29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Erfaren salgsingeniør til teknisk projektsalg inden for pulverhåndtering

Jobindex A/S søger for TEKFA A/S i Galten

”Du bliver grundigt oplært i vores løsninger, så du sammen med erfarne kolleger kan sikre kundespecifikke løsninger til en lang række kunder i forskellige industrier,” fortæller direktør Kasper Borup.

 • Kan du se fordelene ved at være en del af et tværfagligt hus med alle fagligheder samlet under et tag?
 • Har du lyst til at deltage aktivt i alle projektfaser i en nichevirksomhed, hvor du får stor indflydelse?
 • Og vil du på sigt blive specialist på vores best-in-class løsninger inden for pulverdosering?

Har du den rette tekniske baggrund og erfaring?

 • Den ideelle kandidat har en mellemlang teknisk uddannelse som maskinmester, teknikumingeniør eller tilsvarende kombineret med minimum 5 års erfaring fra procesindustrien, maskinanlægsbranchen, fødevareindustrien eller lignende.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
HMF Group A/S
Salgskonsulent til Midt-, Vest- og Sønderjylland

HMF Group A/S

Er du glad for at sælge, ambitiøs og klar til nye udfordringer? Så er du måske vores nye salgskonsulent, der skal være med til at styrke vores salgsteam

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer i HMF DK Salg vil bidrage til, at HMF har kunden i fokus. Du kan få arbejdsplads i vores afdeling i Galten, eller køre ud hjemmefra, med arbejdsområde i Midt-, Vest- og Sønderjylland. Der er en stor fleksibilitet i stillingen, hvor to dage ikke er ens. Du har stor indflydelse på planlægning af din egen arbejdsdag og du vil også få mulighed for at deltage i forskellige arrangementer og udstillinger, som kan foregå i weekenden.

HMF Group A/S tilbyder:

 • Ansvar for et salgsdistrikt med en høj markedsandel og loyale kunder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Firmabilordning
HMF Group A/S
Galten Varmeværk A M B ALedningsmester/driftsassistent

Galten Varmeværk A M B A

Galten Varmeværk søger en ledningsmester/driftsassistent snarest muligt.

Opgaver:

 • Målerskift
 • Mindre ledningsreparationer
 • Styring af nye områder og materialebestillinger
 • Hjælp med reparationer på anlæg
 • Forbrugerbesøg/-kontakt
 • Deltagelse i vagtordning

Galten Varmeværk har ca. 2300 forbrugere, der får deres varme fra vores varmepumpe og flisanlæg.

AVK Holding
MARKETINGMEDARBEJDER til AVK’s globale T-afdeling

AVK Holding A/S, Galten

Er du udadvendt, glad for at arbejde struktureret og har mod på nye udfordringer i en global virksomhed? Vi har travlt, og søger en dygtig kollega til at styrke vores centrale Tech-afdeling i Galten.

AVK International A/S

Med opgaven vil du blive en vigtig brik i vores arbejde med globale data og produktinformation. Du vil indgå i et team med hovedansvar for klargøring af nyudviklede produkter til salg på globalt plan samt bidrage til vedligehold af eksisterende data. Dit yndlingsværktøj vil derfor blive vores product information management system (Perfion). Dit team, afdelingens projektledere samt produktansvarlige bliver dine vigtigste samarbejdspartnere.

Vi tilbyder både afvekslende og selvstændige opgaver i samarbejde med dine kolleger i afdelingen, hvor dagligdagen er præget af humor, hjælpsomhed og mange bolde i luften.

AVK Holding A/S
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/SLaborant søges til Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S til barselsvikariat

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S, Galten

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder inden for adskillige industrier.

Vi arbejder med ekstraktion af nukleinsyrer, genotypning, genekspression og med bioinformatik. Vi rådgiver kunderne, om valg og tilrettelæggelse af projekterne og udfører analyserne i vores laboratorie. I analysedelen arbejder vi med en række forskellige teknologier indenfor bl.a. PCR og micro-arrays.

De primære opgaver vil bestå af:

 • Håndtering og forberedelse af forskellige prøvetyper (blod, væv, saliva, swabs m.m.), med henblik på efterfølgende DNA-ekstraktion. Herunder anvendelse af pippeteringsrobotter som Opentron og Tecan
 • DNA-ekstraktioner ved brug af Oktopure extractionrobotter
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Eurofins Product Testing A/S
Dygtig medarbejder til planlægning af laboratorieanalyser søges

Eurofins Product Testing A/S, Galten

Til vores Production Planning-team i Galten (ved Aarhus) søger vi en engageret planner med et godt overblik til booking og planlægning af forskellige kemiske analyser.

Eurofins Miljø A/S

I Production Planning-teamet hos Eurofins Product Testing booker og planlægger vi kemiske analyser af forskellige forbrugerprodukter, fødevareemballager, drikkevandsinstallationer og byggematerialer.

Vores primære opgave er, at planlægge så intelligent og effektivt som muligt, og dermed sikre en optimal arbejdsproces. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a. kvalitetssikring, indhentning af resultater fra underleverandører, samt fakturering.

Indrykket: 
Den fri HestehaveskoleIndskolingslærer pr. 1. april 2021

Den fri Hestehaveskole, Galten

En af vores dygtige og erfarne lærere går på pension. Derfor har du nu chancen for at blive en vigtig del af et stærkt hold på en god friskole.

Vi leder efter en ny kollega primært til vores indskolingsteam. Vi skal bl.a. have dækket dansk og engelsk, men andre fag kan også komme i spil. Der er mange muligheder i vores indskolingsteam, hvor god normering, tid og ro til fordybelse og højt til loftet er nøgleord.

Vi søger;

 • en energisk og fagligt dygtig lærer, der brænder for både fag og pædagogik
 • en lærer med stor virkelyst og naturlig autoritet
 • en lærer, der vil være med til at udvikle vores skole sammen med herlige unger, dygtige kolleger og i samarbejde med engagerede forældre.
Hansen Toft A/SIT-sikkerhedschef til en af landets største industrivirksomheder

Hansen Toft A/S søger for AVK-koncernen i Galten

Med reference til Group CFO får du det samlede ansvar for IT-sikkerhed i AVK-koncernen.

AVK-koncernen omsatte for DKK 6 mia. i seneste regnskabsår og har 4500 medarbejdere globalt. Koncernen er en af Danmarks hurtigst voksende internationale industrikoncerner.

Koncernen har en central IT-funktion med primær base i Danmark og Polen, som drifter IT for hovedparten af koncernens selskaber og understøtter den fælles IT-løsning baseret på Microsoft software.

Vil du stå i spidsen for at hæve IT-sikkerheden i AVK-koncernen via teknologi, processer og politikker? Har du kompetencer inden for risikostyring, program- og projektledelse samt solid viden om IT-sikkerhed? I så fald, kan du være den rette person til stillingen!

Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.