25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

PRO&COIndkøber med god teknisk indsigt og interesse

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Trives du med indkøbsopgaver, der involverer din tekniske indsigt og interesse? Har du erfaring med indkøb af tekniske handelsvarer? Og er du vant til at tage teten og tværfagligt koordinere med leverandører og salgsafdelinger? Så er dette muligvis stillingen for dig!

Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har virksomheden været en del af den globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på hovedkontoret i Sunds ved Herning.

PRO&CO
Abena
Chauffør søges til distribution af pakker i Sunds/Herning med udkørsel fra Sunds

Abena

Personen vi har brug for, kan svare JA til følgende:

 • Du udviser en god personlig fremtræden
 • Du har viljen til at respektere og efterleve virksomhedens regler og anvisninger
 • Du lader dig ikke stresse, hverken i trafikken eller hos kunden
 • Du er serviceminded og forstår vigtigheden i, at kunderne serviceres

Vi lægger lige så meget vægt på at finde den rigtige person med den rette personlighed og indstilling, som en chauffør med mange års erfaring – så lad os endelig høre fra dig.

Abena
Birn & Partners ApSProduktionsleder

Birn & Partners ApS søger for Kyocera Unimerco i Sunds

I tæt samspil med den øvrige produktionsledelse bliver din opgave at gennemføre løbende produktivitetsforbedringer i egen afdeling samt understøtte afdelingens udvikling hen mod procesoptimeringer, øget produktivitet og automatiserede produktionsløsninger.

Sammen med den øvrige produktionsledelse skal du også optimere på den samlede leveringstid på tværs af produktionen. Du skal derfor motiveres af at skabe forandringer og resultater sammen med og gennem andre.

Du bliver samtidig meget operationelt involveret i de faglige processer og trives derfor med at få dyb indsigt i de daglige driftsopgaver, hvor du sammen med dine medarbejdere sikrer, at de producerede kvalitetsværktøjer leveres til rette tid – uanset om det er til næste produktionsled internt eller hos vores kunder eksternt.

Thorsens Chipskartofler A/SOrganiseret og struktureret medarbejder til agro afdelingen

Thorsens Chipskartofler A/S, Sunds

Som medarbejder i agro afdelingen vil din hverdag blive alsidig. Du kan håndtere en varieret hverdag, hvor der er krav om fleksibilitet, kvalitetsbevidsthed og en struktureret tilgang til dit arbejde. Du forventes at kunne indgå et tæt samarbejde med dine kollegaer i et velfungerende team.

Du kommer til at arbejde løbende med agro og kvalitet - både små og store opgaver. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Håndtering af aftaler og deadlines
 • Rapporteringer til andre afdelinger
 • Strukturering og planlægning i afdelingen
 • Kvalitetsstyring og journalisering
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
Haunstrup Teknisk IsoleringProjektleder

Haunstrup Teknisk Isolering, Sunds

Som projektleder hos Haunstrup Teknisk Isolering bliver du en del af en veletableret virksomhed, som er i konstant udvikling. Som projektleder hos os, skal du være med til at fastholde den gode service i projektfasen overfor vore kunder.

I stillingen som projektleder vil din hverdag blive alsidig. Du kan håndtere en travl og varieret hverdag, hvor der er krav om fleksibilitet, kvalitetsbevidsthed og en struktureret tilgang til dit arbejde som projektleder hos os. Din hverdag består både af kontorarbejde, men i høj grad også af besøg på byggepladserne, hvor du følger op på dine projekter.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Projektledelse fra projektopstart til færdig levering på pladsen
 • Sikre at projektafviklingen gennemføres til aftalt tid og med kvalitet
 • Teknisk ansvar, herunder dialog med interessenter på byggepladsen
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Intern salgstekniker med fokus på metalindustrien

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Vil du anvende din solide faglighed indenfor bearbejdningsmetoder og tilbyde kunderne god teknisk sparring og rådgivning vedr. kundetilpassede værktøjsløsninger, som optimerer deres produktion? Og er du dygtig til at skabe og vedligeholde gode relationer og vant til at yde en ekstra indsats overfor kunderne, så de kommer igen? Så er dette muligvis stillingen for dig…

Når du selv eller dine eksterne eller interne kolleger har fået salget i hus hos kunden, har du ansvaret for, at de udarbejdede løsningsvalg stemmer overens med kundens ønsker gennem hele processen, bl.a. ved løbende og tæt kontakt til kunden samt tværfagligt samarbejde med vores konstruktions-, indkøbsafdeling og produktion.

Dine øvrige arbejdsopgaver bliver:

 • Kontaktperson og ansvar for nogle af vores største kunder indenfor metalindustrien.
 • Udarbejdelse af tilbud, prisberegninger og daglig ordreadministration.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Hver dag arbejder vi på at forbedre kundeoplevelsen. Har du lyst til at hjælpe os? Vi ønsker at være en perfekt arbejdsplads for folk, der er på udkig efter en spændende karriere inden for vores voksende markedsområder. Red Hat Holdings Limited er konstant på udkig efter nye talenter.

Arbejdet kan let udføres hjemmefra. Du er velkommen til at arbejde så meget som du kan og vil, eller du kan kombinere arbejde med studier, deltidsjob eller andet.

Vi tilbyder dig en grundløn og en timeløn baseret på taletid. Fra starten deltager du også i et bonussystem, hvor du får en højere timeløn, jo mere taletid får du.