15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
Aarhus Airport A/S

Financial Controller med mulighed for deltidsansættelse

Kolind

Har du mod på en alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for økonomi og regnskab? Og har du lyst at til at være med på en spændende vækst rejse?

Som Financial controller vil du få en bred berøringsflade på tværs af hele lufthavnen og være med til at udvikle det finansielle aftryk for lufthavnens fremtid.

Hos os får du et unikt arbejdsmiljø med passionerede og kompetente kollegaer.

Aarhus Airport A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Habitus

Pædagogiske medarbejdere søges til nystartet solisttilbud ved Kolind

Kolind

Vil du være med til at opstarte et nyt solisttilbud og sætte standarten for en god og bæredygtig pædagogisk kultur? Brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov? Så er du havnet det rette sted.

Du bliver tilknyttet et fast team omkring borgeren, der typisk er indskrevet med 2 til 1 normering. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Habitus
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Djurslands Bank

Ansvarlig for 235 boligfans i Djurslands Bank

Vil du gå forrest i den videre udvikling af Djurslands Bank som østjydernes foretrukne boligbank?

Dine opgaver består bl.a. i at spotte nye tendenser på boligområdet og udarbejde oplæg til, hvordan vi omsætter det til værdi for kunderne og forretninger i banken.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde samt arbejde fra andre af bankens afdelinger fx i Aarhus-området eller Randers.

Djurslands Bank
Gem
Industri Beton A/S

Sælger søges til råhus-byggeri

Industri Beton søger en sælger inden for råhus-byggeri. Du har erfaring med betonelementer eller alternativt den nødvendige salgserfaring fra en anden branche.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. salg af byggeprojekter - herunder udarbejdelse og kalkulation af tilbud og opfølgning heraf samt udarbejdelse af salgskontrakter.

Bemærk, at dit arbejdssted fastlægges i samarbejde med dig, da vi har fire produktionssteder rundt i landet.

Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Bæredygtighedskoordinator søges til betonelementproduktion

Kolind

Vil du være med til at flytte byggebranchen i en mere bæredygtig retning? Har du en uddannelse i og/eller erfaring med bæredygtighed, ESG og den grønne omstilling, og vil du være med til at udvikle og understøtte det operationelle arbejde indenfor disse områder på tværs af vores organisation?

I en nyoprettet stilling med reference til Industri Betons QHSE-chef skal du være med til at tilføre en bæredygtig profil for virksomheden og sørge for, at alle produkter og processer lever op til gældende lovgivning og markedets stigende forventninger til bæredygtighed.

Industri Beton A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem

Ny storvognskørelærer til transportuddannelser hos Tradium Ring Djursland

Kolind

Tradium Ring Djursland er i en spændende udvikling med en stor vækst, og vi søger derfor en storvognskørelærer til transport- og certifikatområdet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Pædagogisk Leder til Børnehuset Kolind

Kolind

Vi søger en leder til Børnehuset Kolind.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
TANDLÆGE SUSANNE JØRGENSEN ApS
Gem

Teamplayer til fast stilling

Kolind

Er du på udkig efter en fast stilling som klinikassistent?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV