18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Pædagog til Hanstholm Børnehus

THISTED KOMMUNE

Hanstholm Børnehus er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år beliggende på kanten af Nationalpark Thy. Vi vægter udeliv, at være en aktiv del af lokalsamfundet, sproglig udvikling, sansestimulering og personlig udvikling. Det skal være sjovt, meningsfuldt og udviklende for børn og voksne at være i Hanstholm Børnehus.

Vi søger en kompetent og udadvendt pædagog til vores dejlige børnehus. Lige nu er stillingen i vores børnehavegruppe ”Regnbuen” men vi betragter os selv som ét hus, og personalet er der, hvor der er børn. Derfor skal du også have interesse og evner indenfor 0-2 års-området. Gruppen består p.t. af 24 børn i alderen 3 til 6 år samt to pædagoger og en pædagogisk assistent.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Jobindex A/S
Senior Trader

Jobindex A/S søger for Danfond A/S

Er du klar til at tage næste skridt i en spændende rolle, hvor du er med til at udvide vores markedsposition inden for fødevarer og animalske biprodukter?

Dit fokus er på at opsøge kunder, leverandører og nye markedsmuligheder – primært inden for nichen af kødråvarer, fisk og/eller animalske biprodukter.

Du kan både arbejde fra dit hjemmekontor eller fra en af vores kontorer i hhv. Sønderborg, Nærum, Hanstholm og Lyon – det er helt op til dig.

Jobindex A/S
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Husassistent til Hanstholm Børnehus

THISTED KOMMUNE

Er du kreativ i at lave sund og nærende mad på en spændende måde og med blik for børnenes alder og behov, så er det måske dig vi leder efter?

Vi forventer at du kan arbejde i et køkken som ligger i vores fællesrum og at du kan inddrage børnene i madlavningen i samarbejde med det øvrige personale. Du skal være fleksibel i forhold til at kunne tage andre arbejdsopgaver hvis det er nødvendigt.

Vi søger en husassistent på 25 timer ugen som blandt andet skal varetage følgende opgaver:

  • Bestilling af varer på computer.
  • Tilberedning af frokost og eftermiddagsmad til hele huset. Til frokost skal der både kunne laves varm mad og kolde anretninger.
  • Opvask efter formiddagsmad og frokost.
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Er du til natur og udeliv??
Vi søger en uddannet pædagog, der brænder for natur og udeliv, kan lide at rode i vandhuller, lede efter dyrespor, lave bål, trille ned af...
HANSTHOLM FRISKOLE, Hanstholm
Jobcenter
Indrykket: 
Medarbejder til røgafdelingen
Er du vores nye røg medarbejder - eller kender du den rette?
HJEM FISK A/S, Hanstholm
Jobcenter
Indrykket: 
Redningsmand/-kvinde med tilkaldevagt til Hanstholm redningsstation
Forsvaret Er du Hanstholm redningsstations nye redningsmand/-kvinde med tilkaldevagt, som ved siden af sit faste job, har lyst til og mulighed for at indgå i stationens redningsberedskab?
Forsvaret, Hanstholm
Forsvaret
Indrykket: 
Administrativ blæksprutte
Er du vores nye administrative blæksprutte -eller kender du den rette?
HJEM FISK A/S, Hanstholm
Jobcenter
Indrykket: 
SPECIALARBEJDER TIL TEKNISK SERVICE
Vil du være med til at sikre, at Hanstholm Havn altid tager sig ud fra sin bedste side?
Teknisk Service, Hanstholm
Jobcenter
Indrykket: