18 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

18 jobannoncer

Gem
PIT Hegn

Skal du være en PIT-hegnmontør?

Galten og Gørlev

Kan du lide at omsætte dine kræfter til flotte resultater, og har du lyst til at være en del af veletableret hegnsfirma i en rivende udvikling?

Hos PIT Hegn A/S leverer vi alle typer af hegns- og portløsninger: industri, privat og landbrug, og du vil være med til at levere, montere og udvikle løsninger til vores kunder.

Er du en stjerne til at håndtere en minigraver, minilæser og/eller en Bobcat, er du et skridt i den rigtige retning, men vigtigst er det, at du har ja-hatten på og er forandringsvillig.

Gem
Indrykket:
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem

Salgsassistentelev

Galten

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer?

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk
Human Skills søger for Daniatech ApS
Gem
Human Skills

Maskinmester

Galten

Vil du være med til at udvikle verdensklasse procesudstyr til fødevareindustrien? Er du passioneret omkring innovation af kompliceret mekanisk udstyr i tæt samarbejde med kunder og produktion? Er du en dygtig og innovativ maskinmester med blik for problemløsning og ”Hands On” tilgang til tingene?

Som automations- og serviceansvarlig er du involveret i kundeprojekter i alle faser: fra tilbud, design, tegning, overdragelse til værksteder til implementering.

Human Skills søger for Daniatech ApS
Gem
Human Skills

Salgschef

Galten

Vil du være med til at sælge verdensklasse procesudstyr til fødevareindustrien? Er du passioneret omkring kompliceret mekanisk udstyr, som du skal være med til at sælge til vores kunder i hele verden? Er du en dygtig salgsleder, der går forrest, når der skal skabes vækst hos Daniatech?

Det kræves, at du er en typisk "selvstarter", og at du er i stand til at prioritere din tid mellem de forskellige opgaver i jobbet – kunder, medarbejdere og samarbejde med kolleger.

Gem
HMF Group A/S

Kranmekaniker-lærling

Galten

Har du interesse for mekanik, kraner, hejs (krog- og wirehenjs) og lastbiler? Har du hænderne skruet godt på og elsker du at skille ting ad, for at samle igen?

Du bliver en del af et team af erfarne, ansvarsbevidste og fagligt dygtige kolleger med mange års anciennitet. Vi tilbyder dig en god oplæring, så du kan være med til at bidrage til den høje kvalitet vi er kendt for, når vi leverer til vores kunder til aftalt tid.

HMF Group A/S
Byggehuset Danmark
Gem

Erfaren Tømrer søges til nybyg og tagarbejde i Galten – bliv en del af vores team og skab solide konstruktioner!

Galten

Er du en dygtig Tømrer med solid dygtig i både nybyggeri og tagarbejde, og er du interesseret i at arbejde i Galten?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Hertha Bofællesskaber og Værksted

Barselsvikariat til Bofællesskabet “Vidarhus”

Galten

Hertha Bofællesskaber og Værksteder (HBV) søger helsepædagogisk, socialfagligt eller sundhedsfagligt personale til omsorgsarbejde, pleje og hyggeligt samvær.

Det pædagogiske arbejde tager afsæt i Rudolf Steiners filosofi og menneskesyn. Vi vægter beboernes selvstændighed, frihed og meningsfuld livsudfoldende højt og det pædagogiske arbejde kommer således til at være en social, kulturel og praktisk formidling af aktiviteter, der tilfredsstiller disse behov på en måde, så beboerne kan deltage og bidrage maksimal på hver deres måde.

Gem
Eurofins Product Testing A/S

Laborantpraktikant

Galten

Er du kvalitetsbevidst, og vil du lære at bruge teori i praksis?

Hos os får du mulighed for at afslutte din laborantuddannelse i et praktikforløb med spændende udviklings- og læringsforløb, hvor du vil komme til at indgå i de forskellige laboratorieteams sammen med dygtige arbejdskolleger.

Som Laborantpraktikant hos os får du mulighed for at præge hverdagen, både hvad angår idéer til nye arbejdsområder, samt brug af ny teknologi, eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Eurofins Product Testing A/S
Gem
Eurofins Product Testing A/S

Laboratoriemedhjælper – sabbatår eller studiejob

Galten

Har du interesse inden for naturvidenskab og især kemi? – og har du brug for et job i dit sabbatår eller ved siden af dit studie?

Vi arbejder med forskellige emissionstests af materialer i vores klimakamre for at finde ud af, hvad de afgiver af kemiske stoffer. Du vil komme til at arbejde med prøvetagning på disse kamre og andre ad hoc-opgaver på laboratoriet. Vi tilbyder dig et studierelevant arbejde, der giver dig erfaring og muligheder inden for det naturvidenskabelige felt

Eurofins Product Testing A/S
Gem
AxFlow A/S

Servicetekniker – vakuumpumper og kapselblæsere

Galten

Som servicetekniker hos os, vil du primært beskæftige dig med service af vakuumpumper og kapselblæsere i industrien og på biogasanlæg.

Din hverdag vil primært bruges på værkstedet i Galten og ude hos vores kunder. Vi arbejder tæt sammen i vores serviceteam og er altid parate til at hjælpe hinanden. I serviceafdelingen vægter vi humor og loyalitet højt, og du skal forvente en uformel omgangstone.

IMG, International Management Group søger for Green-Label A/S
Gem
IMG, International Management Group

Bogholder/økonomimedarbejder med flair for kundeservice

Galten

Kunne du tænke dig at være en central person hos Green-Label A/S, hvor væksten går hurtig, og som indgår i en af Europas største etiket-koncerner?

Du vil arbejde tæt sammen med direktionen, og hvor dine primære ansvarsområder vil være bogholderi og økonomistyring. Derudover vil du i travle perioder skulle påregne at hjælpe dine kolleger i kundeservice med ad hoc administrative opgaver, hvilket dog kun gør din hverdag varieret og spændende.

Gem
AURA A/S

Kundeservicemedarbejder til el-handel

Galten

Har du flair for kundeservice og salg? Brænder du for at give kunden den bedste oplevelse hver gang?

Hos os vil du være den første kunderne møder, når de ringer med spørgsmål til deres el-leverandør.

Dine opgaver

  • Fastholdelse og salg
  • Servicering af kunder på telefon og mail

Teamet består af 17 dygtige kollegaer, som altid har et smil på læben – også på en travl hverdag.

Gem
DLA Agro A.m.b.A

Senior Manager til internationalt, strategisk indkøb af gødning og planteværnsprodukter, mv.

Galten

Du vil spille en central og altafgørende rolle i indkøb og resultatskabelse på dette strategisk vigtige indkøbsområde. Du bliver en del af selskabets ledergruppe.

Hos os bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV