134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
PostNord Danmark Kørselsleder til Road Freight Operation i Risskov, Aarhus

PostNord Danmark

Bliv en del af fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Norden

Road Freight Operation er bindeleddet mellem de forskellige lokationer i PostNord, hvor vi har en vigtig rolle som transportleverandør og forestår al afhentning og levering af breve, pakker og gods til vores kunder.

Ambitionsniveauet er højt, og perspektiverne er mange. Vi har derfor brug for en dedikeret leder med vindermentalitet og energi til at bidrage med at skabe udvikling og samtidig sikre følgeskab og høj motivation.

Din ledelsesopgave vil bestå af ledelse af både interne chauffører og samarbejdspartnere, samt eksterne leverandører. Du vil få det daglige ledelsesansvar for ca. 15 chauffører, som primært arbejder indenfor tidsrummet kl. 11.00 – 21.00. Dine primære opgaver vil være ledelse af operationen samt personaleledelse og administration.

Sodemann Udstillingssystemer A/S
Skiltetekniker til storformat printproduktion søges

Sodemann Udstillingssystemer A/S, Aarhus

Vi søger en kvik og stabil kollega til vores storformat printproduktion i Risskov, Aarhus.

Vores nye kollega har lyst til at indgå i produktionen, hvor opgaverne består af printproduktion, skæring, opklæbning, laminering og montage af print og folier samt diverse skilteopgaver.

Du sætter pris på dygtige og positive kolleger og har selv gode samarbejdsevner. Du er flittig, kvalitetsbevidst, praktisk anlagt og har kørekort til personbil.

Vi tilbyder en spændende og varieret dagligdag i et energisk team med dygtige kolleger. Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30. Gode vilkår og løn efter kvalifikationer.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

JKS
Er du skiltetekniker, printmedarbejder eller foliemontør?

JKS søger for Sodemann i Risskov

Vi søger en kvik kollega til printproduktion i Risskov, Aarhus.

Vores nye kollega har lyst til at indgå i produktionen, hvor opgaverne består af printproduktion, skæring, opklæbning, laminering og montage af print og folier samt diverse skilteopgaver.

Lyder det som dig?

Du vil indgå i et team af dygtige og positive kolleger, så vi regner med, du har gode samarbejdsevner. Du er flittig, kvalitetsbevidst, praktisk anlagt og har kørekort til personbil.

JKS
Porsche Salgsrådgiver til Porsche Center Aarhus

Porsche, Risskov

Brænder du for at skabe langvarige kunderelationer, og er du i stand til at overgå kundens forventninger?

En af Danmarks mest eksklusive bilforretninger, Porsche Center Aarhus, søger en salgsrådgiver, der kan og vil skabe resultater.

Dine opgaver bliver blandt andet :

 • Rådgivning af kunder vedrørende køb og leasing, herunder finansiel leasing, split-leasing samt operationel leasing
 • I samarbejde med salgsteamet at indgå i salgsprocessen og sikre at kunden skræddersys den rigtige løsning
 • At opbygge, servicere og udbygge egen kundeportefølje
Kinnan A/S
Administrationselev med vægt på indkøb og salg

Kinnan A/S, Risskov

Interesserer du dig for indkøb og salg og vil du være med til at gøre en indsats for klimaet i fremtiden – så bliv elev hos os. Som elev hos Kinnan kommer du til at arbejde i et uhøjtideligt og uformelt arbejdsmiljø med 16 gode kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver som administrationselev vil være:

 • Indkøb – bestilling og opfølgning
 • Vareoprettelse
 • Tilbudsgivning
 • Ordremodtagelse og behandling pr. telefon og i webshoppen
Kinnan A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Aarhus Kommune
Ellevang Dagtilbud søger pædagogisk leder til DII Flintebakken

Aarhus Kommune, Risskov

Brænder du for at skabe høj kvalitet og facilitere vores dygtige medarbejdere i deres pædagogiske og organisatoriske processer i en spændende og livgivende hverdag? Så er det dig, vi søger som pædagogisk leder i Flintebakken.

I Flintbakken er vi en faglig stærk og stabil personalegruppe, der er i gang med en proces, hvor vi omorganiserer vores huse for at udvikle og fremme børnenes læringsmiljøer. Vi søger en pædagogisk leder, der kan svare ”ja” til følgende:

 • Er du ambitiøs og visionær på 0-6 årsområdet, og tænker du ud fra et ressourcesyn?
 • Vil du gribe vores tre kerneværdier: hverdagslivets læring, tilknytning gennem relationsarbejde og legens værdi?
 • Har du en nysgerrig og undersøgende tilgang?
Aarhus Kommune
Ellevang Dagtilbud søger pædagogisk leder med specialpædagogisk viden til Vuggestuen Trekanten – Aarhus Kommunes særlige vuggestue

Aarhus Kommune, Risskov

Har du særlig interesse for 0-2 årsområdet og inklusion af børn med varige og vidtgående fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser?

I Ellevang Dagtilbud søger vi en pædagogisk leder, der vil være med til at påvirke dagtilbuddet i en fortsat stærk og attraktiv retning, hvor det gode børneliv er det centrale. Ellevang Dagtilbud består af seks afdelinger beliggende i Vejlby-Risskov.

Vuggestuen Trekanten er Aarhus Kommunes særlige vuggestue, der inkluderer børn med varige og vidtgående fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Vi er normeret til 30 børn, heraf 6-8 børn med funktionsnedsættelser.

Vi har en god normering og en medarbejdergruppe, der er kendetegnet ved mange års erfaring samt nyligt ankommende kollegaer, som styrker det eksisterende og tilfører nye impulser.

Porsche Center Aarhus Reservedelsrådgiverelev

Porsche Center Aarhus, Risskov

Vil du være en del af Danmarks største bilkoncern og starte din karriere i autobranchen? Hvis du er skarp til at holde overblikket og kan lide at arbejde med driftsmæssige arbejdsopgaver, så kan du meget vel være vores nye reservedelsrådgiverelev.

Du kan forvente en stejl læringskurve, hvor du får lov og bliver positivt udfordret, og samtidig bliver en del af et kompetent team, som klæder dig godt på med nye kompetencer løbende. Du kommer bl.a. til at varetage varierende administrative opgaver såsom at sikre, at reservedelslageret er optimalt, sikre bestillinger og have en tæt dialog med kunderne.

Som vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO - samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores koncern. I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til os.

Gem
ISS Facility Services A/S
IT-Supporter til vores kontor i Aarhus

ISS Facility Services A/S

Har du erfaring med IT-support og har fagligheden i orden? Er det at give gode service- og brugeroplevelser en selvfølgelighed for dig? Brænder du for at være med til at drifte og videreudvikle vores nyligt etableret IT-servicedesk? Så er det dig, vi søger til vores IT-servicedesk på vores kontor i Aarhus.

ISS Facility Services A/S

Vi søger dig, der har erfaring med 1st og 2nd level IT-support, og som brænder for at yde excellent service, så vores medarbejdere i hele landet oplever at få kompetent og effektiv hjælp – uanset om de henvender sig telefonisk, via vores ticketsystem eller i vores Walk-in Servicedesk.

Vores on-site servicedesk er nyetableret – og du vil derfor få rig mulighed for at ”Sætte dit aftryk” og være med til at etablere, vedligeholde og dokumentere arbejdsgange, processer etc. Og i det hele taget være med til at definere hvad god IT-support er.

ISS Facility Services A/S
Delivery Hero Denmark
Key Account Manager

Delivery Hero Denmark, Risskov or Copenhagen

Is relationship-building deeply in your DNA? And would like the opportunity to work with just that in one of Denmark’s fastest growing LAAS (Logistics as a Service) Companies? Right now we are looking for you - who will be responsible for the role as our new Key Account Manager towards our restaurants and chains.

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

 • You will work with the largest restaurants in Denmark! (Out of either CPH or Aarhus DK)
 • Have the responsibility for and systematically process a portfolio of restaurant partners which will entail driving relationships and drivings operational improvements
 • Be responsible for driving deals/listings/joker and driving commission negotiations
Delivery Hero Denmark
MT Højgaard A/S
Projektleder Jord, Risskov

MT Højgaard A/S

Trives du med at være ”direktør” for eget skrivebord, og kan du levere projektledelse fra øverste hylde? Trives du med ansvaret for at styre projekter og lede stærke egenproduktionsteams, der leverer nogle af branchens bedste faglige løsninger? Så er det måske dig, der skal lede vores næste anlægsprojekt.

Vi har fortsat en stærk vækst-strategi om at løse flere anlægsprojekter i primært Jylland og Fyn, og vi er parat til at designe jobindhold, så det passer bedst muligt til de krav, du har til et godt arbejdsliv.

Det kan være i form af 100% fokus på projektledelse, men der er alternativt også mulighed for at kombinere det med kalkulationsopgaver.

WhiteAway Group A/S
Retail Product Specialist

WhiteAway Group A/S, Risskov

We are looking for a new Product Specialist. Are you a product geek just like us, and do you have experience with creating the right product mix that creates traffic to stores? Great! You may just be the one we are looking for.

We have been the proud owners of Skousen since 2011 and Tretti since 2016. It is these brands and their 80+ stores throughout Scandinavia that you, in collaboration with your team, and our suppliers, will help generate traffic to. You will do so by ensuring the right product mix and by contributing to the optimal exposure of our campaigns.

The job

 • Responsible for selecting the right products for our store campaigns across all markets
 • Contribute to the optimal campaign exposure across all markets
 • Responsible for the budget relating to campaigns. Optimising our sales is the end goal
WhiteAway Group A/S
WhiteAway Group A/S
Account Manager

WhiteAway Group A/S, Risskov

Vi søger en ny Account Manager med fokus på B2B-salg til vores Wholesale team. Brænder du for salg, og er du god til at netværke? Har du drive og god erfaring med opsøgende salgsarbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet

 • Du skaber varige relationer med beslutningstagere og vedligeholder og udvikler selv egen kundedatabase
 • Du får del i ansvaret for at skabe vækst på B2B-kunder i hele landet – du etablerer partnerskaber og langvarige kunderelationer og sørger for, at de får Danmarks bedste hvidevarepriser og rådgivning
 • Rådgivning og løsningssalg på hvidevarer til både større og mindre projekter
WhiteAway Group A/S
Hansen Toft A/S HR-chef

Hansen Toft A/S søger for Covidence A/S i Risskov

Opbygning og udvikling af HR-funktion samt ESG-rapportering.

Stillingen som HR-chef er nyoprettet og refererer til Covidences CEO. Der er tale om en alsidig rolle, hvor du får ansvar for at etablere en egentlig HR-funktion som et naturligt næste trin i den videre udvikling og professionalisering af Covidence.

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Etablering af HR-årshjul, som understøtter forretningen
 • Sparring med og assistance til såvel CEO som den øvrige ledelse om medarbejderspørgsmål, løn- og personaleforhold og udviklingstiltag
 • Etablering af procedurer for rekruttering, onboarding, MUS m.m.
Hansen Toft A/S
MT Højgaard A/S
Kalkulatør til Jord - Jylland

MT Højgaard A/S

Torben er god til at regne den ud, men vi kan sagtens bruge endnu en god kalkulatør til vores Jordafdeling i MT Højgaard Danmark. Der er godt gang i spændende anlægsprojekter rundt om i Jylland/Fyn, og hvis du har lyst til og erfaring med at lave kalkulationer inden for Jordområdet, og derudover være med til at præge den retning vores afdeling skal udvikle sig i retning af, så vil vi gerne høre fra dig.

Vi ønsker at skabe et relevant job for dig som vores nye kalkulatør. Det betyder også, at du vil kunne få indflydelse på, hvordan jobindholdet kan sammensættes; herunder eventuelt en del projektleder-opgaver, hvis du ønsker en vekselvirkning i din hverdag. I forhold til kalkulationsdelen vil opgaverne primært bestå af:

 • Kalkulere jord/kloak- og belægnings opgaver
 • Indhente tilbud ved underentreprenører og leverandører
 • Mængdeudtag ud fra tegninger og besigtigelse af det område på byggepladsen man skal arbejde