15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mascot International
Erfaren Pattern Designer med stærke koordineringsevner

Mascot International, Engesvang

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle verdens bedste arbejdstøj? Motiveres du af at præcisere og uddelegere konstruktionsopgaver og sparre med kollegaerne om de bedste løsninger? Så er du måske vores nye Pattern Designer & Coordinator i Design Integration.

Du bliver en del af et team på i alt seks personer, som arbejder tæt sammen med vores innovative designteam, vores udviklingsteam i Vietnam samt vores produktion på egne fabrikker i Vietnam og Laos og ved underleverandører.

I jobbet kommer både dine konstruktions- og koordineringsfærdigheder i spil, når du igangsætter og koordinerer konstruktionsarbejdet samt sparrer om løsninger med kollegaerne. Du bliver en del af et internationalt miljø bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden, og hvor innovation, passion og kvalitet er bærende elementer i produktudviklingen.

Mascot International
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Mascot International
International koncernregnskabschef

Mascot International, Pårup

Kan du videreudvikle en velfungerende regnskabsfunktion, mens du agerer sparringspartner for virksomhedens CFO? Brænder du for at arbejde med regnskaber i et internationalt miljø og for at lede både mennesker og interne projekter?

Kan du se dig selv i en strategisk nøglerolle i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling? Så er det dig, vi søger.

Med reference til MASCOT’s Group CFO får du ansvaret for, at regnskaberne for moderselskabet i Danmark og de europæiske datterselskaber er korrekte. Mere konkret betyder det, at du får til opgave at sikre høj kvalitet i den løbende rapportering og herigennem sikre et validt og korrekt datagrundlag til at træffe de strategiske beslutninger ud fra. Du bliver en vigtig sparringspartner for vores Group CFO, som du vil indgå i tæt samarbejde og dialog med.

Mascot International
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Ikast-Brande Kommune
Spændende skole- fritidspædagogstilling

Ikast-Brande Kommune, Engesvang

Har du lyst til at arbejde på en skole med et tæt kollegialt samarbejde, hvor trivsel og faglighed er i højsædet, så bliver der fra 1. februar en stilling ledig på Engesvang Skole som pædagog med tilknytning til både Broen (Skolens SFO) og undervisningsdel.

Vi søger en engageret og energisk pædagog, som har lyst til at indgå i et tæt samarbejde omkring opgaverne i både fritidsdel og undervisningsdel. Til gengæld er vi optagede af at skabe vilkår, der gør dette samarbejde muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 32 timer ugentlig fordelt nogenlunde 50/50 % mellem Broen & UV-delen. Der vil være mulighed for at blive ansat på 37 timer, såfremt ansøger kan løse akt-opgaver i undervisningsdelen.

Mascot International
Vinduespudser

Mascot International, Engesvang

Brænder du for at skabe rene og pæne omgivelser for dine kollegaer og gæster i huset? Sætter du en personlig stolthed i, at facade og vinduer er rene fremfor, at du ”har været der”? Så er du måske vores nye kollega i vores serviceteam.

Din hverdag vil være præget af forskellige typer af vinduespudsningsopgaver efter plan, besluttede fokusområder, samt ad hoc-opgaver, der akut skal løses. Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Indvendig vinduespudsning – 4 gange årligt
  • Udvendig vinduespudsning – 4 gange årligt
  • Fejning og gulvvask på vores lager
Mascot International
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejerske søges til spændende stilling inden for den komplekse og rehabiliterende sygepleje

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en ny kollega der ligesom os, brænder for at arbejde i spændingsfeltet mellem den komplekse og rehabiliterende sygepleje. Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, kirurgiske, neurologiske og medicinske lidelser samt palliative forløb. Borgerne kan have meget komplekse og/eller akutte pleje- og træningsbehov.

Er du nyuddannet, så tøv ikke med at søge, her får du en arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling, hvor kompleks og basal sygepleje gør, at din faglig udvikling bliver lærerig og dine samarbejdsevner udfordres.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: