34 job matcher din søgning 34 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Maltfabrikken Projektkoordinator til Væksthus for Madfællesskaber

Maltfabrikken, Ebeltoft

Vores kommende projekt Væksthus for Madfællesskaber kickstartes til september, og derfor søger vi en dedikeret og kvalificeret koordinator.

Til dette søger vi en skarp koordinator med sans for struktur. Vi leder efter én som kan planlægge ugens aktiviteter, fællesspisninger og et større årligt event.

Hvad vi tilbyder blandt andet:

 • 3-årig projektansættelse på 20 t/ ugen (med mulighed for flere timer senere i projektperioden)
 • Flextid men også forventning om fleksibilitet fra din side
 • Mulighed for selv at sætte præg på helt nyt projekt
Syddjurs Kommune Uddannelseskoordinator til Sundhed og Ældre

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Vil du være med til at sikre udvikling og kvalitet i social- og sundhedsuddannelserne samt sygeplejerskeuddannelsen? Brænder du for koordinering og vejledning? Vil du være med til at understøtte og udvikle et godt læringsmiljø for fremtidens medarbejdere i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere?

Dine primære arbejdsområder vil være social- og sundhedsuddannelserne og sygeplejerskeuddannelsen i et tæt samarbejde med praktiksteder, Randers Social- og Sundhedsskole, SOSU Østjylland og VIA University Collage. I dagligdagen vil du fungere som kontaktperson for elever og studerende i forhold til spørgsmål og behov, der går på tværs af forløb eller handler om uddannelsen som helhed.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
GreenOil Standard A/S
Produktionsmedarbejder

GreenOil Standard A/S, Ebeltoft

Har du hænderne skruet godt på, erfaring med montage af tekniske produkter og sætter du en ære i at levere resultater af høj kvalitet til den aftalte tid?

Se video om GreenOil Standard A/S som arbejdsplads

Netop nu er vi på udkig efter en produktionsmedarbejder, som kan samle systemer og klargøre de mange ordrer til forsendelse til kunder i hele verden. Du kan se frem til et arbejde, hvor du er med i hele processen, fra et anlæg bestilles i produktionen, til det står pakket til levering.

Vores ambitioner er høje, selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hos os får du fleksible arbejdstider, al den kaffe du kan drikke og en masse snak om olie filtrering.

GreenOil Standard A/S
Syddjurs Kommune HR-udviklingskonsulent – barselsvikariat

Syddjurs Kommune

Vil du være med til at understøtte trivslen og det gode arbejdsmiljø for medarbejdere og ledere i Syddjurs Kommune?

Der er tale om en alsidig stilling, hvor den rigtige kandidat vil få mulighed for at dygtiggøre sig inden for en bred palet af HR-opgaver, og hvor vi tilpasser stillingen endeligt efter dine kompetencer. En af dine hovedopgaver bliver at være med til at understøtte og videreudvikle arbejdsmiljø- og sygefraværsindsatsen i Syddjurs Kommune. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med dette arbejde.

Vores daglige arbejdsplads er i et åbent kontormiljø i administrationsbygningen i Ebeltoft med gode muligheder for at arbejde fleksibelt.

Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof
Kvadrat
Senior Sales Coordinator

Kvadrat, Ebeltoft

Brænder du for at yde den bedste service for både kunder og kollegaer? Elsker du at have mange bolde i luften på samme tid, og er du god til at bevare overblikket?

Se video om Kvadrat som arbejdsplads Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at betjene kunder via telefon og mail samt håndtering af ordrer i D365 og Jedox og assistere vores salgsteam ved hjælp af proaktiv support og opfølgning´.

Kvadrat
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ree Park Safari Køkkenchef til Danmarks vildeste arbejdsplads

Ree Park Safari, Ebeltoft

Gastronomien spiller en stor rolle i Ree Park

Gennem de sidste par år er den kulinariske bane kridtet op. Vores ambitioner er at blive de bedste i klassen, både når det handler om mad og værtskab. Og vi nået rigtig langt.

Maden kan ikke løfte succesen alene, så trivsel blandt personalet vægtes lige så højt som kvaliteten af maden.

Vi er en stor broget familie, som elsker god mad og højt humør.

Så hvis du tør tænke lidt ud af boksen, interesserer dig for ledelse og får mundvand, når du tænker på alt fra 5-retters menuer, friskbagte boller, hjemmelavede fish ’n’ chips og alt det ind i mellem. Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
HumanTrust A/S
Direktør

HumanTrust A/S søger for Fregatten Jylland i Ebeltoft

Er dit mindset kommercielt og resultatorienteret? Og kan du sætte den overordnede retning med udgangspunkt i åbenhed, samarbejde og nytænkning? Så er det måske dig, der skal stå ved roret som Fregatten Jyllands nye direktør.

Du vil få en afgørende rolle ift. at sikre, at Fregatten Jylland er en attraktiv samarbejdspartner for eksterne interessenter som turistorganisationer, foreninger, virksomheder og politiske enheder – og ikke mindst et stærkt pejlemærke for lokalområdet og i resten af Djursland.

HumanTrust A/S
GreenOil Standard A/S
Udviklingstekniker

GreenOil Standard A/S, Ebeltoft

Se video om GreenOil Standard A/S som arbejdsplads

Er du interesseret i udviklingen af tekniske produkter, arbejder du struktureret med dokumentation og nyder du at arbejde med produktionstekniske opgaver?

Du kan se frem til et varierende arbejde, hvor du vil præge udviklingen, kvaliteten og optimeringen af vores løsninger.

Vi har let til latter, højt til loftet og værdsætter socialt samvær. Derudover tilbyder vi fleksible arbejdstider, så arbejdslivet og livet udenfor arbejdet kan hænge sammen. Vores ambitioner er høje, selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Vil du med på holdet, så hører vi gerne fra dig.

GreenOil Standard A/S
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Toppen af Ebeltoft – EBIC Erfaren køkkenassistent

Toppen af Ebeltoft – EBIC

Vi har travlt og søger efter en erfaren køkkenassistent (ca. 25 timer pr. uge) til vores lækre Kursus- og Kulturcenter Toppen af Ebeltoft – til en sæsonansættelse i 2023.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med plads til smil og humor blandt gode kollegaer.
 • Et til tider travlt job, hvor gæstfrihed og kundepleje er i højsædet.
 • En uformel omgangstone, hvor alle kan komme til orde og hvor vi hjælper hinanden.

Toppen af Ebeltoft ligger med den smukkeste udsigt over Ebeltoft Vig. Stedet er vært for et varieret gæsteklientel; her er både dagsgæster, cykelhold, virksomheder og private fester.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV