30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ToldstyrelsenAnalytiker til finansiel analyseenhed i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Motiveres du af at finde uregelmæssigheder og tendenser? Er du skarp til at se mønstre i store mængder af data? Er du udadvendt og søgende? Så er den finansielle analyseenhed den rette arbejdsplads for dig.

Du bliver tilknyttet vores finansielle analyseenhed, hvor din overordnede opgave som analytiker er at finde potentielle kontrolemner med henblik på sikring af korrekt toldafregning. Dette gøres ved at analysere kontrolpotentialet ved hjælp af importmønstre, efterretninger, nye trends, kontrolresultater med videre.

Dit arbejde består primært i at bidrage til udarbejdelsen af risiko- og efterretningsbaserede analyser, der kan udpege områder til kontrol samt forudsige, hvor det er mest givtigt at sætte ind. Du skal endvidere bidrage innovativt til den videre udvikling af analyseenheden.

Toldstyrelsen
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ToldstyrelsenStudentermedhjælper til toldbevillinger, Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Vil du være med til at arbejde med EU-toldkodeksen? Har du lyst til at få dine stærke juridiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil? Enhedens opgaver er primært:

Som studentermedhjælper får du mulighed for at bidrage til løsningen af forskellige opgaver. Du får naturligvis en række primære opgaver, men får også mulighed for at byde ind på andre opgaver, som du er særligt motiveret for. Du samarbejder tæt med dine kolleger, så vi sammen leverer opgaveløsning af høj kvalitet.

 • udstedelse og ændringer af toldbevillinger
 • samarbejde med toldmyndighederne i andre EU-lande
 • monitorering af og tilsyn med udstedte bevillinger.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i monitorering af og tilsyn med AEO-virksomheder (virksomheder, der har bevilling som såkaldt autoriseret økonomisk operatør).

Toldstyrelsen
NuudayKey Account Manager, Nordjylland, YouSee

Nuuday, Tranbjerg J.

Med reference til salgschefen får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til abonnementer i de vigtige privatejede antenneanlæg på det danske marked.

Vores salgsteam har et godt samarbejde og en masse erfaring, som bruges til god sparring, så selvom jobbet er frit og selvstændigt, står du ikke alene ude ved kunderne.

Som Key Account Manager får du ansvaret for egen kundebase af eksisterende antenneforeninger, hvor dine primære opgaver vil være følgende:

 • Kontraktforhandlinger
 • Kontraktopfølgning og -pleje
 • KAM-planer
 • Årshjul
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
NettoButiksassistent under 18 år - Tranbjerg

Netto

Er du mellem 15 og 18 år, og har du afsluttet 9. klasse? Og vil du have et deltidsjob, der passer godt til studiet?

Vi skal nok sørge for, at du får grundig oplæring og masser af gode oplevelser.

Når kunden kommer ind i butikken, kan de møde dig flere steder. Måske møder de dig ved hylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. De kan også opsøge dig med spørgsmål, og de kan også finde dig ved kassen, hvor du scanner varer ind.

Som butiksassistent er det bl.a. dig, der:

 • betjener kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • står for oprydning og lettere rengøring

Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør kulturen i Netto til noget helt specielt, og selv når der er drøn på i butikken, så har vi hinandens rygge. Det er bl.a. det, der gør det sjovt at møde på arbejde, og som er med til at opbygge venskaber.

NettoSalgsassistentelev - Tranbjerg

Netto

Netto klæder dig på med al den erfaring og teori, du har brug for, så du kan være med til at drive en moderne detailbutik. Og hvem ved, måske går du hele vejen og står med din egen butik som butikschef en dag?

Som en af vores nye talenter kan du bl.a. glæde dig til at:

 • opleve Salling Group Academy i Ebeltoft og lære dine medstuderende rigtig godt at kende
 • åbne døren til Salling Group, hvor du på sigt også kan gøre karriere i andre kæder, såsom føtex og Bilka
 • blive en del af det helt særlige sammenhold, som dine kommende kolleger deler med hinanden.

Som elev bliver du en af de faste medarbejdere i butikken, og i samarbejde med dine kolleger er du med til at give de gode kundeoplevelser, som får kunderne til at komme igen. Du får egne ansvarsområder, såsom frugt og grønt eller kølevarer.

Lidl Danmark K/SFinancial Controller (Teamleder)

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du tage ansvar, lede og fordele arbejdet til fem medarbejdere i teamet, samtidig med at du selv er en del af driften? Og har du lyst til at indgå i et team, hvor der er fart på, og hvor du samtidig har mulighed for at påvirke udviklingen i afdelingen? Så er du måske vores nye Financial Controller.

Med vores nuværende 127 Lidl butikker i Danmark samt fremtidige ekspansionsplaner søger vi en selvstændig og målrettet Financial Controller. Din hverdag vil være præget af både udfordrende og varierende opgaver, hvor der også er plads til fordybelse. Du kommer til at få en spændende og udfordrende stilling på lederniveau, hvor du i samarbejde med dine medarbejdere skal trives med varierende opgaver og et højt aktivitetsniveau. Du refererer til regnskabschefen.

Du bliver en del af et team på syv dygtige medarbejdere, som indgår i den samlede økonomiafdeling på over 70 medarbejdere.

Lidl Danmark K/S
YouSeeKunderådgiver til youSee, Aarhus

YouSee

Er du vores nye kunderådgiver?

Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer. I de første 4-6 uger af ansættelsen gennemfører du vores grunduddannelse og bliver lært op i vores systemer og produkter.

TDC NETTeknisk designer/Netplanlægger til stor Fiber satsning

TDC NET, Tranbjerg J.

Vil du være med til at udvikle og etablere fremtidens fibernetværk ud over hele Danmark?

Så er chancen her for at være en del af det team som skal etablere Danmarks største fibernet som skal nå ud til 1 million danskere inden for de næste 5-7 år. Grib muligheden for at sætte dit præg på TDC’s nye forretningsenhed TDC Net, og vær med til at udvikle og etablere et velfungerende fibernet.

Du kommer til at indgå i et travlt hold bestående af projektledere og tekniske designere, der med stort engagement og godt humør løser opgaverne i fællesskab.

Vi skal igennem de næste 5-7 år udvikle og etablere Danmarks største fibernet i hele landet og vores målsætninger er store, så der er brug for dig og dine kompetencer.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Lidl Danmark K/SProjektleder til Lidls marketingafdeling

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg/Kolding

Vi søger en dygtig og kreativ projektleder til vores hovedkontor i Aarhus/Kolding. Du trives i spændingsfeltet mellem strategisk- og analytisk arbejde og projektledelse.

Som projektleder, med reference til head of marketing, bliver du en del af Lidls professionelle og dynamiske marketingafdeling med over 20 medarbejdere. Vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing. I marketingafdelingen er vi bl.a. ansvarlige for produktion af Lidls tilbudsavis, marketingkampagner samt vedligeholdelse, opdatering, drift og udvikling af vores online medier.

Dine opgaver i en typisk arbejdsuge vil være fordelt således: 50 % projektledelse, 30% strategisk arbejde og 20 % analytisk arbejde.

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk stilling, i en international koncern
 • Mulighed for at præge jobbet, der vil udfordre og udvikle dig såvel fagligt som personligt
 • Spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Lidl Danmark K/SFinance Assistant

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg

Brænder du for at indgå i en finansafdeling, som håndterer Lidls cashflow og omsætning i butikkerne og bankerne? Kunne du tænke dig at arbejde med bogføring og betalinger til vores mange leverandører fra hele verden? Så er du måske vores nye Finance assistent til Lidl Danmarks finansafdeling i Aarhus.

Du bliver en del af et team på tre dygtige medarbejdere, som indgår i den samlede økonomiafdeling på over 70 medarbejdere. Vi arbejder meget selvstændigt og sætter pris på en uformel omgangstone i teamet. Herudover er åbenhed og faglig sparring en vigtig del af vores dynamiske hverdag. Herigennem sikrer vi, at vi sammen opnår de bedste resultater i vores team. Samtidig har du rig mulighed for at bringe dine kompetencer og viden i spil, da vi er forandringsparate og ønsker at gøre tingene så enkelt som muligt. Kort fortalt, så vægter vi vidensdeling og effektivisering meget højt.

Lidl Danmark K/S
KR Consult ApSKundeservicemedarbejder med administrativt gen

KR Consult ApS søger for Rodenstock i Tranbjerg J.

Trives du med variation i arbejdet? Sætter du pris på, at job og familieliv går op i en højere enhed? Favner du bredt?

Med reference til virksomhedens kundeservicechef får du et varieret job med opgaver indenfor kundeservice, lager, administration og økonomi.

Dine arbejdsopgaver vil primært være håndtering af kundeordrer og kunderådgivning via mail og telefon.

Herudover vil du også i et varierende omfang skulle varetage følgende:

 • Reklamationsbehandling
 • Fungere som backup på lageret
 • Medvirke ved lageroptælling
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

ToldstyrelsenProaktiv og struktureret direktionssekretær

Toldstyrelsen, Tranbjerg

Som direktionssekretær har du en travl og alsidig arbejdsdag tæt på Toldstyrelsens direktion. Med dit høje drive skaber du de bedst mulige rammer for direktionens hverdag.

Som medarbejder i Toldstyrelsens direktionssekretariat har du en spændende og udfordrende hverdag tæt på både direktion og departement. Sammen med dine kolleger sikrer du, at opgaveløsning, processer og koordinering er af høj kvalitet.

Som direktionssekretær løser du en bred palet af opgaver af både koordinerende og praktisk karakter, som alle bidrager til at understøtte direktionen i deres strategiske arbejde. Samtidig er vi i direktionssekretariatet opmærksomme på hele tiden at styrke vores interne, tværgående samarbejde og vores faglighed gennem sparring og videndeling.

Toldstyrelsen