40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Nordisk Wavin
QA Engineer – er det dig vi mangler?

Nordisk Wavin, Hammel

Nøgleord for Wavins produkter er, at de altid skal leveres til tiden, uden fejl, samt opfylde både interne såvel som eksterne forventninger til kvalitet. For at leve op til dette søger vi nu en ny tekniker til vores QA-afdeling i rollen som QA Engineer.

Du kommer til at indgå i et stærkt kompetent team på seks personer i Hammel, hvis primære funktion er at sikre, at vores produkter altid lever op til den bedst mulige kvalitet.

Dine primære opgaver er at:

  Nordisk Wavin
 • Igangsætte nye tiltag til optimering af kvalitetsprocesser
 • Deltage i tavlemøder i produktionen
 • Deltage i optimeringen af produktionsprocesserne
Nordisk Wavin
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Favrskov KommuneBostøtte Social og Psykiatri

Favrskov Kommune, Hammel

Unik mulighed for at være med i opbygningen af en nystartet indsats i Social og Psykiatri i Favrskov Kommune

Har du lyst til at sætte dit præg på et nyoprettet team, hvor fleksibilitet, faglighed og flair for samarbejde på tværs er i højsæde? Så er det her jobbet for dig.

Favrskov Kommune udvidede den 1. november 2020 bostøtteindsatsen til borgere med psykisk sygdom, sociale problemstillinger samt handicap, så vi i højere grad har mulighed for tilpasse indsatsen efter borgernes behov, og tilbyde dem en mere omfattende støtte i eget hjem. Det nye tilbud tilbyder borgere støtte i deres nærmiljø, således de har mulighed for at fastholde netværk, fritidsinteresser, beskæftigelse mv. Indsatsen er forankret i en recovery- og rehabiliterende tilgang, hvor borgeren i høj grad støttes på deres præmisser, og hvor vi tilpasser støtten efter deres behov.

Indrykket: 
Favrskov KommuneBarselsvikariat til Specialcenter for mennesker med demens

Favrskov Kommune, Hammel

Plejecenter Tinghøj i Hammel søger pr. 1. april 2021 eller snarest muligt herefter en ergoterapeut på 30 timer pr. uge i barselsvikariat. Ansættelsen er tidsbegrænset og ophører, når medarbejderens barsel ophører. Den forventede varighed for barselsvikariatet er ca. 1 år.

Plejecenter Tinghøj er et særligt bosted kun for mennesker med demens i Favrskov Kommune. Der bor 40 beboere på plejecentret, der alle er diagnosticeret med en demenssygdom i moderat til svær grad, eller som har demenslignende symptomer.

Særlige fokusområder i jobbet

 • Ansvarlig for og tovholder på meningsfulde aktiviteter for den enkelte beboer og fællesskabet blandt beboerne
 • Fokussamtaler med beboerne ved indflytning og løbende ved ændringer
 • Træning og rehabilitering – ofte ud fra ”skæve vinkler” – f.eks. erindringsdans
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Ipart ApSRejsende Byggekoordinator

Ipart ApS, Hammel

Vi bygger tankstationer/vaskehaller – Vil du være vores nye rejsende Byggekoordinator?

Vil du udfordre dine evner som byggekoordinator og træde ind i et fantastisk team af kollegaer og samarbejdspartnere, så skal du læse videre her. Det går godt for Ipart, både i forhold til ordreindgang og levering, og derfor udvider vi vores byggeafdeling med en ekstra byggekoordinator.

Du vil få ansvaret for at koordinere og lede opførelsen af vores modulopbyggede tankstationer og vaskehaller. Vi bygger anlæg i højeste kvalitet på rekordtid, og det stiller store krav til måden, vi forbereder og gennemfører vores byggeprojekter på.

Dine opgaver vil blandt andre være:

 • Planlægning af leverancer og underleverandører
 • Koordinering med underentreprenører
 • Kontakt til forsyningsselskaber
Favrskov KommuneLærer søges til matematik (vikariat), Søndervangskolen i Hammel

Favrskov Kommune

På Søndervangskolen søger vi pr. 1. marts eller hurtigst muligt en lærer til at varetage primært matematik, men også f.eks. idræt og natur og teknologi i indskoling og på mellemtrin. På skolen er vi med i udviklingen af faget ”Teknologiforståelse”, så hvis du er interesseret i dette, kan vi også finde timer her.

I foråret vil der også skulle dækkes andre fag, som vi sammen kan stykke sammen ud fra interesse og skolens behov, og vi håber, vikariatet kan blive til en fast stilling.

På skolen er vi organiseret meget teambaseret, og man har generelt sine timer på en årgang, hvor man så deltager i organisering, planlægning, udførelse og evaluering af undervisningen. Man deltager også fleksibelt i vikardækning omkring egen årgang.

Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
WekoAgro Machinery Hammel A/SKlargøringsmedarbejder

WekoAgro Machinery Hammel A/S

Har du skruet hænderne rigtigt sammen og har du interesse for landbrug og landbrugsmaskiner? Så har vi jobbet til dig i en virksomhed, der oplever stor vækst og kan tilbyde spændende arbejdsopgaver.

Din primære arbejdsopgave vil være at klargøre landbrugsmaskiner til vores kunder. Herudover kan du også forvente at skulle lave:

 • Lettere montøropgaver
 • Småopgaver vedr. bygninger – vedligehold og oprydning
 • Læsning og losning af maskiner

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig. Vigtigst er, at dine hænder er skruet rigtig sammen, samt du har interesse for landbrug.

JKSServiceteknikere/reparatører

JKS søger for danlind-McBride i Hammel

Vil du være en del af en international virksomhed, hvor miljø og bæredygtighed er en del af hverdagen? Kunne du tænke dig at arbejde med fejlfinding og vedligehold samt optimeringer og forbedringer i produktionen? Vi søger to serviceteknikere/reparatører til danlind-McBride – en til aftenhold og en til weekendhold. Er det dig?

Du vil blive en del af et team af fagligt stærke serviceteknikere/reparatører, hvor fokus er på fejlfinding og vedligehold. Sikkerhed har højeste prioritet i afdelingen, og vi har alle et ansvar for at opretholde og forbedre arbejdspladsens sikkerhedsniveau. Du skal være med til at sikre så lidt nedetid som muligt på de syv produktionslinjer, og en stor del af det daglige arbejde vil bestå i at udbedre problemstillinger, som bliver opdaget af operatørerne.

Indrykket: 
Favrskov KommuneGENOPSLAG - Specialcenter for demens i Favrskov Kommune søger sygeplejerske eller sosu-assistent

Favrskov Kommune, Hammel

Specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter i faste stillinger

Som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med helhedsplejen, både ift. basale behov samt sundhedsfaglige opgaver. Yderligere ligger der særlige opgaver ift. medicinadministration, injektion, lægekontakt, sparring med Geronto-psykiatrien, Akutteam og Demenskonsulenter m.m.

Tinghøj er opdelt i 6 huse med 6-8 beboere i hvert hus. Der arbejdes så vidt muligt ud fra en tankegang om leve-bo-miljø. Personalet og omgivelserne er med til at give de bedst mulige forudsætninger for, at vores beboere med ekstraordinære behov kan have et værdigt og trygt liv.

Indrykket: 
Holms Maskinservice v/Lars Nørtoft Holm Er du vores nye entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker?

Holms Maskinservice v/Lars Nørtoft Holm , Hammel

Vi søger hurtigst muligt en entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker.
Vi kan tilbyde en stilling som entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker med rigtig mange udfordringer.
Du må gerne have erfaring med reparation og vedligehold , men ikke en betingelse, bare du har gåpåmod, så hjælper vi dig på vej.
Vi lægger vægt på et godt humør, at du er engageret i dit arbejde , og gerne vil yde en god service overfor vores kunder.

Arbejdet består i:

 • Servicering og reparation af maskiner & traktorer
 • Klargøring af nye maskiner
 • Opbygning af maskiner efter kundespecifikationer
 • Sikkerhedseftersyn af maskiner & traktorer
 • Vedligeholdelse samt reparation af entreprenørmateriel
HR navigatorKvalitetschef - Hammel - Østjylland

HR navigator søger for RM Import A/S

Kvalitetsansvarlig med styr på BRC til mindre virksomhed i rivende udvikling

RM Import A/S har siden 1998 leveret unikke kvalitetsprodukter til det danske og internationale marked, og er markedsleder i Skandinavien og Nordeuropa af dadler og tilbyder desuden et bredt sortiment inden for sunde snacks. Fokus er på udvikling, og der kommer hele tiden nye produkter til. Virksomheden har i dag 15 medarbejdere i Danmark.

Kvalitet og fødevaresikkerhed fylder meget og er vigtige funktioner i den fremtidige udvikling af RM Import A/S. Du skal tage ansvar og initiativ og dermed altid sikre den bedste kvalitet i henhold til BRC Food standarden. Jobbet er bredt og alsidigt, idet du som eneste medarbejder i kvalitetsafdelingen skal varetage alle nødvendige og aftalte funktioner. Der vil være et tæt samspil med virksomhedens indehaver.

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Favrskov KommuneSkovvangskolen i Hammel søger pædagog 32 timer til SFO og indskolingsspecialklasse

Favrskov Kommune

Vi har et vikariat på 32 timer ledigt med tiltrædelse 1. marts. Vi forventer, at vikariatet løber frem til 31. december 2021.

Skovvangskolen er en velfungerende folkeskole med ca. 650 elever, heraf ca. 100 elever i vores specialklasseområde. Heraf 30 i indskolingsspecialklasser. Der er tilknyttet SFO til specialklasserne, og det er i disse, at SFO-opgaven ligger

Vi er en samlet personalegruppe på ca. 110 ansatte med høje ambitioner, lyst til udvikling og et glimt i øjet.

Skovvangskolen er optaget af at bevæge elever, forældre, eksterne samarbejdsparter og os selv. Det handler om bevægelse og progression i forhold til læring, trivsel, fællesskab og sundhed. Vi værner om og arbejder for at sikre en kultur, som er tryg, positiv, anerkendende, og som beror på et ligeværdigt menneskesyn.

Indrykket: