183 job matcher din søgning 183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Degn I/S Salgsassistenter

Degn I/S, Holstebro

Der er fart på hos os i Degn/Topshop og derfor søger vi 2 servicemindede og udadvendte salgsassistenter med passion for mode til vores salgsteam.

Den fornemmeste opgave som salgsassistent er at sikre, vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger og handler i vores fysiske & live butik. Vores ambition er at yde den bedste service og give en ærlig og professionel vejledning til vores kunder.

Arbejdsområder

 • Servicere vores kunder i butikken på alle tænkelige måder
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Hjælp til at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis
Sonova Audiological Care Denmark ApS
Front Office - Holstebro

Sonova Audiological Care Denmark ApS

Vi søger en smilende, kundeorienteret og imødekommende kollega til stillingen som Front Office medarbejder i AudioNova i Holstebro.

Vi har dejlig meget at se til i vores klinik, hvorfor vi søger en ny kollega til vores team af dedikerede medarbejdere. Som Front Office medarbejder er du kundens første møde med AudioNova og spiller derfor en vigtig rolle for vores hørecenter. Hverdagen kan til tider være travl og hektisk, hvorfor du er klinikkens praktiske og kommercielle samlingspunkt. Sammen med den professionelle fagperson, audiologisten, er du med til altid at sikre stor tilfredshed hos vores kunder, der kommer ind for at købe høreapparater i ønsket om at forbedre deres livskvalitet.

Sonova Audiological Care Denmark ApS
Gem
Erhvervshus Midtjylland S/I
Konsulent til Lokal Erhvervsservice og grøn omstilling

Erhvervshus Midtjylland S/I, Holstebro

Kan du vejlede og motivere iværksættere og virksomheder til udvikling vækst? Og har du et godt indblik i krav og muligheder i den grønne omstilling? Så har du nu muligheden for at spille en central rolle i den lokale erhvervsservice og samtidig blive en del af den grønne omstilling i Holstebro Kommune og Midtjylland.

Din primære opgave bliver at varetage den lokale erhvervsservice i Holstebro Kommune i samspil med øvrige involverede kræfter fra Erhvervshus Midtjylland ift. de behov, som den enkelte virksomhed måtte have. Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokale iværksættere og virksomheder og bidrage til områdets fremtidige erhvervsudvikling. Du skal både betjene/vejlede iværksættere og virksomheder i generel forstand, men også med særlig fokus på den grønne omstilling.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Creativ Company A/S
Content & SoMe specialist

Creativ Company A/S, Holstebro

Er du en skarp ordekvilibrist, grundig korrekturlæser, og brænder du samtidig for at bringe kreativitet ind i hverdagen til mere end 300.000 følgere og modtagere på tværs af sociale medier og nyhedsbreve?

Så tag nøglerne til vores sociale medier og digitale kommunikation, sæt dig i førersædet, og tag os i den retning, der skaber succes og stærke relationer til kunderne.

Du bruger omkring 60 % af din tid på copywriting og 40 % på at drive vores sociale medier, hvor du afprøver nye formater, der skaber trafik og engagement blandt vores kunder, og som spiller ind i tidens tendenser.

Creativ Company A/S
Gem
AS3 Work&Care PSYKOLOGER - Aarhus, Grenå, Holstebro og Lemvig

AS3 Work&Care

Som samarbejdspartner til jobcentre og pension- og forsikringsselskaber har vi i AS3 Work&Care specialiseret os i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske eller fysiske problemstillinger. Lige nu søger vi 1 Psykolog til Aarhus og Grenå - og 1 Psykolog til Holstebro og Lemvig, der er motiverede for at hjælpe vores kandidater tilbage på arbejdsmarkedet.

Det primære mål er, at vores kandidater får skabt en tilknytning til arbejdsmarkedet, bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opkvalificeres og udvikler egen funktionsevne.

Du er derfor en særlig succes, når du:

 • Afholder for-samtaler, screening og udredning for på den måde præcis at vide, hvad der konkret skal tages hånd om for at nå målet.
 • Udarbejder konkrete indsatsplaner og skriftlige tilbagemeldinger, herunder beskrivelse af evt. skånehensyn og status ift. beskæftigelse.
 • Afholder individuelle psykologiske samtaler.
Midt- og Vestjyllands Politi Talstærk medarbejder til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Drømmer du om detektivarbejde i en god sags tjeneste? Er du interesseret i at efterforske sager om økonomisk kriminalitet? Har du indgående kendskab til straffe-, skatte- og selskabsloven m.m., og har du måske også erfaring med kontrolvirksomhed på det offentlige og/eller private område? Så har vi jobbet til dig.

Midt- og Vestjyllands Politi søger en dygtig medarbejder, som med sin store faglige kendskab til momslov, skattelov og selskabslov, samt revisionsmæssige indsigt skal bidrage til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i politikredsens centrale efterforskningsafdeling i Holstebro.

Midt- og Vestjyllands Politi Administrativ medarbejder til Central Efterforskning

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Der opslås 1 stilling som allround administrativ support i Central Efterforskning.

Stillingen kan have arbejdsområder i alle afdelingens sektioner som er: Økonomisk Kriminalitet, IT, Personfarlig Kriminalitet, Specialefterforskning, Udlændinge, Efterretning og Analyse samt Organiseret Kriminalitet.

Du skal indgå i et team af 4-5 andre administrative medarbejdere, som bl.a. varetager opgaver som:

 • Bestilling af kontorartikler
 • Fordeling af daglig post
 • Søgninger i politiets og eksterne registre.
 • Håndtering af elektroniske fakturaer
Færdselsstyrelsen
Administrative medarbejdere til Kørekortadministrationen i Holstebro

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen søger administrative medarbejdere til kørekortadministrationen i Holstebro til fastansættelse og vikariater

Vil du være en del af et team, der løser en lang række administrative opgaver inden for kørekortområdet, og derved bidrage til trafiksikkerheden i Danmark?

Så søger Færdselsstyrelsen sagsbehandlere til en række opgaver inden for helbredssager, generhvervelse samt udenlandske kørekort. Vi er samlet ca. 60 medarbejdere.

Som administrativ konsulent vil du, sammen med dine kollegaer, komme til at arbejde med forskellige opgaver inden for sagsbehandling samt telefonbetjening.

Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen
2 studentermedhjælpere til kørekortadministrationen i Holstebro

Færdselsstyrelsen

Vil du være en del af en afdeling, der løser en lang række opgaver indenfor kørekortområdet, og derved bidrage til trafiksikkerheden i Danmark?

Så søger Færdselsstyrelsen studentermedhjælpere til en række administrative og juridiske opgaver hos kørekortadministrationen i Holstebro.

Du vil varetage mange forskellige opgaver, da vi i kørekortadministrationen både sagsbehandler kørekortrelaterede sager samt håndterer reglerne inden for kørekortområdet.

Som studentermedhjælper i kørekortadministrationen i Holstebro vil du primært skulle være med til at løfte Færdselsstyrelsens opgaver på kørekortområdet, herunder anmodninger om aktindsigt, klager og henvendelser fra borgere og andre myndigheder. Derudover vil der være scannings- og arkiveringsopgaver.

Færdselsstyrelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Flying Tiger Copenhagen
Butikschef

Flying Tiger Copenhagen, Holstebro

Har du erfaring med ledelse og detailhandel, og er du en haj til drift og planlægning? Kunne du tænke dig at stå i spidsen for Flying Tiger Copenhagens butik i Holstebro? Så er du måske vores nye kollega!

Lad os bare sige det som det er; det kræver noget ud over det sædvanlige at være butikschef i Flying Tiger Copenhagen. En Flying Tiger Copenhagen butik er nemlig ikke bare en butik – det er et sted hvor kunden hver gang får sig en positiv overraskelse og tager gode oplevelser med hjem.

Så ud over at du er en dygtig købmand, som forstår at udnytte din frihed hvad angår både sortiment og præsentation af varerne, er du også god til at skabe en positiv og inkluderende stemning i butikken.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DSV Frø Danmark A/S
Logistikassistent til international landbrugskoncern

DSV Frø Danmark A/S, Holstebro

Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed med masser af international kontakt? Så er muligheden her, for vi søger en Logistikassistent med en bred vifte af kompetencer til vores danske hovedkontor i Holstebro.

Som Logistikassistent bliver du en del af en afdeling, der har ansvaret for al logistik, ordrebehandling, kontrakthåndtering samt servicering af sælgere og kunder – i ind- og udland.

Primære arbejdsopgaver:

 • Udføre speditionsopgaver
 • Ordrebehandling – national og international
 • Fakturering
 • Disponering
 • Kontakt med sælgere internt i koncernen i ind- og udland
DSV Frø Danmark A/S
Midt- og Vestjyllands Politi Administrativ medarbejder til Ledelsessekretariatet

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til en administrativ stilling i Ledelsessekretariatet.

Vi vil gerne sikre en robust og faglig stærk afdeling med gode muligheder for sparring og kompetenceudvikling, hvor du i et tæt samarbejde med dine kollegaer indgå i afdelingens samlede opgaveløsning.

Du skal primært beskæftige dig med opgaver knyttet til kredsens behandling af aktindsigtssager og ledelsesstøtte.

Jobbet vil således bestå i behandling af anmodninger om aktindsigt for hele kredsen, hvilket indebærer visitering, oprettelse af sager og selvstændig sagsbehandling inden for området.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Creativ Company A/S
Tovholder til lagerets varemodtagelse

Creativ Company A/S, Holstebro

Vi har forrygende travlt, og derfor søger vi en dygtig og engageret tovholder til varemodtagelsen på vores centrallager i Holstebro, der i samarbejde med lagerets øvrige tovholdere skal stå for den daglige drift i afdelingen.

Creativ Company sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer samt legetøj til kunder i mere end 40 lande.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at planlægge og koordinere de daglige opgaver i varemodtagelsen, ligesom du selv skal smøge ærmerne op og arbejde med på holdet. Du skal gå forrest, motivere teamet og sørge for, at der hele tiden er fuldt overblik over vareindleveringerne og klare linjer.

Creativ Company A/S
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationsmontører til solidt team

Bravida Danmark A/S, Holstebro

Vi har travlt i Bravida og søger derfor flere dygtige ventilationsmontører til vores afdeling i Holstebro.

Arbejdsopgaverne er alsidige inden for ventilation, og du bliver en del af et motiveret fagligt team med engagerede kolleger, der dagligt leverer god service til vores kunder. Med udgangspunkt i kontoret i Holstebro vil arbejdsopgaverne primært være service og montage.

Der er frihed under ansvar i jobbet, så du vil få god mulighed for at påvirke dit job. Der er desuden gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et solidt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Bravida Danmark A/S