62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netto Souschef - Hadsten

Netto

I Netto vil vi være kendt for at levere gode kundeoplevelser – og vil du også være med til det, så er denne stilling måske noget for dig?

Som souschef kan du se frem til en masse selvudvikling, karrieremuligheder og ikke mindst fællesskab. Som souschef har du flere ansvarsområder. Til daglig fungerer du både som butikschefens højre hånd og sparringspartner. Og er butikschefen ude af huset, syg eller på ferie, så er det altså dig, der har det overordnede ansvar.

Helt kort så skal du:

 • udvikle og træne medarbejdere, og sikre at de er glade og motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • løse forskellige administrative opgaver
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Favrskov Kommune Lærere til specialklasser

Favrskov Kommune

Brænder du for specialområdet?

Velkommen til vores fantastiske skole – især til dig, der motiveres af at udvikle de bedst mulige rammer for læring og trivsel for vores skønne børn og unge.

Vil du være med til at videreudvikle en skole, der er kendetegnet ved stolt faglighed, høj elevtrivsel og anerkendende relationer?

Hadsten Skole søger de bedste lærere til tre faste stillinger, primært i vores specialafdeling, men med mulighed for enkelte timer i almen.

Vi mangler lærere til følgende fag:

 • Matematik, naturfag og tysk i vores mellemtrins- og udskolingsspecialklasser
 • Matematik, fysik/kemi og naturfag i vores udskolingsspecialklasser
 • Dansk, idræt, engelsk i vores mellemtrins- og udskolingsspecialklasser.
Vento Nordic A/S Intern sælger

Vento Nordic A/S, Hadsten

Som intern sælger hos Vento Nordic vil du primært arbejde med ordremodtagelse og kundeservice. Kunderne er typisk pejseforhandlere, skorstensfejere, VVS’er, private m.m. Du kan selv være med til at skabe dit job, ved at sætte dig ind i produkterne, hjælpe til i marketing og ude på lageret.

Derudover vil du komme til at arbejde med kundeservice, hvor du vil yde support og vejledning til vores kunder via telefon eller mail. Dine arbejdsopgaver udgør bl.a.:

 • Ordremodtagelse og ordrebehandling
 • Tilbudsberegning, tilbudsgivning og opfølgning
 • Kundeservice
 • Hjælpe til i marketing med div. opgaver
 • Andet ad hoc-arbejde
Expedit a/s
Produktionstekniker som brænder for optimeringer

Expedit a/s, Hadsten

Vi søger en produktionstekniker, som brænder for teknologi, nytænkning og optimeringer. Du får en vigtig rolle i at medvirke til optimal udnyttelse og udvikling af vores produktionsudstyr og -processer. Du har en proaktiv og konstruktiv tilgang til at finde nye løsninger og sætter en ære i at sikre de bedste løsninger ved at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil sammen med ledelsen og øvrige kolleger.

Dine primære opgaver:

 • I tæt samarbejde med ledelsen og koordinatorer at finde løsninger, der sikrer fortsat konkurrencedygtighed
 • Skabe/designe løsninger der løbende optimerer produktionen
 • Analysere og evaluere processer og komme med optimeringsforslag
Expedit a/s
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Favrskov Kommune Leder til Hadsten Børnehave

Favrskov Kommune

I Hadsten Børnehave er vi cirka 50 børn og 7 voksne. Vi har til huse i en smuk, ældre, treetages patriciervilla i den østlige del af Hadsten. Børnene er mellem 3 og 6 år, aldersintegreret på to stuer, og er aldersopdelt i flere aktiviteter.

Vi tilbyder en fuldtids lederstilling i et veldrevet hus, med et højt fagligt niveau. Som leder får du stor mulighed for at præge den videre udvikling i et tæt samarbejde med medarbejderne, vores ressourcepædagoger, forældrebestyrelsen og de øvrige forældre.

En central opgave vil være at understøtte den fortsatte implementering af inklusionsfremmende læringsfællesskaber og etablering af professionelle læringsmiljøer. Du får det overordnede ansvar for den daglige drift, herunder personaleledelse, samarbejde med forældre og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj. Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

Vi kan garantere, at du får udfordringer og ansvar i det tempo, du er klar til det. Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø.

XL-BYG
Kvickly Souschef, Kvickly Hadsten

Kvickly

Som souschef har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig.

Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere

Som Souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige udfordringer i en stor butik med mange medarbejdere. Og da du fungerer som stedfortræder for varehuschefen, vil der være mange beslutninger du kommer til at tage selvstændigt. Alt i alt bliver du klædt endnu mere på som købmand og leder, hvilket selvfølgelig bakkes op af uddannelse, coaching mv. i Coop-regi.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Favrskov Kommune Ydelsescenter Favrskov søger en ydelsesmedarbejder til kontanthjælps- og integrationsteamet

Favrskov Kommune, Hadsten

Da en af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi en ny ydelsesmedarbejder til Ydelsescentret i Favrskov Kommune. Ydelsescentret i Favrskov Kommune består af 16 medarbejdere, og du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere.

Hovedopgaven er beregning og udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, selvforsørgelses- og hjemrejseydelse og overgangsydelse.

Du vil få ansvaret for din egen gruppe af borgere, og få en række spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som omfatter:

 • Ansvar for at afholde visitationssamtalen for borgerne ved henvendelse i Jobcentret
 • Behandling af ansøgning om kontanthjælp, ydelser efter Aktivlovens § 22, uddannelseshjælp, enkeltydelser og særlig støtte
 • Opfølgning på og kontrol af løbende ydelser
De Forenede Dampvaskerier A/S
Servicechauffør søges til med udkørsel fra Hadsten

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vores Division inden for industri og måtter udvikler sig og vækster, hvorfor vi søger 1 energisk og engageret servicechauffør. Vores nye kollega skal sikre, at vores kunder inden for industri og måtter får en optimal service og leverance. Servicechauffører hos DFD dækker mere end blot A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger. Vores servicechauffører har den daglige dialog med kunderne, og det er derfor vigtigt, at de er servicemindede og smilende.

Jobbet indebærer:

 • Daglige leverancer til kunder
 • Vejledning og opfølgning overfor kunder
 • Hurtig reaktion på kundehenvendelser/forespørgsler
 • Samarbejde med kollegaer
De Forenede Dampvaskerier A/S
People Executive Group Head of R&D

People Executive søger for Expedit a/s i Hadsten

Motiveres du af at være med til at skabe fremtidens innovative og kundetilpassede løsninger indenfor butikslogistik og shopdesign. Vil du være med til at underbygge Expedits fortsatte vækst, og styrke virksomhedens markedsposition gennem standardisering og modularisering, som understøtter kundetilpassede løsninger?

Som Group Head of R&D refererer du til Group CEO, og indgår naturligt i ledelsen. Du bliver ansvarlig for Group R&D, og arbejder tæt sammen med salg, design, indkøb og produktion på tværs af datterselskaberne.

Expedit a/s
Supply Planner / Replenishment Planner

Expedit a/s, Hadsten

Til international produktionsvirksomhed nær Aarhus.

Trives du med at få tingene til at gå op, kan du balancere omkostninger, leveringssikkerhed og risici? Måske kender du allerede til kompleksiteten i en ’Make or Buy’-beslutning fra en produktionsvirksomhed? Har du mod på mere ansvar i takt med virksomhedens udvikling? Og motiveres du af at medvirke til at optimere indkøbsprocesser, samt drive og implementere indkøbsrelaterede kostoptimeringsprojekter?

Expedit er i vækst og netop Sourcing af færdigvarer i bl.a. Kina er et vigtigt område for os i forhold til at understøtte væksten med rette skalerbarhed via strategiske underleverandører. Du refererer til Head of Group Supply Chain Planning, og vil få fuldt ansvar for supply planning/replenishment planning på færdigvarerområdet, hvor du med din analytiske tilgang formår at arbejde med forecast og planlægge på lang sigt.

Expedit a/s
Hoyer Key Account Manager, Wind

Hoyer, Hadsten

Are you an experienced sales professional with strong knowledge of the commercial wind industry? Do you like to travel worldwide to meet your customers? Hoyer Motors are strengthening our Energy team and we are therefore seeking a Key Account Manager to develop our Wind segment globally.

You have experience and knowledge within the commercial wind segment and are prepared for and motivated by traveling abroad to meet our customers. You have experience with electrical motors or technical products. You have a talent for business and a desire to sell with a high level of customer service and commitment.

Your main tasks are:

 • Globally develop and maintain long term relations within the commercial wind industry.
 • Support our Segment Manager in establishing cooperation with targeted customers within the Hoyer wind segment.
 • Co-visits with Hoyer colleagues and participation in exhibitions and conferences.
Gem
FGU Østjylland Er du vores afdelingsleder til FGU Østjyllands afdeling i Hadsten?

FGU Østjylland, Hadsten

Vi søger en afdelingsleder fra 1. august 2022.

Som afdelingsleder har du har ansvaret for, at undervisningen foregår i overensstemmelse med den overordnede målsætning for FGU Østjylland.

Opgaver og ansvarsområder

 • Personalegruppen udgør fem fag- og almenundervisere samt vejledere i afdelingen samt faglig ledelse af fire tværgående ressourcepersoner (SPS og EGU) placeret på andre lokationer.
 • Dertil kommer følgende tværgående funktioner i FGU Østjylland på tværs af afdelinger; ansvarlig for opbygning af elevdemokrati i FGU Østjylland, herunder FGU Storråd og elevorganisationen Modstrøm.
 • Faglig ledelse af henholdsvis SPS- og EGU-indsatserne på institutionsniveau.
Favrskov Kommune Vi søger afløsere til vores unikke lille plejecenter

Favrskov Kommune, Hadsten

Vil du være afløser/vikar – faglært eller ufaglært – på vores dejlige plejecenter? Så se her!

Sommeren står for døren, og vi søger afløsere til alle vagtlag, som kan hjælpe os, når vores faste medarbejdere afholder ferie. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger i ét plan. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: