80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 80 resultater.
Actona Company A/S
ELEVER SØGES TIL SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØB

Actona Company A/S, Holstebro

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, hvor du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab?

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elev-uddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team i enten Salg eller Indkøb, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor din uddannelse er et springbræt for din karriere.

Hvad enten du ønsker at tage din uddannelse i Salg eller Indkøb, er det vigtigt at komme godt fra start – og derfor vil du fra begyndelsen blive tilknyttet et team, som er dem, du vil arbejde tættest sammen med.

Actona Company A/S
The Burger Concept ApSRestaurant Manager

The Burger Concept ApS, Holstebro

Vil du være en del af vores fremadstormende koncept, hvor du har muligheden for at præge din egen restaurant? Så er det dig vi leder efter til vores team i Holstebro.

Som vores nye Restaurant Manager hos The Burger Concept vil du stå i spidsen for hele din restaurant og dens daglige drift. Med din sans for planlægning og struktur leder du personalet med stor entusiasme, hvor I i fællesskab giver den fuld gas både på burger building og kundeservice.

For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder, og du har derfor også en souschef som højre hånd. Derudover har du også daglig kontakt med ledelsen, som gør, at vi hurtigt kan træffe beslutninger.

Akurat A/SKunde- og personalekonsulent

Akurat A/S, Holstebro


Til vores Vikar- og Rekrutteringsafdeling søges salgsorienteret, og flittig kunde- og personalekonsulent, som vil være med til at videreudvikle Akurat A/S gennem samarbejde med tilfredse kunder og medarbejdere.

Du bliver en del af et team af motiverede kollegaer, hvor du ud fra vores kunders bemandingsbehov, skal afdække vikarprofiler, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere forespørgsler og ordrer.

Gennem opsøgende salg planlægger og gennemfører du kundemøder hvor du præsenterer vores bemandingsløsninger i forhold til virksomhedernes behov inden for fleksibel eller fast bemanding.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Danbox Living ApSAlsidige håndværkere

Danbox Living ApS, Holstebro

Vi er inde i en forrygende udvikling og søger derfor dygtige og ambitiøse håndværkere – tømrere, maskinsnedkere eller montører.

Danbox Living har udviklet et helt nyt, moderne og bæredygtigt boligkoncept – FLEXHOME – bestående af præfabrikerede moduler, der fremstilles indendørs på vores fabrik i Holstebro.

Vi er leverandør af fritidshuse, annekser og helårshuse, men leverer også husbåde, flytbare klasselokaler og velfærdsbygninger. Arbejdsopgaverne er alsidige og du bliver en del af et team med engagerede kollegaer.

Ideelt set har du erfaring med nybyggeri og/eller pavillonbyggeri men vigtigst er det, at du har håndværksmæssig flair og øje for kvalitet.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Actona Company A/S
Key Account Manager

Actona Company A/S, Holstebro

Er du købmand, drives af ansvar, har erfaring med B2B-salg og samtidig er god til at skabe langvarige relationer, så er du måske vores nye Key Account Manager.

Den rigtige kandidat er klar til at løfte ansvaret som Key Account Manager for vores kunde, JYSK Franchise og JYSK online platforme. Du vil blive en del af vores dedikerede eksterne salgsteam som håndterer JYSK globalt, hvor der i dag sidder to regionschefer samt et internt backupteam bestående af fem medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Salg og kundepleje af JYSK Franchise i Canada, Baltic, Dubai, Kosovo mfl.
 • Salg, udvikling og kundepleje til JYSKs Online platform
 • Koordinere og projektstyre egne udviklinger i samarbejde med regionschefer samt de relevante indkøbere

Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur.

Actona Company A/S
Jobindex A/S
Ejendomsfunktionær til boligselskab i udvikling

Jobindex A/S søger for NordVestBO i Holstebro

Har du en bred teknisk snilde – eller er du en uddannet håndværker, som søger nye udfordringer? Så er du måske vores nye ejendomsfunktionær.

Som ejendomsfunktionær får du en utroligt afvekslende hverdag, der kan byde på alt lige fra en dryppende vandhane til istandsættelse af lejligheder. Dagene starter kl. 7 og i samarbejde med dit team, og områdeinspektør har I ansvaret for 1000-1400 lejeboliger. Du vil typisk have faste rutineopgaver, men det er også dig, der:

 • følger op på diverse serviceopgaver i afdelingens boliger.
 • laver mindre reparationsopgaver i lejemål og på bygninger – og samarbejder med relevante fagfolk på opgaver efter behov
 • sikrer, at dine ansvarsområder altid ser præsentable ud
Jobindex A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Sagro I/S
Vi leder efter en leder

Sagro I/S, Holstebro

Vi er så tæt på kunderne, at vi kender deres hund.

Er dit engagement på størrelse med Vestjylland?

Går du forrest gennem mudderet, og har du dine medarbejdere med dig?

Kan du få kunderne til at se den fulde værdi af god service/rådgivning?

I SAGRO Regnskab er vi så tæt på vores kunder i landbruget, at vi tit ved, hvad hunden hedder. Vi er den betroede samarbejdspartner, der kender de yderste hjørner af kundernes økonomi.

Vi tager hver dag som en ny mulighed for at skabe et stærkt og stolt landbrug i Danmark. Så er vi 20 dedikerede medarbejdere, der leder efter en ny leder.

Sagro I/S
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Arla Foods
Teamleder

Arla Foods, Holstebro

Vil du være med til at arbejde med nogle af de stærkeste brands i Arla og fortsat sikre Holstebro Mejeri pladsen som producent af nogle af verdens bedste produkter?

I tæt samarbejde med 8 øvrige teamledere står du i spidsen for vores UF afdeling og her får du ca. 9 dygtige medarbejdere i direkte reference. Det er en afdeling i højt tempo som producerer døgnet rundt, og også oftest året rundt. Her skal du lede og fordele arbejdet og sørge for, at dine medarbejdere når egne og afdelingens mål.

Du får en vigtig opgave i at sikre, at den daglige drift kører planmæssigt og fungerer optimalt. Det betyder, at du står for at udvikle medarbejdernes kompetencer, så vi hele tiden har de rigtige ressourcer til rådighed og kan imødekomme de krav, der bliver stillet til os nu og i fremtiden. Du sætter retning og motiverer dine medarbejdere til at yde deres bedste ved hjælp af en coachende lederstil, hvor du fokuserer på gensidig respekt og gode arbejdsforhold.

Arla Foods
Jobindex A/S
Ambitiøs financial controller til kapitalfondsejet virksomhed i solid vækst

Jobindex A/S søger for Creativ Company A/S i Holstebro

 • Er du en erfaren financial controller, der er klar til næste step i din karriere i en velfungerende virksomhed med styr på tingene?
 • Motiveres du af internt og eksternt regnskab og koncernrapportering, og har du fagligheden til at indgå i tæt partnerskab med vores CFO og den øvrige direktion?
 • Og kan du understøtte en ambitiøs finansfunktion med forskellige faste og ad hoc-analyser samt finansiel rapportering?

”Du overtager en lang række opgaver fra mig og bliver en nøglespiller, som jeg kan trække på ved de vigtige beslutninger,” fortæller CFO Michael Bjerre Drost.

Læs mere om jobbet og ansøg her.

Jobindex A/S
FTZ Autodele & Værktøj A/SSalgskonsulent

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Er du drevet af salg og resultater med kunden i centrum? FTZ søger en proaktiv salgskonsulent med branche- og salgserfaring til Ringkøbing-, Skjern-, Holstebro- og Herning-området.

Som salgskonsulent har du til opgave at tilbyde kunderne vores reservedele, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter samt hjælpe dem til hele tiden at fokusere på de rigtige løsninger for deres forretning. Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, herunder salgs- og indtjeningsudviklingen samt udviklingen i værkstedskoncepter og salget af fokusprodukter.

Vi tilbyder et spændende job med såvel faglige som personlige udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag, hvor du selv er med til at prioritere dine indsatser. Du bliver en del af en virksomhed, hvor kundefokus, medarbejderfokus, service og samarbejde er i højsædet.

Arla Foods
Quality Coordinator - Holstebro Mejeri

Arla Foods

Er du en erfaren og engageret specialist indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet? Vi søger en ny kollega til QEHS-afdelingen på Holstebro Mejeri og leder efter en ambitiøs, proaktiv og selvstændig person.

Du kommer til at samarbejde tæt med vores interne og eksterne kunder og kan se frem til et varieret job, hvor kvalitet og kundeservice står øverst på dagsordenen. Samtidigt bliver du en vigtig medspiller ved projekter og opgaver på tværs af organisationen:

 • Overordnet ansvarlig for vores kalibreringssystem
 • Styring og opfølgning på spektrofotometrisk analyseudstyr
 • Implementere og vedligeholde standarder relateret til fødevaresikkerhed
Arla Foods
KvicklyLukkeansvarlig, Kvickly, Holstebro

Kvickly

Kvickly i Holstebro er et af Kvickly-kædens største varehuse, og vi sælger rigtig mange varer! Du bliver en del af et varehus med ca. 130 medarbejdere, som sætter trivsel meget højt. Kvickly Holstebro er et velfungerende varehus, som er inde i en rigtig god udvikling.

Vi tilbyder:

 • Et job som lukkeansvarlig, hvor du i samarbejde med lukkeholdet, har ansvaret for at varehuset lever op til kundens krav
 • 2-3 vagter om ugen i tidsrummet kl. 18:00-21.30
 • Løn efter gældende overenskomst
 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø