78 jobannoncer matcher din søgning 78 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HumanTrust A/S søger for Covidence A/S
Gem
HumanTrust A/S

Financial Controller til højteknologisk nichevirksomhed

Risskov

Har du evnerne og lysten til at sikre finansiel excellence? Og kribler det i dine fingre for at være med til at udvikle og sætte dit præg på systemer og processer for controlling?

Hos Covidence ved man, at det er medarbejderne og deres unikke viden, som er den vigtigste styrke for at have fortsat succes. Derfor er der fokus på at skabe et arbejdsmiljø, som lægger op til og belønner kreativitet, kvalitet og innovation, hvor alle behandler hinanden respektfuldt, og man bliver værdsat for ens indsats.

HumanTrust A/S
Azets Insight A/S

Kundeorienterede lønkonsulenter

Odense, Herlev eller Risskov

Vi søger dig, som:

  • Trives med kundekontakt
  • Har god erfaring med lønadministration
  • Har kendskab til flere lønsystemer

Kan du sætte flueben ved alle tre punkter, så har du præcis den erfaring, vi er på udkig efter.

Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og få en spændende karriere. Spørgsmålet er, om du vil med på rejsen?

MT Højgaard A/S

Tilbudsleder til Anlæg og Energi

Risskov

Vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?

Som tilbudsleder har du en projektnær stilling, hvor du koordinerer og samler flere fagområders bidrag til en samlet tilbudsafgivelse.

Du får et job i en velfungerende tilbudsafdeling med et godt kollegaskab og i en virksomhed med en positiv samarbejdskultur.

IT Forum Gruppen

Key Account Manager til Aarhus

Motiveres du af B2B IT-salg? Vi søger dig, der har et stort salgsgen, er ambitiøs og tænker løsningsorienteret!

Din fornemmeste opgave er at yde en værdiskabende rådgivning over for vores kunder og tænke vores IT-løsninger ind over for din kundeportefølje, som du selv er med til at opbygge, pleje og tage kærligt hånd om. Vi sørger for, at du får en god start med en veldreven kundeportefølje, men vi forventer, at du har drivet til at udvide din kundeportefølje.

IT Forum Gruppen
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

STARK Danmark

STARK Risskov søger salgstrainee med speciale i byggematerialer

Risskov

Vil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, hvor faglighed bliver vægtet højt og hvor du som salgstrainee får indflydelse på din egen fremtid?

Som salgstrainee i STARK får du en seriøs og målrettet handelsuddannelse (af 2 års varighed) med mange fremtidige karrieremuligheder.

STARK Danmark
DP ventilation A/S

Projekteringsleder til afdeling i Århus

Risskov

Du får en central rolle i DP ventilations fortsatte vækst og udviklingsrejse, hvor du i samarbejde med vores internationale projekteringsafdeling og projektafdelingerne, skal sikre bygbare og funktionsdygtige ventilationsprojekter.

En arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at projekterne bliver en succes. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og undervejs lægger vi en plan for dig, så du er med til at forme din faglige og personlige udvikling og mål.

MT Højgaard A/S

Projektchef til jordentrepriser i Vestdanmark

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Trives du med at have det skarpe overblik og med at få projektdeltagere – hvad enten de er fra dit eget eller andre firmaer - til at skabe fælles resultater? Hvis ja, så får du her muligheden for at få styringen af Jordentreprisen på infrastruktur-og energiprojekter i Jylland og på Fyn netop nu.

MT Højgaard A/S

Projektleder, bæredygtighed: vil du være med til at sikre bæredygtige bygge- og anlægsprojekter?

Risskov

Dine opgaver spænder bredt, men dit grundlæggende fokus er at få bæredygtighed indarbejdet og dokumenteret i vores projekter og tilbud. Derudover vil du have en rolle i forbindelse med udrulningen af vores strategiske ambitioner inden for ESG.

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed.

BOLIQ ejendomsadministration ApS

Ambitiøs og servicemindet ejendomsadministrator / controller

Risskov

Har du allerede erfaring med ejendomsadministration, eller har du en controlleruddannelse med mod på et brancheskift? Er du naturligt i stand til at tale med mennesker, og forstår du vigtigheden af god service?

Af arbejdsopgaver kan følgende nævnes:

  • Administration af boligejendomme, ejer- og andelsforeninger
  • Daglig dialog med lejer, udlejer og bestyrelse
  • Lejeopkrævning, varslinger, rykkerprocedure

Vores kunder bliver hurtigt venner af huset, og vi har mange langvarige samarbejdsrelationer. Vi tror på udvikling. Både af dig. Af os som gruppe. Og af BOLIQ som virksomhed.

Typhon Technologies ApS

Senior Embedded Software Developer

Risskov

Se video om Typhon Technologies ApS som arbejdsplads

Har du en solid erfaring med at udvikle komplekse embedded systemer i C++ eller lignede kode og forståelse for Hardware? Og er du entreprenant med lyst til at blive en del af en nyere, up-coming virksomhed med højt til loftet og store ambitioner?

Du bidrager til at skabe det tekniske fundament for en sikker og effektiv realisering af den ønskede løsning, ligesom du er med til at sikre, at vi leverer og implementerer kode af høj kvalitet.

Typhon Technologies ApS
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Risskov Tømrer og Snedkerforretning A/S

Maskinsnedker

Risskov

Har du lyst til – og sans for – at udføre varierende specialopgaver af høj kvalitet, har vi jobbet til dig!

Til fremstilling af inventar søger vi en dygtig medarbejder med kendskab til snedkerimaskiner og CNC.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Varierende opgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold, gode kollegaer og gode medarbejderfaciliteter.
Gem

Delikatesseassistent MENY Risskov, Brynet

Risskov

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Har du passion for mad, - kan du lave en god sovs, og vil du samtidig være en del af et godt kollegaskab i en glad og travl afdeling, er det dig vi glæder os til at høre fra.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

  • at lave god mad!
  • deltage i den daglige produktion og kundebetjening

Hos os vil du komme til en butik og afdeling, fyldt med godt humør – og med stor fokus på din trivsel og din udvikling.

Meny
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Semler Gruppen

Servicerådgiverelev til Risskovs Skadecenter - En del af Semler Mobility

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger?

Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler både dine faglige og personlige kompetencer.

Du kommer til at arbejde med administrative opgaver såsom fakturering, planlægge og booke tider, oprette rekvisitioner, behandle ordrer og aftaler, samt betjening af vores gode kunder.

Semler Gruppen
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Djurslands Bank

Erhvervsrådgiver

Risskov

Vi søger en kundevendt erhvervsrådgiver til vores erhvervsafdeling i Aarhus. Du får ansvar for at opbygge din egen kundeportefølje, og herigennem er du med til at understøtte bankens fortsatte vækst på erhvervsområdet.

Der er store frihedsgrader i jobbet til at møde kunderne på deres præmisser og udarbejde løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop kundens situation og behov.

Djurslands Bank
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV