26 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

26 jobannoncer

Gem
Vestjysk Bank A/S

Teamleder til Lemvig-Thyborøn filialerne

Som Teamleder er du stedfortræder for filialdirektøren og får et medansvar for afdelingens udvikling og målsætninger. Derudover fungerer du som en betydelig sparringspartner for filialdirektøren og kollegerne.

Din hverdag er fordelt mellem ledelse og kunderådgivning af privatkunder. Du får ansvaret for en tilpasset kundeportefølje hvor du med udgangspunkt i vores rådgivningskoncept, giver kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger.

Vestjysk Bank A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Moment søger for Kystdirektoratet
Gem

Sagsbehandlere til kystdirektoratet

Lemvig

Er du hurtig klar til en stejl læringskurve, har en analytisk sans og ønsker at blive en del af holdet, der passer på Danmarks kystanlæg og hav?

På vegne af Kystdirektoratet søger vi to juridiske sagsbehandlere af sager efter kystbeskyttelseslovens regler om forvaltning af anlæg og aktiviteter på havet.

Du bliver en del af et team for søterritoriet, hvor du vil få gode muligheder for at udfolde dig inden for en statslig myndighed med stor berøring til borgere, myndigheder mv.

Gem
Kystdirektoratet

Teamleder til Klimatilpasning

Lemvig

Vil du være med til at ruste Danmarks kyster til at modstå klimaforandringerne? Vil du varetage personaleledelsen af et dynamisk og alsidigt team?

Til kontoret Klimatilpasning søger vi en teamleder, der naturligt går foran, og som sikrer sammenhæng og tydelig strategisk formål i teamets opgaveløsning. Det er ikke vores forventning, at du selv er specialist, men at du har mod på og interesse i at gå forrest, når der skal sættes retning på komplekse og strategiske emner.

Kystdirektoratet
Gem

pædagog til barselsvikariat

Lemvig

Klinkby dagtilbud søger en pædagog pr. 1.september til et barselsvikariat på 32 timer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

pædagogmedhjælper til Klinkby dagtilbud

Lemvig

Klinkby dagtilbud søger en pædagogmedhjælper pr. 1.september til en stilling mellem 32 og 35 timer ugentlig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Center for Sociale Tilbud søger tilkaldevikarer til helt unikke bofællesskaber

Lemvig

Center for Sociale Tilbud (CST) hører under handicap og psykiatri i Lemvig Kommune og varetager en bred række af tilbud til borgere over...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Frivillige søges til smukt beliggende kunstmuseum i Lemvig

Lemvig

Museet for Religiøs Kunst er et kunstmuseum med fokus på eksistentialistisk kunst.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk
Gem
Kystdirektoratet

Kommunikationsmedarbejder med klima og kyster i fokus (barselsvikariat)

Lemvig

Vil du formidle viden om alt fra, hvordan vi forbereder samfundet på stormfloder til, hvilke regler der gælder inden for strandbeskyttelseslinjen?

Og kan du skrive fængende og fejlfri tekster til den digitale læser, samtidig med, at du ikke er bange for at lære nyt og sætte dig ind i fagligt komplekst stof?

Du bliver en del af kontoret Kommunikation, der hjælper hele organisationen med at formidle vores arbejde på tværs af hjemmesider, presse, sociale medier, events samt internt i styrelsen via vores intranet.

Kystdirektoratet
Gem
VetFamily ApS

Forretningsfører/daglig leder til større dyrlægepraksis i Vestjylland

Lemvig

Til at stå i spidsen for den daglige drift og ledelse af Dyrlægegruppen Vestjylland, søges en struktureret forretningsfører med et stærkt administrativt gen, økonomisk tæft og ledelsesmæssig gennemslagskraft.

Opgaverne og ansvarsområderne er alsidige, og vi søger derfor en profil med vidtfavnende kompetencer og erfaringer fra såvel økonomistyring, personaleledelse og administration.

Gem
Naturstyrelsen

Kontorchef for Kystteknik, Kystdirektoratet Lemvig

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for bæredygtig udvikling og klimatilpasning af de danske kyster og være chef for et hold af stærkt dedikerede medarbejdere med et bredt felt af specialiserede fagligheder inden for kystteknik, modellering, risikovurderinger og sårbarhedsanalyser?

Vi søger en kontorchef, der har et godt blik for efterspørgslen på klimatilpasning af de danske kystområder, drives af at lede andre, er god til at sætte retning og sikrer, at strategier og planer omsættes til holdbare resultater og løsninger.

Naturstyrelsen
Gem
Kystdirektoratet

Medarbejder til miljøopgaver

Lemvig

Kan du finde vej gennem lovgivningen på miljøområdet, når det handler om statslige drifts- og anlægsopgaver? Har du lyst til at arbejde med miljøsiden af kystbeskyttelse, indvinding og oprensning?

Dine primære opgaver vil være udarbejdelse af ansøgninger og indhentning af tilladelser i forbindelse med de projekter, der udføres i teamet. Oftest skal der udarbejdes miljø- og Natura2000-konsekvensvurderinger for de planer, projekter og aktiviteter, der skal søges tilladelse til.

Kystdirektoratet
Gem
Kystdirektoratet

Medarbejder til drift- og vedligeholdelsesopgaver på anlæg og sluser på Vestkysten

Lemvig

Trives du med systematik? Er du fascineret af teknik, el og hydraulik? Vil du arbejde med det i praksis – sådan for alvor?

Dine primære opgaver vil være at deltage i arbejdet med de tekniske anlæg, primært i forbindelse med sluserne i Hvide Sande og Thorsminde. Tilsyn, tilstandsvurderinger og planlægning af vedligeholdelse vil naturligt indgå i din dagligdag.

Kystdirektoratet
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem

El-tekniker/-ingeniør til Egholm A/S, Lemvig

Lemvig

Egholm A/S søger en erfaren El-tekniker /-ingeniør, til at styrke udviklingen og værdiskabelsen af elektriske systemer på fremtidens redskabsbære.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Er du vores nye sekretær??

Lemvig

Vi mangler en sekretær til plejecentrene i Ældreområdet fra 1. oktober 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Indkøbsassistent

Lemvig

Er du struktureret, kreativ og har flair for en god handel?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Salgssupporter

Lemvig

Har du et udpræget servicegen og flair for ordre behandling?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV