40 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

40 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Herborg Smede og Maskinforretning A/S

Sælger til maskinforretning

Struer

Vi søger en topmotiveret sælger, der har rod i det nordvestjyske, og som ikke er bange for nye udfordringer. Vi forestiller os, at du primært kommer til at arbejde med salg af vores produktprogram indenfor landbrugsmaskiner, i samarbejde med den øvrige salgsafdeling.

Vi tilbyder dig et fremragende team på 26 mand, der alle glæder sig til at samarbejde med dig. Her hersker en vestjysk humor, og vi værner meget om et godt arbejdsmiljø, som vi håber, du har lyst til at tage del i.

Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Phillips-Medisize A/S

Student Assistant in the Supply Chain Department

Struer

We are seeking a motivated and detail-oriented student worker to join our Supply Chain Department on a part-time basis (15-20 hours per week).

What You Will Do

  • Develop and maintain reports using Power BI to visualize supply chain metrics and KPIs.
  • Assist in creating dashboards and executive summaries for management review.
Phillips-Medisize A/S
Gem

Mestersvend MENY Struer

Struer

Vil du skære byens møreste bøffer?

Du skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i afdelingen. Vi forventer, at du stiller store krav til kvaliteten, og at du elsker at drive vækst.

Hos os er kundebetjening i højsædet, hvorfor det er vigtigt, at du er serviceminded og en god repræsentant for vores koncepter.

Meny
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Struer Apotek

Struer Apotek søger farmakonom

Er du uddannet farmakonom, eller bliver du færdiguddannet til sommer? Vægter du, ligesom os, et godt kollegaskab samt et fagligt miljø højt?

Struer Apotek har nemlig netop nu mulighed for, at tilbyde et spændende og alsidigt farmakonomjob.

Vi er et apotek, som dagligt har en masse forskellige og spændende opgaver. Alle farmakonomer har deres egne ansvarsområder, hvilket gør at dagene hos os aldrig er ens.

På Struer Apotek kan man i høj grad selv få indflydelse på arbejdsopgaver og arbejdsskema.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Købmand til Løvbjerg Struer

Som købmand hos Løvbjerg har du stor indflydelse på alle aspekter af butikkens drift. Du får muligheden for at implementere lokale initiativer og udøve ægte købmandskab.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en velkendt dansk virksomhed som har været i en rivende udvikling og har fordoblet omsætningen de sidste 5 år. Traditionelle Løvbjerg-værdier går hånd i hånd med lokal indsigt og fællesskabsfølelse.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Beierholm søger revisortrainees, som tænker nyt og drømmer stort

Struer, København, Ringsted, Kalundborg

Hvis du har en forkærlighed for tal, trives med mennesker og kan lide at tage ansvar, kunne du meget vel være vores næste revisortrainee!

Du kommer til at stå over for spændende udfordringer med kundens opgaver, samtidig med at du følger vores lærerige interne traineeuddannelse.

Uddannelsen opbygger dine faglige kompetencer inden for revision, regnskab, bogføring og skat, både teoretisk og praktisk, og du får mulighed for at opbygge dyrebare relationer med andre Beierholm-trainees.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Temp-Team A/S søger for KNOP ELEKTRONIK A/S
Gem
Temp-Team A/S

Kompetent sikringstekniker søges til alsidige opgaver

Struer

Har du erfaring fra sikringsbranchen og trives du med at arbejde selvstændigt? Så har du nu mulighed for at blive sikringstekniker hos KNOP Elektronik, som er en lille stabil virksomhed, hvor din erfaring og selvstændighed værdsættes. Du vil blive en del af sikringsteamet, som vil bestå af dig og én anden medarbejder.

Dine typiske arbejdsopgaver inkluderer:

  • Installation og service af alarmanlæg og videoovervågningssystemer.
  • Du vil også arbejde med konfiguration og programmering af systemer som ATS, SPC, HikVision, IP-kameraer og Netværk.
  • Vedligeholdelse, opsætning og idriftsættelse af forskellige sikringsanlæg, som AIA-, ADK- og TVO-anlæg, samt fejlfinding på eksisterende anlæg.
Gem
Struer Kommune

Leder til hjemme- og sygeplejen, område øst – genopslag

Struer

Vil du være med til at lede og udvikle en forandring i Hjemmepleje og Sygepleje i Struer Kommune – så har vi en spændende stilling til dig.

I Struer Kommune omlagde vi i foråret 2023 hele vores hjemmepleje fra en central placering til tre geografiske områder med teams og arbejde organiseret omkring teams. Vi går nu skridtet videre og går i gang med at tilknytte sygeplejersker og terapeuter i de enkelte teams, så vi går over til tværfaglige teams i arbejdet omkring borgerne.

Vi går i gang med planlægningen af processen til sommer, og du inviteres til at være med i det spændende arbejde.

Gem
Bang & Olufsen A/S

Kontorelev til Customer Care

Struer

Under dit 2-årige elevforløb bliver du tilknyttet to forskellige områder i Customer Care. Første år er du i kundeservice, hvor dine opgaver er at hjælpe vores danske kunder bedst muligt. Kontakten foregår enten telefonisk eller skriftligt.

Andet år er du i Service Operations. Her vil du bl.a. supportere vores globale servicechefer samt servicepartnere med anskaffelse af reservedele og behandling af reklamationer. Du er med til at udarbejde procesbeskrivelser samt statistiske rapporter.

Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Circle K Servicecenter
Gem

Kalder alle supersælgere! Circle K Struer søger en sælger under 18 år

Struer

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

2 socialpædagoger til Ung ved Fjorden

Struer

En af vores dygtige socialpædagoger har ønsket at blive fuldtidsselvstændig og har derfor opsagt sit job i Ung ved Fjorden.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV