30 job matcher din søgning 30 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Kyocera Unimerco
CI Manager/Forandringsagent til produktionsoptimeringer hos værktøjsproducent

Kyocera Unimerco, Sunds

Vi arbejder hele tiden på at optimere gårsdagens arbejdsgange og maskinprocesser, så de i morgen bliver både smartere og mere effektive – og hvis muligt automatiseres – og vi er for alvor klar til at investere i flere automatiserede løsninger og optimeringer.

Derfor søger vi en dygtig og engageret kollega til spændende og forskelligartede projekter, der digitaliserer, automatiserer og optimerer vores produktionsmaskiner, -flow og arbejdsgange.

Du bliver den udførende forandringsagent, der dygtigt sætter dig ind i opgavens karakter og de mulige forhindringer, der skal styres uden om, for at vi med succes kan implementere de besluttede initiativer – alt imens du undervejs trygt leder de involverede kolleger igennem de nye forandringer, så de er med hele vejen.

Kyocera Unimerco
Kyocera Unimerco Tooling
Værktøjstekniker til gnistbearbejdning – skiftehold

Kyocera Unimerco Tooling, Sunds

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere højpræcisionsværktøjer til bl.a. bil- fly- metal- og vindindustrien?

Vi har travlt, bl.a. grundet vores attraktive værktøjsløsninger til produktionen af elbiler, som gennem det næste årti forventes at vækste eksplosivt, så behovet for KYOCERAs værktøjsløsninger øges og ordreindgangen stiger yderligere.

Du får en spændende, udfordrende og varieret arbejdsdag, hvor du bl.a. skal programmere værktøjerne på PC, klargøre værktøjsprogrammet på produktionsmaskinen (CNC programmering) og fysisk opstille værktøjet i maskinen og gør det klar til bearbejdning.

Kyocera Unimerco Tooling
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
PRO&CO Vedligeholdschef – udbredelse af best practice til datterselskaber

PRO&CO søger for Sunds Textiles A/S

Vi søger en maskinmester eller lignende, der ønsker et internationalt job, hvor man på tværs af produktionsstederne i Mexico, Ukraine og Polen sikrer toptrimmede produktionsanlæg og energioptimering.

I tæt samarbejde med de lokale vedligeholdsteknikere sørger du for, at maskinparken altid er klar til produktion og i toptrimmet stand gennem systematisk og forebyggende vedligehold.

Du sikrer vidensoverførsel mellem produktionsstederne samt opbygger kompetencer og systemer, så vedligeholdsarbejdet professionaliseres.

Du vil i jobbet få en bred kontaktflade til den øvrige organisation.

PRO&CO
PRO&CO Compliance & Sustainability Manager

PRO&CO søger for Sunds Textiles A/S

Med afsæt i ISO9001 og STeP by OEKO-TEX styrer, koordinerer og optimerer du indsatsen på kvalitet og bæredygtighed på tværs af produktionsstederne i Mexico, Ukraine og Polen.

Som Compliance & Sustainability Manager arbejder du ud fra det danske hovedkontor, og skal binde kvalitets- og bæredygtighedsmæssig bro mellem hovedkontoret og de udenlandske produktionssteder.

I tæt samarbejde med de lokalt ansatte arbejder du for, at certificeringen videreudvikles og spiller en vigtig og værdiskabende rolle i samarbejdet med kunder og leverandører.

PRO&CO
PRO&CO Produktudvikler/produktkoordinator til rundstrikkede metervarer

PRO&CO søger for Sunds Textiles A/S

Har du interesse for tekstil og strikketeknik, samt kendskab til garntyper, tekstilfibre og processer, så du kan omsætte kundernes produktønsker til producerbare løsninger? Så kan dette være jobbet for dig!

Som produktudvikler/koordinator hos Sunds Textiles kommer du til at udvikle rundstrikkede metervarer til madras- og møbelbetræk.

Du deltager i projektledelse fra første kundemøde til færdigt produkt. Du får et tæt samarbejde med øvrige teknikere og designere, og sammen finder I løsninger, der kan opfylde kundernes ønsker.

PRO&CO
PRO&CO Regnskabsmedarbejder med potentiale til regnskabschef

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Har du karrieredrømme, og har du kompetencerne til at udvikle dig til teamkoordinator for kreditorteamet eller til at gå hele vejen til regnskabschef?

Hvis du har erfaringen og er klar til at varetage den faglige koordinering af teamet, kan du få dette ansvar fra start, men der er også mulighed for, at dette ansvar kan komme senere i takt med din udvikling.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men der er også en bevidsthed om, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

PRO&CO
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Kyocera Unimerco
Tekniker til reparation og vedligeholdelse af sømpistoler, bindemaskiner mv.

Kyocera Unimerco, Sunds

Har du hænderne skruet godt på? Og lyder det interessant at arbejde med reparation og vedligeholdelse af forskellige befæstelsesværktøjer til byggebranchen?

Netop nu søger vi en ny kollega til afdelingen, som efter en grundig introduktion og oplæring selvstændigt og omhyggeligt foretager reparations- og vedligeholdelsesopgaver af værktøjerne.

Du står side om side ved reparationsborde med dine erfarne kolleger og har derfor altid gode muligheder for at få sparring og spørge til råds på nye og/eller komplekse opgaver.

Kyocera Unimerco
North Forsikringsagentur Detaljeorienteret administrationsmedarbejder søges til forsikringsagentur

North Forsikringsagentur, Sunds

Vi søger lige nu en administrationsmedarbejder til vedligeholdelse og administrering af indkomne ordre fra vores sælgere.

Du vil få en hverdag med både faste administrative opgaver og vigtige ad hoc-opgaver. I perioder er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt og du kan håndtere flere opgaver på samme tid.

Vi tilbyder et spændende job i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i nyere kontorfaciliteter i Sunds. Vi lægger vægt på gode rammer i dagligdagen.

Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV