41 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

41 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Favrskov Kommune

Favrskov Kommune søger områdeleder for fire boenheder, dagbehandling og det forebyggende arbejde i socialpsykiatrien

Hadsten

Social og Psykiatri i Favrskov Kommune har gennem de seneste år udviklet sig til et velfungerende område med en tydelig retning, høj faglighed og en sund økonomi.

Som områdeleder træder du derfor ind i et job, hvor ledere og medarbejdere går til opgaven med energi, engagement og faglig selvbevidsthed. Dit ledelsesrum er stort og tydeligt, og du vil opleve en chef og områdelederkolleger, der er klar til at invitere dig ind i et tæt og stærkt ledelsesfællesskab.

Gem
Favrskov Kommune

Afdelingsleder for mellemtrin og udskoling på Østervangskolen

Hadsten

Vil du være med til at lede en skole, der sætter det hele menneske og dannelse til fællesskab i centrum?

Østervangskolen lægger vægt på et arbejds- og undervisningsmiljø, hvor samarbejde, dialog, fleksibilitet, venlighed, humor og inddragende processer er centrale i organisationens daglige drift og pædagogiske udvikling.

Du får et overordnet ansvar for den pædagogiske og faglige ledelsesopgave, der rummer vores mellemtrin og udskoling.

Gem
Favrskov Kommune

SFO- og indskolingsleder til Hadbjerg Skole

Hadsten

Hadbjerg Skoles motto er: Et godt sted at være – et godt sted at lære – for alle! Derfor søger vi en SFO- og indskolingsleder, der er dygtig til at skabe trivsel, leg og læring i både undervisning og fritidspædagogik.

Som indskolingsleder bliver du nærmeste leder af vores indskoling, SFO- og klubtilbud; men vi søger først og fremmest et medlem til vores lederteam, der sammen med os vil videreudvikle en fleksibel og udviklingsorienteret skole og sætte sit præg på tværs af hele skolen.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Tandlægerne Dentist.DK Hadsten 2 I/S

Tandlægeklinik søger klinikkoordinator

Hadsten

Vi leder efter en dygtig kollega til vores skønne team.

Du bliver ansvarlig for at få dagligdagen til at fungere og bliver, sammen med den medejende tandlæge, bindeleddet til ledelsen .

Ansvarsområde er bl.a. at have fokus på den daglige drift, årshjul, gennemgå månedstal fra økonomiafdelingen samt ansvar for ClinicDrive. Stillingen er nyoprettet, og vi er fleksible med timeantal.

Gem
Menighedsrådet For Hadsten Sogn

Gartneriarbejder til kirkegårdene i Hadsten og Vissing

Du vil indgå i et velfungerende grønt team, som består af 5 grønne medarbejdere som varetager vedligeholdelsen af fællesarealer og gravsteder.

Vi har en moderne maskinpark, som gør os i stand til at passe godt på vores medarbejdere, så de ikke nedslides for hurtigt og med maskinerne og de 5 engagerede medarbejdere laver vi næsten alle anlægsopgaver og omlægninger på kirkegårdene selv. Det er en arbejdsplads med en god tone og vi passer på hinanden.

Gem
MUNCHOLM A/S

Energisk og erfaren PROJEKTSÆLGER til afdelingen ”Trapezplader • Statik"

Hadsten

Er du teknisk velfunderet, og motiveres du af alsidige arbejdsopgaver inden for rådgivning og alt, hvad et teknisk salg indebærer?

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Rådgivning og salg til eksisterende og nye kunder
  • Intern projektstyring
  • Udarbejdelse, planlægning og opfølgning på tilbud, ordrer og fakturering

Der er ingen krav til din formelle uddannelse, men en byggeteknisk baggrund kombineret med en kommerciel og salgsmæssig erfaring er en klar fordel.

MUNCHOLM A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
In2house A.m.b.a.

Økonomiansvarlig med interesse i Power BI og IT/digitalisering

Hadsten

Afledt af generationsskifte søger vi en ny dygtig kollega med erfaring fra de daglige opgaver i en regnskabsfunktion.

Du får ansvar for en række vigtige opgaver, som spænder bredt fra daglig ”hands-on” til strategisk afgørende opgaver bl.a.:

  • Budgetlægning og opfølgning
  • Bogføring, betalinger og gager

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde og planlægning af egen hverdag samt konkurrencedygtig løn og god pensionsordning.

In2house A.m.b.a.
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Løbeshop.dk

E-mail Marketing Manager

Hadsten

Vi søger en erfaren E-mail Marketing Manager, der kan tage fuldt ejerskab over vores e-mailkanal og tage det til næste niveau.

Du vil være ansvarlig for segmentering, personalisering, automatiseringer, flows og kampagne-e-mails. Og du skal sikre, at vi leverer det rette budskab til de rette løbere på det rette tidspunkt.

Du vil i høj grad få mulighed for at sætte tonen i vores kommunikation, og til at hjælpe dig har du en e-mail marketing specialist samt et helt team af løbeeksperter, grafikere og erfarne marketingfolk.

Gem
Arbejdstilsynet

Jurist med flair for forvaltningsret og strafferet og interesse for arbejdsmiljø

Hadsten

Vil du være en del af et team, der med stor faglighed og engagement løser komplekse og varierede sager om arbejdsmiljø i tæt dialog med kollegaer?

Ønsker du sammen med os at medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser?

Du vil komme til at arbejde meget med straffesager, men også en del med klagesager, aktindsigt og forvaltningsretlige problemstillinger i forbindelse med spørgsmål fra de tilsynsførendes, når de er på tilsyn, og når de træffer afgørelser.

Gem
Hoyer

Montør

Hadsten

Har du lyst til at indgå i et montageteam, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer?

Vi har travlt og er derfor på jagt efter nye topmotiverede kollegaer, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer.

Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV