125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 125 resultater.
Foodjob Nordic
Ingredients & Process Specialist til global bagerikoncern – Horsens/Holstebro

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S

Er du ekspert i råvarer og ingredienser, så har vi en helt unik stilling til dig, der vil nørde med kvalitetsbagværk til BTB kunder i hele verden.

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S en teknisk velfunderet Ingredients & Process Specialist. Den rette kandidat bliver en del af en førende global bagerikoncern med mange års erfaring i at udvikle og sælge brød og pastry af høj kvalitet til hele verden.

Stillingen som Ingredients & Process Specialist er nyoprettet, og Lantmännen Unibake Danmark ønsker gennem denne ansættelse at styrke kompetencer og viden indenfor ingredienser og processer. Målet er at forbedre produktoptimering, sikre mere bæredygtighed og indgå i stærke partnerskaber med en række af de vigtigste leverandører.

Foodjob Nordic
Indrykket: 
Vildmedvin ApSManagementassistent

Vildmedvin ApS, Holstebro

Spændende mulighed for udvikling i nyoprettet stilling, hvor du kommer helt tæt på virksomhedsledelse

Vildmedvin er i rivende udvikling, og vi har derfor besluttet at oprette en stilling som managementassistent, hvor man får til opgave at supportere ledelse og organisation i udrulningen af den fortsatte vækststrategi.

Dette er en unik mulighed for den rette kandidat til at få en udviklende nøglerolle på en helt vildt spændende rejse i en dynamisk virksomhed.

Udover klassiske opgaver, som fx at facilitere og deltage i leder- og bestyrelsesmøder, forberede præsentationer, gennemføre analyser m.m. vil jobbet også indebære selvstændigt ansvar for at drive mere udviklingsorienterede projekter i forbindelse med eksekvering af strategien.

Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med el-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Holstebro

Lemvigh-Müller A/S

Kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter? Brænder du for salg? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
Prentow SolutionsIT-systemkonsulent med NAV/Business Central kompetencer

Prentow Solutions, Holstebro

Har du forretningsmæssigt flair og god forståelse for systemer? Er du kvik, logisk og har du evnen til at finde løsninger, der kan skabe værdi hos vores kunder? Trives du med en super varieret hverdag? Ja så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Du får mulighed for indflydelse i en virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Du får en nøglerolle i et mindre team med en meget stor berøringsflade. Du får fuldt ejerskab for dine opgaver og dine kunder. Du hjælper med at finde de rette ERP-løsninger og bidrager dermed til at skabe værdi hos kunden.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Almindelig brugersupport og brugeradministration
 • Implementering, tilretninger og dokumentation
 • Opgavedefinering samt opfølgning hos kunden
 • Andre opgaver i ERP-systemer – primært Navision
JH Agro A/SUdkørende Servicetekniker til JH ForsuringNH4+

JH Agro A/S, Holstebro

Vi søger en teknisk dygtig medarbejder til primært at udføre opgaver med nymontage, service og reparationer på JH ForsuringNH4+.

Dette indebærer bl.a. arbejde med PLC- og PC-udstyr, til syrehåndtering, udstyr til gyllehåndtering m.m. Vi arbejder efter vores motto: ”Vi gør det rigtigt – første gang”.

Dine arbejdsopgaver

 • Nymontage.
 • Service.
 • Reparationer.
 • Fremstilling.
 • Indgå i vagtordning på tværs af virksomheden.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sagro I/S
HR- og ledelsesrådgiver

Sagro I/S, Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Brænder du for at rådgive og give sparring til både ejerledere og ansatte ledere inden for landbruget? Tricker det dig ekstra, at du skal være med til at sætte både ledelse og organisationsudvikling på dagsordenen? – Så skal du søge denne stilling hos SAGRO.

Som HR- og ledelsesrådgiver hos SAGRO kan du med stor selvstændighed planlægge din hverdag, så du får en varieret, udfordrende og motiverende hverdag, hvor du yder sparring og rådgivning til vores kunder. En hverdag, hvor du, med afsæt i strategien for bedriften og lederprofilens forudsætninger, bidrager til både at løfte ledere og medarbejdere og dermed også bidrager til vore kunders succes med at drive forretning.

Er du vores nye HR- og ledelsesrådgiver, så brænder du for at arbejde med:

 • Lederudvikling i praksis
 • Udvikling af en medarbejderorganisation
 • Personalestrategi, lederrekruttering, onboarding
Sagro I/S
Indrykket: 
Danbox Living ApSAlsidige håndværkere

Danbox Living ApS, Holstebro

Vi er inde i en forrygende udvikling og søger derfor dygtige og ambitiøse håndværkere – tømrere, maskinsnedkere eller produktionsmedarbejdere.

Danbox Living har udviklet et helt nyt, moderne og bæredygtigt boligkoncept – FLEXHOME – bestående af præfabrikerede moduler, der fremstilles indendørs på vores fabrik i Holstebro.

Vi er leverandør af fritidshuse, annekser og helårshuse, men vi leverer også rækkehuskoncepter, flytbare klasse- og kontorlokaler og lejligheder til bosteder. Arbejdsopgaverne er alsidige, og du bliver en del af et team med engagerede kollegaer.

Ideelt set har du erfaring med nybyggeri og/eller pavillonbyggeri men vigtigst er det, at du har håndværksmæssig flair og øje for kvalitet.

Actona Company A/S
Dygtig økonomielev

Actona Company A/S, Holstebro

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og jonglerer du med begreber som debet og kredit? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig.

Du vil blive en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor regnskab, økonomi og controlling følges i et tæt samarbejde. Du vil hurtigt blive en fast del af afdelingen, og vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kollegaer. Du bliver udfordret og får ansvar, men vi sørger også for at din rygsæk fyldes med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, som skal udvikle dig fagligt og personligt.

Du vil i din elevtid få indsigt i alle områder indenfor regnskab og økonomi. Derfor vil bogføring, fakturering, kreditorstyring, kontering, afregninger, momsopgørelser og indberetninger, hurtigt blive en del af din hverdag.

Actona Company A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ID Identity A/S
Kreativ SoMe-koordinator

ID Identity A/S, Holstebro

Brænder du for at udvikle inspirerende indhold til sociale medieplatforme og har du lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling og styrkelse af vores digitale tilstedeværelse? Vil du være en del af en målrettet og kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på de rette værdier?

ID® Identity søger en SoMe-koordinator, der har ”hands-on”-erfaring med sociale medier & digital kommunikation fra tidligere ansættelse. Du er stærk rent grafisk og en skarp kommunikator. Du bliver en del af en marketingafdeling med fem engagerede kollegaer, som du indgår i tæt samarbejde med i dit daglige arbejde.

Ansvar og kvalifikationer:

 • Praktisk erfaring fra Facebook Business Manager samt Google shopping
 • Struktureret udarbejdelse af en contentkalender på tværs af sociale medieplatforme med udgangspunkt i brand-strategien
 • Planlægge og eksekvere inspirerende indhold til SoMe med henblik på øget trafik og konvertering
ID Identity A/S
Scandinavian Tobacco Group A/S
Operatør/industrioperatør (Pakkeri aftenhold)

Scandinavian Tobacco Group A/S, Holstebro

Har du erfaring indenfor produktion og pakkemaskiner? Kan du sikre høj effektivitet, god kvalitet og et godt arbejdsmiljø? Så er du måske den person vi søger.

Scandinavian Tobacco Group A/S

Vi har travlt i produktionen og derfor søger vi en operatør/industrioperatør til vores pakkeri, der producerer i 3 skift. Med reference til vores Value Stream Manager for pakkeriet bliver du en del af et højt engageret team bestående af både faglærte og ufaglærte kollegaer. Ud over den daglige drift forventes det, at du deltager i den fortsatte optimering og udvikling af produktionen med fokus på at:

 • Opretholde en høj EHS standard, sikkerhed frem for alt
 • Opretholde en høj kvalitets standard
 • Sikre rettidig produktion samt leveringer
Scandinavian Tobacco Group A/S
Indrykket: 
People ExecutiveProduct Development Manager

People Executive recruiting on behalf of McBride in Holstebro

For European leading manufacturer of powders for laundry

Would you like to play a part in setting the standard for future innovative solutions within laundry products? Are you capable of leading your team towards growth, charting the course of robust processes and methodology for market-driven innovation? Do you know how to drive successful change processes using best practice in close cooperation with other functions and the group in general? Then you may be the person we are looking for to join our client McBride in Holstebro in Denmark.

The Product Development Manager reports directly to the Head of Product Development & Product Sustainability based at the company’s headquarters in Manchester in the UK. You will lead a team of two highly dedicated R&D professionals through motivation and engagement making sure that the right competences are in place.

Indrykket: 
Jysk Fynske Medier P/S
MARKETINGKOORDINATOR

Jysk Fynske Medier P/S, Odense, Esbjerg eller Holstebro

Vil du have ansvaret for egne kampagner og koncepter? Er du nysgerrig og opdateret på de nyeste tendenser inden for digital marketing, så du, sammen med holdet, kan være med til at sikre, at vi konstant udvikler os?

Du vil blive en del af en mindre afdeling på 6 personer, som er fordelt på lokationer i Odense, Esbjerg og Holstebro. Du kan derfor få indflydelse på, hvilken af ovenstående lokationer, du skal arbejde fra.

Vi jonglerer dagligt med mange opgaver og projekter fordelt på mange brands. Ved større kampagner og strategiske løsninger benytter vi reklamebureauet STEP, der også er en del af Jysk Fynske Medier, og dem har vi et tæt samarbejde med.

Indrykket: 
Vald. Birn A/SReparatør

Vald. Birn A/S, Holstebro

Med reference til maskinfabrikkens vedligeholdelseschef søger vi en erfaren reparatør til natholdet. Du vil blive oplært på daghold.

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:

 • Reparation og vedligehold på produktionsudstyr i bearbejdningen og overfladebehandlingen
 • Diverse fejlfindingsopgaver
 • Diverse forekommende opgaver i afdelingerne

Du får en god oplæringsperiode omgivet af kompetente kolleger, og du bliver et aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed.

Vald. Birn A/S
Indrykket: 
Vald. Birn A/SProjektleder, støberianlæg

Vald. Birn A/S, Holstebro

Kan du styre komplekse anlægsprojekter og aflevere dem til tiden? Og kan du se et perspektiv i at arbejde med avancerede teknologier i støberibranchen og drive os til at lykkes med anlægsprojekterne – hver gang?

Med reference til virksomhedens PTA-chef søger vi en erfaren anlægsprojektleder, som evner at tage et ansvar for større installationsprojekter af avanceret produktionsudstyr i vores støberisektion. Vi har et mål om at blive endnu stærkere til at gennemføre tekniske anlægsprojekter, og du vil få til opgave at lede og idriftsætte større optimerings- og automatiseringsprojekter.

Du skal kunne bygge bro mellem vores produktion og vores teknologispecialister, inddrage deres erfaringer og knowhow samt samarbejde med internationale udstyrsleverandører indenfor støberibranchen. Du vil naturligvis arbejde tæt sammen med kolleger, der besidder en solid erfaring med støbeprocessen.

Vald. Birn A/S
Indrykket: 
STARK
STARK søger Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev.

Som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev og Chaufførelev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Har en systematisk tilgang, hvor det falder dig naturligt at skabe struktur og overblik.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
STARK A/S
Indrykket: