28 job matcher din søgning 28 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ryomgaard Realskole Vi søger en relationsstærk og idérig pædagog til vores SFO

Ryomgaard Realskole

Vi har hjemme i helt nye og lyse lokaler i et naturskønt område, som giver mulighed for kreativitet og spændende aktiviteter både inde og ude. Vi prioriterer tid til udvikling og fælles forberedelse.

Vi har et meget tæt samarbejde mellem skole- og fritidsdel med fokus på faglig og pædagogisk udvikling. Derudover vægter vi et tæt samarbejde og sparring med vores dygtige kolleger fra Børnehuset Blæsenborg.

Stillingen er på 30 timer om ugen. Din ansættelse er primært i SFO’en, hvor du er med til at skabe helhed i SFO-dagen og delt tjeneste kan forekomme. I arbejdstiden er der indregnet timer i SFO, forberedelse, samarbejde og mødeaktivitet. Der vil være mulighed for supplerende vikartimer i skoledelen.

Ryomgaard Realskole Måske er det lige dig, vi mangler i vores fantastiske børnehave!

Ryomgaard Realskole

Vi søger en initiativrig, engageret og fagligt stærk pædagog, som med engagement og kreativitet vil være med til at udvikle børnemiljøet for institutionens yngste børn.

Som pædagog hos os er du med til at skabe læringsmuligheder for børnene hele dagen. Vi følger barnets spor, så vi kan være med til at understøtte deres udvikling, trivsel, dannelse og læring. Du kan omsætte din høje faglighed til positive læringsmiljøer, hvor børnene kan udvikle sig.

Som vores nye kollega bliver du en del af et kollegafællesskab med et højt fagligt niveau, hvor uddelegering af ansvar og teamsamarbejde er i fokus, og hvor gensidig sparring, faglig fordybelse og handlekraft samt tydelig kommunikation prioriteres højt.

Ryomgaard Realskole Økonomimedarbejder

Ryomgaard Realskole

Skolen søger en dygtig og engageret økonomimedarbejder til at varetage økonomiopgaver og administrativt arbejde.

Kerneopgaver:

 • Ansvar for bogholderi, herunder udarbejdelse af perioderegnskaber og regnskabsafslutning
 • Færdiggørelse af regnskabet til revisor og håndtering af revisionsprocessen

Vi tilbyder et sundt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold blandt kollegaer, der bakker hinanden op og muligheden for at blive en del af et fællesskab, hvor værdier som faglighed, fællesskab, traditioner, robusthed og livsmestring er i fokus.

Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Sosu-assistent eller anden sundhedsfaglig medarbejder med kendskab til almen praksis

Lægerne Ryomgård I/S

Lægehuset Ryomgård søger en medarbejder med sundhedsfaglig baggrund til at indgå i vores team som delvis sekretær samt selvstændigt konsultationsarbejde. Vi søger ikke en sygeplejerske.

Vi søger en medarbejder, som skal fungere som sekretær fra kl 8-12 de fleste dage med telefonrådgivning, triage og visitering samt administrativt arbejde og herefter selvstændigt laboratorie-/konsultationsarbejde om eftermiddagen.

Du skal bl.a varetage INR-kontroller, celleskrab, sårkontroller, kronikeromsorg mv. Der vil være oplæring.

XL-BYG
Studentermedhjælper til flot og moderne byggemarked hos XL-BYG Ryomgård

XL-BYG, Ryomgård

Læser du til bygningskonstruktør, eller er du tømrerlærling og har dermed en naturlig interesse for byggematerialer og samtidigt lyst til at tjene lidt ekstra, så kan XL-BYG Ryomgård tilbyde et job som studentermedhjælper i vores byggemarked.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Salg af byggematerialer
 • Besvarelse af telefoniske henvendelser
 • I begrænset omfang at besvare e-mails
XL-BYG
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

People Executive HSSE Manager

People Executive søger for Kronospan ApS - Novopan Træindustri i Ryomgård

Har du gennemslagskraften og forståelsen, som gør, at du evner at tage HSSE-området i en større virksomhed til næste niveau? Har du erfaring med risk management og brænder for at bidrage aktivt ind i bæredygtighed / sustainability-, ESG- og CSR-agendaen? Og mestrer du en professionel kommunikation internt såvel som eksternt og er vant til at få ting til at ske i samarbejde med hele værdikæden internt såvel som myndighedshåndtering- og kommunikation ekstern?

Med reference til CEO får du ansvaret for at drive HSSE-området i virksomheden, og du er derfor vant til selvstændigt at være driveren på dine projekter. Du bliver bl.a. ansvarlig for at sikre, at arbejdet udføres fuldt forsvarligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning samt øvrige compliancekrav inden for området.

Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Gem
Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
 • Opdyrke nye kundeforhold
 • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S
Hansen Toft A/S CEO - with strong international sales focus

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Gastrolux 2004 A/S in Ryomgård

Rare international growth potential case

Do you in your personal DNA have a great drive and passion to fulfill a rare international market potential? Then this might be a unique opportunity for you to take Gastrolux 2004 A/S to the next level. With the current CEO planning to retire in the near future, we are looking for a new CEO.

With reference to the Board of Directors, you will be responsible for the daily, tactically, and strategically management of the company. Your primary task will be to fulfill the huge potential through strong competencies in developing and executing effective sales strategies, where the key elements include prioritizing markets, sales channels, and customer segments.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV