95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Viden Djurs
Er du til sauce og surdej?

Viden Djurs, Grenaa

Tryller du med anretninger og sund mad? Drømmer du om at undervise? Viden Djurs søger underviser til uddannelserne inden for køkken og restaurant.

Til vores afdeling i Grenaa søger vi en underviser til undervisning på Grundforløb 1 og 2 på uddannelserne Gastronom, Bager/konditor, Ernæringsassistent og Tjener. I vores lækre køkken og restaurant kan du være med til at give eleverne den helt rigtige start på deres uddannelse. De skal rustes både fagligt, socialt og med et grundigt branchekendskab.

Du har nok længe haft lyst til at sætte dit præg på de nye kolleger, så de både lever op til virksomhedernes forventninger og samtidig ved, hvad de selv vil og har af forventninger. Du har måske også tænkt, at man i branchen skal være sit ansvar bevidst, når man har en elev i køkkenet eller i restauranten.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye National Sales Manager?

DS Smith Packaging Denmark A/S

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere bærdygtig og cirkulær økonomi.

Som National Sales Manager bliver du, sammen med dit team af 10 Account Managers, en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi, ”For Now. And Next”, hvor vi blandt andet er forpligtet til at levere cirkulære display- og emballageløsninger til vores kunder og det bredere samfund.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Du vil få success i rollen, hvis…

 • Du kan sikre at dit team, bestående af 10 kompetente Account Managers, i Danmark performer i forhold til vores definerede mål og salgsstrategi med et stort samlet budget, samt evner at drive og skabe strategiske markedsfordele for DS Smith.
DS Smith Packaging Denmark A/S
Terma A/S Operator QC, Terma Aerostructures A/S

Terma A/S, Grenaa

Vil du være med til at sikre ”Quality in everything we do”? Vi søger en ny kollega, der med afsæt i håndværksmæssig baggrund, kan sikre kvalitetsslutkontrol og dokumentation for højteknologiske kompositparter til forsvarsindustrien. Vores Quality Control afdeling beskæftiger pt. 34 medarbejdere fordelt på 2 skift.

Terma Aerostructures står foran en spændende fremtid med stor vækst, hvilket betyder mange nye medarbejdere hen over de næste par år, samt forbedring/udvidelse af produktionsudstyr. Vi arbejder på skiftehold, dag/aften, men det er også muligt at arbejde fast aften.

Ansvar og opgaver:

 • Udføre kontrol af parter herunder slutkontrol
 • Afvigelsesrapportering i forbindelse med fejl
 • Give feedback til produktionen på fejl
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye Payroll Specialist?

DS Smith Packaging Denmark A/S, Grenaa

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere cirkulær økonomi – men det er kun muligt med engagerede kollegaer, og her kommer du ind i billedet.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Har du skarp i at håndtere lønadministration? Og har du lyst til at være en del af en global organisation. Så har du muligheden hos DS Smith, som er Europas førende leverandører af genanvendelig emballage- og displayløsninger. Faktisk har DS Smith i Danmark 650 medarbejdere på fem lokationer i Danmark.

Du bliver en del af vores Payroll-afdeling, som udover dig består af en erfaren lønbogholder og en assistent. I er en del af HR-afdelingen, som består af en HR praktikant, en HR Business Partner og en Senior Business Partner – sidstnævnte har det overordnede ansvar for HR og Payroll i DK.

DS Smith Packaging Denmark A/S
LB Consult A/S
Rutineret byggeteknisk rådgiver til vores team af bygherrerådgivere

LB Consult A/S, Kolding, Grenaa eller i Aarhus

Vi søger dig, der vil være tæt på kunden, ud på projekter og byggepladser, og som skaber værdi med sin viden om projektstyring og byggetekniske løsninger.

Med din solide byggetekniske viden formidler og løser du rådgivnings- og tilsynsopgaver for investorer og bygherrer. Du er en rutineret byggeteknisk rådgiver/bygherrerådgiver med en faglig ballast indenfor tilsyn, byggeteknik, investorrådgivning og projektledelse.

Se video om LB Consult A/S som arbejdsplads

Du indgår i vores team af bygherrerådgivere, der hjælper kundernes projekter i gang, på vej og i mål indenfor fx investeringsejendomme, vurderinger af bygningers tilstand forud for køb og salg, som fagperson ved afleveringer eller twister om korrekt udført byggeri samt udarbejdelse af drift og vedligeholdsrapporter.

LB Consult A/S
LB Consult A/S
Erfaren konstruktionsingeniør til en sund arbejdsplads der sætter medarbejderne først

LB Consult A/S, Kolding, Grenaa eller i Aarhus

Du bliver en del af en sund arbejdsplads, hvor vi hver dag går langt for at sikre din og dine kollegaers arbejdsglæde. Din faglige udvikling og arbejdsglæde er nemlig vores drivkraft. Her får du løbende efteruddannelse og kurser, og samtidig har du mulighed for at indrette en fleksibel arbejdsdag, der sikrer dig tid til det, der betyder noget for dig.

Se video om LB Consult A/S som arbejdsplads

Det er vigtigt, at du som person er nærværende og synlig i din rådgivning og fører en god dialog med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Faglighed og ærlighed i kommunikationen skaber tillid omkring dig og din viden.

Du er i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver med udgangspunkt i kundens behov, og du har konstant fokus på at sikre høj kvalitet.

LB Consult A/S
Norddjurs Kommune Afdelingsleder til Område Grenaa - Dagtilbud 0 - 6 år - GENOPSLAG

Norddjurs Kommune

Er du interesseret i at samarbejde om børns trivsel, udvikling, leg og læring og inkluderende børnefællesskaber i Norddjurs Kommune, hører vi gerne fra dig.

Du skal som afdelingsleder arbejde tæt sammen med områdeleder og forvaltning, stå i spidsen for en målrettet videreudvikling af det pædagogiske arbejde i Område Grenå i en reflekteret og systemisk forståelsesramme. Vi forventer, at du ønsker at udvikle dine ledelsesmæssige egenskaber og kompetencer.

Område Grenaa har områdeledelse, hvor du vil blive et aktiv del af et ledelsesteam som består af områdeleder og to afdelingsledere, samt en daglig leder af dagplejen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
ALDI Danmark 1. assistent - Grenå

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Norddjurs Kommune Afdelingsleder til Heltidsundervisningen UngNorddjurs

Norddjurs Kommune, Grenaa

UngNorddjurs søger pr. 1. august 2022 en afdelingsleder for Heltidsundervisningen på fuld tid.

Afdelingslederen er personaleansvarlig for otte medarbejdere, som er fordelt på to matrikler, henholdsvis i Grenå og Allingåbro.

Vi søger en person med en systemisk, anerkendende og værdibaseret ledelsestilgang, der kan operere i en politisk ledet organisation. I UngNorddjurs tilstræber vi en høj grad af medledelse/selvledelse og et højt informationsniveau fra ledelse til medarbejdere og omvendt. Vi tænker og leder ud fra en ramme af social kapital og lægger stor vægt på det lokale MED-udvalg og medarbejderindflydelsen. Der tilstræbes synlig, klar ledelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Djurslands Bank
Teamleder til IT-afdeling

Djurslands Bank, Grenaa og Hornslet

Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling med seks dygtige og erfarne medarbejdere? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank?

Vi søger en dygtig IT-teamleder, der får ansvaret for bankens IT-afdeling, som p.t. består af 6 dedikerede kolleger. Et spændende og udviklende job, hvor du sammen med teamet skaber effektive og it-understøttede processer til hele banken.

Djurslands Banks IT leveres af Bankdata, som er vores vigtigste outsourcing-partner på IT-området. Bankdata er et af Danmarks største IT-huse indenfor finansområdet med 750 medarbejdere.

I bankens IT-afdeling opsætter, igangsætter og supporterer vi i samarbejde med Bankdata de leverancer, vi får fra dem. Et af dine væsentlige ansvarsområder er derfor også at sikre en god lancering og implementering af IT-leverancerne samt at have indsigt i anvendelsen af data via Business Intelligence.

Djurslands Bank
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: