34 job matcher din søgning 34 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Syddjurs Kommune Erfaren Plejehjemsleder søges til Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde

Syddjurs Kommune

Vi søger pr. 1. august 2023 den helt rette plejehjemsleder, der sætter orden og struktur i de daglige processer for at sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften, til gavn for både beboere og medarbejdere.

Vi tilbyder bl.a.

 • Ca. 100 ambitiøse og motiverede medarbejdere, elever og studerende
 • Drifts- og budgetansvar for plejehjemmet med et samlet budget på ca. 30 mio. kr.
 • Et udfordrende, selvstændigt og afvekslende job
PR electronics A/S
Elektronikfagtekniker

PR electronics A/S, Rønde

Brænder du for at arbejde med elektronik og har du høje standarder for dit arbejde, så er det måske netop dig, vi søger som vores kommende elektronikfagtekniker.

Vi designer og producerer innovative signalbehandlingsenheder til procesindustrien. Dit job bliver at konfigurere produkterne efter kundens ønske, hvilket bl.a. indebærer at plukke de forskellige dele til ordren efter styklisten.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende stilling, men hold dig ikke tilbage, hvis du ikke har lavet lige præcis det her før. Du vil få en grundig oplæring, og der er altid en kollega at spørge til råds.

PR electronics A/S
Rønde Højskole og Efterskole
Vil du lave mad med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer til unge voksne og teenagere?

Rønde Højskole og Efterskole

Rønde Højskole og Efterskole søger en faglært ernæringsassistent eller medarbejder med tilsvarende køkkenfaglighed til en 30 timers stilling i vores køkkenteam.

Maden i vores køkken produceres fra bunden med tanke for bæredygtighed og godt håndværk. De lokale råvarer er den centrale del af vores fortælling om vores mad, når vi forædler dem, er de afgørende for at give vores måltider karakter og sjæl.

Du får mulighed for faglig udvikling og at byde ind i et team med høj faglighed, nysgerrighed og sparring. Du får stor indflydelse på arbejdet med varierede opgaver i både koldt og varmt køkken samt bagning, og alle de øvrige opgaver, som der er i et stort køkken.

Convenience-medarbejder søges til slagterafdelingen

Meny, Rønde

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye convenience-medarbejder i slagterafdelingen?

MENY Rønde er en selvstændig MENY butik med knap 100 MADarbejdere. Købmanden elsker håndværket og at gøre en forskel for personalet og kunderne i hverdagen. Vi lægger vægt på kundeservice i særklasse og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Meny
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
PR electronics A/S
Digital Marketing & CX Manager

PR electronics A/S, Rønde

Are you “digital by heart” and able to translate business strategy and customer insights into digital customer experiences?

To strengthen, speed up and expand the digital growth trajectory supporting our business strategy, we are looking for a Digital Marketing & CX Manager.

You will be working in a team of open-minded creative colleagues responsible for all marketing, communication and commercial product management across the company and your daily work will connect you to people around the world.

PR electronics A/S
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Keinicke Projektledere til vandselskab på Djursland

Keinicke søger for Syddjurs Spildevand A/S

Forestil dig, at din vigtigste opgave er at tage ejerskab for større anlægsprojekter og realisere investeringer, der understøtter selskabets mål. Du får ansvar for egne projekter og har stor indflydelse på, hvorledes du løser opgaverne i tæt samarbejde med andre dygtige kolleger i organisationen.

Vi søger to projektledere til vores nye plan- og anlægsafdeling. Du vil blive en del af et team, der skal realisere et årligt anlægsbudget på 90-100 mio. kr. Som projektleder vil du få ansvar for at gennemføre komplekse anlægsprojekter inden for aftalte rammer.

Ud over et grundlæggende kendskab til afløbs- og anlægsteknik skal du have gode kompetencer inden for projektplanlægning, økonomistyring og risikohåndtering.

Keinicke
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Køkkenassistent i barselsvikariat til kantine

Cheval Blanc Kantiner A/S, Rønde

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
 • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
 • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Gem
Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
 • Opdyrke nye kundeforhold
 • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV