20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Lægerne Søndergade I/SLægesekretær/SOSU-ass. til besættelse af stilling som lægesekretær.

Lægerne Søndergade I/S, Galten

Vi søger multitalent til vores velfungerende forstadspraksis.

Vi søger en person 30-37 timer om ugen, som kan lidt af hvert.

Vi er en lægepraksis beliggende i Galten med 3 faste læger, 1 fast lægevikar, 2 sygeplejersker, 2 sekretærer og skiftende uddannelseslæger.

Vi er i gang med en spændende proces med generationsskifte på lægefronten og arbejdsglidning mellem faggrupper, og i den forbindelse kommer du ind i billedet, som en del af teamet.

Eksempler på opgaver du kommer til at varetage: Telefonpasning, booking af tider, blodprøvetagning, vaccinationer, EKG, suturfjernelse, medicinbestilling, opdatering af hjemmesiden og andre IT-opgaver, varebestilling, regnskab.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Galten

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 56 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Galten er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik, og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter overenskomst
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Eurofins Product Testing A/S
Kemiker eller kemiingeniør søges til stilling som analysekemiker

Eurofins Product Testing A/S, Galten

Eurofins Product Testing A/S i Galten søger en ambitiøs og fagligt stærk kemiker/kemiingeniør til en stilling som analysekemiker inden for produkt- og materialeanalyser. Du vil blive en del af vores team af analysekemikere, som er laboratoriets tekniske kompetencecenter.

Eurofins Miljø A/S

Teamet har ansvaret for laboratoriets analysemetoder og udstyr og fungerer som udviklingsafdeling på tværs af organisationen. Opgaverne spænder bredt og inkluderer blandt andet ansvar for optimering, validering og vedligehold af analysemetoder, indkøring og vedligehold af analyseudstyr samt design, planlægning og gennemførelse af udviklingsprojekter.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Danish AgroEKSPEDITIONSMEDARBEJDER TIL GALTEN

Danish Agro

Du bliver en del af varetursgruppen på vores lager i Galten. Her bliver du det naturlige samlingspunkt for afdelingen, idet du er i berøring med stort set alle i afdelingen. Du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften og hvor du sætter en ære i, at ”være der for vores kunder”. Det betyder, at du kan rådgive og vejlede kunder som kommer i afdelingen eller når det gælder om at finde alternativer til varer, som er i restordre.

Som ekspeditionsmedarbejder vil dit fokus være på at hjælpe og rådgive vores kunder om afdelingens produkter samt kontakte kunder telefonisk i forbindelse med restordrehåndtering.

Dine primære opgaver er:

 • Rådgivning i planteværn, frø og efterafgrøder
 • Restordrehåndtering – med henblik på at tilbyde alternativer til de varer der er i restordre
SERVICETEKNIKER MED GODT HUMØR SØGES
Motiveres du af tekniske udfordringer og af at møde private slutbrugere i øjenhøjde?
MCZ Norden A/S, Galten
Jobcenter
FRISØR SØGES TIL STRØG SALONEN I GALTEN
Brænder du for dit fag og er du god til det du laver, forstår at sætte kunden i fokus og give en god oplevelse, så er det måske dig jeg...
Strøg Salonen v/Marianne Magnussen, Galten
Jobcenter
Har du epoxy-bevis og vil du have et arbejde med udviklingsmuligheder? Så har vi et spændende job i Galten!
TeamVikaren.dk Vores kunde har forrygende travlt og mangler derfor en dygtig specialarbejder til at indgå i aftenholdsteamet.
Galten
TeamVikaren.dk
Sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten? Og trives du i en tempofyldt hverdag med frihed under ansvar? Så har vi et spændende job til dig!
TeamVikaren.dk Vores kunde i Galten oplever travlhed og mangler en effektiv og dygtig medarbejder til deres montageafdeling.
Galten
TeamVikaren.dk
Stop op og se her - dynamisk og ambitiøs hjemmeplejen søger ny kollega
Stop op og se her: Nu har du nemlig mulighed for at blive en del af en dynamisk og ambitiøs gruppe udekørende medarbejdere.
Skanderborg Kommune, Galten
Jobcenter
Pædagog til Børnehuset Gyvelhøjen
Børnehuset Gyvelhøjen er en kommunal daginstitution, normeret til 60 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn.
Skanderborg Kommune, Galten
Jobcenter
Hjælper søges til 25 timer om ugen i Galten
Handicaphjælper søges til stilling på 25 timer ugentligt hos 48 årig mandlig kørestolsbruger med sclerose, med opstart hurtigst muligt.
DUOS A/S, Galten
Jobcenter