71 job matcher din søgning 71 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MiljøministerietSekretær til Naturstyrelsen Vestjylland

Miljøministeriet, Lemvig

Som sekretær hos Naturstyrelsen Vestjylland får du en varieret hverdag med en bred vifte af administrative opgaver - disse vil være fordelt på to grupper suppleret med ad hoc-opgaver:

 • Regnskabsdelen, der er hovedopgaven består i varetagelse af Naturstyrelsen Vestjyllands finans- og kreditorbogholderi som en selvstændig funktion, opgaver inden for debitor- og projektregnskab, kørsels- og udlægsafregning m.m.
 • Sekretærfunktionen med ansvar for kontordrift, administrative forskrifter og sekretariatsbetjening for skovrideren består bl.a. i håndtering af post, mail og henvendelser, arrangementer og afvikling af møder, kalenderstyring m.m.

Du vil komme til at indgå i et sekretariatsteam bestående af 5 personer, og du får en arbejdsplads i den smukkeste natur midt i Klosterheden.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver med drive og overblik søges til Vestjysk Bank i Lemvig

Vestjysk Bank A/S

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Lemvig og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang. Vores gode resultater skyldes hovedsageligt vores kompetente og engagerende medarbejdere, der leverer en enestående rådgivning med kunden i centrum.

Du bliver en del af en afdeling med 20 kollegaer, der med godt humør og en positiv indstilling arbejder sammen om, at give vores kunder den bedste rådgivning.

Er du ambitiøs, sætter du en ære i at skabe forretninger gennem gode kundeoplevelser og har du gåpåmodet til at opsøge nye muligheder? Så er det måske dig vi leder efter.

Vestjysk Bank A/S
Lemvig KommuneByggesagsbehandler

Lemvig Kommune

Aktiviteten i Lemvig Kommune er høj, hvilket afspejler sig i henvendelserne til Bygge- og Erhvervsservice, og vi søger derfor en byggesagsbehandler til at indgå i vores byggesagsteam sammen med tre erfarne kolleger.

Vi tilbyder et afvekslende job på en arbejdsplads, hvor du har store muligheder for at påvirke din dagligdag og din egen udvikling. Her er rart at være, og vi sætter pris på at have en åben, direkte og ærlig dialog. Vi går ind for frihed under ansvar og stiller derigennem også krav til vores medarbejdere og den selvdisciplin, et frit arbejdsmiljø kræver.

Vi er 10 personer i Bygge- og Erhvervsservice, som ud over byggesager blandt andet også er ansvarlige for BBR og ejendomsskat samt post og journalisering.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Danwind Spare Parts ApSFinancial Controller

Danwind Spare Parts ApS, Lemvig

We are looking for a business-oriented and professionally skilled colleague with experience in financial controlling and process optimization. If you can handle a range of tasks with varying complexity and would like to have your ideas implemented in our day-to-day business, you might be exactly the person we need on our team!

As our Financial Controlleryou will work closely with all Danwind Group divisions. We have had an incredible growth and we will need your help to further develop financial tools and processes to support the business, as we are expanding our customer base and taking on even more large-scale projects.

You will have an exciting and demanding role that will add to your personal and professional growth, as well as allow you to shape your career path.

Anker Bjerre A/SUdekørende sælger

Anker Bjerre A/S

Livet er for kort til kedelige jobs! Er du en energisk sælger, der kan sparke døre ind hos boligforeninger, kommuner, kirkegårde og anlægsgartnere? Har du et drive, der skaber gode og effektive salgsresultater? Og har du lyst til at arbejde med salg af mindre maskiner og redskaber, der kan optimere på vores kunders arbejdsmiljø, effektivitet og økonomi?

Vi søger en stærk profil, der kan lide at have travlt - og som lægger en ære i at skabe og pleje kunderelationer. Du kommer til at arbejde med et bredt spænd af kunder fra boligforeninger, kommuner, kirkegårde, anlægsgartnere og entreprenører.

Produktmæssigt vil du have særligt fokus på redskabsbærere, eldrevne køretøjer til industri og erhverv, ATV'er samt øvrige have/park-maskiner. Ofte vil du beskæftige dig med totalløsninger til kunder. Salgserfaring er mindre vigtigt - “viljen til at ville” er vigtigere.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Scandic Salmon A/SØkonomimedarbejder

Scandic Salmon A/S, Lemvig

Brænder du for at skabe en transparent og moderne økonomifunktion og derved skabe grobund for yderligere vækst i en ung og dynamisk virksomhed, så er jobbet ved Scandic Salmon noget for dig.

Som vores dygtige og engagerende økonomimedarbejder vil du have det daglige ansvar for vores økonomiopgaver samt løn- og personaleadministration. Du er en vigtig del af vores team og arbejder tæt sammen med vores øvrige afdelinger.

Vi tilbyder en spændende stilling, i et ungt firma, med et stort vækstpotentiale. Der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling i takt med, at virksomhedens potentiale indfries. Vi søger derfor en profil, der vil vokse med virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kreditorbogholderi, herunder behandling af e-faktura workflow
 • Debitorbogholderi, herunder fakturering
 • Diverse afstemninger af bank og konti
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Café LarsenKok/grillassistent

Café Larsen, Lemvig

Stoltheden ved et godt udført håndværk – Glæder over tilfredse kunder! Hvis det er hvad der driver dig, så er det dig vi søger til vores nyrenoverede restaurant i Lemvig.

Sæsonen for Larsen Café & Restaurant nærmer sig med hastige skridt, og vores helt nye, arkitekttegnede restaurant og café i centrum af Lemvig, gør sig klar til at modtage gæsterne. Derfor søger vi personale til vores a la carte restaurant – dygtige kokke eller erfarne køkkenassistenter samt et antal grillassistenter.

Det er erfaring mere end papirerne, der tæller hos os. Du skal kunne begå dig professionelt i et køkken, hvor du kommer til at arbejde sammen med en erfaren køkkenchef og et par kokkeelever.

Som grillassistent kommer du til at betjene vores helt nye grill og bliver en vigtig del i betjeningen af kunderne i sommersæsonen.

Falck Danmark A/S
Assistenter, behandlere og paramedicinere til Lemvig, Struer, Viborg, Herning og Ringkøbing

Falck Danmark A/S

Er du ambulanceassistent, Behandler og gerne Paramediciner og vil du være en del af holdet, der leverer en høj faglig standard til borgerne i vores område, så er det måske dig vi mangler. Du vil få gode muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling.

Som ambulanceassistent, behandler og paramediciner i Falck bliver du en del af et godt kollegialt sammenhold. Du får løbende vedligeholdt din uddannelse og får udviklingsmuligheder af yderst høj kvalitet.

Du vil få adgang til personalegoder (rabataftaler, sommerhuse, sundhedsordning omfattende tværfaglig behandling og hurtig diagnose) samt mulighed for at deltage i de mange aktiviteter i regi af Falcks Personaleforening, herunder Falck Sport samt Falck Jagt og Fiskeri.

Falck Danmark A/S