24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Konsulenthuset ballisager A/S recruiting on behalf of Rehau-Behr A/S
Gem
Konsulenthuset ballisager A/S

Purchasing Manager

Hadsten

At REHAU-BEHR A/S – a pretty cool company in the cooling industry, to us at least – we are looking for our new colleague to lead the purchasing department with a structured head and attention to detail. Are you a skilled negotiator, technically savvy with solid purchasing experience?

At REHAU-BEHR, a collaboration between BEHR A/S and the German group REHAU, our vision is as clear as the innovative glass solutions we develop for commercial refrigeration.

As purchasing manager, you will step into an important role as you will be the main point of contact with our suppliers abroad, ensuring that the procurement process runs smoothly while also negotiating valuable company contacts.

Textilia Group A/S

Servicechauffører

Hadsten

Vi søger servicechauffører til udkørsel fra Hadsten. Vores Division inden for Fødevareindustrien og Cleaning udvikler sig og vækster, hvorfor vi søger energiske og engagerede servicechauffører.

Vores nye kollegaer skal sikre, at vores kunder inden for Fødevare- og Cleaningbranchen får en optimal service og leverance.

Servicechauffør hos Textilia dækker mere end blot A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger.

Jobbet indebærer:

  • Daglige leverancer til kunder
  • Vejledning og opfølgning over for kunder
  • Hurtig reaktion på kundehenvendelser / forespørgsler
Textilia Group A/S
Hammer Andersen søger for Carlo Gavazzi A/S
Gem
Hammer Andersen

Salgsingeniør

Hadsten
  • Har du erfaring med teknisk løsningssalg indenfor industrien?
  • Vil du være en del af en stor global virksomhed indenfor industriel automation?
  • Og brænder du for at identificere og udvikle nye løsninger og applikationer, der skaber værdi for kunder?

Så er det måske dig, vi er på udkig efter, til denne rolle.

Vi søger en salgsingeniør til at bearbejde det danske marked. Du vil få en afgørende rolle i at vækste den eksisterende portefølje, samt tage aktivt del i det opsøgende salgsarbejde.

MUNCHOLM A/S

Energisk og erfaren Projektsælger til afdelingen ”Trapezplader • Statik"

Hadsten

Vil du være med til at sikre Muncholms forretning indenfor trapezprofiler?

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Rådgivning og salg til eksisterende og nye kunder
  • Intern projektstyring
  • Udarbejdelse, planlægning og opfølgning på tilbud, ordrer og fakturering

Der er ingen krav til din formelle uddannelse, men en byggeteknisk baggrund kombineret med en kommerciel og salgsmæssig erfaring er en klar fordel.

MUNCHOLM A/S
Fonden Føniks

Fonden Føniks søger en engageret og relationel stærk pædagog i Østjylland

Hadsten

Fonden Føniks søger en uddannet pædagog til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Hadsten-området, der ønsker at gøre en nævneværdig positiv forskel for børn, unge og deres familier i udsatte positioner.

Vores målgruppe er kendetegnende ved, at de ofte har sociale/psykiske problemstillinger herunder omsorgssvigt, AD/HD, adfærds, tilknytningsforstyrrelser og krænker problematikker.

Vi kan tilbyde en spændende og foranderlig organisation i rivende udvikling.

Fonden Føniks
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Energi360

Teknisk konsulent

Hadsten, Skovlunde

Vi søger lige nu dygtige tekniske medarbejdere til salg og rådgivning af erhvervskunder, hvor vi i samarbejde med kunden sammensætter en energimæssig løsning, der er optimal for den enkelte virksomhed.

I denne rolle vil du kunne sætte dig selv, og din viden i spil overfor virksomheder som ønsker omstilling af deres energi. Du vil i høj grad kunne præge din arbejdsdag selv, herunder prioritering af opgaver og deadlines.

Energi360
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Favrskov Kommune

Overtandlæge til tandplejen

Hadsten

Vil du bidrage til, at børn og unge får gode forudsætninger for sunde tænder hele livet? Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tandplejen i Favrskov Kommune?

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du får mulighed for at være med til at sætte mål og rammer for tandplejens bidrag til arbejdet med en fortsat høj tandsundhed blandt kommunens børn og unge.

Tandplejen arbejder med en høj grad af uddelegering, hvilket også giver mulighed for, at overtandlægen i et vist omfang kan deltage i patientbehandlingen. Stillingen behøver derfor ikke udelukkende være en administrativ stilling.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Hoyer

Montør

Hadsten

Har du lyst til at indgå i et montageteam, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer?

Vi har travlt og er derfor på jagt efter nye topmotiverede kollegaer, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer.

Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver.

Den Jyske Håndværkerskole

Underviser til køleteknik

Hadsten

Har du interesse og faglig specialistviden inden for kølefaget, og kunne du tænke dig at formidle dit fag via undervisning?

Vi leder efter en ildsjæl – uerfaren eller erfaren – der brænder for faget og branchen.

Vi tilbyder fleksible og ordnede arbejdsforhold samt fast og stabil arbejdstid i dagtimerne.

Personlig og faglig udvikling for den enkelte, er vigtig for os på Den Jyske Håndværkerskole.

Gem
Hoyer

Technician/engineer for product configurator

Hadsten

Do you have a technical background and interest in solving complex problems? Or have you previously worked with configuration of products in CPQ or ERP software?

Your daily tasks will have great variety and the possibility to have great impact on your daily work is ever present.

We offer you:

  • Good teamwork
  • Modern company culture
  • International working environment
Østjysk Bilglas

Rudetekniker

Aarhus V eller Hadsten

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere, som leverer kvalitetsarbejde til private, forsikringsselskaber, erhverv og værksteder?

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Du vil få en individuel, målrettet oplæring og kan i fremtiden være med til at sætte dit eget præg på virksomhedens fremtid.

Gem

Handicaphjælper - deltidsstilling på 59,5 timer månedligt - Hadsten

Hadsten

Handicaphjælper - deltidsstilling på 59,5 timer månedligt, som udgangspunkt mandag til søndag, 7 dage i træk en gang om måneden fra kl. 10.30-19.00.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Hjælper søges til en kærlig og glad 8 årig dreng

Hadsten

Lidt om mig: Jeg er 9 år og bor sammen med min mor og far og 2 mindre søstre.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV