53 job matcher din søgning 53 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Favrskov Kommune Overtandlæge til tandplejen (genopslag)

Favrskov Kommune, Hadsten

Vil du bidrage til, at børn og unge får gode forudsætninger for sunde tænder hele livet? Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tandplejen i Favrskov Kommune?

Du bliver en del af en tværfaglig ledergruppe på fire ledere på sundhedsområdet samt sundhedschefen, som bliver din nærmeste leder.

Som overtandlæge har du det overordnede ansvar for

 • personaleledelse, herunder sparring og sikring af godt arbejdsmiljø
 • det faglige ansvar for, at tandplejen tilbydes i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer
 • at sikre fortsat udvikling og kvalitetssikring af tandplejens tilbud og indsatser
Favrskov Kommune Erfaren AC-uddannet virksomhedskoordinator med stort koordinator-gen søges til Jobcenter Favrskov

Favrskov Kommune, Hadsten

I Favrskov Kommune har vi et godt erhvervsklima med en vedholdende og fokuseret indsats, der er målrettet erhvervslivets behov. Vi har stort fokus på den virksomhedsrettede service i form af professionel og serviceorienteret sagsbehandling, ligesom vi prioriterer dialogen med kommunens virksomheder højt.

Som virksomhedskoordinator er din primære rolle at have det overordnede overblik over den virksomhedsrettede indsats, som der ydes på tværs af alle målgrupper tilknyttet jobcenteret. Du bliver bindeleddet mellem samtlige job- og virksomhedskonsulenter i Jobcenter Favrskov og chef- og ledergruppen.

Arbejdstilsynet
Kontorelever med interesse for offentlig administration, sagsbehandling og IT til Tilsynscenter Nord

Arbejdstilsynet, Hadsten

Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Og vil du være en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med engagerede kollegaer? Så bliv kontorelev i Administrationen hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten. 

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Du vil bl.a. arbejde med:

 • Administrative opgaver i forbindelse med planlægning, afrapportering og opfølgning på tilsynsbesøg
 • Sagsbehandling på forskellige niveauer 
 • Administrationen i forbindelse med den juridiske sagsbehandling
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Elgaard Mancom
BOGHOLDER TIL DYNAMISK TEAM

Elgaard Mancom søger for TBsupport i Hadsten

Din hverdag vil være afvekslende, med en del skift mellem kunderne, og vil hovedsageligt bestå af daglig bogføring, afstemning af kreditor/debitor/finans, momsafregning, fakturering, debitor rykkerprocedure samt diverse administrative opgaver.

Hvis du er god til at have flere opgaver i gang samtidig og hvis du trives i uformelt arbejdsmiljø, hvor kunden er i fokus, vil du passe godt i teamet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Hoyer Supply Chain Analyst with focus on demand planning

Hoyer, Hadsten

Are you an experienced data analyst with a knack for Excel and data visualisation? Are one of your main characteristics curiosity and being inquisitive? Then maybe you should be the next to join our internation team in Supply Chain where you can impact our most important assignments within demand planning.

As a Supply Chain Analyst in Hoyer, you support decision making by gathering, analysing and interpreting data. Furthermore you contribute to efficiency and improvements in Hoyer supply chain by developing and maintaining supplier- and supply chain related KPI/PI. You work towards standardisation of reporting through guidelines and procedures, automation of periodic reports and continuously improving data quality.

Hoyer Strategic Purchaser

Hoyer, Hadsten

Are you experienced within tactical and strategic sourcing? Are you interested in working in an international company with strong ambitions and great teamwork?

At Hoyer we offer products specialised for particular applications within selected niche segments, such as Marine, Wind and HVAC. As a consequence, the complexity of purchasing activities increases and relies more and more on technical product specifications, facts, data and not only on logistical and commercial parameters.

Therefore we are looking for an experienced strategic purchaser who wants to navigate within both areas, combining this with strong relationships with our suppliers and contributing to good supply chain performance despite the increasing complexity.

I/S Lægerne Bjarkesvej Lægesekretær

I/S Lægerne Bjarkesvej, Hadsten

Lægerne Bjarkesvej søger lægesekretær til ledig stilling i større lægehus ca. 28 timer ugentligt pr 1. juni - eller før hvis muligt.

Arbejdet omfatter visitation af patienter ved telefon og skranke, håndtering af korrespondancer, medicinbestillinger, varebestillinger og administrativt arbejde - samt meget mere.

Vi søger en glad og udadvendt sekretær, der kan bevare ro og venlighed i pressede situationer. Desuden vægter vi højt, at du er en person med engagement, interesse i at lære, og lyst til at skabe gode arbejdsgange og godt samarbejde.

Arbejdstilsynet
Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø på danske byggepladser

Arbejdstilsynet, Hadsten

Har du lyst til at arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø på byggepladser i Region Midt- og Nordjylland? Har du gode dialogkompetencer, og kan du gennemskue de komplekse processer på en byggeplads? Har du lyst til at arbejde med arbejdskriminalitet og social dumping? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord, Hadsten/Nørresundby.

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på byggepladser og virksomheder i byggebranchen.

Hverdagen er præget af en stor alsidighed i opgaverne, der bl.a. byder på byggepladsbesøg, dialogmøder med virksomheder, sparring med kollegaer, skrivning af afgørelser og undersøgelse af akutulykker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV