25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
jem & fix A/S
Souschef - Lemvig

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Jeka Group
Ny kvalitetschef

Jeka Group, Lemvig

Hos Jeka Group mangler vi en person, som har de helt rigtige kvalifikationer til at blive vores nye kvalitetschef. Du vil få en vigtig rolle med opgaver både indenfor kvalitet og udvikling.

Arbejdsopgaver i kvalitetsafdelingen har omdrejningspunkt i de centrale aspekter i vores kvalitetskontrol. Du skal forvente at skulle arbejde med:

 • Vedligeholdelse af vores kvalitetsstyringssystemer FSSC22000, MSC og ASC
 • Deltagende i tilsyn fra fødevarestyrelsen
 • Udtagning og afsendelse af prøver på råvare/færdigvare til analyse. Herunder også udtagning og analyse af miljøprøver og rengøringskontroller
Jeka Group
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mercuri Urval
Handicap- og Psykiatrichef

Mercuri Urval søger for Lemvig Kommune

Har du udsyn og handlekraft, og kan du inspirere til at tænke nyt og skabe bæredygtig udvikling på socialområdet?

I Lemvig Kommune skaber de meningsgivende fællesskaber for alle. De gentænker indsatser og tilgange på det specialiserede socialområde for både børn og voksne, fordi de tror på, at løsningerne oftest findes i et forpligtende fællesskab og på tværs af fagområder.

Lemvig Kommune arbejder tværgående i opgaveløsningen for at give borgerne de bedste muligheder. Udvikling og nytænkning sker derfor i tætte samarbejder på tværs af fagområder, med civilsamfundet og med eksterne parter.

Som Handicap- og Psykiatrichef får du det overordnede ansvar for at sikre den faglige og økonomiske udvikling af socialområdet i Lemvig Kommune. Du kommer til at gå forrest i den pædagogiske udvikling af handicap- og psykiatriområdet i en tid, hvor stadig flere borgere har stadig mere komplekse behov.

Mercuri Urval
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
ALLFLEX dan-markARBEJDENDE LOGISTISKANSVARLIG

ALLFLEX dan-mark, Lemvig

Har du lyst og mod til at udvikle og hjælpe med at drive en mindre produktion, hvor du selv har arbejdshandskerne på?

Vi søger en produktionsansvarlig til at udvikle og hjælpe med at drive vores produktion, samtidig med du selv er arbejdende og ansvarlig for forsendelse og lager. Du får stor indflydelse på din egen hverdag og mulighed for mere ansvar i takt med din succes. Du vil blive en del af en virksomhed og koncern i vækst.

Din primære ansvars- og arbejdsopgave er at pakke de mange daglige forsendelser og holde struktur på lageret. Desuden vil du flere gange ugentlig skulle agere operatør i produktionen efter behov.

Har du talentet, vil du med tiden få ansvaret for varebestillingen og produktionen, som skal integreres i det nordiske samarbejde.

ALLFLEX dan-markSALGSTALENT MED LANDBRUGSBAGGRUND

ALLFLEX dan-mark, Lemvig

Har du lyst til at bruge din landbrugserfaring til at sælge verdens bedste øremærker til landbruget?

Vi søger en salgskonsulent, som er klar på at skabe en solid salgskarriere med en markedsledende organisation i ryggen. Du kan påvirke din egen hverdag og mulighed for mere ansvar i takt med din succes.
Du vil blive en del af en virksomhed og koncern i vækst på mange forretningsområder.

Din primære opgave er at betjene kunder telefonisk og derved tydeligt kommunikere Allflex’ værdier og løsninger. Vi skal give den bedste service før, under og efter salget. Dette krydret med løbende telesalg samt andre salgsrelaterede opgaver, deltagelse i messer samt skabe et godt netværk i sektoren mv.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Miljø- og fødevareministerietGIS-medarbejder

Miljø- og fødevareministeriet, Lemvig

Du brænder for data og GIS, og du kan sikre gode løsninger i Kystdirektoratets anvendelse af data og GIS i forbindelse med formidling af analyser af risiko for oversvømmelse og erosion.

Kystdirektoratet er i gang med flere nationale analyser inden for kystbeskyttelse og klimatilpasning. Du har med denne stilling mulighed for at sætte et stærkt aftryk på denne proces, hvor du sammen med kolleger skal udvikle, anvende og vedligeholde GIS-værktøjer og digitale data i Kystdirektoratet.

Du er stærk på programmering af analysemetoder og visualisering af risikodata for oversvømmelse og erosion i de danske kystområder, som grundlag for at befolkning og værdier beskyttes bedst muligt, både i dag og i fremtiden, med de udfordringer klimaforandringerne giver.

Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger teknisk servicemedarbejder
Ved Nørre Nissum Skole- og Børneunivers er der en stilling som servicemedarbejder på 7,4 timer pr. uge ledig.
Lemvig Kommune, Lemvig
Jobcenter
KOK søges
Du kommer til at indgå i et team på 8 andre i køkkenet, fordelt på vagter i ugens løb indenfor åbningstiden 9-21 alle ugens dage.
Café Larsen, Lemvig
Jobcenter
Klinikassistent - Region Midtjylland
Frisk klinikassistent søges til morderne klinik i Lemvig!
Lemvig
Dentaljob
Social- og sundhedsassistenter til demens-enhederne i Klinkby
Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og har du lyst til at være med til at videreudvikle demensområdet i Lemvig Kommune, så er det lige dig, vi har brug for.
Lemvig Kommune, Lemvig
Jobcenter