133 job matcher din søgning 133 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

ONLY & SONS
E-commerce Sales Specialist

ONLY & SONS, Brande

Kan du se dig selv sælge det fedeste herretøj til nogle af de største onlinekunder i Europa? Så er her din chance for at få ansvar for salg til din egen portefølje blandt bestsellers og ONLY & SONS største online partnere. Vi har store ambitioner og du skal være med til sikre at de bliver ført ud i livet!

Vi leder efter en ny kollega der skal hjælpe os med at drive den signifikante vækst vi har på vores online B2B-område. Med os kan du følge din passion, udvikle dig og tage ONLY & SONS til nye højder.

Du kommer til at fokusere på at få mest muligt salg hos dine kunder fx igennem optimeret produktportefølje og produktudvikling.

Mere specifikt vil dine opgaver inkludere:

 • Konstant produktudvikling for optimering af performance
 • Tætte relationer til kunder via rejser, online møder og indsalg af kollektioner
 • Proaktivt igangsætte div. Aktiviteter, kampagner og andre salgsfremmende tiltag
Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
JACK & JONES
Husmodel JJXX

JACK & JONES, Brande

Elsker du mode, og er du interesseret i at blive en del af et nyt, kreativt jeansbrand til piger i en stor international modevirksomhed? Så er du måske JJXX’s nye husmodel!

Vi søger lige nu en husmodel, der har lyst til at prøve en masse tøj og få indblik i opstarten af et helt nyt pigebrand i en stærk og solidt funderet virksomhed.

Som husmodel vil du indgå i et nystartet passioneret indkøbs- og designteam, som udvikler og designer jeanswear. Her er din primære opgave at afprøve tøj ved daglige fitting sessions i samarbejde med vores konstruktør. Derudover vil du få mulighed for at prøve kræfter med forskellige selvstændige og afvekslende ad-hoc opgaver, der knytter sig til dit team.

Størstedelen af din tid kommer til at gå med at prøve tøj, så det er vigtigt, at du er tålmodig og befinder dig godt med at stille dig op foran andre.

ONLY & SONS
Sales Responsible

ONLY & SONS, Brande

Kan du se dig selv sælge det fedeste herretøj med høj pace i vores Never Out Of Stock (NOOS) afdeling? Så er her din chance for at få ansvar for salg til vores kunder på alle vores europæiske markeder. Vi har store ambitioner og du skal være med til sikre at de bliver ført ud i livet!

Dette er en international rolle med stort fokus på at udvikle og samarbejde med vores kunder. Vi vil være en stærk samarbejdspartner og det er altafgørende at du kan opbygge en tæt og konstruktiv dialog med kunderne.

Mere specifikt vil dine opgaver inkludere:

 • Daglig kontakt, sparring og opfølgning med sælgere – nationalt og internationalt
 • Daglig sparring med vores produktteam

DINE FORDELE

 • Du vil blive del af en virksomhed med en ung kultur hvor nye ideer er velkomne og hurtigt kan effektueres.
 • God onboarding med klar plan for dine første uger, samt løbende opfølgning og forventningsafstemning
BESTSELLER
Digital Product Owner

BESTSELLER, Aarhus & Brande

Are you looking for an opportunity to apply your experience with leading digital change to a business-oriented environment? Then join BESTSELLER and have significant impact on our business by taking our sales platform solution for our wholesale business to the next level.

We are looking for an experienced and business-oriented Product Owner who is ready to take the responsibility for our digital sales platform DIRECT, that supports our entire wholesale business.

As Product Owner, you are accountable for ensuring that the platform performs and delivers according to the needs of our wholesale business. More specifically, your tasks include:

 • Defining the product vision and roadmap in collaboration with our stakeholders and ensuring that we meet our targets.
 • Prioritizing the backlog, sprint planning and elaboration of user stories.
 • Planning, communication and roll-out of the solution to all of BESTSELLER.
ONLY
EXPRESSION MANAGER

ONLY, Brande

Har du solid erfaring med kreative processer, og vil du stå i spidsen for det visuelle udtryk i ONLY BRAND HOUSE? Kan du sikre et stærkt internationalt niveau i vores brand kommunikation og marketingmaterialer på tværs af subbrands?

Som Expression Manager vil du få en stor berøringsflade i hele ONLY BRAND HOUSE, og du vil således arbejde tæt sammen med flere forskellige afdelinger med henblik på at sikre et stærkt og internationalt visuelt udtryk for alle brands. Du vil få til ansvar at sikre en løbende udvikling og opgradering af image-udtrykket, ligesom du vil fungere som tæt sparringspartner til vores marketing manager omkring den visuelle kommunikation i såvel trykte samt online materialer.

Opgaver:

 • Kreativ udvikling af det visuelle udtryk på tværs af alle brands i ONLY BRAND HOUSE
 • Tæt samarbejde og sparring med Marketing Manager
 • Lede, planlægge og udføre image fotoskydninger for alle sub brands
ONLY
Hair and Make Up Artist

ONLY, Brande

Har du styr på styling af hår og make up, og har du lyst til at være en central del af alle fotoskydninger i ONLY Brand House?

Du bliver en del af ONLYs marketing afdeling med 30 engagerede og ambitiøse kolleger, som alle arbejder med at brande og præsentere ONLY og vores subbrands på stærkeste vis. Du vil opleve en hverdag, hvor fashion is everything, og du får en bred rolle, hvor du bl.a. vil deltage på alle interne og eksterne fotoskydninger som Hair and Make Up Artist. Herudover vil du få ansvaret for at udvælge modeller samt stå for andre koordinerende opgaver i forbindelse med vores mange shoots. Med andre ord vil du få en varieret hverdag med en stor berøringsflade, og hvor ikke to dage er ens!

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Deltagelse på interne fotoskydninger som assisterende hår & makeup artist
 • Styling af modeller på interne fotoskydninger
 • Tæt sparring og samarbejde med stylist omkring udtryk og styling
ONLY
Erfaren Marketingkoordinator med flair for fashion

ONLY, Brande

Er du en proaktiv, struktureret og iderig koordinator, som brænder for at styre forskelligartede projekter? Motiveres du af at udvikle marketingaktiviteter inden for fashion?

Vi supporterer hele ONLY Brand House – herunder også vores subbrands: JDY, ONLY PLAY, ONLY CARMAKOMA, KIDS ONLY og ONLY & SONS. Du vil blive tilknyttet et eller flere af forretningsområderne, hvor du vil få ansvaret for at sikre, at vores marketingkampagner bliver udviklet, igangsat og implementeret, samt at tiltagene gennemføres til tiden og med bedst mulige resultat. Du er ansvarlig for at kampagner og aktivitetsplaner overholder deadlines, og at de følger de angivne retningslinjer for ONLY’s overordnede koncept.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med salg og indkøb, hvor du er ansvarlig for udvikling og koordinering af salgsmateriale, og du får generelt en bred berøringsflade i virksomheden.

ONLY
Stylist

ONLY, Brande

Har du øje for detaljen, og kan du sikre et skarpt visuelt udtryk på vores billedmateriale? Kan du holde mange bolde i luften, men stadig sikre at dine opgaver bliver leveret med høj kvalitet?

Som Stylist hos ONLY BRAND HOUSE kommer du til at arbejde tæt sammen med vores Expression Manager om at sikre, at det visuelle udtryk for alle vores brands bliver eksekveret i overensstemmelse med vores overordnede strategi. Nærmere bestemt bliver du ansvarlig for løbende at udvikle udtrykket til vores lookbooks via styling i forbindelse med diverse fotoskydninger, som du bliver en central og vigtig del af.

Mere konkret bliver du ansvarlig for at:

 • Planlægge og gennemføre fotoskydninger i samarbejde med Expression Manager
 • Udvælgelse af modeller, fotografer og andet crew til fotoskydninger i samarbejde med Expression Manager
 • Idéudvikling og opsætning af fotoskydninger
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Site Manager

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brande

Hos CBRE søger vi en dygtig Site Manager, der med stort drive og målrettethed, kan tage ansvar for den tekniske drift hos en af vore kunder i Brande.

Som Site Manager får du ansvaret for at lede et team af dedikerede håndværkere. Du skal skabe resultater og udvikle forretningen og sikre, at leverancerne er i overensstemmelse med CBRE GWS’s processer samt kundens servicekrav, behov og forventninger.

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund, enten som maskinmester, el-installatør eller lignende med minminimum 5 års erfaring med teknisk drift. Du er vant til at begå dig på alle niveauer hos dine kunder. Du har erfaring med ledelse af større teams, og du bevarer overblikket ved hele tiden at være på forkant med dine kunders/medarbejderes behov og forventninger.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
IT Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

For our Global Training Excellence Tools & Process department, we are looking for an IT Project Manager to manage the IT projects within Global Training. Siemens GamesaYou will be part of a dedicated global team that takes pride in managing master data and supports the business in process and tools related topics. The team have the responsibility for the SGRE LMS system which is used globally in our eight training centers.

We are looking for a new colleague with the ability to create innovative IT solutions that can support our global business and implement solutions that the business and the market require in the best possible way. You will engage proactively with the stakeholders and decision makers striving to provide the best solutions.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande Kommune
Lærer søges til Blåhøj Skole

Ikast-Brande Kommune

På Blåhøj Skole er en fast stilling ledig til besættelse snarest muligt og senest fra 1.8.21. Stillingen indeholder N/T, drenge-idræt og almindelige skolefag. Stillingen er på fuld tid.

Blåhøj Skole er en landsbyskole med 70 børn fordelt på 0. - 6. klasse. Skolen har fokus på traditioner og relationer. Der afholdes læsebånd, og vi vægter faglige og sociale fællesskaber højt. En velfungerende SFO er tilknyttet skolen.

Ikast-Brande Kommune
Social - og sundhedsassistent til dag eller aftenvagt

Ikast-Brande Kommune

Er du social- og sundhedsassistent og brænder du for at arbejde med borgeren i eget hjem, så læs videre.

Kompleksiteten i hjemmeplejen øges kontinuerligt, borgerne bliver længere i eget hjem og udskrives tidligere fra sygehusene. Derfor vil vi ansætte flere social- og sundhedsassistenter i hjemmeplejen Syd.

Vi søger: 2 Social- og sundhedsassistenter til dagvagt og 1 til aftenvagt.

Du vil som social- og sundhedsassistent stifte bekendtskab med mange spændende opgaver, som kunne være:

 • Sikring af sammenhængende borgerforløb med fokus på den enkelte
 • Sikre opkvalificering af kollegaer i form af vejledning samt undervisning i samarbejde med andre social- og sundhedsassistenter
Ikast-Brande Kommune
Lærer

Ikast-Brande Kommune

På Dalgasskolen er en fast stilling ledigt til besættelse fra 1.8.21. Stillingen indeholder undervisning i specialklasse. Stillinger er på ca. 30 timer ugentlig.

Dalgasskolen er en 2-sporet skole med 355 elever fra 0.-6. årgang samt 5 specialklasser. Skolen har fokus på sociale og faglige fællesskaber samt på det udbytte, som samarbejdet mellem lærere og pædagoger kan bibringe børnene. En stor velfungerende idræts-SFO er tilknyttet skolen.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet lærer
 • er i stand til at reflektere over egen praksis
 • er ansvarsbevidst.
Ikast-Brande Kommune
Plejecenter Engparken søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Ikast-Brande Kommune

Da vi er i gang med en større omstrukturering på Engparken, søger vi nye medarbejdere. Stillingen er på 30 timer gennemsnitlig pr. uge fra den 1. juli 2021 med weekendvagt hver 2. uge.

Brænder du for at udvikle dig og at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemlighed, aktivitet og sundhed højt, har vi stillingen til dig.

I Ikast-Brande Kommune tages der udgangspunkt i Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg, og alt sundhedsfagligt personale tilbydes et kompetenceudviklingsforløb ”Et værdigt liv med demens”, som afsluttes med et bevis for gennemført forløb.

Selvom du hovedsageligt kun vil være til stede i aftentimerne, vil du udover at opleve et godt arbejdsmiljø og et stærkt fagligt samarbejde med social- og sundhedsassistenter/social- og sundhedshjælpere også opleve det i samarbejdet med sygeplejersker, aktivitetsmedarbejdere og servicemedarbejdere.