29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Fonden Føniks
Fonden Føniks har stor ungetilgang og søger derfor en fagligt målrettet og handlekraftig uddannet pædagog, der ønsker at indgå i faglige teams

Fonden Føniks, Hadsten

Fonden Føniks er fondsejet og ledes af en kompetent bestyrelse samt en direktion, der vægter faglighed, engagement, dynamik, selvstændighed og handlekraftige personligheder blandt personalet.

Fonden blev stiftet 2008 og er godkendt til 23 unge i alderen 10-18 år og 18-26 år fordelt på hhv. 4 afdelinger. Målgruppen har psykiske-/sociale problemstillinger, herunder omsorgssvigt, AD/HD, adfærds- og tilknytningsforstyrrelser, krænkerproblematikker.

Vores fundament hviler på anerkendende relationspædagogik, hvor anerkendelse, en tydelig og forudsigelig hverdagsstruktur, krav og omsorg er naturlige elementer.

Du bliver en del af et socialpædagogisk team, der stiller høje krav til hinanden, og som hele tiden har fokus på at skabe de bedste anbringelsesbetingelser for vore unge.

Fonden Føniks
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent med demenskoordinator-funktion, Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Er du social- og sundhedsassistent, brænder du for demens, og vil du være med til at udvikle fagligheden i forbindelse med udvidelsen af Voldumcentret? Så har vi brug for dig!

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi en social- og sundhedsassistent i en fast stilling på 30 timer/uge fra den 1. oktober 2020, eller snarest muligt. Vi venter gerne på den rette. Stillingen er en kombinationsstilling med dag/nat, med hovedvægt på nattevagter. Der planlægges med arbejde hver 2. weekend.

Nationalt er der stort fokus på demensområdet, og vi har derfor fået mulighed for at uddanne en demenskoordinator på hvert plejecenter i Favrskov Kommune og mangler dermed en her på Voldumcentret. Så brænder du for demens, og har du lyst til en koordinatoruddannelse og til at virke i hverdagen med særlig viden inden for området, så se her!

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi en social- og sundhedshjælper i fast stilling på 30 timer/uge fra den 1. oktober 2020 eller snarest muligt. Stillingen er kombineret dag/aften, med hovedvægt på aftenvagter og med arbejde hver 2. weekend. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Der lægges stor vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Vi mangler aktuelt en forflytningsvejleder og en Cura-superbruger i vores team. Medarbejderne tilbydes ofte kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau. Der er stor mulighed for sparring med centrets sygeplejerske, ergoterapeut, diætister og fysioterapeuter.

4AP-Geoteknik A/SArbejde med geoteknik/boretekniker

4AP-Geoteknik A/S, Hadsten

Vi har travlt for tiden og søger en ny medarbejder til udførelse af geoteknisk markarbejde.

Ideelt set har du allerede erfaring med borearbejde og har brøndboreruddannelsen (B-bevis). Alternativt har du en baggrund i landbruget eller som mekaniker/traktormekaniker eller entreprenør. Du er selvstændig/ansvarlig og praktisk anlagt, har fysikken med dig og kan lide at være i det fri. Du skal være fortrolig med moderne kommunikation og have lyst til og mod på nye udfordringer. Du skal have kørekort til lastbil, ideelt set også til hænger, kunne tiltræde hurtigst mulig og gerne bo i nærheden.

Vi sørger for grundig oplæring, og for den rette person kan der påregnes varig ansættelse med gode kolleger og mange udviklingsmuligheder i et spændende og alsidigt job.

Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Den jydske HaandværkerskoleStudievejleder

Den jydske Haandværkerskole, Hadsten

Vi søger en studievejleder pr. 1. oktober 2020. Stillingen er på 37 timer pr. uge. DjH er en teknisk skole, hvor de bedste håndværksmæssige traditioner forenes med den nyeste teknologi. Vi udbyder uddannelser inden for både EUD og EUX for el-, tømrer-, køletekniker-, og plastmageruddannelserne.

Dine primære opgaver omfatter:
Vejledning omkring optagelse på uddannelser, herunder ansvar for visitation af elever til grundforløb 1 og grundforløb 2. Vejledning omkring valg af studieretning, valg af fag, moduler og videregående uddannelser. Ansvar for informationsmøder for kommende elever på GF1 og GF2. Ansvar for vejledningsmøder på folkeskoler, samt deltage ved relevante interne og eksterne arrangementer for DjH (messer, åbent hus, DM i Skills m.m.)

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
3Site Acquisition Coordinator

3, Hadsten

HI3G Networks, som drifter og servicerer netværket for mobilselskabet 3, søger en ny kollega, der har flair for projektstyring og samtidig besidder en stærk grundlæggende juridisk og økonomisk forståelse.

Dine primære opgaver vil omfatte projektstyring, administration af tilladelser samt lejekontrakter, i relation til vores mastepositioner. Det vil være dit ansvar at drive projekter, hvor formålet er at reducere lejeomkostninger og administrere udlejningen til eksisterende mastepark, samt på sigt at udvikle nye forretningsområder.

I HI3G Networks vil du opleve kort kommandovej og korte beslutningsprocesser. Samtidig vil du, med dine unikke kompetencer, have en god mulighed for at præge den fremtidige udvikling af virksomheden og dine egne arbejdsområder.

People ExecutiveProjektkoordinator

People Executive søger for Expedit A/S i Hadsten

Kan du levere høj service til kunden som bindeled mellem salgsorganisationen og alle interne funktioner? Har du erfaring fra en tilsvarende rolle i en produktionsvirksomhed? Og er du kendetegnet ved at være udadvendt, proaktiv og samarbejdende? Så er du måske den medarbejder, vi søger til Expedit med base i Hadsten ved Aarhus.

Med reference til Head of Sales and Support bliver du en del af et team på ti medarbejdere og får en bred berøringsflade til i organisationen. Du og dit team har kunden i centrum og får overordnet til ansvar at sikre, at kundeoplevelsen altid er i top, og at de føler sig trygge i leverancen.

Andre arbejdsopgaver kan desuden indeholde ordremodtagelse, indtastning, ordrebekræftelse samt reklamationsbehandling.

Intercargo Scandinavia A/S
Bogholder/regnskabsassistent til international transportvirksomhed

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Ser du muligheder og får tingene til at ske? Har du altid et øje på bolden, et køligt overblik på vej mod dit mål? Kan du genkende dig selv i ordene: struktureret, systematisk og detaljeorienteret?

Vi er en virksomhed med vokseværk og for at styrke den løbende udvikling af virksomheden søger vi en engageret og kompetent bogholder/regnskabsassistent til vores hovedkontor i Hadsten.

Med reference til økonomichefen, og som hans højre hånd, bliver du en central del af virksomhedens økonomifunktion, et team bestående af 6 kolleger, hvoraf 3 er ansat i vores udenlandske vognmandsselskaber. Opgaverne vil primært være daglig bogføring, betalinger, regnskabsafstemning, kontrol og opfølgning.

Vi har et dynamisk arbejdsmiljø med plads til højt humør, hvor der med engagement og stort fokus på service følger ansvar, men også et godt socialt samvær og flere personalegoder.

Favrskov KommunePædagog til specialklasser på Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Hadsten Skole søger en dygtig pædagog med høj faglighed og stort engagement til vores specialklasser. Tiltrædelse 1. oktober 2020.

Stillingen er på 32 timer ugentligt og er tidsbegrænset indtil 30. juni 2021 - evt. med mulighed for forlængelse. Stillingen vil være i en af vores 7.-9. klasser.

Specialklasserne på Hadsten Skole rummer elever med ASF samt andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som pædagog i vores specialklasser spiller du en afgørende rolle i forhold til at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for eleverne, hvor både læring og trivsel er i fokus.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Favrskov KommunePædagog til barselsvikariat på Ellemosevej 28A, 1.th

Favrskov Kommune, Hadsten

Botilbuddet Ellemosevej 28A, 1.th søger en pædagog på 33 timer med start 1. oktober eller snarest muligt.

Borgergruppen består af 8 voksne med nedsat fysisk/psykisk funktionsevne. 3 af borgerne er døve og en har betydelig, varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

I hverdagen tages der udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Alle borgere undtagen en har et beskæftigelsestilbud, som de er af sted til alle hverdage. Enkelte af borgerne går til fritidsaktiviteter i løbet af ugen.

Når de er hjemme i botilbuddet holder de fri med de aktiviteter, der hører fritiden til f.eks. dyrke hobbyer, venner, daglige opgaver som vaske tøj, opvask mv.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Hadsten

Kvickly

Har du de sprødeste svær blandt vennerne? Bliv delikatesseelev i Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

Bliv delikatesseelev i Hadsten. I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Favrskov KommuneSpændende feriejob for dig, der savner udfordringer, Plejecenter Møllegården i Hadsten

Favrskov Kommune

Plejecenter Møllegården søger afløsere til sommerferien!

Social- og sundhedshjælpere/-assistenter, sygeplejestuderende eller ufaglærte med erfaring til afløsning under ferie. For faglærte er der mulighed for vikariater.

Plejecentret Møllegården er et center med 43 boliger beliggende i Hadsten. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på at arbejde rehabiliterende og tænker beboerinddragelse og -aktiviteter ind i hverdagen.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.