25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Flexo Wash

Produktudvikler

Skødstrup

Se video om Flexo Wash som arbejdspladsVi leder efter den bærende drivkraft bag vores nye koncept indenfor ’Cleaning Solutions’. Et nyt produkt med et betydeligt grønt aftryk, der vil gøre en forskel i forhold til genbrug af trykt plastikemballage folie, ved at vaske materialet og upcycle det til nyt og genbrugeligt materiale.

Du skal drive udviklingen af vores nye produkt, men du står ikke alene da du altid har et tværfagligt og velfungerende team bestående af ingeniører, teknikker og produktionsfolk i ryggen. Til dagligt udvikler teamet på vores etableredes produkter og maskiner, der vasker trykfarve af valser, farvebakker og andre dele fra trykkerier.

Flexo Wash
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
aida

Nysgerrig eventelev søges til marketingafdelingen

Skødstrup

Vi søger en marketing-/eventelev, der skal bidrage til at styrke aida’s brand nationalt og internationalt. Som marketing-/eventelev kommer du til at indgå på tværs af marketingafdelingen og organisationen, og du vil få en afvekslende hverdag, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver.

Vi har en uformel organisation med plads til et godt grin, og vi dyrker det sociale både i og udenfor arbejdstiden til firmakulturarrangementer.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Carletti A/S

Produktionsplanlægger

Skødstrup

Er du kendt for dit store overblik, din sans for kvalitet og dit fleksible mindset?

Dit væsentligste ansvarsområde bliver at stå for den overordnede planlægning af produktionen i en af virksomhedens produktionshaller. Opaver:

  • Daglig kapacitetsplanlægning og ressourcestyring af alle maskiner i produktionen
  • Supportere, prioritere og koordinere den daglige produktion i tæt samarbejde med produktionslederen
Djurslands Bank

Privatrådgiver

Hornslet og Skødstrup

Brænder du for rådgivning og tiltrækning af privatkunder? Vil du have ansvaret for en attraktiv portefølje? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank, som lever i mødet med kunden?

Du får ansvaret for en portefølje af attraktive privatkunder, som du giver Aktiv Kunde-rådgivning. I praksis betyder det, at du er proaktiv og tager initiativ til at invitere dine kunder til møde, og at du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum.

Du tilbydes en rådgiverstilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor du er tæt på dine kunder og kan yde en individuel rådgivning.

Djurslands Bank
Gem
Flexo Wash

Service Engineer

Skødstrup

Se video om Flexo Wash som arbejdspladsHurtig, innovativ, fleksibel og kompetent organisation, alsidigt arbejde med ansvar og indflydelse, branchens bedste after sales service. Lyder det tiltrækkende, og har du lyst til at indgå i et internationalt team i en vækstvirksomhed?

Du skal indgå i et dynamisk team og være med til at udvikle branchens bedste technical service. Arbejdet omfatter teknisk support fra kontoret og service ude hos kunderne. Serviceaktiviteterne vedrører industrielle vaskemaskiner med styring, automatik, pumper og mekanik.

Flexo Wash
Kop & Kande A.M.B.A.

Team Lead Kommunikation/Marketing Automation & Kundeklub Specialist

Skødstrup

Nu mangler vi den helt rigtige kollega til at tage vores marketing automation og kundeklub til nye højder – vi har allerede gang i mange gode tiltag på områderne, og der er mange flere i backloggen, som blot venter på, at der kommer en og griber stafetten for at løbe videre sammen med kollegerne.

Vi er en virksomhed, der tilbyder spændende muligheder for faglig og personlig udvikling.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

PÆDAGOG TIL BØRNEHAVEN BAKKEHUSET

Skødstrup

Vi er en af de få børnehaver med en ganske lille børnegruppe på kun 40 børnehavebørn.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Uddannet pædagog søges til Løgtengårdens vuggestue (barselsvikariat)

Skødstrup

Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger uddannet pædagog på fuld tid – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse 1. maj 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

JUNIBAKKEN SØGER EN ENGAGERET OG HJERTEVARM PÆDAGOG TIL EN FAST STILLING

Skødstrup

Møder du altid børn i øjenhøjde og synes du, at arbejdet med børns leg, relationer og hverdagsrutiner er det vigtigste i verden?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Apex Rengøring og Service v/Vasilios Skembes
Gem

Cleaning assistant - Skødstrup - 25 hours pr. week

Skødstrup

Stable, reliable and thourough cleaning assistant needed for a clinic.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Udadvendt morgenkok eller smørrebrødsjomfru søges til Kaløvig Badehotel

Skødstrup

Du er en erfaren og passioneret kok, smørrebrødsjomfru eller lign., der brænder for at skabe lækre morgenmåltider og holder af kontakten med gæsterne.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vi søger en passioneret restaurant supervisor til Kaløvig Badehotel

Skødstrup

Som restaurant supervisor går du forrest, er til inspiration for dine kolleger og alle andre omkring dig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV