34 jobannoncer matcher din søgning 34 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvig Vand A/S

Uddan dig som ingeniørtrainee i Klimatorium eller Lemvig Vand

Lemvig

Bliv ingeniør på 3,5 år. Kombiner teori med praktisk erfaring. Få færdigheder til at håndtere ingeniøropgaver inden for vand, miljø, grøn omstilling og klimatilpasning.

Søg nu og bliv en del af vores ingeniørtraineeuddannelse, hvor du har din hverdag hos Klimatorium eller Lemvig Vand, imens du tager en ingeniøruddannelse på VIA University College.

Vi søger aktuelt 4-5 ingeniørtrainee-studerende til at blive ansat i Klimatorium eller Lemvig Vand.

Lemvig Vand A/S
Midtjyske Jernbaner Drift A/S

Bliv lokomotivførerelev / lokomotivfører hos Midtjyske Jernbaner og kør Danmarks første batteritog

Lemvig

Hos Midtjyske Jernbaner går det stærkt i øjeblikket, og vi er godt i gang med forberedelserne til, at vi som de første togoperatører i Danmark sætter batteritog i drift i 2025.

Som lokomotivfører er din vigtigste opgave at sikre vores kunder en god og tryg rejse.

Er du ikke allerede uddannet lokomotivfører, vil vi gerne ansætte dig som elev og uddanne dig. Efter endt uddannelse vil du blive tilbudt en fast stilling som lokomotivfører med tjenestested i Vemb og Lemvig.

DGI
Gem
DGI

Projektleder for et banebrydende socialt inklusionsprojekt

Ulfborg og Lemvig

Hos DGI Vestjylland søger vi en passioneret og engageret projektleder til at lede et banebrydende socialt inklusionsprojekt, der sigter mod at forbedre livskvaliteten for førtidspensionister i Lemvig Kommune.

Du får du chancen for at være katalysator for social forandring, hvor du direkte bidrager til at øge livskvaliteten for førtidspensionister og styrke fællesskabet i Lemvig Kommune.

DGI
Anker Bjerre A/S

Mekaniker til stærkt team i Lemvig

Har du passion for minilæssere og mindre entreprenørmaskiner?

Vi har travlt - og derfor søger vi en mere på holdet, som vil skabe vejen til en god handel - og dermed yde en førsteklasses service overfor vores samarbejdspartnere.

Du vil primært komme til at arbejde med service og reparation på Schäffer minilæssere samt mindre entreprenørmaskiner. Derudover vil du også få berøring med eftersyn på traktorer og andre landbrugsmaskiner.

Vi tilbyder et job i en moderne virksomhed med en flad organisation, jyske værdier og en uformel, social omgangstone, hvor vi arbejder med respekt for hinanden på tværs af hele organisationen - i et godt kollegaskab.

Kystdirektoratet

Medarbejder til opmåling og databehandling

Lemvig

Opmåling til lands, til vands og i luften – lyder det som noget for dig? Har du erfaring med indsamling af måledata og databehandling, og har du lyst til at udvide dine kompetencer? Så er du måske vores nye kollega i Kystdirektoratets opmålingsteam.

Du skal sammen med teamlederen og teamet planlægge og udføre drone-, sø- og landmålinger, stå for behandling, analyse og kvalitetskontrol af de indsamlede data, samt efterfølgende kortproduktion.

Kystdirektoratet
Super Dæk Service

Mekaniker

Lemvig

Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar, en god løn, som svarer til dine kvalifikationer samt pension og sundhedssikring.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor ingen er for fin til at tage en ekstra tørn og giver en hånd med, hvor der er brug for det. Vi bakker hinanden op og lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø.

Vi mangler bare dig, og vi venter gerne på den rette medarbejder.

MacArtney Hydraulics

Industritekniker med CAM-erfaring

Lemvig

Er du en dygtig industritekniker med flair for CAM og en passion for fræsning? Søger du nye udfordringer og muligheder for personlig udvikling? Så læs med her!

Vi leder efter en engageret industritekniker med erfaring inden for CAM. Din hverdag vil være fyldt med spændende udfordringer, hvor du vil være med til at implementere nye bearbejdningscentre og sikre høj kvalitet i vores produktion. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, så du kan skabe balance mellem arbejde og fritid.

MacArtney Hydraulics
Lemvig Autoteknik A/S

Vi søger en økonomiansvarlig

Hos Lemvig Autoteknik søger vi en økonomiansvarlig til en stilling med fokus på drift og samtidig være en sparringspartner for ledelsen.

Du er passioneret og har interesse for tal og analyse af økonomi samt øje for detalje og fokus på kvalitet.

Du kan forvente at blive en del af et stærkt team, hvor vi har fokus på at levere kundeservice i høj kvalitet.

Lemvig Autoteknik A/S
Naturstyrelsen

Midlertidig stilling som medarbejder til arealforvaltning og naturformidling, Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Brænder du for at formidle om natur og friluftsmuligheder i samspil med andre og for at forvalte skove med biodiversitet for øje og at arbejde med naturgenopretning med CO2-formål?

Du bliver en del af vores friluftsteam, og vil bistå såvel skovteam og klimalavbundsteam, hvor dine primære opgaver vil være:

  • Information på enhedens arealer om deres indhold og oplevelsesmæssig muligheder, herunder bidrage til at formulere en informationsstrategi og efterfølgende implementere den såvel på digital form som skiltning o.l. på arealerne.
  • Bistå skovteamet med planlægning og udførelse af opgaver inden for skovdrift som foryngelse, kulturetablering og entreprenørhåndtering.
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen

Fast stilling som medarbejder til friluftsliv og naturformidling, Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Er du begejstret for natur og friluftsliv? Og brænder du for at udvikle og skabe friluftsmuligheder i samspil med andre og under hensyntagen til naturen, samt formidle natur og friluftsmuligheder til andre?

Vi tilbyder et job med gode og engagerede kolleger på en enhed, hvor et godt og behageligt arbejdsklima samt et stærkt fagligt fællesskab vægtes højt.

Naturstyrelsen
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Egholm A/S

Kvalitetsmedarbejder

Lemvig

Du får en vigtig rolle i et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit eget præg og gøre en forskel.

Du bliver en del af vores kvalitetsafdeling med særlig fokus på komponentkvalitet og vil skulle arbejde sammen med dygtige kollegaer på tværs af organisationen.

Du skal: Deltage i tavlemøder i montagen, verificere standardkomponenter ift. datablade samat stå for inspektion og opmåling af komponenter i indgangskontrollen.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Naturstyrelsen

Skovarbejder til Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Brænder du for at arbejde med natur og biodiversitet, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser?

Hos Naturstyrelsen Vestjylland søger vi en ny kollega med erfaring med naturnær skovdrift til at indgå i vores skovarbejderteam.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for friluftsliv og naturforvaltning med hovedvægt på at øge biodiversiteten samt generelt at bidrage til en rigere natur på alle Naturstyrelsens arealer i Vestjylland.

Naturstyrelsen
Naturstyrelsen

Håndværker til Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Har du hænderne skruet rigtigt på, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser?

Vi leder efter en kollega, der kan tilføre vores team stærke bygningsmæssige kompetencer til at understøtte det praktiske arbejde på vores arealer. Der vil være tre hovedopgaver:

  • Mindre byggetekniske opgaver på enhedens bygninger (viceværtfunktion).
  • Beskrive og bestille byggetekniske opgaver hos eksterne håndværkere firmaer og i den forbindelse påtage et vist økonomi- og budgetansvar.
  • En lang række praktiske opgaver relateret til vores friluftsfaciliteter.
Naturstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV