33 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

33 jobannoncer

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
GEjSER

HR-assistent søges til barselsvikariat

Galten

Er du nysgerrig på rekruttering og HR-administration?

Til oktober går vores HR Manager på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar, som er nysgerrig, struktureret og trives godt i en omskiftelig hverdag præget af både faste, tilbagevendende arbejdsopgaver, men i høj grad også af diverse ad hoc-opgaver med kortere deadlines – store som små.

Du tilbydes sundheds- og pensionsordning efter endt prøveperiode.

Gem
Eurofins Product Testing A/S

Laborant til Beregnerteamet

Galten

Se video om Eurofins Product Testing A/S som arbejdspladsBrænder du for arbejdet som laborant og har kendskab til HPLC, LCMS, GCMS eller GC-FID analyse?

Vi søger en laborant som har lyst til at blive en del af et fleksibelt og dynamisk team, hvis fornemste opgave er at levere analyser af allerhøjeste kvalitet.

Dine daglige opgaver vil primært bestå af:

 • Opsætning på apparater
 • Beregning af analyseresultater
Eurofins Product Testing A/S
TechRecruit søger for AURA A/S
Gem
TechRecruit

Web Project Manager

Galten og Viby J

Vi søger på vegne af AURA A/S en Web Project Manager til udvikling og drift af AURA’s website og selvbetjeningsplatform til forretningsområderne el, e-mobility og installation.

Du får en afgørende rolle i at udvikle og drifte AURA’s website og selvbetjeningsunivers i samarbejde med dine kolleger, IT, business units og eksterne leverandører.

Du bliver forretningens og kundernes repræsentant i de digitale udviklingsprojekter og skal sikre en uovertruffen kundeoplevelse, der giver de bedste forudsætninger for at drive en kommerciel forretning.

Hansen Toft A/S søger for AVK Holding A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Group Controller med lyst til udvikling

Galten

AVK-koncernen (5.500 ansatte i 35 lande) har stadig høj vækst og søger controller til mangeartede opgaver i koncernens Group Finance-afdeling, herunder deltagelse i udarbejdelse af koncernrapportering, support til koncernens mange selskaber samt udfærdigelse af finansielle analyser og præsentationer til koncernledelsen.

Du får her mulighed for et spændende job i en global virksomhed, der er præget af vækst, innovation og forandringer. Du bliver en del af et kompetent og internationalt miljø med rig mulighed for såvel faglig, personlig som karrieremæssig udvikling.

Hansen Toft A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Hansen Toft A/S søger for AVK Holding A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Group Tax Manager

Galten

AVK-koncernen (5.500 ansatte i 35 lande) søger Group Tax Manager til nyoprettet stilling med ansvar for skat, transferpricing og moms.

Dine primære opgaver vil være:

 • Koordinerende rolle omkring skat for de sambeskattede selskaber i Danmark samt opstille skatten for AVK Holding.
 • Opstille den krævede skattedokumentation.
 • Hjælpe økonomicheferne med selvangivelser for de danske selskaber.

AVK tilbyder et spændende job i en global virksomhed, der er præget af vækst, innovation og forandringer.

Hansen Toft A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Eurofins Product Testing A/S

Laborant

Galten

Hos os kan du udvikle dig i en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder, hvor du kan gøre en forskel i en spændende hverdag.

Du vil få rigtig mange prøver gennem hænderne, hvor du i trygge rammer vil blive grundigt oplært til at udføre forskellige metoder.

Dine daglige opgaver vil primært bestå af:

 • Neddeling af prøver
 • Forberede standardrækker og kontroller
 • Ekstraktion, eluering etc.
Eurofins Product Testing A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
AURA A/S

Kundeservicemedarbejder til el-handel

Galten

Hos os vil du være den første kunderne møder, når de ringer med spørgsmål til deres el-leverandør. Her handler det om at være nærværende, og altid møde kunden med et smil trods travlhed.

I El-kundeservice lægger vi vægt på, at tonen er uformel, og at der er plads til humor. Vi VIL være blandt de bedste og udfordrer hele tiden os selv og hinanden på at gøre tingene bedre. Vi hjælper hinanden og bidrager hver især med den viden. vi har, for at skabe den rigtige løsning for kunden.

– Tenna Elbek, Afdelingsleder
Gem
Danish Agro Shoppen

Butiksassistent Shop Galten

Galten

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter. 

Hansen Toft A/S søger for AVK Holding A/S
Gem
Hansen Toft A/S

ERP Forretningskonsulent (D365FO)

Galten

Arbejder du inden for operations i en produktions- eller logistikvirksomhed, f.eks. som specialist inden for planning, lager, salgslogistik, ordrehåndtering, internt salg eller lignende og har du erfaring med D365FO (eller AX)? Så har vi et spændende job til dig!

Som Forretningskonsulent sikrer du en konstruktiv kommunikation mellem forretningen og ERP-udviklingsorganisationen. Du kender til processer og vare-flows i Operations/Logistik samt mulighederne i D365FO og skal beskrive og designe løsninger ud fra AVK’s D365 standard-template og relevante add-ons, sammen med forretningen og it-organisationen.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV