66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Favrskov KommuneMatematik- og fysik/kemilærer til almen- og specialklasser på Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Motiveres du af at udvikle de bedst mulige rammer for elevernes læring og trivsel, og vil du være med til at videreudvikle en skole, der er kendetegnet ved høj faglighed, høj trivsel og anerkendende relationer?

Hadsten Skole søger en fagligt dygtig lærer primært til vores udskolingsspecialklasser pr. 1. august 2021, men du skal også kunne varetage naturfagsundervisningen i almen-udskolingen.

Specialklasserne på Hadsten Skole rummer elever med ASF samt andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som lærer i vores specialklasser spiller du en afgørende rolle i forhold til at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for eleverne, hvor både læring og trivsel er i fokus.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Seniorshoppen ApSSælger/salgsassistent til 8370 Hadsten

Seniorshoppen ApS, Hadsten

Brænder du for at sælge? Har du erfaring med dametøj fra butik, men vil du måske gerne prøve noget andet? Vil du arbejde med den mest engagerede og taknemmelige målgruppe?

Som sælger i vores mobile butik, skal du besøge alle vores dejlige kunder og afholde det arrangementet, kunden har booket - enten butik eller butik + modeshow. Hvis der er bestilt modeshow, skal du klæde nogle dejlige damer på og fortælle forsamlingen om de forskellige sæt. Efter modeshowet, når butikken er åben, skal du hjælpe og rådgive kunderne som en alm. butikssælger. Til sidst vil du typisk skulle genbooke kunden i direkte forlængelse af arrangementet sammen med den ansvarlige.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Favrskov KommuneTandplejer søges til Favrskov kommunale Tandpleje - vikariat

Favrskov Kommune, Hadsten og Hinnerup

Favrskov kommunale Tandpleje søger en uddannet tandplejer i et udvidet barselsvikariat fra 15. august eller snarest derefter og frem til udgangen af 2022.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og vil som udgangspunkt være på klinikker i Hadsten og Hinnerup.

Vi arbejder med forebyggelse i højsædet og tilstræber et højt fagligt niveau og har gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter uddelegering af arbejdsopgaver og ansvar højt og søger derfor en kompetent medarbejder, der hovedsagelig vil komme til at arbejde med børn, men også med voksne i omsorgs- og specialtandplejen.

Favrskov KommunePædagog til Voldum Børnehus

Favrskov Kommune, Hadsten

Vi mangler en superpædagog til vores vuggestue med 12 skønne børn og kollegaer pr. 1 september eller hurtigst muligt derefter.

Voldum Børnehus er en integreret institution med ca. 60 børn, fordelt på én vuggestue med ca. 12 børn og to børnehavestuer med i alt ca. 50 børn. Vi er et mindre dagtilbud i en lille landsby, hvor vi har et godt samarbejde med både dagpleje, skole og lokalmiljø.

Du vil blive ansat som et del af et samlet hus, men stillingen er p.t. i vuggestuen. I vuggestuen bliver du en del af et team, der foruden dig består af to pædagoger og en pædagogmedhjælper.

Favrskov KommuneVi søger afløsere på Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, -assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Der er også enkelte faste vikarstillinger med mellem 6-10 timer pr. uge. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

Favrskov KommuneDygtig pædagogmedhjælper til skole og SFO - Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Elsker du at være udendørs, fysisk aktiv og igangsættende? Eller har du andre kompetencer og interesser, som du brænder for at sætte i spil? Så er det måske dig, vi søger.

Hadsten Skole søger en dygtig pædagogmedhjælper til 37 timer om ugen i skolens indskoling og SFO – en pædagogmedhjælper, der trives i samarbejdet med børn, forældre og kolleger. Det pædagogiske tilbud er konstant i udvikling, og vi søger derfor en pædagogmedhjælper, som ønsker at virke og være medskaber af det pædagogisk fritidstilbud.

Vi kan bl.a. tilbyde en dynamisk og veldrevet folkeskole i Favrskov Kommune, som er en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for udvikling.

Favrskov KommunePædagog til specialklasser på Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Motiveres du af at udvikle de bedst mulige rammer for elevernes læring og trivsel, og vil du være med til at videreudvikle en skole, der er kendetegnet ved høj faglighed, høj trivsel og anerkendende relationer?

Hadsten Skole søger en dygtig pædagog med høj faglighed og stort engagement til en af vores specialklasser på mellemtrinnet. Tiltrædelse 1. august 2021.

Specialklasserne på Hadsten Skole rummer elever med ASF samt andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som pædagog i vores specialklasser spiller du en afgørende rolle i forhold til at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for eleverne, hvor både læring og trivsel er i fokus.

Favrskov KommuneBarselsvikar til Specialrådgivningen i Favrskov Kommune

Favrskov Kommune, Hadsten

Handicap- og Psykiatrirådgivningen søger en socialrådgiver som barselsvikar til Specialrådgivningen på fuld tid med tiltræden 1. august 2021 og 6 måneder frem med mulighed for forlængelse. Det daglige arbejde sker i samarbejde med aktører inden for egen forvaltning og med andre forvaltninger med det mål for øje at bevillige voksne over 26 år med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser en koordineret indsats, der kan støtte den voksne i at opnå sine håb og drømme for det daglige liv.

Arbejdet består i at udarbejde behovsvurderinger med brug af VUM, skrive indstillinger til visitationsudvalget samt træffe afgørelse om bl.a. bostøtte, ledsagelse og botilbud, at udarbejde handleplaner og mål for indsatsen sammen med borgeren, at finde den rette aktør til at levere indsatsen og at følge op på indsatsen.

HoyerInternational Trainee, internal sales

Hoyer, Hadsten

Vil du starte din karriere med at få internationalt udsyn og erfaring? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med højt til loftet, masser af udviklingsmuligheder og fokus på både kunder og medarbejdere? Hos Hoyer kan du prøve kræfter med vores interne salgsfunktion som del af vores internationale hold af dedikerede og professionelle kollegaer i Europa og Asien!

For at være med helt i front søger vi en ny kollega til et toårigt internationalt træningsforløb. Som trainee i Hoyer skal du være med til at udvikle og udfordre vores forretning på det internationale marked og sikre, at vi kan bevare det høje niveau af service, vi tilbyder vores kunder som del af vores forretningsmodel. Du kommer til at indgå i et team af interne sælgere, der har en absolut nøglerolle i organisationen.

Vi tilbyder dig:

 • Udviklende og udfordrende oplæringsforløb
 • Teknisk træning indenfor elektromotorer
 • Internationalt indblik
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Favrskov KommuneLærer til barselsvikariat

Favrskov Kommune, Hadsten

Bavnehøjskolen er en 0.-6.-klassesskole beliggende naturskønt i Hadstens østlige udkant. Der går 290 elever på skolen, og der er ca. 35 ansatte. Skolen består af to afdelinger – indskoling og mellemtrin. Lærere og pædagoger underviser som udgangspunkt kun i én afdeling og er organiserede i selvstyrende årgangsteam.

Indskolingen er organiseret med udgangspunkt i aldersblandede klasser med elever fra 0.-2. årgang. Der er 4 aldersblandede klasser med 24-26 børn i hver klasse. Teamet omkring hver aldersblandede klasse udgøres af en lærer og to pædagoger, og den daglige normering er som udgangspunkt to voksne pr. klasse.

Vi søger en lærer til et barselsvikariat pr. 1. september, muligvis allerede pr. 1. august 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling og vil være i indskolingen. Du skal primært undervise i dansk og matematik, men også andre indskolingsfag vil være i spil.

Favrskov KommuneYdelsescenter Favrskov søger en dygtig faglig koordinator

Favrskov Kommune, Hadsten

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi tør tænke nyt, og hvor vi brænder for og tror på, at vi kan levere Danmarks bedste beskæftigelsesindsats. Er du juridisk stærk inden for ydelsesområdet, herunder særligt lov om aktiv socialpolitik, og er du en stærk kommunikator og god formidler? Kan du lide at være med til at tænke nye ideer og omsætte dem til praksis?

Som faglig koordinator er det din opgave sammen med afdelingslederen at understøtte samarbejdet på tværs af ydelsescenter og jobcenter. Derudover er det din opgave at omsætte og implementere lovgivning, praksis fra Ankestyrelsen, ideer og strategier til praksis sammen med de øvrige kolleger i Ydelsescentret. Du vil således skulle holde dig løbende opdateret om ny lovgivning og praksis, deltage i netværksmøder, faglig sagsparring med kollegerne, udarbejde skriftlige oplæg m.m.