69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Syddjurs Kommune Lønkonsulent

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Har du lyst til at være vores kollega på en spændende arbejdsplads, hvor afdelingens formål er at udføre løn- og personaleadministrative opgaver? En af vores medarbejdere har fået nye udfordringer i kommunen, så du har mulighed for at blive del af et kompetent team, der prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt.

En af vores fornemmeste opgaver er at sikre, at Syddjurs Kommunes mere end 3200 medarbejdere får korrekt løn til tiden. Vores opgaver er delt imellem håndtering af en bred vifte af opgaver i forbindelse med den månedlige lønkørsel samt generelle service- og konsulentydelser til ledere og medarbejderne i organisationen.

Du skal gerne have erfaring og kompetencer inden for løn- og personaleadministration i en kommune, men din positive indstilling og lysten til at gøre en forskel er altafgørende.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Netto Butiksassistent under 18 år - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør det sjovt at arbejde i Netto. Mange af vores kolleger er også blevet venner. Du bliver en del af et fællesskab med mange forskellige kolleger – med god energi og fuld fart på. I Netto er der plads til alle.

Netto Butiksassistent - nat - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kollegaer og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Din arbejdstid vil primært være i tidsrummet kl. 22.00 – 06.00, hvilket skal passe ind i din daglige rytme og liv generelt.

Ree Park Safari Arrangementskoordinator med flair for salg

Ree Park Safari, Ebeltoft

Brænder du for at skabe unikke oplevelser med kunden i centrum?

Så er du måske vores nye kollega i arrangementsafdelingen.

Vi søger en erfaren arrangementskoordinator, der kan indgå i et team af top engagerede medarbejdere, som alle sætter en ære i at give vores kunder en professionel og inspirerende sparring, når disse henvender sig vedrørende afholdelse af arrangementer i parken.

Sammen med kunden finder du frem til præcis det indhold, som matcher kundens ønsker, uanset om det er et møde, en konference, en fest, en hyggelig ”ryste-sammen-dag” eller et bryllup blot for at nævne nogle af de skræddersyede arrangementer, vi afvikler.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Syddjurs Kommune Teknisk servicemedarbejder til Ebeltoft og Hornslet distrikt

Syddjurs Kommune

Søger du et alsidigt job med en afvekslende arbejdsdag, er du servicemindet og har du teknisk snilde og flair for teknisk bygningsdrift? Så kan det være dig, vi mangler som vores nye tekniske servicemedarbejder.

Ejendomsservice står for Bygningsdrift, Energioptimering, Ejendomsservice og Vedligeholdelse m.m. af blandt andet Skoler, Daginstitutioner, Botilbud, Plejehjem, Kultur- og Idrætsfaciliteter, og Administrationsejendomme.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:

 • Indvendigt vedligehold og ejendomsservice.
 • Tilse bygninger og legepladser.
 • Foretage nødvendige reparationer og istandsættelser på bygningerne - både som planlagte og som akut opståede opgaver.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Syddjurs Kommune Erfaren HR-udviklingskonsulent

Syddjurs Kommune

Kan du sikre fremdrift i strategiske HR-projekter og har du indsigt i ledelsesopgaven i en kompleks politisk styret organisation med en vigtig samfundsmæssig funktion? Vil du, sammen med kompetente kollegaer løse mange forskellige opgavetyper inden for HR? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling med stor frihed til at strukturere og planlægge dit arbejde? Så har du netop nu muligheden.

Syddjurs Kommune er arbejdsplads for ca. 3200 medarbejdere og 150 ledere fordelt på otte fagområder. HR har fokus på at understøtte lederne og vores MED-organisation i det strategiske arbejde med arbejdsmiljø, ledelses- og organisations udvikling samt med konkrete HR-indsatser og daglig sparring. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med topledelsen, andre stabsfunktioner samt eksterne samarbejdspartnere.

Syddjurs Kommune Faglig stærk økonomikonsulent til Finans

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

I Finansteamet i Syddjurs Kommune søger vi en ny kollega, der kan fungere, som kommunens regnskabsekspert. Du vil blive afdelingens faglige nøgleperson og være med til at sikre overblik, struktur og gennemsigtighed i kommunens økonomi.

Finansteamets primære opgave er at sikre, at de tal og data, der ligger til baggrund for de politiske beslutninger er korrekte. Det sikres dels ved monitorering af kommunens bogføringsprocesser og gennem kommunikation af korrekte metoder ud i organisationen.

Du skal derfor både kunne fungere, som kontrollant og konsulent. Du skal være eller blive faglig stærk, og samtidigt kunne formidle det på en måde, der er omsættelig for personer uden samme faglighed.

Netto 1. assistent - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du:

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
 • påtage dig lederansvar, når det kræves og fx lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Kvadrat
Sustainability and Climate Manager

Kvadrat, Ebeltoft

Are you passionate about sustainability, project management and data driven climate action? Would you like to impact the future and drive the sustainability agenda in the Kvadrat Group? Then you might be the person we are looking for.

You will be part of the Strategy & Sustainability team with responsibility for our Sustainability strategy and Corporate Social Responsibility (CSR) activities in the Kvadrat Group.

As part of the Strategy & Sustainability, Norway team you will join a small, but diverse team with in-house consultancy, business, and sustainability experience.

Kvadrat
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Syddjurs Kommune Sekretariatsleder til Kultur og Borger

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Syddjurs Kommune har store ambitioner, når det gælder kultur, fritid, idræt og landdistrikter. Samtidig har vi fokus på at styrke betjeningen af det politiske niveau og styringen af vores økonomi. Derfor deler vi stillingen som leder af Kultursekretariatet i to stillinger, en som leder af Kultur og Fritidsafdelingen og en som sekretariatsleder.

Den politiske opgave er centreret omkring Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget. Sekretariatslederen skal indgå i tilrettelæggelsen af udvalgets dagsordener og de langsigtede strategiske overvejelser på udvalgets arbejdsområde.

Sekretariatslederen vil få ansvaret for at sejle store og små strategisk vigtige projekter helt i mål. Samskabelse er en del af vores DNA, og sekretariatslederen skal kunne skabe succesfulde processer med mange interessenter og dagsordener.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Kvickly Bagersvend, Kvickly, Ebeltoft

Kvickly

Vi søger hurtigst muligt, eller efter aftale en bagersvend eller bagerimedhjælper til Kvickly Ebeltoft.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
Syddjurs Kommune Leder af Kultur- og Fritidsafdelingen

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

I Syddjurs Kommune har vi store ambitioner, når det gælder kultur, fritid, idræt og landdistrikter. Samtidig har vi fokus på at styrke betjeningen af det politiske niveau og styringen af vores økonomi.

Vi deler derfor den nuværende stilling, som leder af Kultursekretariatet i to stillinger, en som leder af Kultur- og Fritidsafdelingen og en som sekretariatsleder.

Som leder af Kultur- og Fritidsafdeling bliver hovedopgaven at føre Syddjurs Kommunes nye strategier for kultur, fritid, idræt og landdistrikter ud i livet. Du vil få en central rolle i løfte kommunens kulturopgaver, der spænder fra kulturelle tilskud over egne kulturelle arrangementer og begivenheder til understøttelse af eksterne kulturaktører.

Sekretariatslederen vil skulle arbejde med betjening af det politiske niveau, samt strategiske opgaver og følge områdets samlede økonomi.