31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

KvicklyTeamleder bageriudsalg, Kvickly, Odder

Kvickly

Vi søger en mellemleder for ca. 26 medarbejdere – her får du mulighed for at udbygge din salgsassistentuddannelse med at prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig evt. via Coops talent- og ledelsesprogrammer.

Du bliver en del af et varehus med i alt 230 medarbejdere. I Kvickly Odder lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som mellem/salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Det vil give dig gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen i samarbejde med bagermesteren.

Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for at der altid er en høj standard i bageriudsalget og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for bagermesteren i forhold til kunder og personale
 • inspirere og sikre at afdelingens medarbejdere trives. Loyalitet og dialog er vigtige nøgleord.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Hydraulico A/SProject Manager - technical & commercial oriented

Hydraulico A/S, Odder

With reference toHydraulico’s CTO you will be heading high impact projects and securing the completionat theright time and the right cost.–You will be a key asset for Hydraulico and be in a position that defines the way Hydraulico runs projects in the future.

We now seek a talented and result oriented technical project managerthatcan secure the completion of both large-scale press line projects as well as small and medium upgrade projects. Youhave a solid technical background, e.g.as an engineer. Youwill be our customers’ sparring partner; present and understand complex technical solutions within automation, hydraulic and electrical solutions. Through your career you have built up a thorough knowledge ofproject management in various configurations and sizes.

System TM A/S
Salgsingeniør med potentiale som områdeansvarlig for projektsalg

System TM A/S, Odder

Som projektsælger hos System TM er det vigtigt, at du har et så indgående kendskab til virksomhedens produkter, at du er i stand til at tilbyde den enkelte kunde den bedste løsning til netop hans produktion. Derfor er ansættelsen bygget op over et længere introduktionsforløb, hvor du får mulighed for at tilegne dig de nødvendige kompetencer, inden du overtager ansvaret for salget i et geografisk marked.

Oplæringen vil komme til at foregå på den måde, at du de første par år kommer til at fungere som teknisk support for afdelingens øvrige salgsansvarlige. Denne funktion vil omfatte udarbejdelsen af salgsklargøringsmateriale - AutoCAD-tegninger, kapacitetsberegninger, opdatering af tilbudstekster, deltagelse i kundemøder m.m. Du vil desuden komme til at deltage i planlægning og udarbejdelse af markedsføringsaktiviteter og eksempelvis deltage i afvikling af messer og åbent hus-arrangementer.

System TM A/S
PersonaleBørsenCustomer Servicemedarbejder

PersonaleBørsen søger for MR motech i Odder

MR motech er branchens hurtigst voksende virksomhed indenfor elevatorer, lifte og rulletrapper.

Vi søger en customer service medarbejder med flair for kundepleje og for at medvirke i en travl hverdag, hvor dagene sjældent er (helt) ens.

Som customer service medarbejder vil din stemme være den første, kunderne ”møder”, når de ringer til virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du er meget serviceminded og løsningsorienteret. Du vil være ansvarlig for, at kundens anmodning/ fejlmelding lander hos rette vedkommende i virksomheden, samt at dette registreres.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af at tage imod fejlmeldinger af anlæg på telefon og via mail, registrere disse i oversigt og videregive i sit rette omfang til overmontør. Det er vigtigt, at du løbende holder kunden orienteret om processen.

Hydraulico A/SStrategic purchase & logistics manager

Hydraulico A/S, Odder

With reference to Hydraulico's CTO you will be the center of activity around projects, manufacturing and assembly.

Hydraulico is a global supplier of presses and process equipment within the metal forming industry. We develop, sell and install process equipment that often is the key process in our customers’ production, and we have a leading position in the market.

We now seek a talented and result-oriented profile that can juggle a high number of activities and tasks and still be able to keep the cool overview.

You thrive on seeking opportunities and set high goals for both yourself and your business area, and you are in the forefront of your department when it comes to search for new markets or business areas.

To read this job ad in Danish please click here!

Maersk Container Industry (MCI)
Mechanical Engineer to support Star Cool in R&D

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be our new technical expert in a smaller team of young and dedicated employees. You will work closely with the R&D and Quality departments and report directly to the Head of System & Maintenance.

Based on input from the Quality department, your role will be to investigate and troubleshoot refrigeration components such as compressors, vacuum pumps, valves, etc. For this reason, it is important that you have some experience in coordinating smaller tasks/projects. As our trouble-shooter, you will also be our main person for communicating with relevant external suppliers.

Your key responsibilities will be to:

 • Lead the troubleshooting of refrigeration components on the Star Cool refrigeration machine
 • Identify mitigation areas and actions, and specify improvements to relevant parts
 • Act as the ‘go to’ person on the Star Cool refrigeration machine
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Lidl Danmark K/S
Souschef Odder

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
PeopleLinkAftermarket Sales Manager

PeopleLink søger for Hydraulico i Odder

Reporting to the CEO your responsibility will be to grow sales of Hydraulicos aftermarket services, which include sale of upgrades, spare parts and service.

You thrive in pursuing opportunities, and you set ambitious goals for yourself and for your area of responsibility, and not the least, you lead the way for your team, when it comes to exploring new markets or business areas.

You will have the overall responsibility to grow the sale of Hydraulicos aftermarket services – and thus, a strategic responsibility, and it is a precondition for your success, that you are able to work focused, long-term and structured.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval
Erfaren mekaniker søges til Din Bilpartner værksted i Odder
Vi har travlt, og søger derfor en faglært automekaniker til vores værksted.
AA AUTOTEKNIK ApS, Odder
Jobcenter