30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper eller -assistent søges til Hammel

Favrskov Kommune

Uddannet social- og sundhedshjælper eller -assistent søges til demensafsnit på nyt plejecenter i Hammel

En uddannet social- og sundhedshjælper eller -assistent søges til en fast stilling på 30 timer med primært dagvagt med få aftenvagter og med arbejde hver 3. weekend.

På Solhøj Plejecenter i Hammel er der 60 plejeboliger og 21 korttidspladser, den ledige stilling er ved plejeboligerne. Der er taget højde for den mest optimale indretning af et nyt plejecenter.

På det nye plejecenter lægger vi vægt på

 • at plejecenteret er et dejligt sted at bo, hvor vi sætter beboerne i centrum
 • at beboerens liv skal leves og mærkes, og de også skal føle sig trygge
 • at medarbejderne er med til at definere opgaverne sammen med beboer og kolleger, så beboeren kan leve et selvstændigt, værdigt og sundt liv.
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent eller sygeplejerske søges til Hammel

Favrskov Kommune

Vil du arbejde på et splinternyt plejecenter med engagerede kolleger, skønne beboere og smukke omgivelser? Og ønsker du samtidig masser af sygeplejefaglige opgaver og et højt fagligt niveau?

Så søg vores ledige stilling som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske på vores nye plejecenter i Hammel.

På Solhøj Plejecenter i Hammel er der 60 plejeboliger og 21 korttidspladser, den ledige stilling er ved plejeboligerne. Der er taget højde for den mest optimale indretning af et nyt plejecenter.

Som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske på det nye plejecenter får du en del sygeplejefaglige opgaver og opgaver inden for personlig pleje. Du skal hver eneste dag være med til at vurdere, planlægge og udføre den helt grundlæggende sundheds- og sygepleje. Og du skal bruge din viden i dagligdagen, og når noget akut opstår.

LOHFFKarosseritekniker

LOHFF søger for Byens Auto ApS i Hammel

Du får selvstændigt ansvar for karosseri & skadecenter

Nøgleopgaver:

 • Forsikringsskader og taksering
 • Reparation af alle skader
 • Bestilling af reservedele
 • Opretning, limning og svejsning
 • Udskiftning af autoruder
 • Reparation af stenslag
 • Samarbejde med flere værksteder, som leverer biler til reparation
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Murerfirmaet Kiil og Nielsen A/SFlisemurer søges

Murerfirmaet Kiil og Nielsen A/S, Hammel

Murerfirmaet Kiil og Nielsen A/S søger en erfaren og dygtig flisemurer til store og små projekter.

Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne med speciale i flise- og klinkearbejde/skalmuring.

Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver. Arbejdet foregår fra Hammel og ind mod Århus.

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling på 37 timer om ugen
 • At blive en del af et godt team
 • Firmabil
Favrskov KommuneGruppeleder til modtagekøkkener og kantiner

Favrskov Kommune

Står du for kvalitet, brugertilfredshed og et godt arbejdsmiljø? Kan du holde gryderne i kog, dampen oppe, og brænder du for økologi, for så har vi nok en stilling, du vil kunne li’!

Vi søger en ny gruppeleder til at varetage ledelsen af tre modtagerkøkkener og kantinerne i vores fire administrationsbygninger. Produktionskøkkenet i Hinnerup leverer maden til modtagerkøkkenerne, som står for opvarmningen samt den fulde forplejning til kommunens fire plejecentre. Kantinerne servicerer personalet i administrationsbygningerne og serverer dagligt frokost leveret fra anden leverandør.

Du bliver nærmeste leder for 22 kostfaglige medarbejdere i modtagerkøkkenerne og 7 medarbejdere i kantinerne. Du har det overordnede ansvar for økonomi, faglighed, drift og personale, ligesom du er ansvarlig for kvalitetssikring ved tilberedning af forplejning i modtagerkøkkenerne samt produktionen i de mindre køkkener på plejecentrene.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Favrskov KommuneVejmedarbejder

Favrskov Kommune, Hammel

Vil du være med til at holde vores kommune sikker og smuk? Og er du struktureret og har et godt overblik? Så har du en god chance for at blive vores nye kollega.

Driftsafdelingen i Trafik og Veje løser drifts- og serviceopgaver i hele kommunen, og vi har opdelt vores opgaver i fire distrikter. Du bliver en del af vejmandstjenesten og får ansvar for eget distrikt.

Vi arbejder selvstændigt med egne opgaver og arbejder samtidigt sammen om fælles mål. Vi har en god og uformel omgangstone, vi hjælper hinanden og bidrager alle til et godt arbejdsmiljø.

Dine primære opgaver

 • Tilsyn med kommunens veje, fortove og stier.
 • Drift og vedligehold af rastepladser, fortove, broer og tunneller, afvanding, skilte, skraldespande, borde/bænke, striber samt andet vejudstyr.
 • Samarbejde med kollegerne i Trafik og Veje.
Favrskov KommuneTo stillinger som fast nattevagt, Hammel

Favrskov Kommune, Hammel

Er du social- og sundhedsassistent eller pædagog, og brænder du for socialpsykiatri, så se med her:

Harebakken er et socialpsykiatrisk døgntilbud beliggende i Hammel. Målgruppen til Harebakken er borgere mellem 18-85 år med forskellige psykiatriske og sociale udfordringer. Harebakken har speciale i at støtte borgere med spiseforstyrrelse.

Vores opgave er at støtte borgerne i at opnå deltagelse i uddannelse, beskæftigelse og/eller aktiviteter. Desuden skal vi understøtte borgerne i at udvikle selvstændighed og muliggøre, at borgerne med deres individuelle forudsætninger opretholder og videreudvikler deres kompetencer. Ud over den daglige hjælp og støtte tilbyder vi borgerne kunstterapi, musikterapi og psykomotorisk terapi.

Favrskov KommuneBostøttemedarbejder søges til barselsvikariat i Social og Psykiatri

Favrskov Kommune, Hammel

Bostøtte socialpsykiatri søger medarbejder til et barselsvikariat på 37 timer pr. uge fra den 1. oktober 2020 eller snarest derefter og med forventning om ansættelse ca. et år frem.

Bostøtte socialpsykiatri er én ud af tre enheder under Social og Psykiatri i Favrskov Kommune, som leverer bostøtte til borgere i eget hjem. Bostøtte socialpsykiatri er opdelt i to små teams med baser i Hadsten og Hammel. For ovennævnte stilling vil du blive tilknyttet teamet i Hammel.

Bostøtte socialpsykiatri arbejder inden for et bredt felt af socialpsykiatriske indsatser. Borgerne er kendetegnet ved at have almene psykiatriske diagnoser, som fx skizofreni, personlighedsforstyrrelse, affektive lidelser, depression, angst og autisme og ofte med et nedsat socialt funktionsniveau.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Favrskov KommuneAlsidig medarbejder til rottebekæmpelse

Favrskov Kommune

Vil du være med til at bekæmpe rotter om vinteren og løse reparationsopgaver og grønt vedligehold om sommeren? Og er du struktureret og har et godt overblik? Så har du en god chance for at blive vores nye kollega.

Vi arbejder aktivt for at nedbringe rottebestanden og rotteforekomster ved hjælp af forebyggende tiltag, som sikrer færrest mulige gener fra rotter for virksomheder og boligejere. Vi har et højt serviceniveau med hurtig og effektiv bekæmpelse ved konstaterede rotteforekomster. Rottebekæmpelse er én af kerneopgaverne i Trafik og Vejes driftsafdeling.

Du bliver en del af et travlt team med i alt fire rottebekæmpere, og du får stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag. Du skal derfor være ansvarlig og selvstændig i udførelsen af dit arbejde. Om sommeren skal du kunne løse forefaldende opgaver for Ejendomscentret, hvor du får brug for dine håndværksmæssige evner.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hammel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 50 medarbejdere. Butikken omsætter for 52 mio. kr. eks. moms. SuperBrugsen har en central beliggenhed i Hammel by. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Butikken står færdig efter en større ombygning hvor blandt andet salgsarealet i slagteren er udvidet med dobbelt så meget plads.

I delikatesse- og slagterafdelingen er vi 7 ansatte. Både slagter- og delikatesseafdelingen har en meget stor udvikling, da vi er det eneste supermarked i byen, foruden 3 discountbutikker.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Vikariat som sygeplejerske ved Kognitiv Klinik, Sengeafsnit 11, Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Region Midtjylland Et vikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Kognitiv klinik, Sengeafsnit s11, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til...
Region Midtjylland, Hammel
Region Midtjylland