9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Struer Kommune

Pædagogmedhjælpere i Hjerm Dagtilbud

Hjerm

Vi søger pædagogmedhjælpere til vores vuggestue og børnehave i Hjerm Landsbyordning, Dagtilbuddet, Struer kommune.

Da vores dygtige pædagogmedhjælpere skal ud i den store verden, søger vi nye. Vi er en Landsbyordning, hvor vi både har dagpleje, vuggestue, børnehave, SFO og skole. Skriv om du søger i vuggestuen eller børnehaven.

Vi har en personalegruppe som arbejder med stor handlefrihed og ansvars- og kompetencefordeling samt et dejligt og aktivt udemiljø beliggende i et skønt distrikt med masser af muligheder.

  Gem
  Anima

  Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

  Hjemmearbejdsplads

  Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

  Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

  Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

  Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

  Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

  Hjemmearbejdsplads

  Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

  Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

  Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
  Gem
  Superprof

  Passionerede individer til privatundervisning

  Hjemmearbejdsplads

  Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

  Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
  Superprof
  LB Forsikring

  Bygningstaksator til Næstvedområdet

  København Ø
  Mulighed for hjemmearbejde

  Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

  Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

  LB Forsikring
  Gem
  Spoken Oy

  Project Assistants for Danish Transcription

  Hjemmearbejdsplads

  The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

  Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

  Fonden Bo-Selv

  Pædagoger

  Herning og Hjerm

  Fonden Bo-Selv er et fleksibelt socialpædagogisk behandlingstilbud for unge i alderen fra 12 til 23 år. Fælles for de unge er, at de har svære tilpasningsvanskeligheder. De unge kan være præget af en stærkt belastet psykosocial baggrund, med massive omsorgssvigt og tidlige skader på personligheden.

  Fonden Bo-selv har en vision om at være et anderledes botilbud for unge, som har brug for støtte til en god overgang til et selvstændigt voksentilværelse. Der arbejdes med fokus på at styrke og udvikle de unges sociale færdigheder, således, at de bliver så selvhjulpne som muligt.

  Gem
  Webhelp

  Arbejd hjemmefra med kundeservice!

  Hjemmearbejdsplads

  Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

  Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

  I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

  Webhelp
  DS Smith Packaging Denmark A/S

  Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

  Vejle, Grenaa, Taulov
  Mulighed for hjemmearbejde

  Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

  Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

  Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
  DS Smith Packaging Denmark A/S

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

  Opret CV