22 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

22 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
PRO&CO søger for Kyocera Unimerco
Gem
PRO&CO

Vedligeholdschef

Sunds

Sammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikling – er du personen, der kan bringe den til næste niveau?

Dine vigtigste opgaver er:

 • Lede og fordele arbejdet i afdelingen herunder prioritering af opgaver og sikre produktionen supportes hurtigt og effektivt
 • Give faglig sparring til dine 4 svende og 3 lærlinge, samt sikre de har kompetencerne til at løse deres opgaver
PRO&CO
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
XL-BYG

Trainees – handel og detail

Hadsund, Randers SV, Gjerlev J., Sunds, Farsø

Se video om XL-BYG som arbejdsplads

I XL-BYG Vorupgruppens forretninger er vi kendte for at uddanne trainees til dygtige sælgere i trygge rammer og med fokus på fællesskab og ambitioner.

Derfor er en uddannelse hos os som enten detail-eller handelstrainee en gylden mulighed for din karrierestart.

Under uddannelsen vi du lære om:

 • Salg og vejledning af kunder og skabe vedvarende relationer
 • Beregne skarpe tilbud så det er dig, der får ordren

Du får mulighed for at specialisere dig indenfor det, som du ønsker.

XL-BYG
Gem
Gemina Termix A/S

QHS Coordinator (ID: 37762)

Sunds

Kunne du tænke dig at udfolde dig fagligt inden for kvalitet og arbejdsmiljø på et konkurrencedygtigt fjernevarmemarked i vækst som vores nye kvalitets- og arbejdsmiljøkoordinator?

Vi har kontinuerligt stigende forventninger til vores kvalitetsniveau og har mange aktiviteter i gang for at blive endnu bedre, end vi er i dag. Du vil spille en vigtig rolle i denne udviklingsproces.

Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen.

PRO&CO søger for Gemina Termix A/S
Gem
PRO&CO

Intern salgstekniker

Sunds

Vil du sælge fjernvarmeanlæg, der hører til blandt branchens førende produkter? Vil du være en del af den grønne omstilling og arbejde i en branche i vækst?

Gemina Termix A/S er en førende virksomhed indenfor energiløsninger og bæredygtige teknologier. De designer og producerer fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier.

De søger, til deres velfungerende salgsteam en intern salgstekniker, som brænder for at yde kunderne den bedst tænkelige support. Du kan se frem til et samarbejde med gode kollegaer, der brænder for arbejdet og som er klar til at hjælpe dig godt i gang.

PRO&CO
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
Kyocera Unimerco

CI Specialist/Forandringsagent til optimering af arbejdsgange

Sunds

Lyder det interessant at udføre løbende procesoptimeringer i manuelle såvel som systemiske arbejdsgange?

Som vores nye kollega bliver du en del af vores teknologiteam, som hele tiden arbejder på at optimere systemer, processer og arbejdsgange. Vi tilbyder en spændende mulighed for at være en del af et dynamisk team og bidrage til virksomhedens succes.

Kyocera Unimerco
Hansen Toft A/S søger for Kyocera Unimerco
Gem
Hansen Toft A/S

Salgschef - industrikunder

Sunds

Førende producent i Danmark søger en salgsansvarlig med stærke kompetencer inden for indgåelse af partnerskaber, årsforhandlinger, value selling og strukturerede BtB-salgsindsatser, også mod kundernes C-level-ledere.

Du får til opgave at identificere og udnytte fremtidige forretningsmuligheder, der kan positionere Kyocera Unimerco som frontløber i branchen. Samtidig skal du skabe og opretholde stærke relationer med nøglekunder og interessenter inden for metalindustrien, herunder skabe relationer til et par store virksomheder/koncerner og initiere samarbejde med disse.

Hansen Toft A/S
Gem
NORTH Pensionsmægler

Branchekendt kundekoordinator

Du vil være i daglig dialog med CVR-kunder og pensionsselskaber samt supportere og understøtte pensionsmæglerne. Du vil have din egen portefølje af kunder, som du servicerer i samarbejde med pensionsmæglere og -rådgivere.

Du bliver en del af et topengageret og fagligt dygtigt team, hvor samarbejde og udvikling prioriteres højt. Der er naturligvis tilbud om videreuddannelse, god pensionsordning og mange andre fordelagtige personalegoder.

Temp-Team A/S søger for Pro Montage
Gem
Temp-Team A/S

Har du styr på kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse?

Sunds

Så er du muligvis den medarbejder, vi søger til Pro Montage A/S i Sunds!

Dine ansvarsområder vil være kvalitetssikring og indsamling af dokumenter til byggepladser, samt udarbejdelse af CO2-regnskab. Derudover skal du også stå for drift og vedligeholdelse.Der vil også være mindre opgaver med tegninger i AutoCAD eller Revit.

Vi ser gerne, at du har erfaring, som bygningskonstruktør eller erfaring med ovenstående opgaver.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV