20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
ProCann ApS

QA/QC Specialist til medicinsk cannabis

Roslev

Motiveres du af at være med til at sætte retningen i en helt ny virksomhed?

Du bliver en nøgleperson i forhold til rådgivning og supportering i produktionen så det sikres, at produkter under udvikling lever op til både interne og eksterne standarder. Du vil være med til at sørge for, at kvalitetssystemet hele tiden er opdateret i compliance med gældende lovgivning.

Vi tilbyder dig et afvekslende og inspirerende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling

KVR Thy-Mors
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Servicemontør

Roslev

Vi udvider og har behov en dygtig montør til vores montageteam i Danmark. Hos SKOV har vi en veletableret montage- og servicefunktion i Danmark, hvorfra vi primært supporterer vores kunder i Danmark og Sydsverige.

Vi tilbyder dig en mulighed for at blive en del af et velfungerende montageteam, hvor vi skiftevis arbejder meget selvstændig og sammen i teams på opgaverne. Har du ikke erfaring fra lignende, men er du til gengæld en dygtig praktiker, så står dine kommende kollegaer klar til at give dig en grundig introduktion og oplæring i jobbet.

SKOV A/S Glyngøre
Gem
SKOV A/S

IT-supporter elev

Glyngøre

Som IT-supporter elev bliver du en integreret del af vores IT servicedesk, hvor du i samarbejde med teamet vil levere support til vores kollegaer både telefonisk, skriftligt og onsite på vores hovedkontor.

Du vil i din dagligdag med håndtering af tickets få berøring med en stor variation af problemstillinger, og du vil hurtigt få ansvaret for dine egne opgaver, som kunne være opsætning af udstyr, AD administration, printeropsætning eller bidrage til at effektivisere vores driftsrutiner og opgaver ved hjælp af fejlsøgning og dokumentering af it-løsninger.

SKOV A/S
Gem
SKOV A/S

Product Manager for Mechanics

Glyngøre

You will be responsible for the largest product area within the SKOV Group.

Some of the most important tasks in this role will be to develop and drive an ambitious product roadmap based on market intelligence and deep insights into the many market opportunities for SKOV on a global scale.

SKOV A/S
Gem
Thise Mejeri A.m.b.A.

Teknisk chef

Roslev

Med reference til Produktionsdirektøren får du ansvaret for hele mejeriets tekniske afdeling, som omfatter utilities, renseanlæg, almindelig vedligehold og projektarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Overordnet ansvar for mejeriet ikke står stille på grund tekniske udfordringer
  • Overordnet ledelse af 20- 25 dedikerede medarbejdere samt eksterne håndværkere

Vi tilbyder en stilling, hvor der altid sker noget, hvor den faglige diskussion, er en del af hverdagen, og hvor muligheden for personlig udvikling er i top.

Thise Mejeri A.m.b.A.
Gem
SKOV A/S

IT infrastructure specialist

Roslev

You will be part of our 2nd level infrastructure team, and your responsibilities are, together with the rest of the team, to help ensure the overall smooth operation of our entire IT platform.

We offer a company culture characterized by an open, professional, and respectful tone. The work environment is informal, and we offer good working conditions where flexibility and trust are key.

SKOV A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
SKOV A/S

Service Manager

Glyngøre

Har du evnen og lysten til at videreudvikle SKOVs serviceforretning på hjemmemarkedet i Danmark ved at give kunderne en effektiv og enestående oplevelse i montage- og servicefasen?

Med reference til Regionschefen for Danmark bliver du ansvarlig for alle installations- og serviceaktiviteter i Danmark. Det bliver din opgave at lede, motivere og udvikle serviceafdelingens medarbejdere, som pt. består af 8 montører, 11 serviceteknikere samt 3 Backoffice.

SKOV A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
SKOV A/S

Tekniker til Global Service

Glyngøre

Du kommer til at arbejde med mange forskelligt artede opgaver, og du kommer til at have en snitflade ud til kollegaer, kunder, eksterne partnere og forhandlere. En af dine største interne samarbejdspartnere vil være vores udviklingsafdeling i form af hardware og softwaretest.

Du får et skræddersyet introforløb, hvor du får grundig oplæring i vores produkter, hardware, software, IT-systemer og grundlæggende ventilationsteori. Sammen sørger vi for, at du bliver klædt godt på i din nye stilling.

SKOV A/S
Gem
Magnus Olesen A/S

Udviklings- og PTA-ansvarlig

Roslev

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du er ansvarlig for PTA, produktudvikling, dokumentation og tegninger i en dansk designvirksomhed?

Du bliver ansvarlig for PTA samt udvikling af nye produkter i tæt samarbejde med eksterne designere, og derudover bliver du ansvarlig for implementering af de nye produkter i vores produktion.

Du indgår i et dynamisk fællesskab i et uformelt arbejdsmiljø og en flad organisation, hvor du vil have rig mulighed for selv at forme jobbet. Du referer er direkte til virksomhedens direktør/ejer.

Gem
Thise Mejeri A.m.b.A.

SoMe og kommunikationsmedarbejder

Roslev

Er du stærk på kommunikation, følger med i tidens tendenser og brænder du for mad og økologi, så kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig stilling.

Du skal drive vores sociale kanaler fremad og generelt bidrage til, at vores budskaber når ud til vores kunder og forbrugere.

Da vi er en lille afdeling, er vi vant til at hjælpe på tværs, og du vil derfor møde en bred palette af opgaver indenfor kommunikation og marketing. Udover diverse kommunikationsopgaver kan bl.a. planlægning og udførelse af events også godt lande på dit bord.

Thise Mejeri A.m.b.A.
Gem
Thise Mejeri A.m.b.A.

Kvalitets- og miljøkoordinator

Roslev

På Thise mejeri er vi altid på vej, og vi har travlt, så derfor har vi brug for en ny medarbejder, der interesserer sig for kvalitet og miljø.

Du vil spille en vigtig rolle i både vores miljø- og kvalitetsarbejde. Du er med til at sikre, at vi altid lever op til kunder og myndigheders krav i forhold til at sikre den nødvendige dokumentation. Du kommer til at have et meget varieret job, hvor vi deles om opgaverne og griber de bolde, der bliver kastet op.

Thise Mejeri A.m.b.A.
Gem
SKOV A/S

Hardware Developer to join SKOV R&D

Glyngøre

Are you an ambitious Hardware Developer who thrives working with both daily tasks and complex projects?

Your everyday tasks will include participation in teams with other talented developers and experts working with further development and maintenance our existing portfolio of fans used for chickens, pigs, dairy and insects.

You will be able to have your skills and competencies continuously developed via internal or external training.

SKOV A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV