56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kystdirektoratet Grafisk medarbejder til Kystdirektoratet (25 timer)

Kystdirektoratet, Lemvig

Vil du sætte billede på Kystdirektoratets formidling? Er du flydende i formsprog? Mestrer du Adobe Illustrator, InDesign og Photoshop? Skal du være Kystdirektoratets nye grafiker?

Kystdirektoratet udvikler hele tiden ny viden og nye metoder til klimatilpasning og kystbeskyttelse i danske og internationale samarbejder. Vi har fokus på at gøre vores faglige viden tilgængelig, så den kan bruges aktivt i nutidens og fremtidens klimatilpasning.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Opsætning af rapporter og andet fagligt materiale.
 • Udarbejdelse af tekniske illustrationer.
 • Redigering og opsætning af tekst og billeder på hjemmeside og intranet. På sigt gerne i en superbruger funktion på intranettet, så du kan oplære kollegaer i brugen heraf.
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
AS3 Work&Care PSYKOLOGER - Aarhus, Grenå, Holstebro og Lemvig

AS3 Work&Care

Som samarbejdspartner til jobcentre og pension- og forsikringsselskaber har vi i AS3 Work&Care specialiseret os i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske eller fysiske problemstillinger. Lige nu søger vi 1 Psykolog til Aarhus og Grenå - og 1 Psykolog til Holstebro og Lemvig, der er motiverede for at hjælpe vores kandidater tilbage på arbejdsmarkedet.

Det primære mål er, at vores kandidater får skabt en tilknytning til arbejdsmarkedet, bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opkvalificeres og udvikler egen funktionsevne.

Du er derfor en særlig succes, når du:

 • Afholder for-samtaler, screening og udredning for på den måde præcis at vide, hvad der konkret skal tages hånd om for at nå målet.
 • Udarbejder konkrete indsatsplaner og skriftlige tilbagemeldinger, herunder beskrivelse af evt. skånehensyn og status ift. beskæftigelse.
 • Afholder individuelle psykologiske samtaler.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Lemvig Gymnasium Afsætning og virksomhedsøkonomi

Lemvig Gymnasium

På Lemvig Gymnasium søger vi en eller to lærere til fagene Afsætning og/eller Virksomhedsøkonomi til vores hhx-afdeling, gerne i kombination med et andet relevant fag fra fagrækken (hhx og stx). Der vil være mulighed for at kombinere stillingen med en koordinatorfunktion, der bl.a. består i at profilere hhx-uddannelsen, koordinering af opgaver, samarbejde med erhvervslivet m.m.

Vi søger en lærer, der har lyst til at arbejde med egnens søde unge mennesker og som vil være med til at skabe dannede unge mennesker, der opnår livsduelighed med mod på tilværelsen og glæde ved livet. Vi arbejder for, at alle skal føle sig værdsatte, og både elever og ansatte tager ansvar for at fællesskabet fungerer inkluderende og respektfuldt.

Derfor er vores hverdag også præget af nærhed med positive og tillidsfulde relationer mellem elever, ansatte og ledelse.

Fjordland
Revisortrainee

Fjordland, Lemvig

Drømmer du om at gøre karriere indenfor regnskab og revision? Er du ambitiøs, fagligt nysgerrig og god til mennesker? Så er stillingen som revisortrainee hos Fjordland i Lemvig måske noget for dig.

Som revisortrainee hos Fjordland vil du blive en del af et stærkt og professionelt team, som har tradition for at hjælpe hinanden. Dine nye kolleger står allerede klar til at tage godt imod dig, for hos Fjordland er vi hinandens succes. Du får en skræddersyet uddannelse med fokus på landbrugsøkonomi, hvor du fra første dag kommer til at få ansvar og udvikle dig fagligt.

Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Lemvig, Skive og Thisted. Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, jura, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.

Fjordland
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
ALLFLEX dan-mark Produktionsmedarbejder

ALLFLEX dan-mark, Lemvig

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst produktionsmedarbejder

Allflex dan-mark ApS er Danmarks største øremærkeproducent, og vi en del af MSD Animal Health, der er verdens førende medicinalvirksomhed. Vores formål er at levere de bedste produkter og service til landmænd og dyreejere verden over. Vores produkter sikrer dyrs identitet og sporbarhed.

Allflex dan-mark er beliggende i Lemvig, hvor vi har administration og produktion. Vi er i dag 10 ansatte i Lemvig.

Dine opgaver

 • Lasergravering af øremærker
 • Opfyldning og opvejning af materialer
 • Hjælp ved varemodtagelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Klimatorium Kreativ og skarp kommunikationskonsulent

Klimatorium, Lemvig

Lemvig Vand og Klimatorium – Danmarks internationale Klimacenter søger en alsidig kommunikationskonsulent til at fortælle vores gode historier på sociale medier og hjemmeside. Hos Klimatorium vil du få mange selvstændige ansvarsområder.

Midtjylland er med Klimatorium og en række partnere blevet udpeget til at være et erhvervsfyrtårn inden for vandteknologi og skal dermed være frontløber på området. Blandt partnerne er Region Midtjylland, Niras, Geopartner, Lemvig Kommune, Via University College, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Business Region Aarhus og en række SMV’er.

Konsortiet bag fyrtårnet er netop blevet tildelt 75,7 millioner kroner til at udvikle styrkepositionen. Tildelingen skal være med til at finansiere en række midtjyske projekter med fokus på vandområde, og bevillingen stammer fra regeringens udmøntning af EU REACT-midler.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Lemvig Vand A/S / Klimatorium Innovativ og analytisk ingeniør

Lemvig Vand A/S / Klimatorium

Lemvig Vand og Klimatorium – Danmarks internationale Klimacenter søger i samarbejde 2-3 ingeniører eller lignende med erfaring i drift af vand- og spildevandsforsyning og med lyst til at koble denne erfaring sammen med løsninger for både klimatilpasning- og klimaforebyggelse.

Vi håber du kan komme med erfaring fra vand- og spildevandsforsyning, fra en rådgivende virksomhed, kommune, region eller stat. Du må gerne være procesingeniør eller lignende med erfaring inden for vand- og spildevandsforsyning.

Det vigtigste for os er, at du aktivt har lyst til at bringe din faglighed i spil, kan omstille fagligheden til praktiske løsninger – og du brænder for det du laver.

Lemvig Vand og Klimatorium har projektmæssigt et tæt samarbejde, med fælles ambitioner om at skabe en virksomhedskultur der fordrer til at bringe viden, udvikling og fleksibilitet ind i selskaberne.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.