61 jobannoncer matcher din søgning 61 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune

Pædagog

Brande

Som vores nye pædagog vil du være en del af et unikt miljø, hvor vi arbejder uden traditionelle stuer, og ud fra det pædagogiske mindset NEST, som ser børn mere ens end forskellige.

Vores tilgang er baseret på at møde børn ud fra deres individuelle behov og interesser. Vi arbejder ud fra, at alle børn skal lykkes og indgå i succesfulde fællesskaber, og derfor dannes grupper som udgangspunkt ud fra de relationer, barnet selv er opsøgende på.

Det betyder, at du vil få mulighed for at planlægge aktiviteter og skabe rum til læring, ud fra børnenes individuelle udviklingstrin.

Gem
DOT A/S

Teamleder søges til Nordens førende overfladekoncern

Brande

Vil du stå i spidsen for et godt team og færdes du hjemmevant i en produktionshal?

Se video om DOT A/S som arbejdsplads

Som teamleder skal du koordinere arbejdet for 30 engagerede medarbejdere, som står klar til at byde dig velkommen. Du får ansvaret for den daglige personalehåndtering og skal bevare overblikket i produktionshallen, hvor vi hver dag varmforzinker adskillige ton stål.

Som teamleder tilbydes du et spændende job i en førende nordisk industrikoncern. Du får mulighed for at bruge dine ledelsesevner og kan hjælpe dine kollegaer med at udvikle sig. Vi passer på hinanden og lægger stor vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø med højt til loftet, godt humør og plads til forskellighed.

CBRE GWS Denmark ApS

Styrk vores team og skab positive arbejdspladser som Project Manager hos CBRE GWS

Aalborg og Brande

Vi søger 2 nye projektledere lokaliseret i henholdsvis Aalborg og Brande. Vi leder efter to nye kollegaer med erfaring og gejst for projekter samt en stor motivation for at udvikle sig. I rollen som projektleder vil der kunne være mulighed for yderligere udvikling af karrieremuligheder.

Som projektleder hos CBRE GWS:

  • Bliver du en integreret del af et dedikeret team, der arbejder sammen for at skabe positive arbejdspladser for vores kunder.
  • Bidrager du til at levere exceptionel service og skræddersyede løsninger til vores kunder.
  • Får du mulighed for at arbejde med innovative teknologier og processer.
  • Bliver du en del af et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med dygtige kolleger.
CBRE GWS Denmark ApS
MES a.m.b.a.

Endnu en forsyningsoperatør eller elektriker til elforsyningsnettet

Brande

Vi har travlt, så derfor søger vi endnu en forsyningsoperatør. Kan du se dig selv i en virksomhed med trygge og stabile arbejdsforhold, der tilbyder dig en arbejdsdag med alsidige arbejdsopgaver, stor fleksibilitet, og hvor du får tiden til at lave et ordentligt stykke kvalitetsarbejde, så er det lige dig, vi søger!

Du bliver ansat i beliggende i Brande og kommer til at løse opgaver for elnettet ejet af både MES A.m.b.a. og RAH Service A/S samt eksterne kunder.

Din dagligdag vil være fyldt med mange forskellige opgaver, hvorfor vi tilbyder en stor afveksling og selvstændighed i jobbet.

MES a.m.b.a.
Gem
BESTSELLER

Fullstack Developer

Brande

Do you have a passion for fashion and technology? Do you enjoy working in an agile and collaborative environment, and are you excited about working with modern technologies?

We are replacing our legacy ERP system, and we are looking for a colleague, who is genuinely excited by the opportunity to be the key in designing and building digital products that will be used every day to ensure the flow of goods to all of BESTSELLERs customers.

Gem
name it

Buying Responsible, outerwear

Brande

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som er klar til næste skridt i din karriere? Har du god forretningssans og er du god til at skabe relationer?

Som Buying Responsible har du ansvaret for vores outerwear-kollektioner og for at sikre, at vi altid kan tilbyde de rigtige styles til vores kunder. Du er også ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores leverandørsamarbejde.

BioMar Group

Laborant

Brande

Har du øje for detaljen og fokus på kvalitet? Henter du samtidig energi via samarbejde, og kunne du tænke dig at blive vores 6. medlem i vores kvalitetslaboratorium?

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Analyser og kontroller jf. vores kvalitetskontrolplan
  • Support og samarbejde med produktionen
  • Dokumentation og sikring af sporbarhed
BioMar Group
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Infrastructure specialist

Brande or Madrid

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

As an Infrastructure Specialist at Siemens Gamesa Renewable Energy, you will play a pivotal role in ensuring the stability, security, and efficiency of our IT infrastructure.

We are seeking a talented individual with a strong foundation in Microsoft infrastructure technologies, particularly in Microsoft SQL, Active Directory (AD), and Group Policy Objects (GPO). Your expertise in these areas will be crucial in maintaining and optimizing our systems to support our mission of sustainable energy solutions.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Hotel Dalgas A/S

Restaurantchef

Brande

På Hotel Dalgas søger vi en dedikeret og erfaren tjener/restaurantchef, som også kan agere højre hånd for vores F&B-chef. Dette er en spændende mulighed for at blive en del af vores team og bidrage til succes.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Betjening af à la carte gæster
  • Udarbejdelse af vagtplaner samt oplæring af reservetjenere
  • Sikring af høj servicekvalitet for vores gæster

Vi tilbyder en arbejdsplads, der værner om økologi og bæredygtighed, og som har det økologiske spisemærke i sølv samt er Green Key certificeret.

Gem
BESTSELLER

Tech Lead - WHS Analytics

Brande or Aarhus C

Are you an experienced data engineering Tech Lead who is passionate about data and business? Do you want to be a driving force in unlocking the potential of data in a growing business?

Your role will consist primarily of maintaining and developing our new data products (design, coding, etc.), but also mentoring eager minds, crafting architectures and future technological roadmap together with orchestrating project planning.

KMC
Gem
KMC

Pakkerioperatør - Nathold (barselsvikariat)

Brande

Er du en dygtig, positiv og stabil Pakkerioperatør, som kan bidrage til høj kvalitet i processerne i vores pakkeriteam? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikling og ansvarlighed er kendetegnet?

Se video om KMC som arbejdsplads

Hos hos bliver du del af en unik international ingrediens virksomhed med et innovativt og uformelt miljø, som har fokus på bæredygtighed. Du får muligheden for at være med på en spændende rejse, som tager afsæt i en ambitiøs vækststrategi.

Det er i Pakkeriet KMC Derivat, at vi har brug for endnu en dygtig medarbejder til nathold. I Pakkeriet er vi 20 personer, der arbejder sammen i et velfungerende og engageret team.

KMC
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med gode evner indenfor bolig

Brande eller Give

Er du bankuddannet med rådgivning som spidskompetence? Og vil du sammen med dygtige kolleger være med til at opnå den højeste tilfredshed blandt privatkunder?

Du sætter selv retningen inden for dagligdagens rammer hvor du får stor frihed til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaverne.

Vi har vi fokus på at arbejde med toppen af vores færdigheder. For dig betyder det, at du kan være med til at forme dit job, så du arbejder med det, du er bedst til og gerne vil udvikle.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med fokus på virksomhedsejere

Brande eller Give

Trives du med at bevæge dig i krydsfeltet mellem kundens privat økonomi og deres erhverv, og ser du mulighederne på tværs?

Hvis du gerne vil arbejde med nogle af vores bedste kunder, og engageres af at levere god rådgivning, hvor kunderne oplever, vi nytænker ift. deres beslutninger ved at synliggøre deres behov og skaber værdi med rådgivningen – så læs videre.

Jyske Bank
Gem
ONLY

Indkøbselev - ONLY BRAND HOUSE

Brande

Drømmer du om at kickstarte din karriere i en international fashionvirksomhed, hvor tempoet er højt og mulighederne uendelige?

I ONLY BRAND HOUSE er uddannelse og udvikling vores helt centrale fokusområder – og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kollegaer udvikler sig fagligt såvel som personligt. Derfor sørger vi også for at klæde dig godt på og give dig bedst mulig fundament for din fremtid.

Gem
ONLY

Salgselev - ONLY BRAND HOUSE

Brande

Ønsker du om at kickstarte din salgskarriere i en international fashionvirksomhed, hvor tempoet er højt og mulighederne uendelige?

I ONLY BRAND HOUSE er uddannelse og udvikling vores helt centrale fokusområder – og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kollegaer udvikler sig fagligt såvel som personligt. Derfor sørger vi også for at klæde dig godt på og give dig bedst mulig fundament for din fremtid.

Gem
PRODUKT

Sales Assistant

Brande

Are you passionate about fashion and sales? If you’re ready to set out on a high-paced journey in an international company with plenty of challenges, then join us as our new Sales Assistant!

You will become an important part of our energetic and skilled team at the head office, and you will gain international exposure through daily contact with our international sales team and customers.

ONLY & SONS

Area Retail Manager til ONLY & SONS (Jylland)

Brande

Er du resultatorienteret, og forstår du at lede mennesker på en motiverende og anerkendende måde? Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores ONLY & SONS-butikker i Jylland?

Som Area Retail Manager får du ansvaret for den daglige drift og ledelse af butikscheferne og opfølgning på butikkernes performance. En hovedopgave bliver salgstræning og medarbejderudvikling, så vi sikrer det dygtigste personale i vores butikker.

Gem
PRODUKT

Sales Manager

Brande

Are you a dedicated sales professional with a proven track record of results? Do you feel excited by the opportunity to spend more time with customers than at your desk?

PRODUKT is a business model within the JACK & JONES Brotherhood. We are a volume driven department, wo uses the sheer power of BESTSELLER, providing our key account customers with proven winner products and true value for money at a competitive price.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

JACK & JONES

Indkøbselev

Brande

Har du interesse for tal, økonomi, planning og forecasting? Så kunne dette være første skridt på din vejen til en karriere i en stor, international modevirksomhed.

Sideløbende med jobbet gennemgår du, sammen med vores øvrige indkøbselever, ni moduler af en uges varighed med teoretisk uddannelse. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som indkøb, produktkendskab, vareforsyning & disponering, space management, international handel m.m.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV