaktflade til både privat- og erhvervskunder samt håndværkere. Dine primære opgaver vil være at:

 • Rådgive og inspirere kunderne i forbindelse med inventarløsninger til deres hjem.
 • Medvirke til at servicere og udbygge samarbejdet med professionelle kunder.
 • Varetage alle salgets faser, herunder projektledelse, indkøb og levering.
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
KJ Klimateknik A/S
Servicetekniker, der trives med at servicere husdyrproducenter

KJ Klimateknik A/S, Kjellerup

Vi søger en dygtig servicetekniker, der på selvstændig vis kan servicere ventilations- og klimaløsninger hos vores landbrugskunder.

Din arbejdsdag vil være afvekslende med høj grad af frihed under ansvar. Du får din egen veludstyrede servicevogn stillet til rådighed.
Arbejdsopgaverne vil navnlig omfatte:

 • Servicering og montage af ventilations- og klimaanlæg hos husdyrproducenter
 • Serviceopgaver og lettere montageopgaver indenfor energirenovering
 • Fejlfinding og reparation af ventilations- og foderanlæg
 • Primært arbejde med elektriske med også mekaniske opgaver
KJ Klimateknik A/S
Washbox ApSElektriker/Installatør til montage af vaskehaller

Washbox ApS, Kjellerup

Til vores produktion i Hvam ved Kjellerup og Hammel, søger vi nu en faglært elektriker/montør med sans for kvalitet og detaljer.

Hos Washbox går vi op i at levere nye og spændende løsninger i højeste kvalitet. Vi arbejder i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vi arbejder samtidig tæt sammen med vores søstervirksomhed Ipart som udvikler, producerer og servicerer tankstationer.

Du bliver en del af vores interne montageteam, som monterer færdige Plug&Play-vaskehaller. Der vil også være opgaver ude af huset, primært i forbindelse med montage på byggepladsen, samt efter behov i forbindelse med sevice og vedligeholdelse af eksisterende vaskehaller.

 • Intern montage af vaskehaller - Plug&Play-moduler
 • Montage på byggeplads
 • Assistere ved service og vedligeholdelsesopgaver
Washbox ApSProduktionsmedarbejder - Intern montage

Washbox ApS, Kjellerup

Til vores produktion i Hvam ved Kjellerup, søger vi nu yderligere 2 medarbejdere med sans for kvalitet og detaljer. Har du en håndværksmæssig baggrund, så har du her mulighed for at arbejde med montage af præfabrikerede bygningselementer til tankstationer og vaskehaller.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af manuel montage af bygningsdele og servicefaciliteter i pulverlakeret aluminium. Opgaverne består blandt andet af:

 • Intern montage af bygningsdele
 • Kvalitetstjek af emner
 • Betjening af produktionsmaskiner
 • Eventuelt assistere på eksterne montageopgaver
Praksissygeplejersker
Knalddygtige praksissygeplejersker m/k søges til Lægehuset Hasselvej i Kjellerup.
Lægehuset Hasselvej, Kjellerup
Jobindex
Indrykket: 
Pædagog til barselsvikariat i Botilbuddet Multihuset
Har du lyst til at arbejde tværfagligt og være en del af et botilbud med borgere med nedsat funktionsevne?
Silkeborg Kommune, Kjellerup
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og Sundhedsassistent til Hjemmeplejen Kjellerup Vest
Dialog – Dynamik – Kvalitet – Sammenhæng i udførelsen af vores arbejde.
Silkeborg Kommune, Kjellerup
Jobcenter
Indrykket: 
Ergoterapeut søges til Specialområde Autisme
Region Midtjylland Vi søger til Botilbuddet Skovvejen i Thorning ergoterapeuter, der brænder for at blive en del af et højt specialiseret tilbud.
Region Midtjylland, Kjellerup
Region Midtjylland
Indrykket: 
Køkkenassistent til Vinderslev Børnehave (genopslag)
Vinderslev er en del af Daginstitutionen Blicheregnen som udgøres af børnehusene Troldhøj, Krathgården, Thorning og Vinderslev.
Silkeborg Kommune, Kjellerup
Jobcenter
Indrykket: 
VI SØGER FANTASTISKE FORBILLEDER I KJELLERUP
Vil du være med til at give børnefamilierne i Kjellerup et fantastisk fællesskab og flere smil på kontoen?
Hele Danmarks Familieklub, Kjellerup
frivilligjob.dk
Indrykket: