157 job matcher din søgning 157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Azets Insight A/SKørende lønkonsulent

Azets Insight A/S

Få det bedste fra 2 verdner - bliv fastansat konsulent
Azets introducerer nu et nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder både midlertidig og permanent lønkonsulent assistance – ude hos kunderne, og du kan være med helt fra starten! Vi søger fem nye lønkonsulenter til fastansættelse, som skal arbejde selvstændigt ude hos vores kunder og indgå i kundens organisation for en periode.

Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige brancher, virksomheder og deres processer. Din hverdag, arbejdsopgaver og arbejdsplads vil variere, hvilket du skal finde spændende og motiverende. Selvom du sidder ude hos kunden har du god mulighed for sparring fra kollegaer i Azets.

I eventuelle perioder mellem opgaver ude hos kunderne vil du blive en del af vores store inhouse lønafdeling, hvor vi varetager lønadministration for de kunder der har valgt Azets til permanent lønoutsourcing.

WhiteawayGroup
Purchasing Assistant

Whiteaway Group A/S, Risskov

Du vil have en afgørende rolle i at sikre, at vores varesortiment tager sig bedst muligt ud for vores online kunder. Det vil blandt andet sige vareoprettelse og ajourføre produkttekster i samarbejde med dine indkøbskollegaer.

Vi vil sikre en god, tryg introduktion til branchen, og du vil blive koblet på en koordinator-kollega. Vores omgangstone er direkte og fri. Humor og ironi er vigtigt og naturligt for os i en dynamisk hverdag.

Jobbet

 • Oprettelse af varer og vedligeholdelse af stamdata
 • Ajourføre produkttekster samt vedligeholde specifikationer og filtre
 • Opbygge produktkendskab, herunder leverandørbesøg og varegennemgang i samarbejde med indkøb/produktchef
Whiteaway Group A/S
Nordan Vinduer A/SEftermarkedskoordinator

Nordan Vinduer A/S, Aarhus eller København

NorDan Vinduer A/S blev etableret i 2020 og tilbyder vinduer og døre med høj ydelse og enestående valgmuligheder. Med kundskab, kvalitet og kapacitet arbejder vi for at blive den foretrukne partner for det danske projektmarked.

Som eftermarkedskoordinator i NorDan får du ansvar for at bidrage til høj kundetilfredshed og udvikle vores interne kompetence. Med et stærkt brand og førende produktportefølje søger vi dig, som vil bidrage med at yderligere styrke vores tilstedeværelse i Danmark.

Ansvar og muligheder

 • Ansvar for at koordinere og gennemføre eftermarkedshenvendelser
 • Oparbejde teknisk viden om vores produktportefølje generelt og aluminiumsprodukter specielt
 • Muligheden for at deltage i og forme en moderne arbejdsplads med fokus på bæredygtighed og digitalisering
PostNord DanmarkProduktionsmedarbejder til Pakketerminal i Aarhus - Timelønnede

PostNord Danmark, Risskov

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede medarbejdere til sortering af pakker.

 • Pakketerminal Aarhus ligger på Stokagervej 10, 8240 Risskov.
 • Du arbejder i gennemsnit 4 timer om ugen i tidsrummet mandag til fredag
 • Arbejdstiden er fra kl. 18:00 - 22:00

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

WhiteawayGroup
IT Coordinator

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en ægte IT-generalist, og brænder du for at knække koden for dine kollegaer, når det gælder IT-problemer? Og trives du i et job, der indebærer en bred rolle med alsidige opgaver i et dynamisk miljø? Så er du vores nye IT Coordinator på vores hovedkontor i Aarhus.

Vi søger en dygtig IT Coordinator, som kan indtage den 7. stol i vores IT Operations & Support-team. Du vil få en central rolle i den daglige drift, udvikling og support. Som team supporterer vi dagligt 260 WhiteAway Group-kollegaer på vores nordiske kontorer samt 80+ butikker i Norden.

Vi søger en medspiller, som kan levere i en bred rolle med alsidige opgaver i et varieret teknologilandskab. Som IT Coordinator bliver du del af en moderne, højteknologisk koncern, hvor digitalisering og innovative arbejdsmetoder er en del af den daglige arbejdsgang.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
IT Supporter

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du serviceminded og får energi af at hjælpe andre? Er du nysgerrig på at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Hos WhiteAway Group har vi travlt med at udvide vores forretning og søger derfor en selvstændig IT Supporter til vores hovedkontor i Aarhus.

Udover de daglige support-opgaver i hverdagen er der også plads til andre spændende opgaver, som du efter interesse og kompetencer kan få opgaver inden for. Det kan f.eks. være indkøb af IT-udstyr, undervisning af brugere, eller deltagelse i nogle af de andre udviklingsopgaver, vi har foran os i teamet.

Jobbet

 • Serviceorienteret IT-support til kollegaer i Aarhus og vores butikker på tværs af lande
 • Installation, opsætning og support af Windows PC'ere og applikationer som eksempelvis Navision og Office365 samt hardware som dankortterminaler, skærme og printere
 • Administration af brugere og licenser i bl.a. AD, Office365 og egenudviklede løsninger
Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup

Indkøber

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en ambitiøs indkøber med talent for både analyse og forhandling? Er du klar til at sætte fart på din udvikling og tage ansvar for egne kategorier og leverandører? Din succes er vores succes og derfor vil vi være tydelige om vores forventninger til dig - de er høje. Du vil opleve at blive kastet ud i det, men med sikkerhedsnet i form af dygtige kolleger, der står klar med sparring og hjælp.

Jobbet:

 • Fast dialog med egne leverandører, som du har ansvaret for
 • Opbygge produktkendskab og have en finger på pulsen i markedet
 • Strategiske beslutninger om sortimentet inden for din kategori.

Vi forventer, at du har leveret gode resultater hidtil i din karriere som indkøber med nogle års erfaring, og du er motiveret for og har potentiale til at vokse og udfolde dig endnu mere.

Whiteaway Group A/S
Aarhus Kommune
Sygeplejersker til fast aftenvagt i hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Aftensygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en af de nye kolleger, vi venter på!

Aarhus Kommune
Sygeplejersker til hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Sygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en af de nye kolleger, vi venter på!

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Semler GruppenTo karrosserismede til Semler Retail Risskov

Semler Gruppen

Har du lyst til at arbejde på et stort og moderne skadecenter, hvor vi har styr på tingene og lever af kvalitetsarbejde og god service? Har du måske også en ven, der er en lige så dygtig og motiveret karrosserismed som dig selv? Så har I begge muligheden for at blive en del af vores skadecenter – for vi søger nemlig to nye kolleger snarest muligt!

Hos Semler Retail Risskov arbejder vi med mennesker og ved, at de rette medarbejdere sikrer vores kunders tilfredshed.

Som karrosserismed hos os vil du i din hverdag…

 • Oprette og reparere biler af højeste kvalitet
 • Have din egen lift og det bedste værktøj, der findes
 • Blive en del af et professionelt team med gode kolleger
WhiteawayGroup

Visual Content Creator Student Assistant

Whiteaway Group A/S, Risskov

Kunne du tænke dig et spændende studiejob i e-commerce branchen? Så er muligheden der nu!

Du er som født med et kamera i hånden – og du elsker at opleve verden gennem det. Web og SoMe er en naturlig del af din hverdag, og du holder dig konstant opdateret.

Dette er din mulighed for at kickstarte din karriere i en ambitiøs digital marketingafdeling, hvor du bl.a. skal producere video, som fanger vores kunders interesse (stemningsvideo, interview, produktpræsentationer m.m.)

Whiteaway Group A/S
JobHouseEnergisk og proaktiv bogholder til vækstvirksomhed i Risskov

JobHouse søger for kunde

For vores kunde – en handelsvirksomhed i kraftig vækst – søger vi en selvstændig og energisk bogholder.

Du er glad, optimistisk, robust og fleksibel, og du fungerer godt i et team, hvor der er en åben og ærlig dialog – du har indstillingen ”økonomiafdelingen er en servicefunktion”.

Du trives med en stor og bred kontaktflade, du har pondus, kan træde i karakter – samtidig er du venlig, imødekommende og tålmodig.

Den del af teamet, der skal have en ny kollega, har ansvaret for dagligt bogholderi for et antal detailbutikker, hvor opgaverne er:

 • Kreditorbogholderi
 • Finansbogholderi
 • Indberetninger
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
NTI A/S
Engageret og arbejdsom Salgskonsulent

NTI A/S, Aarhus

Vi søger en ny kollega til vores Inside Sales Team i Aarhus, der har fokus på salg af Autodesk designsoftware til vores kunder i byggebranchen.

NTI CADcenter A/SHer er muligheden for et spændende job som sælger i én af Nordens største BIM-konsulentvirksomheder. Vi søger dig, der ønsker at arbejde med salg og arbejde målrettet og dedikeret for at blive en rigtig god sælger af designsoftware, kurser og implementering af løsninger.

Vi tilbyder et job i en økonomisk solid, markedsledende virksomhed, der samtidig er innovativ med spændende produkter og de dygtigste medarbejdere. Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel, humor og god stemning. Er du vores nye kollega?

NTI A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
WhiteawayGroup
Art Director

Whiteaway Group A/S, Aarhus

Har du en kreativ tankegang med hang til fængende og sælgende koncepter, og kan du samtidig eksekvere på dine ideer? Drømmer du om at blive en del af et stærkt marketingteam, hvor kreativitet og kontinuerlig ideudvikling er vejen til succes? Motiverer det dig at arbejde med udvikling af brands og kampagner med et skarpt visuelt udtryk og en sikker rød tråd i vores visuelle materialer?

Hvis du kan svare ja, så kan det være dig, vi søger til vores e-commerce-team i Aarhus.

Udover at være ansvarlig for at bevare en rød tråd på tværs af det visuelle udtryk i kampagner og kanaler, er du garant for, at vi får implementeret og opretholdt vores brands visuelle identitet til vores målgrupper. I din rolle vil du typisk modtage et brief ved opgavestart, og du vil sammen med vores marketing-specialister afstemme formål, fokus, budskab, målgruppe samt tidsplan og deadlines.

Whiteaway Group A/S
Azets Insight A/SLønspecialister – til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev og Aarhus

Har du erfaring med implementering af et lønsystem som enten kunde eller konsulent? Og var det et sjovt projekt, som har givet lyst til mere? Så kan vi tilbyde en spændende mulighed for at arbejde med implementering af Epos Løn.

Vi forventer ikke, at du kan det hele, når du begynder hos os, men du skal have lysten og viljen til at udvikle dig med opgaven. Dine nye kollegaer står klar til at tage imod dig og hjælpe dig på vej med det du mangler, så du kan komme i mål som en af Danmarks bedste konsulenter.

Vores højtspecialiserede konsulenter er ansvarlige for at afdække alle lønprocesserne for nye kunder, når vi overtager deres lønadministration. Herunder opsætte, tilrette, integrere og efterfølgende vedligeholde og supportere lønsystemer, portaler og databaser.

Promovec A/STeknisk assistent

Promovec A/S, Aarhus

Vil du med på en vild vækstrejse i en nyoprettet stilling? Har du en stor teknisk viden, og drømmer du om faglige udfordringer i et kompetent team, så har du nu muligheden for at sætte dit præg på fremtidens elcykel som teknisk assistent hos Promovec …

Promovec A/S er en dansk virksomhed, der designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Vi har brug for flere kompetencer, så vi kan imødekomme efterspørgslen på elcykler, og vi søger derfor en teknisk assistent, der skal løse følgende opgaver:

 • Bestilling af dele til prøver, nyudvikling og test
 • Feedback på prøver og problemløsning ved fejl
 • Kommunikation med underleverandører rundt i verden
 • Holde styr på udviklingsopgaver og tidsplanlægning

Du lander i en nyoprettet stilling i vores tekniske afdeling, der består af 13 personer, hvor du i høj grad får mulighed for at påvirke din egen stilling.