129 job matcher din søgning 129 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Er du social- og sundhedsassistent, og ønsker du at arbejde hver 3. uge, så har vi en stilling til dig i hjemme- og sygeplejen i Ikast-Brande Syd

Ikast-Brande Kommune

Lige nu arbejder vi med at udvikle hjemme- og sygeplejen, så opgaver der varetages er med borgeren i centrum. For at opnå kontinuitet og meningsfuldhed skal sygeplejeopgaver også kunne varetages af social- og sundhedsassistenter, og derfor søger vi endnu flere fagligt dygtige assistenter til vores teams.

Brænder du for at udvikle dig fagligt, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemme- og sygepleje.

Du får en arbejdsplads, der er nytænkende, og som sammen med medarbejderne ønsker at skabe nye muligheder for at hjemme- og sygeplejen kommer tættere på hinanden, så alles kompetencer kommer i spil.

Ikast-Brande Kommune
Afdelingsleder til Dalgasskolen i Brande

Ikast-Brande Kommune

Fra den 01.08.2022 vil den ny fælles ledelsesstruktur mellem de 3 folkeskoler i Brande - Dalgasskolen, Artium og Blåhøj Skole - blive en realitet. Grundet denne omstrukturering søger Dalgasskolen en afdelingsleder.

Er du klar til at føre en velfungerende, værdibaseret skole i fin balance videre, har du høje ambitioner for børn og unges læring, trivsel og dannelse, og lægger du vægt på, at resultater skabes ved et tillidsfuldt og åbent samarbejde med personale og forældre, så kan du være den afdelingsleder, vi søger.

Som afdelingsleder vil du indgå i lederforum for FællesSkolen, som er en betegnelse for det samlede skoleområde, hvor lederne har et godt samarbejde, og der arbejdes med en fælles vision for hele området.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Deputy Service Operations Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

For our Offshore Service Operations Department, we are looking for a skilled and dedicated Deputy Service Operations Manager to be our second-in-command under our Operations Manager for Denmark.

As Deputy Service Operations Manager, you will hold a key role in ensuring operations and project delivery in close collaboration with our customers, technicians and management. Typical tasks include:

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads
 • Ensuring delivery of services according to service contracts
 • Preparing operations sites and operating them
 • Strong customer relations management and customer service
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
JKS Lagermedarbejder søges til KMC Derivat i Brande

JKS søger for KMC Derivat

KMC er i hastig udvikling, og vi arbejder især målrettet på vores serier af innovative ingredienser, som vi leverer til en lang række fødevarevirksomheder over hele verden. Vi søger derfor en ny medarbejder, som kan indgå i et team af erfarne medarbejdere på vores lager.

Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

 • Pluk og pak af bigbags og sækkevarer på paller.
 • Læsning af trailerbiler og containere.
 • Udskrivning og kontrol af elektroniske følgesedler.
JKS
JDY
Indkøbsassistent

JDY, Brande

Drømmer du om at gøre karriere inden for fashion, med ansvaret for struktur og kvalitet i vores indkøbsprocesser? Og motiveres du af at være en del af en passioneret og international indkøbsafdeling, der arbejder tæt sammen med leverandører, design og salg om at skabe de bedste produkter?

Hos JDY er vi i alt 50 medarbejdere, og du bliver en del af en alsidig og dynamisk hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af et ambitiøst og kreativt team, der alle bærer en passion for at lave stærke produkter med masser af salgspotentiale, og du vil opleve et miljø, der emmer af høj energi, engagement og trivsel. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig support til vores leverandører og BESTSELLERs internationale indkøbskontorer
 • Oprette style cards og assortments
 • Prisberegninger
KMC
Applikationstekniker

KMC, Brande

Vil du bidrage til fremtidens fødevarer?

Kunne du tænke dig at arbejde i en succesrig og international virksomhed i en helt unik branche? Og har du en fødevareteknologisk baggrund, som du ønsker at bringe i spil i samarbejde med tekniske sælgere og specialister? Så er vores stilling som applikationstekniker måske lige noget for dig!

Sammen med to andre teknikere bliver du den primære person i forsøgskørsler inden for ost, konfekture og mayonnaise/dressing.Sammen med vores specialister gennemfører du forsøg, som bidrager til vores forståelse af applikationerne og de modificerede kartoffelstivelsers egenskaber. I samarbejde med vores tekniske sælgere gennemfører du forsøg for at opnå løsninger, der er tilpasset vores kunder rundt om i verden.

KMC
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger tilkaldevikarer og sommerferieafløsere

Ikast-Brande Kommune

Vi tilbyder dig fuldtid i sommerperioden og gode muligheder for at tjene ekstra penge. Der vil også være mulighed for ansættelse efter sommerperioden.

Vi mangler dig nu eller snarest muligt, så vi kan sikre dig den gode oplæring inden sommerferien.

Du får viden og erfaring med at arbejde med mennesker med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Du får fantastiske kollegaer.

Du får plads og mulighed for personlig udvikling.

BESTSELLER
Backend Developer

BESTSELLER, Brande and Aarhus

Are you looking for an opportunity to accelerate your personal and professional development within business application development? If you are also excited by agile ways of working, then this might just be the place for you!

Your primary work assignments will be developing and producing backend functionality for our solutions, assuring code aligned with code convention for the solution. You will conduct code reviews, optimizing and maintaining of standard elements as well as testing.

The team collaborates and discuss methods, frameworks, and approaches in general regarding the development work, and we expect that you will contribute positively in the discussions with your colleagues in order to find the best solutions for the business.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

JJXX
Art Director

JJXX, Brande

Er du frem for alt idérig, visuel og elsker grafisk design? Er du samtidig nysgerrig og ønsker at udfordre egne kompetencer hos et nyt brand til unge kvinder? Så er du måske vores nye Art Director.

Dit ansvar er at udvikle og sikre JJXX’s visuelle identitet på tværs af vores platforme. Du vil arbejde med alt, hvad der rammer slutforbrugeren fra koncept- og kampagneudvikling, Social Media content creation til visuel kommunikation. Du vil selv være producerende af materialer på daglig basis, og du vil udforske vores grafiske univers og implementere det på bedste måde ifht. mediet og formålet.

Som AD’er bliver du en del af det kreative team i JJXX Brand Identity bestående af AD’ere, grafikere, stylister, plannere og dekoratører. Her er højt til loftet og rig mulighed for at få afløb for din kreativitet samt at omsætte dine mange ideer til resultater.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Manager - Measurement Technology

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

For our Turbine Measurement Operation group, we are looking for a competent Manager for the Measurement Technology team. Your assignments will cover, but not be limited to:

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

 • Manage and further develop and motivate a team of highly specialized employees
 • Manage budgets and cost
 • Further development of our methods and intern standards

We are looking for a positive, proactive, and motivating team player with significant interest, knowledge, and experience within acoustics and/or vibration measurements.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande Kommune
Plejecenter Engparken søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Ikast-Brande Kommune

Vil du sammen med dine kollegaer være med til at skabe livskvalitet for vores 45 beboere?

Brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter den daglige livskvalitet gennem hjemlighed, aktivitet og sundhed højt, har vi stillingen til dig. Hos os vil du have mulighed for at arbejde med pleje af og omsorg for beboerne, samarbejde med pårørende og udføre sygeplejefaglige opgaver. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med alle faggrupper for at skabe en meningsfuld hverdag for alle.

Vi arbejder med udgangspunkt i den personcentrerede omsorg, uanset om det er i forhold til beboerne, de pårørende, kollegaerne eller andre samarbejdspartnere.

Citat: ”Her på Engparken har vi en fed dynamik og høj faglighed med fokus på det enkelte menneske”

Gem
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent/behandler

Falck Danmark A/S, Ikast, Brande og Ringkøbing

I Falck tror vi på, at vi er stærkest sammen. Vi er drevet af omsorg, skaber tillid og skaber sammen mere værdi for det samfund, som vi er en stor del af.

Som Ambulanceassistent/Behandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Falck Danmark A/S
JACK & JONES
Area Sales Manager RDD

JACK & JONES, Brande

Are you a dedicated sales professional with a proven track record of results? Do you have the drive to chase our growth ambitions? Are you motivated by converting leads into customers for long-term business relationships? Are you inspired by being part of a global fashion company?

As Area Sales Manager, you will be key in achieving our common goals. You will be responsible for opening new customers and retaining existing customers in your markets. You will be trusted with great flexibility, in order to produce results and common goals we set together.

Drawing on your solid experience from the textile business, you manage to work on an international platform, where costumer needs and behavior varies from market to market. You open new doors to customers and markets, on your own or in collaboration with our dedicated Sales Force in the fields.

JACK & JONES
Project Coordinator

JACK & JONES, Brande

Vil du være en del af en dynamisk hverdag, hvor du med din udadvendte energi og store gåpåmod er den, der samler trådene i vores talentprogram? Vil du være del af en international virksomhed med vind i sejlene og kollegaer fra hele verden?

Du bliver en del af holdet omkring vores Money Makers-program, som udvikler salgstalenter til vores internationale salgsorganisation – og på den måde er vi med til sikre JACK & JONES’ fortsatte succes.

Med stolthed, dedikation og fokus driver vi programmet fra vores hovedsæde i Brande, og i tæt samarbejde med vores internationale markeder.

Du får ansvaret for en række forskelligartede koordinerende, administrative og praktiske opgaver, som får hverdagen til at hænge sammen for afdelingen.

ONLY
Controller til ONLY STORES

ONLY, Brande

Har du stærke analytiske evner, og motiveres du af at optimere forretningen og skabe transparens? Nu har du mulighed for at blive en del af en spændende international modevirksomhed, hvor din indsats er afgørende for vores videre succes!

Med reference til ledelsen indgår du i vores controlling-team af vores tyske butikker, hvor du har ansvaret for business- og financial controlling. Du får et centralt placeret job med en bred berøringsflade. Du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen i BESTSELLER Retail Europe i Danmark, men du vil også fungere som en aktiv sparringspartner for vores landechefer og distriktschefer.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde budgetter og opfølgning på regnskaber
 • Analysere regnskaber og nøgletal
 • Fungere som finansiel sparringspartner for ledergruppen
JACK & JONES
Sales Assistant

JACK & JONES, Brande

Har du styr på detaljerne, har du orden i systemerne og stortrives du med administrative opgaver? Er du samtidig udadvendt, har interesse i fashion industrien og er motiveret af at være en del af en global virksomhed? Så er det dig vi søger.

JACK & JONES PRODUKT er en afdeling som fokuserer på store virksomheder inden for FMCG (FastMovingConsumerGoods) tekstilsegmentet. Vi er et selvstændigt brand, som leverer produkter til store aftagere worldwide.

Dit primære arbejdsområde er at assistere vores sælgere i de daglige arbejdsopgaver. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Administrativ assistance til de salgsansvarlige, det internationale salgsteam samt kunder
 • Udarbejdelse og opfølgning på performance lister, prislister, sortimenter m.m.
 • Ordrebehandling og opfølgning på ordre- og lagersituation