57 job matcher din søgning 57 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Grenaa

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Bygma
Danske Stenhuggerier A/S
Allround værkstedsmedarbejder

Danske Stenhuggerier A/S

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

3 dages arbejdsuge på stenhuggeri i Grenå

I forbindelse med, at vores dygtige deltidskollega har søgt nye udfordringer, søger vi en værkstedsmedarbejder, der efter grundig oplæring, er klar til at bidrage i produktionen af inskriptioner til gravsten på værkstedet. Periodisk vil der også være vejledning og betjening af de kunder, der møder op i forretningen, ligesom kørselsopgaver vil forekomme.

Til de rigtige ansøgere, tilbyder vi, at du kan blive en del af branchens hurtigst voksende og mest moderne virksomhed.

Den opslåede stilling er en deltidsstilling normeret til 24 timer/ugen fordelt på 3 arbejdsdage. I perioder, kan overarbejde forekomme.

Danske Stenhuggerier A/S
De Danske Gærfabrikker A/S Sikkerheds- og arbejdsmiljøansvarlig

De Danske Gærfabrikker A/S, Grenaa

Til vores fabrik i Grenaa søger vi en sikkerheds- og arbejdsmiljøansvarlig med reference til fabrikschefen, som kan bidrage til den fortsatte positive udvikling af De Danske Gærfabrikker.

Som sikkerheds- og arbejdsmiljøansvarlig vil du få ansvaret for overholdelse af gældende arbejdsmiljøregler og arbejdsmiljøloven. Du vil stå for virksomhedens miljøgodkendelser samt rapportering af forhold, som kan skade virksomheden eller dens virke.

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads med spændende arbejdsområder. Jobbet indeholder mange udfordringer og spændvidden i opgaverne er stor og giver dermed gode faglige såvel som personlige udviklingsmuligheder.

Land & Fritid Bliv butikselev

Land & Fritid

Er du klar til at tage kickstarte din karriere? Vi søger lige nu engagerede butikselever til vores butikker i hele landet.

Du kan se frem til alsidig hverdag, hvor du blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med vores produkter fra hele vores sortiment indenfor hest, jagt, pet, hus og have. Du er med til at indrette butikken og lave vores udstillinger, og i løbet af dit uddannelsesforløb vil du få dine egne ansvarsområder, hvilket giver dig en god ballast til dit videre karriereforløb.

Gem
Vicuras DK A/S Massage therapists

Vicuras DK A/S, Aarhus, Grenå, and Esbjerg

Do you want to become part of our fantastic therapist team?

Vicuras are currently seeking new members to join our massage therapist team to help us deliver massage treatments to companies in Denmark

Vicuras has a clear ambition of being the industry’s most attractive place to work, and to reach that, we need new members to join us and our existing 80 fantastic therapists.

A job with Vicuras means:

  • Stable shifts at one or more companies.
  • Stable salary.
  • Flexibility and possibility to combine your weekly shifts with your own Clinique.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gældsstyrelsen Start din karriere som kontorelev i Gældsstyrelsen i Grenå

Gældsstyrelsen

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv.

”Det er en meget alsidig uddannelse, da jeg i min elevtid skifter mellem forskellige enheder. Det synes jeg er virkelig fedt, da jeg bliver introduceret til en masse forskellige opgaver. På den måde har jeg fået et godt overblik over, hvad Gældsstyrelsen er for en størrelse, og hvordan vi hænger sammen på kryds og tværs,” fortæller kontorelev i Grenå, Simone Høgh Petersen.

Gældsstyrelsen
Djurslands Bank
BackOffice-medarbejder

Djurslands Bank, Grenaa

Vil du have et spændende og varieret job som BackOffice-medarbejder i Djurslands Banks økonomiafdeling? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank?

Vi søger en dygtig medarbejder, der får et varieret job med ansvar for spændende BackOffice-opgaver inden for depot- og finansområdet.

Du tilbydes en stilling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi sørger for at give dig en god introduktion til banken generelt samt den nødvendige sidemands-oplæring for at komme godt ind i jobbet.

Djurslands Bank
Habitus
Pædagogisk personale søges til solisttilbud i Grenå

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Har du lyst til at være en del af et solisttilbud, hvor din faglige viden og nysgerrighed er velkommen? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov?

Så læs videre

Vi leder efter en engageret medarbejder til en fultidsstilling, samt en tilkaldevikar, til vores team omkring en borger med autismespektrum forstyrrelser.

I stillingen kommer du til at arbejde fokuseret omkring en enkelt borger med 2:1-normering i tidsrummet 08.00-16.00 og 1:1-normering resten af døgnet. 

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgernes hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er tilpasset den enkelte, og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Habitus
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Gem
Maxi Zoo Ambitiøs butikschef søges til Maxi Zoos nye butik i Grenå

Maxi Zoo

Vi glæder os rigtig meget til snart at skulle åbne endnu en afdeling af vores fantastiske arbejdsplads i Grenå. Vi søger derfor en ny butikschef.

Som butikschef i Maxi Zoo får du ansvar for butikkens salg, og du sætter rammerne for en velfungerende butik.

Her er frie hænder til at sætte meget af dagsordenen selv, og du bliver en del af en flad organisation.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV