29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
AURA A/S

Leverancekoordinator

Odder

Er du god til at holde overblikket, og kan du lide at have en stor kontaktflade?

Så læs endelig videre for vi søger en ny leverancekoordinator til en nyoprettet stilling, der skal indgå i en dynamisk tremandsgruppe hos AURA Fibers Leveranceafdeling.

Du bliver en del af en virksomhed med en generel høj trivsel blandt medarbejderne. AURA har blandt andet en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Ole Nonbye a/s

Nonbye søger dygtige hænder til produktionen

Odder

Har du en passion for håndværk og et øje for finesse?

Du vil være ansvarlig for at give liv til vores storformatprint gennem præcis overfladebehandling og laminering. Derudover vil du være en vigtig spiller i processen med rengøring og klargøring af udskårne elementer, hvor din detaljeorienterede tilgang vil skille sig ud.

Her vil du få chancen for at udfolde dine personlige og faglige kompetencer, samtidig med at du bliver udfordret og udviklet i en støttende og inspirerende arbejdskultur.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Odder Forsyningsselskab I/S

Vil du stå i spidsen for Odder Varmeværks nye produktionsanlæg?

Odder

Er du en dygtig projektleder med teknisk baggrund, der klar til at tage føringen på en bæredygtig transformationsproces? Odder Forsyningsselskab søger en projektleder, der kan føre an på et spændende projekt: etableringen af et nyt, innovativt varmeværk!

Som vores fremtrædende projektleder får du ansvaret for at drive et komplekst og alsidigt projekt fra idé til virkelighed. Du bliver brobyggeren, der leder projektet ind i en ny æra inden for bæredygtig varme, med et tydeligt mål; en fuldførelse inden 2030.

Odder Forsyningsselskab I/S
Løvbjerg Supermarked A/S

Butikselev Løvbjerg Odder

Odder

Hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel, er Løvbjergs salgsassistentuddannelse det perfekte sted at starte.

Du bliver en del at et tæt team med et super sammenhold, i Løvbjerg sætter vi en ære i at hjælpe hinanden og vi samarbejder på kryds og tværs.

Hos Løvbjerg får meget mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på dig, din udvikling og din uddannelse.

Peak Rekruttering søger for System TM A/S
Gem
Peak Rekruttering

PLC-Programmør

Odder

Brænder du for udvikling og implementering af højteknologiske og komplekse systemløsninger? Ønsker du en spændende og alsidig hverdag, hvor du arbejder sammen med dygtige kolleger, og hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø.Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Som PLC-Programmør vil du få meget spændende og udfordrende opgaver. De højteknologiske kundetilpassede procesanlæg til træindustrien er komplekse og her kommer du helt tæt på hardware og mekanik. Anlæggende er forskellige og derfor er der muligheder for stor faglig udvikling hos System TM. Du vil få en grundig onbording hos System TM.

Peak Rekruttering
Peak Rekruttering søger for System TM A/S
Gem
Peak Rekruttering

Service Support Engineer

Odder

Brænder du for tekniske løsninger og høj kundeservice med fokus på kvalitet? Ønsker du en spændende og alsidig hverdag på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel? Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer førsteklasses kundetilpassede løsninger til træindustrien?

Her har du muligheden for at gøre en forskel eksternt og internt. Med en serviceorienteret tilgang hjælper du med support og kan tilgå kundernes procesanlæg globalt online.

Du kan fejlsøge og bistå kunderne og de interne serviceteknikere med løsninger og gøre en forskel. Du vil også beskæftige dig med opgraderinger af kundernes løsninger, herunder SW-opgraderinger mv.

Peak Rekruttering
Dansk Maskincenter A/S

Erfaren servicemontør til landbrugsmaskiner

Odder

Har du teknisk snilde og stortrives du med at yde den bedste service og rådgivning for kunder hver dag?

Du bliver en vigtig del af en markedsledende virksomhed i sund vækst, hvor du vil opleve, at vores værdier: hjælpsomhed og sammenhold, faglighed og viden, tillid, humor og arbejdsmoral afspejler måden, vi arbejder.

Vores medarbejdertrivsel er i top, og vi investerer løbende i vores dygtige medarbejdere, så du får også gode muligheder for både faglig udvikling og efteruddannelse.

Dansk Maskincenter A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Rude Strand Højskole S/I

Kok eller køkkenassistent

Odder

Spændende arbejdsplads med godt arbejdsklima, gode arbejdstider og meget smuk beliggenhed med 180 grader panorama-havudsigt.

Du skal have lyst til at se dig selv som en del af højskolens helhed og hverdag, hvor relationer fylder meget. Vi ønsker at være et grønt og økologisk køkken, der laver maden fra bunden. Vi nyder også at servere kendte ”mormor-retter” piftet lidt op med nye ideer. Vi ser frem til dit bidrag til vores sted og vores mad.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Skovbakkehjemmets Hjemmepleje søger Sommerferieafløsere

Odder

Mangler du et spændende og udfordrende sommerferiejob?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Butiksassistent til Odder (deltid)

Odder

Drømmer du om et arbejde, hvor du gør en forskel?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV