31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
HoyerSales Trainee til Hoyers hovedkontor i Hadsten

Hoyer

Vil du starte din karriere med at få internationalt udsyn og erfaring? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med højt til loftet og masser af udviklingsmuligheder?

Som Sales Trainee i Hoyer, skal du være med til at udvikle og udfordre vores forretning på det internationale marked og sikre, at vi kan bevare det høje niveau af service, vi tilbyder vores kunder som del af vores forretningsmodel.

Du kommer til at samarbejde med vores eksterne sælgere om at give kunderne den bedst mulige service. Sammen med dine kollegaer i Internal Sales har du daglig kundekontakt, og du får ansvar for egne kunder. Dine hovedopgaver er følgende:

 • Ordrebehandling
 • Kundeservice – hovedsageligt over telefon og mail, men også via kundemøder
 • Bearbejdning af forespørgsler og tilbudskalkulation
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Favrskov KommunePædagog til Børnehuset Vesterskovvej, afd. Satellitten - vuggestue

Favrskov Kommune

Dagtilbud Hadsten By – Børnehuset Vesterskovvej søger snarest en pædagog 35 timer/uge.

Børnehuset Vesterskovvej er en daginstitution med ca. 130 børn i alderen 0-6 år. Vesterskovvej rummer fire afdelinger: Larverne, som er vores lille specialgruppe; Huset, som er en traditionel børnehave med tre grupper; Skoven, som har tre hold, og som hver dag tager på ture ud af huset. Endelig har vi en lille vuggestuegruppe, Satellitten, som er normeret til 12 børn. Vi er en forholdsvis ny vuggestuegruppe, som startede op i efteråret 2020.

Dine faglige kvalifikationer

 • Du er pædagoguddannet, måske med erfaring og kan lide arbejdet med de mindste børn.
 • Du kan arbejde understøttende med udgangspunkt i børneperspektivet.
 • Du har fokus på udvikling af pædagogisk faglighed i en professionel praksis.
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Favrskov KommuneSocialpædagog til botilbud, Hadsten

Favrskov Kommune

På botilbuddet Elbæk søger vi en 33 timers socialpædagog til Elbæk gr. 4 fra den 1. marts eller evt. før.

Elbæk er etableret 1. september 2016 og er et moderne byggeri. Der er 39 boliger, og de 20 af Elbæks boliger er opført som fritliggende rækkehuse uden direkte adgang til fællesrum. De resterende boliger, hvorfra der er direkte adgang til fællesarealer, har også en primær hoveddør fra fortov.

Borgergruppen er voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. KRAP og IKT er bærende elementer på Elbæk. Praktiske opgaver og plejeopgaver er en del af hverdagen, Elbæk er delt op i 4 grupper med ca. 10 medarbejdere i hver og et antal vikarer tilknyttet.

Arbejdstiden er morgen og aften, hver anden weekend, og der arbejdes ud fra en rulleplan på 6 uger.

Indrykket: 
Phønix Tag Århus A/SEntrepriseleder til fremtidens tagløsninger

Phønix Tag Århus A/S, Hadsten

Er du vores nye entrepriseleder, som skal være med til at levere fremtidens tagløsninger?

Phønix Tag Århus har igennem de senere år oplevet kraftig vækst med stor fokus på at levere fremtidens tagløsninger inkl. solceller og grønne tage.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver

 • Planlægning, igangsætning og styring af entrepriser
 • Rekvirering af materialer og materiel samt rapportering omkring forbrugte ressourcer
 • Kontakt med og rådgivning af kunder
 • Forhandling og aftaleindgåelse med leverandører og underentreprenører
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Favrskov KommuneAfløsere til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, -assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning

Er det dig, vi mangler?

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Indrykket: 
Flexitechs ApSKontorassistent – gerne med teknisk indsigt

Flexitechs ApS, Hadsten

Vi er under fortsat udvikling og søger derfor en kontorassistent – gerne med teknisk indsigt.

Trives du med en afvekslende arbejdsdag, hvor du både er på lager og kontor? Har du teknisk forståelse og et højt servicegen overfor både kunder og leverandører? Befinder du dig godt i et frit arbejdsmiljø med ansvar? Så er det dig vi mangler!

Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

 • Ordrebehandling, tilbudsafgivning og opfølgning
 • Salgsfakturering, købsfakturering/håndtering af projektomkostninger
 • Telefonpasning
 • Indkøb, herunder koordinering med leverandører, finde specialkomponenter til produktion, vareopdatering i økonomisystem (Dynamics C5)
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Flexitechs ApSProjektleder/Maskinkonstruktør

Flexitechs ApS, Hadsten

Vi er under positiv udvikling og søger derfor endnu en Projektleder/Maskinkonstruktør

Vi har specialiseret os i automation af produktionsflow, via et standardiseret program af conveyor-systemer, håndteringsløsninger og tilbehør tilpasset vores kunders individuelle behov.

Du vil være en vigtig brik i udarbejdelse af ide og konceptløsninger, produktionslayout og tegningsmateriale til vore kunder.

Vi tilstræber at tilbyde kreative smarte løsninger indenfor automatisering, der kan være med til at optimere vore kunders anlæg og konkurrenceevne.

Arbejdet vil desuden også indebære konstruktion, projektledelse/planlægning, test, indkøb til projekter, dokumentation m.m.

Favrskov KommunePædagog til specialklasse på Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Vil du være med til at skabe fundamentet og rammerne for elevernes læring og trivsel i et specialklassetilbud på Hadsten Skole?

På Hadsten Skole søger vi en pædagog til vores specialklassetilbud til elever med særligt vidtgående specialundervisningsbehov. Vi søger personale med stærke kompetencer og erfaring med specialundervisningsområdet.

Stillingen er i en indskolingsklasse med skolestartere, hvor man som medarbejder vil være tovholder omkring elevernes læring og trivsel, og i tæt samarbejde med PPR skabe rammerne og strukturen for eleverne.

Eleverne har vanskeligheder og vidtgående forstyrrelser med et eller flere af følgende områder: kommunikation, motorik, eller perception. Det specialpædagogiske tilbud vil tage udgangspunkt i en autismespecifik pædagogik.

Indrykket: 
Indexed ApSPHP-udvikler søges til ny stilling

Indexed ApS

Vi søger en PHP-udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vores kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere, som også kan være dine sparringspartnere.

Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af webshops på Wordpress, integrationer mellem systemer eller udvikling af større platforme fra bunden. Indexed er et teknisk hus, som leverer ren udvikling.

Du vil få en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt, hvor du bor i landet.

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Favrskov KommuneMøllegården i Hadsten søger social- og sundhedshjælper til barselsvikariat

Favrskov Kommune

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social og sundhedshjælper 30 timer pr. uge i et vikariat. Stillingen er en kombinationsstilling dag- og aftenvagt til besættelse fra den 1. marts 2021 eller snarest.

Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: ”Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på dokumentation, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Indrykket: 
Favrskov KommuneMøllegården søger barselsvikar i demensafsnittet

Favrskov Kommune, Hadsten

En social- og sundhedsassistent 30 timer pr. uge i et barselsvikariat. Stillingen er primært dag med enkelte aftenvagter og med arbejde hver 3. weekend. Vikariatet er fra den 1. februar 2021 til den 1. april 2022.

Stillingen er ledig, men vi venter gerne på den rette ansøger. Her har du chancen for at prøve at arbejde i vores demensafsnit og udvikle dine faglige kompetencer.

Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: ”Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed”. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Indrykket: