20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
10-4

Lastbilchauffør

Hørning

Hos 10-4 Aarhus har vi drønende travlt, og vi søger derfor en serviceminded og dygtig chauffør med tiltrædelse snarest muligt. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Levering af byggematerialer
  • Truckkørsel ved læsning af lastvognen

Vi tilbyder bl.a. et travlt og afvekslende job med friske og engagerede kollegaer, hjemme hver dag og fri hver weekend, samt et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og -udvikling vægtes højt.

BARDRAM Luft-Teknik A/S

Smed søges til spændende muligheder

Hørning

Vil du være en del af et dedikeret team hos Bardram Luft-Teknik?

Vi søger en dygtig og engageret smed til vores produktion, hvor der lægges vægt på alsidighed, lærevillighed og fremtidig udvikling.

Som vores nye smed vil dine primære arbejdsopgaver foregå i vores produktion og inkluderer blandt andet:

  • Bukning og klipning af finplade i ALZN, ZM og RF
  • Svejsning af jernelementer/diverse konstruktioner

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Door System A/S

Document Controller

Hørning

Kan du se dig selv, som del af et teknisk miljø, hvor både dine faglige og menneskelige evner kommer i spil? Arbejder du struktureret, og har du erfaring med at sikre korrekt dokumentation og udbudsmateriale? Har du flair for IT, god forståelse for CRM-systemer, og kommunikere du godt på engelsk?

Så er det måske dig, vi leder efter! Vi søger hos Door System A/S i Hørning en analytisk stærk blæksprutte til vores tekniske afdeling. Du kan se frem til en varieret og udfordrende arbejdsdag.

Door System A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Maki A/S

Sales Director til Maki A/S – Nordens førende legetøjsdistributør

Hørning

Som Sales Director hos Maki A/S får du en central rolle i udviklingen af forretningen i tæt samarbejde med salgsteamet.

Ledelse bliver en vigtig del af dit arbejde og derudover, er du med til at udvikle Maki og salgsstyrken gennem kompetenceudvikling, implementering af mere datadrevet salg, ligesom du definerer de strategiske målsætninger for salg og sikre eksekvering af disse i samarbejde med salgsteamet.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er en uformel tone og et dynamisk arbejdsmiljø.

Maki A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Elis Danmark A/S

Kundeservicemedarbejder til Elis Pest Control

Hørning

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Du skal med dit store overblik over arbejdsgangen og planlægningen have forståelsen for sammenhængen mellem kunder, koordinator, tekniker og være med til at sikre en stabil og høj leveringssikkerhed samt et højt serviceniveau overfor vores mange kunder.

Du bliver en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel, og hvor vi sætter en ære i at høre dine idéer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling.

Elis Danmark A/S
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice og er du dén kollega, man bare ikke kan undvære på holdet?

Som Style and Customer Advisor i Profil Optik vil din arbejdsdag bestå af mange forskelligartede opgaver. Din fornemmeste opgave er dog altid at sørge for, at kunden føler sig velkommen, imødekommet og set.

Det gør du ved aktivt at lytte til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Elektriker - til service eller nybyg

Hørning

Elektriker søges, primært til service, mindre ombygninger og projekter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Højboskolen
Gem

2 engagerede lærere til bl.a. fysik/kemi, matematik og idræt på Højboskolen

Hørning

Nu er der en sjælden mulighed for at blive en del af lærerteamet i fase 2 (5.-9. årgang) på Højboskolen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pensioneret eller deltids- VVS'er eller mekaniker søges til vedligehold og lagerforvaltning af mobile varmepumper til byggepl...

Hørning

Du er pensioneret VVS’er eller mekaniker, men stadig frisk på at gøre en indsats på arbejdsmarkedet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Slagter i Hørning - Opvasker

Hørning

Har du lyst til at arbejde som opvasker hos en slagter i Hørning, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Medarbejder med truckerfaring søges til deltid

Hørning

For kunde i Hørning ved Aarhus, søger vi lige nu en medarbejder til pluk- og pak opgaver med håndscanner til deltid, det er vigtigt at du...

Indrykket:
Hentet fra Moment
C.L. Fliser og anlæg v/Claus Due Laursen
Gem

Grøn anlægsgartner

Hørning

Vi er en mindre virksomhed som søger en gartner eller lignende med tiltrædelse hurtigst muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

1. assistent - Hørning

Hørning

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV