39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ejnar A. Wilson A/S
Plastmontør til spændende kundeopgaver

Ejnar A. Wilson A/S, Egå

Er du håndværkeren, der vil have mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Det vil vi gerne give dig! Udfordres du af at blive mødt med høje forventninger? Det vil vores kunder gerne gi’ dig! Vi er eksperter i plastmontage og elsker at gå en ekstra mil for vores kunder.

Ejnar A. Wilson leverer løsninger indenfor trykrørsystemer og ventilation med både projektleverancer og service/vedligehold. Vi har mere og mere travlt og søger derfor dig til vores team af plastmontører.

Ejnar A. Wilson A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Aunsbjerg Aarhus A/S Mekaniker

Aunsbjerg Aarhus A/S, Egå

Er du en erfaren mekaniker, der søger nye udfordringer?

Hos Aunsbjerg Århus har vi brug for et ekstra sæt mekaniker hænder til at hjælpe til med at servicere vores mange nye værkstedskunder.

Vores afdeling har lokation i Egå, hvor vi sælger og servicerer flere forskellige bilmærker. Vores værksted er en del af CarPeople, der er en landsdækkende og fri værkstedskæde med mere end 40 lokale værksteder. Det betyder, at vi servicerer alle bilmærker efter bilfabrikkens forskrifter og krav. Det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet med flere forskellige bilmærker.

Aunsbjerg Århus afdeling åbnede i 2017 og er fortsat i sin vækstfase. Du har hos os derfor mulighed for at følge udviklingen helt tæt på.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Tropica Aquarium Plants A/S
Salg Nordeuropa

Tropica Aquarium Plants A/S, Egå

Kunne du tænke dig at være en del af et internationalt brand med en stærk position i en fascinerende nichebranche? Så er det måske dig vi søger til salg og kundepleje.

 Tropica Aquarium Plants video

Om jobbet:

 • Rådgivning og mersalg til eksisterende kunder
 • Opsøgende salg til butikker/kæder/webshops
 • Udvidelse af markedsandele og kundepleje

Du træder ind i et dynamisk og multinationalt salgsteam med højt humør og stærke værdier. Teamet er grundlaget for branchens bedste kundeservice, hvor tætte relationer, sprogkompetencer og stor faglig viden spiller en nøglerolle.

Tropica Aquarium Plants A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Edge-Team B2B-Marketing og leadgenerering

Edge-Team, Egå

Vi søger en dygtig kollega til leadgenerering. I samarbejde med vores Marketing Manager skal du være med til at styrke vores online tilstedeværelse, skabe større brand awareness og skaffe en masse gode leads til vores salgsafdeling.

Du har erfaring med at varetage eksekvering på kampagner og digital marketing. Du skal producere content til website, kundecases, nyhedsbreve, kampagner og sociale medier. Og du bliver ansvarlig for opsætning af digital annoncering og rapporteringen heraf.

En del af dine opgaver vil også være at opdatere og udvikle vores website og løbende arbejde med f.eks. SEO, konverteringsoptimering og analyse af webtrafik.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Cruit Consult ApS Salgskonsulent - løsninger til skadedyrsbekæmpelse

Cruit Consult ApS søger for Rentokil Initial A/S

Motiveres du af at skabe resultater gennem rådgivning og personligt salg hos såvel nye som eksisterende kunder? Drives du af at arbejde selvstændigt og kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag? Kan du udarbejde salgsstrategier og omsætte disse til effektive og målrettede salgsaktiviteter?

Vi søger for vores kunde Rentokil Skadedyrskontrol en resultatorienteret salgskonsulent. En salgskonsulent, som motiveres af at rådgive og afsætte løsninger og serviceaftaler til både private og offentlige virksomheder. Med udgangspunkt i Aarhus er dit salgsdistrikt Midtjylland.

Et job med reference til en erfaren og sparringsparat salgschef hvor du repræsenterer et stærkt brand, og hvor du får et bagland med kompetente og engagerede kollegaer, der støtter dig i dit salgsarbejde.

Edge-Team Account Manager – B2B-salg og rådgivning til udviklings- & produktionsvirksomheder

Edge-Team, Egå eller Odense

Brænder du for en stærke relation til dine kunder, hvor du kan få lov til at sælge software, konsulentydelser og 3D Print-løsninger, som er med til at udvikle danske industrivirksomheder? Vil du være en del af et solidt team med teknisk stærke kollegaer, som er klar til at støtte dig i dit daglige salgsarbejde?

Vi søger en selvstændig og udadvendt Account Manager. Med en proaktiv tilgang får du ansvar for at opsøge både nye og eksisterende kunder, hvor du skal rådgive om samt sælge vores løsninger.

Du har erfaring med at skabe salgsmuligheder og konvertere med fokus på kundens behov. Det er en fordel, hvis du forstår dig på SaaS-løsninger og har indsigt i salgsprocessen til udviklings-/produktionsvirksomheder.

GF Forsikring
Finanselev til GF Aarhus

GF Forsikring

Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab?

Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab?

Kan du svare JA til disse spørgsmål, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Hos GF Forsikring søger vi nemlig lige nu efter en ny, dygtig finanselev til vores toårige finansuddannelse. Du bliver en del af et team med professionelle kollegaer, og du får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem hele uddannelsen.

Din primære arbejdsplads er på vores lokale salgskontor i Egå. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende medlemmer.

GF Forsikring