31 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

31 jobannoncer

Gem
SENG

E-commerce Specialist til Sengetid.dk

Sabro

Er du passioneret omkring digital brugeroplevelse og ønsker at være med til at optimere vores online platform for at skabe enestående kundeoplevelser?

Sengetid.dk søger en dygtig E-commerce Specialist med fokus på UX og UI-optimering til at styrke vores tilstedeværelse på nettet.

Vi tilbyder:

 • En spændende mulighed for at være en del af en hurtigt voksende virksomhed i en konkurrencepræget branche.
 • Mulighed for faglig udvikling og vækst i en dynamisk og engageret arbejdskultur.
 • Attraktiv lønpakke med bonus-muligheder baseret på resultater og ydeevne.
Gem
SENG

Sale, Service & Support Coordinator hos Sengetid.dk

Sabro

Vil du være med til at levere enestående kundeservice og support hos en af Danmarks førende virksomheder inden for senge og sengetilbehør?

I denne rolle vil du være ansvarlig for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse fra start til slut.

Dine ansvarsområder:

 • Salg:
  • Besvare kundehenvendelser via telefon, email og chat med fokus på at afslutte salg.
  • Vejlede kunderne omkring vores produkter og finde de bedste løsninger til deres behov.
Gem
SENG

Digital Marketing Manager til SENG og Sengetid

Sabro

Er du en passioneret digital markedsføringsstrateg og ønsker at være en central figur i to af Danmarks førende detailvirksomheder inden for senge og sengetilbehør?

Et af dine ansvarsområder er at udvikle og implementere en omfattende digital marketingstrategi i samarbejde med CMO’en, der sikrer en stærk online tilstedeværelse for både SENG og Sengetid.

Vi tilbyder en stilling, som giver rig mulighed for indflydelse og udvikling.

Gem
SENG

Head of Category Management til SENG og Sengetid.dk

Sabro

Vi søger en erfaren og selvdreven Head of Category Management til at varetage ansvaret for at øge salget og profitabiliteten i SENG og Sengetid gennem effektiv håndtering og optimering af produktpotefolien.

Med stor overbevisning tager du førertrøjen i at definere og implementere kategoristrategien på tværs af de to forskellige sengekoncepter – SENG (retail/omnichannel) og Sengetid (e-commerce).

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
SENG

Driftig distriktschef til Jylland

Sabro

Er du en motiverende leder med en passion for kundeservice og detailhandel? Har du evnen til at inspirere og udvikle teams til at levere fremragende kundeoplevelser?

Som Distriktschef vil du få ansvaret for 15 butikker i Jylland. Du vil spille en nøglerolle i at sikre, at vores butikker yder den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og god energi, hvor der ikke er langt fra beslutning til eksekvering.

Gem
ILVA

Kundeservicemedarbejder søges til ILVA's kundeservice i Sabro

Sabro

Breder smilet sig hos dig, når du tænker på at give dine kunder en oplevelse udover det sædvanlige, når du hjælper dem over telefonen? Sætter du en ære i, at dine kunder altid smiler og føler sig godt behandlet, når de har talt med dig?

Hos os bliver du altså en del af et fantastisk kundeserviceteam, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor vi sætter en ære i altid at give vores kunder en god og professionel service.

ILVA
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
ILVA

E-commerce Product and Merchandising Specialist (barselsvikariat)

Sabro

Får du lys i øjnene, ved tanken om at være en del af et fagligt stærkt team, hvor du får ansvar for dit eget område, og samtidig har tætte kolleger, du kan spare med?

Vi er et dedikeret team, der arbejder målrettet på at gøre en reel forskel for ILVA og vores kunder, og det er vores mål at skabe en online shoppingoplevelse, der ikke kun imponerer, men også inspirerer. Men vigtigst af alt; vi gør det sammen som ét team.

ILVA
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
SENG

Business Development Coordinator til SENGs hovedkontor

Sabro

Du bliver SENGs superbruger, projektkoordinator, supporter og ”go-to-person” på vores forskellige butikssystemer. Du skal udvikle systemerne i takt med, at nye behov opstår.

Du vil derudover være involveret i projektledelse af forskellige projekter i hele SENG.

Derudover får du også medansvaret for yderligere digitalisering og optimering af arbejdsgange i SENG.

Hvis du har evnen til at tilegne dig ny viden ved at være opsøgende og nysgerrig samtidig med, at du har et smittende godt humør – så er det måske dig, der er vores nye Business Development Coordinator.

Gem
Landsforeningen af Menighedsråd

Økonomichef

Sabro

Vi søger en engageret og alsidig økonomichef, der brænder for personaleledelse og for arbejdet i en politiske ledet medlemsorganisation.

Er du til tal og analyser? Kan du kommunikere lige så godt med vores medlemmer som med ministeriets embedsmænd? Er du samtidig en dygtig personaleleder, har vi en rigtig spændende stilling til dig.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, med hjælpsomme, dygtige og engagerede kolleger, fleksible og gode arbejdsforhold, en arbejdsuge på 37 timer med betalt frokostpause, en god frokostordning og andre personalegoder.

Gem
ILVA

Marketing Operations Manager, ILVA

Sabro

Har du et skarpt øje for udvikling og opretholdelse af en stærk visuel identitet? Brænder du for planlægning og koordinering samt eksekvering af grafisk produktion?

Hos os vil du møde et team af kolleger, der alle arbejder med frihed under ansvar, så du vil altså få en stor grad af frihed til at sætte dit præg på denne helt nyoprettede stilling.

ILVA

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV