38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Rikke SolbergGrafiker/webshopassistent

Rikke Solberg, Egå

Da vores webshop er i rivende udvikling, søger vi en fuldtidsmedarbejder til vores webshop, som er beliggende i forbindelse med vores butik i Egå.

Rikke Solberg er en modebutik på 200 m2 med tilhørende webshop, der har fingeren på pulsen inden for de nyeste trends og forhandler mærker som bl.a. By Malene Birger, Heartmade, Mos Mosh og Lala Berlin.

Vi søger en selvstændig kollega med overblik og lyst til at bidrage til en virksomhed i vækst. Vi forventer, at du kan lide at arbejde i et travlt miljø, hvor kunder og kundeservice altid er i højsædet. Vi kan tilbyde dig et job med spændende funktioner og gode kollegaer.

Arbejdsopgaver:
 • Opsætning af nyhedsmails, kataloger, annoncer m.m.
 • SoMe (Content kreation, community management, rapportering)
 • Vedligeholdelse og opdatering af design og produkter på webshoppen
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Digitalpiano.comLagermedarbejder

Digitalpiano.com, Egå

Vi har stor vækst i vores webshop og butikker med salg af digitalpianoer i Nordeuropa. Vi er derfor vokset ud af vores lager i Egå og bygger i 2021 et helt nyt domicil i Brabrand med lager og showrooms. Vi søger en fuldtids lagermedarbejder, som kan starte i Egå og være med fra starten i det nye lager.

Du får selvstændigt ansvar for bl.a.:

 • Lagerstyring
 • Modtagelse af varer
 • Bookning af leveringer
 • Kontakt til transportører
 • Plukke og pakke varer
 • Forsendelser
 • Lokale leveringer (ad hoc)
OK-Fonden
OK-Fonden Egå søger sygeplejerske - til aftenvagt

OK-Fonden

Søger du et meningsfuldt job – og meget mere? OK-Fonden Egå søger sygeplejerske - til aftenvagt 30 timer pr. uge

OK-Fonden Egå er et nyere selvejende plejehjem med plads til 72 beboere. Omgivelserne er lyse, venlige og omgivet af dejlige grønne arealer.

Som sygeplejerske i aftenvagt er du ansvarshavende. Du samarbejder på tværs i huset hvor du, sammen med sosu-personalet, varetager den nære pleje, omsorg og sygepleje. I forhold til den specielle sygepleje forventes du at tage ansvar for forebyggelse af indlæggelser ved f.eks. at opstarte tryghedskassen, give IV-behandling og varetage plejen i det terminale forløb. Du skal supervisere og oplære plejepersonalet i den direkte sygepleje, med henblik på udvikling af deres faglige viden og praksis generelt eller i specielle beboerforløb.

Edge-TeamDigital & content-specialist til vores marketing

Edge-Team, Egå

Vi søger en dygtig content-specialist med erfaring indenfor inbound marketing og digital annoncering. I samarbejde med vores Marketing Manager skal du være med til at styrke vores online tilstedeværelse, skabe større brand awareness og skaffe en masse gode leads til vores salgsafdeling.

Kan du se dig selv i følgende opgaver?

 • Udvikling og eksekvering af gode marketingkampagner
 • Lead tracking og lead scoring
 • Producere content ud fra en Inbound-tankegang til website, whitepaper, blog, SoMe, Email, casestories m.m.

Vi tilbyder en ansvarsfuld stilling i et dynamisk team. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med korte beslutningsveje.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Egå

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Aunsbjerg Aarhus A/SAunsbjerg Aarhus – søger medarbejdende værkfører

Aunsbjerg Aarhus A/S, Egå

Til den fortsatte vækst i vores Århus-afdeling søger vi til vores værkstedsteam;

Mekaniker med ”kunde-tække”/medarbejdende værkfører

Er det tid til forandring? Er du kørt lidt fast i rutinerne, er din chef ikke i øjenhøjde, eller skal der simpelthen bare ske noget nyt – så er et job hos Aunsbjerg garanteret lige noget for dig.

Til vores Aarhus-team søger vi en kollega, som har højt engagement og mod på koncepter, der virker, gode rammer og hvor vi har frihed under ansvar.

Vi tilbyder dig:

 • Humørfyldt arbejdsplads
 • Afvekslende arbejdsdag
 • CarPeople værkstedskoncept
 • Mulighed for ansvar og udvikling
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Kvik A/SDygtig tømrer eller snedker til samling af køkken, bad og garderobe

Kvik A/S, Egå

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for en erfaren tømrer/snedker til Kvik Egå.

Dine primære opgave bliver samling af køkken, bad og garderobe og montering af udstillinger, som indebærer håndværksmæssige opgaver såsom fræsning og skæring.

Kvik A/S
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Egå

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Egå.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Tropica Aquarium Plants A/SMultimediedesigner

Tropica Aquarium Plants A/S, Egå

International virksomhed med markedets stærkeste brand søger til en nyoprettet stilling en person der formår at videreudvikle vores on-line tilstedeværelse i hele verden og bidrage til aktiviteter der skaber loyalitet til brandet.

Om jobbet:

 • Vores website er centralnervesystemet digitalt og koblet op til vores ERP-system og webshop for forhandlere. Du vil få ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores hjemmeside og heraf koblingen til vores SOME-aktiviteter.
 • Du skal stå for at initiere og udvikle digitale aktiviteter på relevante medier som positionerer Tropica positivt i forbrugerens bevidsthed.
 • Du skal sikre, at kommunikation omkring vores produkter både internt og udadtil fremstår professionelt og altid er målrettet modtageren.
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Edge-TeamApplication Engineer til vores tekniske afdeling

Edge-Team, Egå eller Odense

Vil du gerne være med til at varetage udviklingsprojekter, konkrete konsulentopgaver og support for vores kunder – så er dette måske noget for dig?

Ved at implementere og optimere brugen af CAD-software hos vores kunder er du med til at effektivisere deres workflows og processer med software som f.eks. SOLIDWORKS, PDM, Driveworks m.m.

Hos Edge-Team er dagene ikke ens. Ud over den daglige support af vores kunder og planlagte projekter – vil der hele tiden være nye udfordringer, som lander på dit bord og som du selvstændigt bliver ansvarlig for at finde en løsning på.

Du vil ofte være fra start til slut i et helt projekt. I salgsprocessen supplerer du vores sælger med præsentation og analyse.