56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
HR Navigator Kvalitetskoordinator

HR Navigator søger for McBride i Hammel

Har du interesse for at arbejde med mennesker, og brænder du for at sikre en god og ensartet kvalitet i en produktionsvirksomhed, så har du muligheden her.

På fabrikken i Hammel produceres der opvasketabs til hele Skandinavien. McBride er Europas førende producent of private label-produkter til forskellige rengøringsopgaver, hvor sikkerhed og kvalitet spiller en central rolle.

Som kvalitetskoordinator bliver du en vigtig brik i et team på 6, og har et tæt samarbejde med hele organisation. Det er en afdeling i udvikling, hvor ikke to dage er ens, og hvor du i høj grad selv får mulighed for at sætte præg på hverdagen. Virksomheden er certificeret efter ISO 14001 og BSE

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Sall Friplejehjem
Attraktiv stilling som sygeplejerske på Sall Friplejehjem

Sall Friplejehjem, Hammel

Drømmer du om at være en del af en arbejdsplads, hvor trivsel for beboere og medarbejdere, nærvær og faglighed er i højsæde – så se her:

Vi søger pr. 1. august eller efter aftale, en dygtig og engageret sygeplejerske eventuel med souscheffunktion til en fast stilling. Stillingen er primært i dagvagt på hverdage og på 32 timer (eller efter aftale).

Sall Friplejehjem søger en omsorgs- og tillidsfuld sygeplejerske som:

 • Er faglig dygtig og mestre det gode samarbejde med både beboere, pårørende, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
 • Har ansvaret for sygeplejen til beboerne samt uddelegering, oplæring og undervisning herunder også bl.a. medicin og UTH.
 • Har ansvaret for dokumentation så der er sammenhæng i udførelsen af kerneopgaven.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Vestas Wind Systems A/S Lageransvarlig

Vestas Wind Systems A/S, Hammel

Er du motiveret af at lede og udvikle mennesker? Vi leder lige nu efter en lageransvarlig, der kan se sig selv i en stilling, hvor nøgleordene for arbejdet er sikkerhed, kvalitet samt levering til tiden. Vi leder efter dig, der vil være del af den grønne omstilling.

Ansvarsområder
Sikre performance på lager:

 • Sikre fremmøde, trivsel og træning af dine medarbejdere
 • Sikre, at dine medarbejdere arbejder i overensstemmelse med Vestas retningslinjer for sikkerhed
 • Sikre en korrekt kvalitet i processer og eksekvering
 • Sikre en god performance samt have fokus på løbende optimering
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Favrskov Kommune To nattevagter til socialpsykiatrisk botilbud i Hammel søges

Favrskov Kommune

- nattevagter du ikke vil hjem fra

Er du social- og sundhedsassistent eller pædagog, så se med her:

På Harebakken er der to vågne nattevagter, og du arbejder derfor ikke alene.

Vi regner med, at du er bevidst om, at du som den ene af dem bidrager til et sundt psykisk arbejdsmiljø – herunder faglig sparring og positiv kommunikation.

Harebakken er et socialpsykiatrisk døgntilbud beliggende i Hammel. Målgruppen til Harebakken er borgere mellem 18-85 år med forskellige psykiatriske og sociale udfordringer.

Vores opgave er at støtte borgerne i at opnå deltagelse i uddannelse, beskæftigelse og/eller aktiviteter. Desuden skal vi understøtte borgerne i at udvikle selvstændighed og muliggøre, at borgerne med deres individuelle forudsætninger opretholder og videreudvikler deres kompetencer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
Favrskov Kommune Socialrådgiver søges til faglig koordinatorstilling i Handicap- og Psykiatrirådgivningen i Favrskov Kommune

Favrskov Kommune, Hammel

Brænder du for arbejdet med at styrke fagligheden på det specialiserede voksenområde, at bistå med udvikling af sagsgange og implementering af ny praksis, så myndighedsarbejdet står skarpt i dagligdagen? Så er det måske dig, vi leder efter til vores hold.

Handicap- og Psykiatrirådgivningen søger en socialfaglig koordinator på fuld tid med tiltræden 1. august 2022. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med kollegaer inden for egen forvaltning og med andre samarbejdspartnere med det mål for øje, at voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser får den rette støtte.

Arbejdet består i at:

 • varetage egen sagsstamme for over 26-årige
 • give faglig sparring til kollegaer
 • understøtte implementering af ny praksis på tværs af de to teams, herunder planlægge processer
Gem
Favrskov Kommune Konsulent til Handicap- og Psykiatrirådgivningen i Favrskov Kommune

Favrskov Kommune, Hammel

Vores konsulent er vendt tilbage til ledelse af botilbud, og derfor er denne sjældent udbudte stilling ledig – er det dig, der skal have jobbet nu?

Handicap og Psykiatrirådgivningen søger en konsulent på fuld tid med tiltræden 1. august 2022. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med kollegaer, afdelingsledere inden for Handicap- og Psykiatriområdet og med andre samarbejdspartnere både inden- og udenfor Favrskov Kommune med det mål for øje at finde det rette tilbud til voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser med behov for støtte i botilbud.

Arbejdet som konsulent hos os består i:

 • at matche borgere til botilbud internt og eksternt
 • takstforhandlinger med botilbud
 • henvendelser til VISO
 • holde overblik over botilbuddenes kapacitet og behov
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Nordisk Wavin
Intern salgskoordinator inden for VVS

Nordisk Wavin, Hammel

Brænder du for at yde en god service, gøre en forskel for vores kunder og få kendskab til et bredt og spændende produktprogram?

Nordisk Wavin

Internt salg søger en ny kollega til et stærkt og dynamisk team med stor kontaktflade såvel eksternt som internt. Du bliver en vigtig del af serviceringen af vores kunder, og vi søger dig, som trives i en hverdag med højt tempo, alsidige udfordringer og arbejdsopgaver samtidig med, at kunden altid skal være i fokus. Jobbet omfatter servicering af kunder i forbindelse med telefon- og ordrebehandling samt opfølgning.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med både personlige og faglige udfordringer på en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer. Derudover får du lov at arbejde med markedets bedste produkter. Du vil indgå i et team, som kommer til at bestå af syv personer. Teamet indgår i en større afdeling med erfarne kollegaer med forskellige baggrunde.

Nordisk Wavin
Netto Butiksassistent under 18 år - Hammel

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • fylde op og trimme hylderne
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • håndtere flasker fra flaskeautomaten
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Piccoliner/Piccoloer

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Aarhus eller Hammel

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger to piccoliner/piccoloer til vores receptionist-team, som kan hjælpe os med at levere gode serviceoplevelser i Hammel og Aarhus N. Teamet består af fem receptionister og to piccoliner fordelt på kundens lokationer i Jylland.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og trækker på forskellige kvalifikationer og kompetencer. Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og til tider travl hverdag, hvor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar, når det kræves og håndtere en foranderlig hverdag.

CBRE Corporate Outsourcing ApS