21 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

21 jobannoncer

Zency ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra ASE
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Kyocera Unimerco Fastening A/S

Tekniker til serviceværksted

Sunds

Har du hænderne skruet godt på? Og lyder det interessant at arbejde med reparation og vedligeholdelse af befæstelsesværktøjer til byggebranchen?

Du står side om side ved reparationsborde med dine erfarne kolleger og har derfor altid gode muligheder for at få sparring og spørge til råds på nye og/eller komplekse opgaver. Du er i tæt sparring fra vores interne og eksterne salgsteknikere og rådgiver ind imellem også håndværkere telefonisk.

Kyocera Unimerco Fastening A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra DM&T
RESTAURANT SØGAARDEN ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Kyocera Unimerco

Vedligeholdstekniker – Maskinvedligehold

Sunds

Hvis du er vores nye kollega, så får du muligheden for at blive en del af vores fagligt stærke team, som sikrer, at vores maskinpark på mere end 400 enheder kan leve op til de høje krav om funktionssikkerhed og stabilitet.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Reparation og vedligehold på vores automatiske produktionsanlæg og maskiner.
  • Elektrisk, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk fejlfinding.
Kyocera Unimerco
Gem
Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier
Germina Termix A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier
PRO&CO søger for Kyocera Unimerco
Gem
PRO&CO

Senior Purchaser

Sunds

Strategisk og operationelt indkøb – befæstelsesprodukter til byggebranchen.

Dine opgaver vil spænde vidt fra leverandørudvikling og sourcing af nye produktprogrammer, forhandling af rammeaftaler, leverandør og messebesøg, disponering, produktgodkendelser, projektopfølgning, reklamationshåndtering m.fl.

Du bliver en del af en spændende og international arbejdsplads, som prioriterer det gode sammenhold.

PRO&CO
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Plejecenter Søglimt
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Godske Group A/S

Told- og logistikansvarlig

Sunds

GODSKE Group A/S er en mellemstor dansk og familieejet modevirksomhed. Vi designer, producerer og sælger dametøj til den kvalitetsbevidste kvinde i mature-segmentet.

Koncernen har stort set hele værdikæden in-house og søger herfor en dygtig og erfaren told- og logistikansvarlig til at sikre optimalt told- og logistikhåndtering. Du vil også samarbejde med leverandører og transportører for at forhandle gunstige aftaler og sikre høj leveringsstandard.

Gem
Kyocera Unimerco

CI Specialist/Forandringsagent til optimering af arbejdsgange

Sunds

Lyder det interessant at udføre løbende procesoptimeringer i manuelle såvel som systemiske arbejdsgange?

Som vores nye kollega bliver du en del af vores teknologiteam, som hele tiden arbejder på at optimere systemer, processer og arbejdsgange. Vi tilbyder en spændende mulighed for at være en del af et dynamisk team og bidrage til virksomhedens succes.

Kyocera Unimerco
Gem
Gemina Termix A/S

Salgsassistent

Sunds

Til en stilling i vores salgsafdeling søger vi en serviceminded og udadvendt person med et godt humør og smil i stemmen.

Vi og vores kunder sætter pris på personlig telefonbetjening, og det er derfor vigtigt, at du kan lide at tale i telefon, da det bliver din kerneopgave.

PRO&CO søger for Gemina Termix A/S
Gem
PRO&CO

Intern salgstekniker

Sunds

Vil du sælge fjernvarmeanlæg, der hører til blandt branchens førende produkter? Vil du være en del af den grønne omstilling og arbejde i en branche i vækst?

Gemina Termix A/S er en førende virksomhed indenfor energiløsninger og bæredygtige teknologier. De designer og producerer fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier.

De søger, til deres velfungerende salgsteam en intern salgstekniker, som brænder for at yde kunderne den bedst tænkelige support. Du kan se frem til et samarbejde med gode kollegaer, der brænder for arbejdet og som er klar til at hjælpe dig godt i gang.

PRO&CO
PRO&CO søger for Kyocera Unimerco
Gem
PRO&CO

Internal Sales Manager - metal

Sunds

Brænder du for at forretningsudvikle og sætte sales excellence på dagsordenen?

Du kan se frem til et job, hvor du kan anvende din erfaring med salg og ERP-systemer til at sætte dit præg på en international virksomhed i vækst og konstant udvikling.

Du får ansvar for både intern salg DK og for den tyske eksportsalgsafdeling, der tager sig af specialværktøj.

PRO&CO
PRO&CO søger for Kyocera Unimerco
Gem
PRO&CO

Vedligeholdschef

Sunds

Sammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikling – er du personen, der kan bringe den til næste niveau?

Dine vigtigste opgaver er:

  • Lede og fordele arbejdet i afdelingen herunder prioritering af opgaver og sikre produktionen supportes hurtigt og effektivt
  • Give faglig sparring til dine 4 svende og 3 lærlinge, samt sikre de har kompetencerne til at løse deres opgaver
PRO&CO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV