60 job matcher din søgning 60 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Skattestyrelsen Endnu en ny kollega til sagsbehandling af personskattesager

Skattestyrelsen, Struer

Da endnu en af vores medarbejdere går på velfortjent pension, søger vi dig, der vil arbejde med genoptagelsessager, behandling af fejllister samt attestation af hjemstedserklæringer og skattepligtsattester.

Dine opgaver vil være sagsbehandling på personbeskatningsområdet. Vi behandler borgernes skatteforhold på årsopgørelsen – både på indtægtssiden (løn, honorarer, m.m.) og fradragssiden (fx kørselsfradrag, rejsefradrag, servicefradrag, m.m.). Sagerne kan opstå både som følge af et ønske om en ændring fra borgeren, men kan også opstå som følge af Skattestyrelsens digitale stopklodser.

Skattestyrelsen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver til Vestjysk Bank i Struer

Vestjysk Bank A/S

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Struer og søger derfor en privatrådgiver. Er du ambitiøs, sætter du en ære i at skabe forretninger gennem gode kundeoplevelser, og har du gåpåmodet til at opsøge nye muligheder?

Du kan selvstændigt udvikle en eksisterende kundeportefølje og brænder for at arbejde med nye privatkunder. Du bliver samtidig en del af det opsøgende salg og de udadvendte aktiviteter i filialen.

Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medbestemmelse - både i forhold til egne kunder og det opsøgende arbejde.

Vestjysk Bank A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - 37 timer - Struer

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Hardsyssel Efterskole Dansk- og musiklærer til skoleåret 2023/24

Hardsyssel Efterskole, Struer

Hardsyssel Efterskole søger en lærer, der både vil danne og uddanne. En lærer, der er klar til efterskolelivet med alt, hvad det byder på af muligheder og oplevelser.

Vi tilbyder et barselsvikariat på en attraktiv efterskole med dedikerede kollegaer. Stillingen er på 100 %, fra 1. august 2023 til 30. juni 2024.

Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og musik og evt. byde ind med noget helt andet. Du skal have kompetencerne til at føre 9. og 10. klasse til hhv. FP9 og FP10. Vi søger en lærer, der går op i sine fag og gerne tager klasseledelsen på sig.

Det er vigtigt for os, at vores nye kollega har interesse for og lyst til at indgå i efterskolelivets mange facetter samt kan se sig selv i skolens værdigrundlag.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Skattestyrelsen Vi søger en tal-glad kollega til e-indkomst

Skattestyrelsen, Struer

Sætter du pris på en varierende hverdag med ansvar? Hvor kollegaerne står klar med sparring og godt humør? Er du tal-glad, og har du lysten til at lære? Så er du måske vores nye kollega til Persondata 2, eIndkomst.

Sagsbehandler, Nanna Andreasen fortæller om sit job hos Persondata 2: ”Jeg sætter pris på mine arbejdsopgaver og ansvaret for disse i min hverdag. Min arbejdsdag planlægger jeg selv, således jeg når mine mål. Det er motiverende for mig at føle, at jeg bidrager til vores fælles mål, og den følelse har jeg hver gang jeg afslutter en sag. Det er også meget vigtigt for mig, at jeg har gode kollegaer, der kan hjælpe mig,og at jeg har en arbejdsplads, der er fleksibel og passer til der, hvor jeg er i mit liv”.

Skattestyrelsen
Phillips-Medisize A/S
Packaging Engineer - Medical Devices

Phillips-Medisize A/S, Struer or Virum

Do you want to cooperate with highly skilled colleagues to bring new products to market in a fast-growing and successful global company?

Then you may be the Packaging Engineer we are looking for in Phillips-Medisize’s Global Innovation & Development Center (Virum or Struer).

As a Packaging Engineer, the main criterion of success is to establish, review and maintain requirements/specifications, risk analyses and procedures needed to ensure safe products and efficient manufacturing processes within packaging and labeling. You will be an instrumental part in development, design optimization, design transfer, technical support, and life-cycle management related activities for secondary packaging.

Phillips-Medisize A/S
Phillips-Medisize A/S
Process Engineer - Medical Devices

Phillips-Medisize A/S

To strengthen our team in Struer, we are looking for a Process Engineer to start as a soon as possible. In this role you have the possibility to take ownership of the production processes and develop the production line for new devices as well as participate in continuous improvement projects.

Some Of What You Will Do In Your Role

 • Play a key role in ensuring an effective production setup and test equipment for parts, products, services, and maintenance in collaboration with the Project Team.
 • In the field Process Engineering, you will be responsible for specification, development, risk analysis, test, validation and appropriate documentation of production and test setup for medical devices (NPI – New product Introduction).
 • Participate in Production KPI meeting to improve quality, cost, and work environment.
Phillips-Medisize A/S
Phillips-Medisize A/S
Senior Quality Engineer (m/f/d) - Quality Assurance

Phillips-Medisize A/S, Struer

Do you have a strong drive for Quality Assurance? Then come and join us in Struer – we need a strong team player to coordinate and perform Quality Assurance activities for new products and products on the market.

What You Will Do In Your Role

 • Taking the lead and ensure timely performance of NPI Quality Assurance activities for new product launches.
 • Taking responsibility for Quality Assurance activities in the first years of production.
 • Defining and implementing best practices for Quality Assurance activities for NPI.
Phillips-Medisize A/S
Bang & Olufsen A/S
Kontorelev til administration - Salg & Logistik

Bang & Olufsen A/S, Struer

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Struer, hvor du under dit 2-årige elevforløb bliver tilknyttet vores Global Fulfilment & Logistics afdeling.

Hos Bang & Olufsen kan du skabe dig et bredt, globalt netværk gennem kontakt med ledere, kollegaer, forhandlere, leverandører, lager- og logistikpartnere, hvilket vil give dig en solid kickstart på din karriere hvor du får mulighed for at prøve dig selv af i international kontekst, med mulighed for selv at få høj indflydelse på dine opgaver – du skal blot være klar til at gribe udfordringerne.

Vestas Wind Systems A/S Standard Work Technician, Struer

Vestas Wind Systems A/S

Vil du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Ansøg ved Vestas og bliv en del af verdens ledende producent af vedvarende energi.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Yde service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Styring af eget reservedelslager
 • Dokumentation af udført arbejde
 • Sikre et godt samarbejde med din makker samt kunderne
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Bang & Olufsen A/S
Kontorelev til administration

Bang & Olufsen A/S, Struer

Start din karriere i en international virksomhed, hvor du får skabt et bredt fundament gennem forskellige typer opgaver.

Under dit 2-årige elevforløb bliver du tilknyttet to forskellige områder i Customer Care. Første år er du i Customer Care kundeservice, hvor dine opgaver er at hjælpe vores danske kunder bedst muligt.

Kontakten med kunderne foregår enten telefonisk eller skriftligt. Du lærer en masse om vores produkter, og du har flinke kolleger i ryggen, som altid er klar til at hjælpe dig og kunderne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV