105 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

105 jobannoncer

Gem
Bjarne Nielsen A/S

Vil du sælge biler? Bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Holstebro

Holstebro

Vi søger en salgstrainee, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens.

I afdelingen sælger vi nye Ford og brugte biler fra alle mærker, ligesom vi har forskellige tillægsydelser som forsikring og serviceaftaler. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver lært godt op.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et bilhus, hvor der ikke er to dage, der er ens

Bjarne Nielsen A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Arla Foods amba

Operatører til weekendhold - Holstebro Floedeost

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag?

Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene maskinerne samt truckkørsel. Du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne for at sikre opretholdelse af den gode kvalitet.

Arla Foods amba
Gem
Ane K. Ryborg

Lægesekretær til hudlægeklinik

Holstebro

I speciallægeklinikken er der pr. 1.08.24 en stilling ledig som lægesekretær.

Vi søger en serviceminded, ansvarlig person, der bevarer overblikket i pressede situationer og evner at håndtere mange forskellige opgaver.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med klinikkens SOSU-assistent og hudlæge i et team, der arbejder sammen om at give patienten en god oplevelse i klinikken.

Ane K. Ryborg
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
ATP
Gem
ATP

Serviceassistent til rengøring (10-15 timer/uge

Holstebro

Har du erfaring med rengøring? Er du imødekommende og mødestabil? Og er du interesseret i et deltidsjob på 10-15 timer? Så er det dig, vi søger til et nyt rengøringsteam.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt komme til at bestå af daglig rengøring af bl.a. køkken- og kantineområdet og gangarealer. Her vil din daglige arbejdstid ligge fast i tidsrummet mellem kl. 15:00-18:00 fra mandag-fredag.

ATP
Gem
Arla Foods amba

Afdelingsleder for Facility hos Arla Foods - Holstebro Mejeri

Er du motiveret af at lede og udvikle mennesker? Er du interesseret i at styrke et fagligt kompetent team og påtage dig ansvaret for personaleledelse?

Din primære opgave bliver at lede og udvikle Facility afdelingen, herunder at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du bliver afdelingsleder for ca. 15 kompetente og selvstændige medarbejdere. Du er ansvarlig for Facility afdeling og varetager opgaver inden for bygningsdrift, projekter og forsyningsanlæg, hvorfor du vil få en stor rolle i at sikre vores energi- og bæredygtigheds reduktioner realiseres.

Arla Foods amba
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Kompetent søger for Spar Nord Bank A/S
Gem
Kompetent

Direktør

Holstebro

Er du en dynamisk og visionær leder med en stærk evne til at balancere strategisk forretningsudvikling og effektiv ledelse? Har du et dybt lokalkendskab og erfaring med at skabe langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere?

Du står i spidsen for den samlede drift og udvikling inden for kundehåndtering, økonomi, risikostyring og markedsføring, og leder et dedikeret team på 15 medarbejdere, fordelt på privat- og erhvervssegmenterne.

Kompetent
Gem
TCM Group A/S

Reparatør til aftenhold

Holstebro

Som reparatør hos TCM vil din hovedopgave være fejlsøgning og reparation af fabrikkernes maskinpark både elektrisk og mekanisk. Derudover vil du skulle udføre forebyggende vedligehold på både maskiner samt løse forefaldende opgaver i afdelingen.

Du bliver en del af en virksomhed hvor stolthed, ambition og holdånd er nøgleord. Vi gør os nyttige overfor hinanden, både kollegaer, leverandører og butikker. Vi hjælper hinanden med de svære ting for at gøre dem nemmere.

Gem
Arla Foods amba

Laborant, Arla Foods HOCO - Holstebro

På Arla Foods HOCO i Holstebro søger vi en laborant med tiltrædelse 1. august 2024, eller snarest derefter, til vores mikrobiologiske/patogene laboratorium.

Arbejdsdagen er fra 7:00-15:00 mandag til torsdag og 7:00-14:30 om fredagen, Weekendarbejde vil være fra 7:00 til 14:30. Vi mestrer et bredt spektrum af mikrobiologiske analyser, lige fra standard analyser til mere avancerede sporeanalyser. Vi udfører akkrediterede patogene analyser i vores PCR-laboratorium for Salmonella og Listeria.

Arla Foods amba
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Bjarne Nielsen A/S

Mekaniker til stort Ford-bilhus

Holstebro

Vi søger lige nu en dygtig mekaniker til vores værksted, og meget gerne en Ford-tekniker, da vi er autoriseret værksted for Ford, men det er ikke et krav. Vi tilbyder efteruddannelse, så du får al den nødvendige viden om Ford.

Vi reparerer biler fra alle mærker, og du bliver en del af et stærk fællesskab med gode kolleger, der sætter en ære i at levere et veludført arbejde.

Bjarne Nielsen A/S
Mercuri Urval søger for Vestforsyning A/S
Gem
Mercuri Urval

Udviklingschef

Holstebro

Vestforsyning er en vigtig aktør i den grønne omstilling i Nordvestjylland. Vores indsigt i vores forsyningsarter og kommende teknologi inden for PtX, vores tætte samarbejde med ejer, virksomheder og universiteter, vores kommercielle mindset og ikke mindst vores medarbejderes viden og vilje til udvikling er et solidt udgangspunkt for at indfri vores ejers, Holstebro Kommunes, ambitioner på miljøområdet.

Jeg vil rigtig gerne finde en udviklingschef, der kombinerer den grønne omstilling med et kommercielt perspektiv. En, der finder og opdyrker de muligheder, vi vitterlig har i Vestforsyning for at gøre en forskel for vores kunder og ejere.

- Administrerende direktør Christian Hagelskjær
Mercuri Urval
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
VESTBYEN Friskole

Pædagog på 37 timer

Holstebro

Stillingen vil primært bestå af arbejde i SFO´en, men den indeholder også flere pædagogiske funktioner i skoledelen.

Vores værdigrundlag bygger på trivsel, faglighed og fællesskab. I skolens vision fokuserer vi særligt på åben skole, oplevelser, innovation, kultur og dannelse samt forældresamarbejde. Vi ser det som en stor styrke at finde frem til gode løsninger i fællesskab samt at turde tænke ud af boksen og være innovativ.

I SFO´en er der rig mulighed for, at dine gode ideer kan udfoldes og blive til virkelighed, ligesom du selv har indflydelse på arbejdstidens placering.

Gem
SteelXperts ApS

Praktisk ”blæksprutte” med hænderne skruet godt på søges

Holstebro

Se video om SteelXperts ApS som arbejdsplads

Kan du godt lide en afvekslende hverdag og være med til at tingene kører på skinner?

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikre at alt udstyr såsom save, svejsere og håndværktøj er godkendt og rengjort.
 • Reparere og servicere diverse værktøj og udstyr.

Vi tilbyder bl.a. pensionsordning, kurser for faglig udvikling og mulighed for overskudsdeling.

SteelXperts ApS
Gem
SteelXperts ApS

Dygtig lagermedarbejder søges

Holstebro

Se video om SteelXperts ApS som arbejdsplads

Brænder du for lagerstyring, organisering og mulighed for at sætte dit helt eget præg?

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opbygning af et nyt lager system fra bunden
 • Praktisk som systemmæssigt.

Vi tilbyder pensionsordning, kurser for faglig udvikling og mulighed for overskudsdeling.

SteelXperts ApS
Gem
Antalis A/S

Business Controller

Valby eller Holstebro

Vil du være tæt på beslutningstagningen og drive udvikling og analyser til gavn for virksomhedens indtjening? Vi søger en sparringspartner for ledelsen, som sammen med et engageret team er klar til at udfordre status quo og bidrage målrettet til Antalis’ udvikling. Er du vores nye Business Controller?

Du kommer helt tæt på forretningen i denne stilling, så det er vigtigt, at du tør udfordre det, du ser. Du er ikke bange for at tage initiativ til forbedringer af det eksisterende, men baserer det altid ud fra det faktuelle og dine grundige analyser.

Du har værktøjskassen i orden, og særligt Excel er din faste følgesvend.

Gem
Sagro I/S

Økonomirådgiver

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du kunne fristes til at tro, at du skal være meget skarp på tal og mindre dygtig til mennesker, hvis du skal arbejde som økonomirådgiver.

Men hos SAGRO ser vi faktisk helst, at du er rigtig dygtig til mennesker, og så kan vi forbedre dit faglige udgangspunkt.

Du skal få energi af at kunne forklare landmanden, hvorfor f.eks. virksomhedsordningen er som den er, og hvordan man skal bruge det til sin strategi. En form for tolk kan man nok kalde det, der omsætter komplekst (for kunden) stof.

Sagro I/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV