38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Botjek Center Østjylland A/SBygningssagkyndig og energikonsulent

Botjek Center Østjylland A/S, Risskov

 • Er du kvalitetsbevidst og serviceminded?
 • Har du en alsidig byggeteknisk baggrund?
 • Kan du arbejde selvstændigt?

Er svaret ja til ovenstående, så er du måske vores nye kollega. Botjek Østjylland med kontor i Risskov søger medarbejder med beskikkelse som bygningssagkyndig og energikonsulent.

Vi søger en medarbejder der selvstændigt kan udarbejde tilstandsrapporter og energimærker, samt andre beslægtede opgaver som f.eks. køberrådgivning, byggetekniske rapporter samt forsikringstaksering.

Tracelink ApSApplikationssupporter

Tracelink ApS, Risskov

Har du erfaring med komplicerede IT-systemer og har du let ved at sætte dig ind i nye systemer?

 • Er du serviceminded, udadvendt og tålmodig?
 • Tænker du logisk og systematisk?
 • Er du komfortabel i en til tider let kaotisk hverdag?

Så er du måske vores næste kollega. Vi har vokseværk og søger en engageret supportmedarbejder, som kan hjælpe vores virksomhedskunder.

Dine dagligdagsarbejdsopgaver vil variere meget og kan omfatte:

 • Applikationssupport og vejledning vores kunder
 • Opsætning og konfiguration af nye kundeløsninger
 • Online demonstrationer for nye kunder
WhiteawayGroup
Marketing Coordinator

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du selvkørende, ansvarlig, og får du noget fra hånden? Kunne du tænke dig et spændende job i et ambitiøst e-commerce team? Vi søger lige nu en Marketing Coordinator til at koordinere vores marketingaktiviteter på tværs af tre nordiske lande for WhiteAway-brandet.

Jobbet

 • Ansvaret for den daglige koordinering af digitale kampagner for Danmark, Norge og Sverige – herunder koordinering med både salgsteamet, vores traffic-kollegaer samt inhouse grafiker
 • Daglig drift af vores hjemmesider
 • Produktion, udsendelse og rapportering af nyhedsbreve

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusive:

 • En spændende og udfordrende hverdag i et ungt miljø
 • Ambitiøse kollegaer og en uformel omgangstone
 • Korte beslutningsveje og en innovativ virksomhedskultur. Den gode idé får fart på hos os
Whiteaway Group A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting
Intern ERP-konsulent

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Eltwin A/S i Risskov

Vil du stå i spidsen for implementeringen af nyt ERP-system?

Kom tæt på forretningen som projektleder på opgraderingen til nyt ERP-system i ambitiøs vækstvirksomhed

Med reference til IT Manager i Eltwin får du en central rolle i forhold til virksomhedens kommende ERP-løsning. ERP løsningen blive omdrejningspunktet for videreudviklingen af Eltwins ambitiøse digitaliseringsstrategi, hvor virksomheden allerede er nået langt.

Du bliver den primære drivkraft bag den succesfulde implementering af Epicor og omdrejningspunkt for videreudviklingen af ERP-løsningen fremadrettet, så løsningen støtter og optimerer virksomhedens forretningsprocesser og understøtter digitaliseringsstrategien. NIBE har implementeret det Epicor hos de første datterselskaber og nu skal ELTWIN i gang. NIBE koncernen har et team, der støtter og supporterer implementeringen fra hovedkontoret.

2-Biz Company A/S
Økonomiansvarlig

2-Biz Company A/S, Risskov

2-Biz søger en ambitiøs og udadvendt økonomiansvarlig med interesse for tøjbranchen.

Som økonomiansvarlig hos 2-Biz bliver du en del af en økonomisk stærk handelsvirksomhed og gennem et klart personligt drive, sikrer du det samlede overblik over økonomifunktionen. Du går forrest, involverer dig og er "hands on" med de daglige opgaver.

Som indehaverens højre hånd og sparringspartner, er du med til, at sikre at virksomheden fungerer i det daglige.

Du bliver en del af et ungt, kreativt og hårdtarbejdende team i en virksomhed med stor passion for tøj. Vi har en flad organisation, hvor beslutningsprocesserne er korte, hvor det er naturligt at løfte i flok og give en hånd med, hvor det er nødvendigt.

2-Biz Company A/S
JobHouseFinancial controller

JobHouse søger for kunde i Risskov

For vores kunde – en handelsvirksomhed i Risskov – søger vi en kompetent, energisk og selvstændig financial controller, som samtidig vil fungere som økonomichefens ”højre hånd”.

Der er tale om en nyoprettet funktion, så du får mulighed at være med til at ”forme” dit job. Uddannelsesmæssigt har du en HD, cand.merc. – det er ikke afgørende, måske er du revisor og ønsker at ”komme på den anden side af bordet”?

Du bliver den, der ”griber” opgaverne, den der kommer med forslag til optimeringer og den, der hjælper den enkelte medarbejder i teamet, når der er behov for det.

Boligforeningen af 10. marts 1943Ejendomsfunktionær

Boligforeningen af 10. marts 1943, Risskov

10. marts 1943 udvikler driftsområdet. Vi søger derfor en dygtig og kompetent ejendomsfunktionær med dokumenterede erfaringer indenfor beboerservice.

Vi er en mindre boligforening, der administrerer 1257 boliger primært placeret i Vejlby, hvor vores administration også holder til. Vi er 21 ansatte, hvor de 14 personer arbejder i driften.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Pasning af grønne områder.
 • Vedligeholdelse og lettere udskiftning/reparation af bygninger og installationer.
 • Samarbejde med beboere, håndværkere og andre samarbejdspartnere.
 • Deltagelse i snerydning og glatførebekæmpelse.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Azets Insight A/SLønspecialister - til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev, Odense og Aarhus

Har du erfaring med implementering af et lønsystem fra kundesiden? Og var det et sjovt projekt, som har givet lyst til mere? Så kan vi tilbyde en spændende mulighed for at arbejde med implementering af Epos Løn.

Du vil blive en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt møder kompetente og engagerede kollegaer og kunder. Sammen deler vi erfaringer, idéer og viden. Vi arbejder i et innovativt og udviklingspræget miljø, og vi tør godt love dig et spændende job der udvikler sig.

MT Højgaard A/S
Produktionschef - Risskov

MT Højgaard A/S

Vil du bidrage til at skabe Vestdanmarks mest spændende råhusprojekter? Har du evnerne og talentet til at gå forrest og motivere dit team til at skabe ekstraordinære resultater? Så er du muligvis vores nye produktionschef i Afdelingen Råhus og Beton.

Som produktionschef har du det overordnede ansvar for egne projekter og eget projektteam. Din faglighed skal styrke og udbygge bredden af de kompetencer, som allerede er i afdelingen, og du får muligheden for at deltage i alle projektfaser - lige fra idéstadie til tilbud og udførelse til og med aflevering.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • tage ansvar for hele råhusentreprisen, hvilket omfatter egenproduktionsopgaver, planlægning, styring og byggepladsledelse, enten selvstændige entrepriser eller i tæt samarbejde med øvrige enheder i MT Højgaard
 • løbende opfølgning på og ansvar for projektøkonomien
BAADER Logistix A/SErfaren softwareudvikler

BAADER Logistix A/S, Risskov

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt med dataopsamling, monitorering, analyse og produktionsstyring med udgangspunkt i Industri 4.0?

Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen, og vores løsningsdesign udvikles via vores unikke metode ”det innovative fællesskab”, der sikrer, at netop vores software løser vores kunders specifikke behov og udfordringer.

”Vi tror på, at innovation og ideer skabes gennem begejstring og passion samt dedikerede medarbejdere”.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
KPC
Projektchef

KPC, Aarhus

KPC er i fortsat vækst og søger i den forbindelse en erfaren og handlekraftig projektchef til at stå i spidsen for en række store byggeprojekter i Østjylland.

Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

 • Ansvarlig for udførelse af projektet, forestå projekteringsledelse og ledelse af projektteamet
 • Byggefaglig sparring med udviklingsafdelingen ved egenudviklede projekter eller tilbudsledelse i forbindelse med konkurrence-projekter
 • Styring af projektøkonomi
KPC
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Zignifikant ApSController og regnskabsspecialist til automatisk bogholderi

Zignifikant ApS, Risskov

Er du en erfaren specialist i regnskab og bogholderi med +3 års branchekendskab?

Vil du være en del af en af landets dygtigste virksomheder indenfor automatisering af bogholderi og administration i små og mellemstore virksomheder?

Vi søger en regnskabsspecialist, som kan håndtere arbejdet med drift, styring og optimering af fremtidens automatiserede bogholderi for vores kunder.

Som Controller og regnskabsspecialist i Zignifikant vil du komme til at fungere som fast kunderådgiver og ekstern regnskabsansvarlig for din egen kundeportefølje bestående af cirka 10 til 20 mindre eller mellemstore virksomheder. Dertil kan du forvente at arbejde med følgende opgaver:

 • Opsætning, overvågning og kontrol af systemer til automatisk bogføring.
 • Manuel bogføring, hvor det er nødvendigt.
 • Løbende kontrol og afstemning af regnskab (finans, moms, kreditorer og debitorer m.m.).