13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
SSP Denmark ApS

Medhjælper

Kolind

Du har nu mulighed for at blive en del af vores team hos Ingerslevs Bar og Bistro i Aarhus lufthavn. Vi leder efter enestående personligheder, der har lyst til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige – og et smil med på rejsen.

I denne stilling, vil din primære opgave være at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse. Du bliver en del af et dygtigt team, som alle lægger vægt på kvalitet og sætter en ære i at skabe en god atmosfære for både gæster og kollegaer.

SSP Denmark ApS
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Susanne's Brasserie I/S
Gem

Køkken og cafe medarbejder søges til Susanne's Bistro & Købmand

Kolind

Vi søger nye medarbejderer til både køkken og i restaurenten.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Den Sociale Udviklingsfond

Socialkonsulent med pædagogiske erfaringer

Kolind

Du skaber udvikling for mennesker med psykosociale udfordringer og/eller misbrugsproblemer, fordi du ved, hvordan du bringer dine socialfaglige kompetencer og erfaringer i spil. Du er holdspilleren, der også trives med selvledelse.

Genkender du dig selv i ovenstående, så synes vi, at du skal søge den ledige 37-timers stilling som socialkonsulent hos SUF Djurs med tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. september 2024.

Den Sociale Udviklingsfond
Gem
Industri Beton A/S

Produktionsmedarbejdere

Kolind

Industri Beton, afdeling Perstrup søger produktionsmedarbejdere til vores betonelementproduktion. Aktuelt mangler vi formopstillere, støbere m.v.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Industri Beton A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
SSP Denmark ApS

Unit Manager til Aarhus Lufthavn

Kolind

Du har nu en enestående chance for at være med til at drive en af SSPs spændende enheder i et helt særligt miljø. Vores ambition er at skabe en unik oplevelse for alle vores gæster med høj kvalitet og service.

Vi tilbyder

  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
  • En dynamisk og inspirerende arbejdsplads fyldt med passionerede kollegaer
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og respekt
SSP Denmark ApS
Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Kolind

Kolind

SuperBrugsen har cirka 40 ansatte, butikken ligger midt i centrum, og har på grund af sin placering og sit aktivitetsniveau stor betydning for handelslivet i Kolind.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Gem
SuperBrugsen

Slagtersvend, SuperBrugsen, Kolind

Kolind

SuperBrugsen har cirka 40 ansatte, butikken ligger midt i centrum, og har på grund af sin placering og sit aktivitetsniveau stor betydning for handelslivet i Kolind.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Coop
Gem
Habitus

Pædagogiske medarbejdere søges til botilbud i Grenå og nyopstartet solisttilbud ved Kolind

Grenaa og Kolind

Vil du være med til at sætte standarden for en god og bæredygtig pædagogisk kultur? Og brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov?

Vores målgruppe er borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, og borgerne kræver derfor tæt og omfattende støtte i dagligdagen. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel for vores borgere. Du kan forvente en foranderlig hverdag, hvor vi har fokus på faglig og personlig udvikling.

Habitus

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV