26 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

26 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Danmarks Jægerforbund

Alsidig HR-konsulent med flair for administrative processer (deltid)

Rønde

Har du lyst til at være en del af en grøn interesseorganisation i rivende udvikling? Banker dit hjerte for at yde god service og support til dine kolleger?

Du bliver en del af Danmarks Jægerforbunds sekretariat i stabsfunktionen HR & Organisation, hvor der er en bred samarbejdsflade. Du vil få et afvekslende job i en stor medlemsorganisation, hvor to dage ikke er ens. Din kerneopgave vil være at sikre, at HR-processerne fungerer effektivt sammen med at være en god sparringspartner for såvel medarbejdere som ledere.

Keinicke søger for AquaDjurs
Gem
Keinicke

Projektleder til anlægsprojekter inden for klima og miljø

Rønde

Forestil dig en rolle, hvor du leder og realiserer vigtige anlægsprojekter, som understøtter både selskabets og Djurslands mål indenfor klima og miljø.

Som erfaren projektleder kommer du til at tage styringen på det store projekt med at centralisere spildevandsrensningen på Djursland. Du vil få ansvaret for at etablere ca 100km afskærende ledninger, samt en række pumpestationer og sparrebassiner.

Det er en teknisk krævende opgave, men der er en stærk organisation bag projektet – herunder kompetente ressourcer indenfor myndighedsprocesser, hydraulik, rettighedserhvervelser og pumpeteknik. Din rolle vil være at få tingene til at spille sammen og eksekveret.

Keinicke
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
PR electronics A/S

Økonomiassistent - Group Finance

Rønde

Vil du være en del af et dynamisk team der fokuserer på værdiskabelse på tværs af værdikæden? Har du lyst til at dygtiggøre dig og udbygge dine faglige kompetencer i en velkonsolideret og voksende international virksomhed?

I Finance har vi ansvaret for at sikre, at vi har et korrekt og rettidigt regnskab af højeste kvalitet. Sammen med din afdeling sikrer du, at koncernen overholder sine forpligtelser overfor myndigheder, kunder, leverandører og medarbejdere.

PR electronics A/S
Gem
Rønde Højskole og Efterskole

Højskolelærer til Medicin & Sygepleje og Idrætsfag

Rønde

Rønde Højskole er en grundtvigsk inspireret højskole med en stærk faglighed på linjerne og med en lang tradition for højskoleundervisning, der appellerer til fantasi og engagement.

Vi søger en højskolelærer, som sammen med teamet kan undervise, inspirere og udvikle den studiefaglige linje: Medicin & Sygepleje. Undervisningen veksler mellem teori og praksis med ture ud af huset til hospitaler, hospice og relevante uddannelsesinstitutioner.

Desuden indeholder stillingen undervisning inden for idrætsområdet, primært i forskellige boldspilslignende aktiviteter, som eksempelvis, boldspil, badminton, men også andre idrætsfag og folkesundhed.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Syddjurs Kommune

Medarbejdere til vedligehold af grønne arealer og vejnet

Rønde

Vej- og Ejendomsservice i Syddjurs Kommune søgere medarbejdere, som vil vedligeholde og pleje vores grønne arealer og vejnettet. Der er både mulighed for sæsonansættelse samt faste stillinger.

Enheden består af specialarbejdere, som udfører drift og vedligeholdelse af vores veje, grønne arealer samt udførelse af mindre anlægsopgaver.

I de faste stillinger vil du få en bred opgaveportefølge. Du skal derfor være indstillet på at være fleksibel og kunne løse mange forskellige typer opgaver.

I sæsonansættelse vil du primært arbejde med grøn udvendig vedligeholdelse ved institutioner og åbne arealer.

Gem

Reservelæge i uklassificeret stilling søges til Psykiatrisk Klinik Rønde, Regionspsykiatrien Randers

Rønde

Vi søger en reservelæge med start 1. september 2024, eller efter aftale.

Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
NOBE ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra ASE
Gem

Feldballe Friskole & Børnehus søger en relationelt stærk pædagog til vores SFO

Rønde

På Feldballe Friskole baserer vi vores hverdag med børnene på grundpillerne faglighed-kreativitet, fællesskab-nærvær og udfoldelse-udfordring.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Gartner/ gartneriarbejder

Rønde

Stillingerne er en fuldtidsstillinger med 37 ugentlige arbejdstimer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Sygeplejerske til Borgerteams i Plejeklynge Vest/Rønde

Rønde

En sygepleje i rivende udvikling hvor åbenhed og dialog er i fokus.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV