46 job matcher din søgning 46 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Midt- og Nordjylland

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex
Rejsemontør

Jobindex søger for Haarup Maskinfabrik A/S i Silkeborg

Vil du spille en central rolle i en succesrig virksomhed med spændende planer?

Så kan du se frem til en spændende stilling som styringsmontør hos Haarup Maskinfabrik. Vi er som virksomhed kvalitetsmæssigt markedsførende i vores industri, og vi vinder markedsandele samt har en stigende ordretilgang. Derfor bliver du en altafgørende del af vores succes i en central rolle ude hos vores kunder.

Du har ca. 100-130 årlige rejsedage primært hos vores kunder i Europa og Nordamerika. Rejseperioderne varierer fra opgave til opgave, og undtagelsesvis kan der være ophold af længere varighed.

Jobindex
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Career
Linjeteknikere til fast aften- el. nathold

Career søger for McBride i Hammel

Vil du være en del af en international virksomhed, hvor miljø og bæredygtighed er en del af hverdagen? Kunne du tænke dig at arbejde med fejlfinding og vedligehold samt optimeringer og forbedringer i produktionen? Så søger vi lige nu en linjetekniker til McBride – til enten fast nat- eller aftenhold.

Som linjeteknikker i produktionen vil du blive en del af et team med ansvar for egne linjer. Arbejdet vil spænde i områderne: afhjælpende vedligehold, forebyggende vedligehold og støtte til projekter.

Som tekniker bliver du ansvarlig for to produktionslinjer, hvor du, sammen med de andre teknikere og operatører, på skiftet skal sikre den daglige drift og være med til at løse de daglige udfordringer inden for alt det tekniske omkring vores anlæg.

Airlaid A/S Driftsleder

Airlaid A/S, Hammel

Her er der ingen hierarki eller lange beslutningsprocesser. DU har ansvaret.

Er du proaktiv, motiverende og går synligt forrest når problemer skal løses? Så er du måske Airlaid’s nye ”hands on” driftsleder. Du får et bredt ansvarsområde indenfor optimering og videreudvikling af produktionen herunder ansvaret for den daglige produktionsdrift og medarbejdere, produktionsanlægget, kvalitet, vedligehold, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du indgår i ledergruppen og refererer til den adm. direktør.

Det vil være en fordel med erfaring fra en lignende stilling fra en ordreproducerende virksomhed indenfor procesindustrien.

Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

People Executive Lønspecialist

People Executive søger for Wavin i Hammel

Ansvarlig for kompensation og outsourcet lønadministration i anerkendt international virksomhed

Har du erfaring med lønprocesser for såvel timelønnede som funktionærer, og flair for at strukturere og optimere processer? Har du kendskab til personalejura og overenskomster, og trives du i en bred rolle med ansvar, hvor du kan præge egne opgaver? Så er du måske den lønspecialist, vi søger til Wavin med base i Hammel.

Som lønspecialist vil du være ansvarlig for kompensationsområdet og for at sikre, at alle relaterede opgaver udføres effektivt og rettidigt. Lønkørslen er outsourcet til en ekstern partner, men du vil være kontaktperson og ansvarlig for at indsamle og klargøre datagrundlaget såvel som efterbehandling og afstemning.

Nordisk Wavin
Produktionschef

Nordisk Wavin, Hammel

Du kommer til at spille en central rolle som den daglige leder af produktionen. Fabrikken har tre afdelinger, og de primære produkter er rotationsstøbte tanke, brønde og elektroniske produkter til vores fjernvarmesortiment.

Se video om Nordisk Wavin som arbejdsplads

Opgaven er en ledelsesopgave, hvor meget af din tid går ude på gulvet i fabrikshallerne. Der vil være brug for både tydelig kommunikation og involvering af medarbejderne, og du skal have vilje og evnen til at sætte sig ind i både den tekniske del af produktionen og i hverdagen som produktionsmedarbejder.

Hos Wavin opfordrer vi alle til at udvikle deres talent ved at tilbyde innovative uddannelsesprogrammer og blive den bedste udgave af sig selv. Sammen, som et stærkt team, vokser vi og leverer hver dag.

Nordisk Wavin
Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Dansk Outlet Dansk Outlet Hammel søger dedikeret butiksansat

Dansk Outlet

Er du vild med at tale med alle typer mennesker, og elsker du at hjælpe kunderne med at finde lige netop det, de søger? Er du serviceminded, positiv og imødekommende? Og brænder du samtidig for at arbejde med beklædning og rådgive om mode og stil?

Så har vi stillingen til dig!

Som sælger i Dansk Outlet vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Kasseekspedition
 • Kundeservice og rådgivning i tøjvalget
 • Udpakning og prismærkning af varer

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade og motiverede. Derfor er vi også altid lydhøre overfor nye idéer, initiativer og forbedringsmuligheder, så vi sammen kan skabe den bedste arbejdsplads og den bedste kundeoplevelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV