50 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

50 jobannoncer

Gem
BioMar Group

Procesoperatørelev – til en spændende og specialiseret produktion

Brande

Kan du se dig selv i vores organisation der skaber bæredygtigt foder til opdræt af fisk, der sikrer høj kvalitetsernæring til fremtidens generationer af mennesker på jorden?

Kunne du tænke dig at være procesoperatørelev i en virksomhed, hvor opgaverne er forskellige hver dag og hvor der sættes en ære i at levere det korrekte og til tiden?

Her træder du ind i et uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed med fart over feltet, hvor det gode samarbejde er i højsædet.

BioMar Group
Gem

Virksomhed i Brande - Medarbejder til rengøring

Brande

Kan du godt lide at arbejde med rengøring, så er det måske lige dig vi leder efter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Danish Bottling Company A/S

Operatør til produktion - Nathold

Brande

Se video om Danish Bottling Company A/S som arbejdsplads

Danish Bottling Company A/S søger en fastansat operatør/produktionsmedarbejder til vores fabrik i Brande. Der er tale om en fuldtidsstilling til nathold af ugentlig 3 x 12 timer. (kl. 18-06). For nuværende efter 24/7-drift.

I produktionen bliver dit primære ansvarsområde at blande produkter i vores Blanderi, i samarbejde med vores nuværende team.

Danish Bottling Company A/S
Gem
name it

NOOS Sales Responsible

Brande

Are you on the lookout for a sales position where you are guaranteed that every day will be exciting, and at the same time you get the opportunity to excel your sales talent in an international setting? Is data your go-to for developing and executing sales strategies to drive growth?

As our NOOS Sales Responsible, your primary responsibility is to secure a growth of the NOOS business in the nordic market segment. You will get a central role in developing and implementing NOOS strategies tailored to various markets, continuously challenging the status quo.

Gem
Randstad

truckfører

Brande

Har du lyst til at komme med på rejsen og blive en del af en spændende virksomhed i vækst?

Indrykket:
Hentet fra Randstad
JYDSK MILJØ RENGØRING A/S
Gem

En dygtig og engageret rengøringsassistent søges til Brande

Brande

Jydsk Miljø Rengøring A/S søger 1 erfaren rengøringsassistent til rengøring i Brande ca. 13 timer pr. uge - og arbejdstiden ligger dagligt mellem 10.30 - 13.30.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JACK & JONES

Creative Graphic Designer

Brande eller København K

Drømmer du om et job, hvor din kreativitet og sans for detaljen kan gå hånd i hånd? Og sætter du en ære i at få funktionalitet og æstetik til at gå op i en højere enhed i dine designs?

Som vores Graphic Designer kommer du til at udvikle vores halvårlige brand kampagner på JACK & JONES og JJXX sammen med en Art Director og selvstændigt at kunne implementere kampagnerne på vores digitale kanaler, i særdeleshed på de sociale medier. Du vil selv være producerende af layouts på daglig basis.På vores underbrand PRODUKT, som tilbyder customized clothing til wholesale kunder, vil du være den ledende grafiker og udvikle alt til PRODUKTS brand identitet.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Yoke Operator

Brande

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

For our Business Unit Offshore, we are looking for Yoke Operators for Installation.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

These are your main functions:

  • Your main focus and responsibility is to operate the Yoke’s for tower, nacelle and blade installation of offshore wind turbines worldwide included the tagline systems (EU, US and APAC)
  • You perform, supervise, train and ensure safety cultures and behaviors within the Yoke operations
  • You keep and maintain accurate logbooks, documentation and reports as required by company policy
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
ONLY

Design Responsible

Brande

Drømmer du om at være en del af et førende fashionbrand, hvor du med dine kreative ideer kan sikre et skarpt udtryk og udvikle de mest trendstærke og kommercielle kollektioner?

Du vil få ansvaret for udviklingen af vores 8 årlige kollektioner, hvor dit fokus blandt andet vil være at sikre den røde tråd igennem kollektionerne, og i tæt samarbejde med dit team, udvikle stærke kommercielle designs tilpasset ONLYs DNA. Du er således involveret i hele designprocessen fra idé til det færdige produkt, ligesom du er med til at sikre, at vores styles konstant udvikles og optimeres i forhold til trends, hastighed og kvalitet.

Solstrålen Blåhøj S/I
Gem

Solstrålen Blåhøj søger pædagog

Brande

Solstrålen Blåhøj er en lille privat institution med vuggestue og børnehave.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
ONLY & SONS

Retail Coordinator

Brande

Er du en struktureret koordinator med kendskab til retail, og vil du være med til at drive ONLY & SONS butikker i hele Europa? Så har vi en spændende mulighed!

Som Retail Coordinator bliver din primære opgave at koordinere det overordnede vareflow til ONLY & SONS butikkerne. Dette vil blandt andet bestå af at assistere vores indkøbsteam med opfølgning på varepakken, sørge for det er korrekt placeret i systemet, og det generelle vareflow fra leverandør til butik. For den rette person, er der rig mulighed for at vokse i rollen og varetage større et ansvarsområde

Gem
ONLY

Sales Coordinator

Brande

Er du en dygtig Sales Coordinator, der kan skabe struktur i en dynamisk hverdag? Ønsker du samtidig være det bindeled i teamet, der er med til at sikre, vi når helt i mål? Så er du den koordinator, vi står og mangler.

Som vores nye Sales Coordinator vil du få en nøglefunktion i teamet, hvor du er tovholder på alle salgsaktiviteter i forbindelse med opstart og indsalg af vores kollektioner. Med din flair for struktur og proaktive tilgang, sikrer du et professionelt og succesfuldt samarbejde med dit team på tværs af landene og assistere dem i at nå vores fælles mål og budget.

Gem
Biomar, Brande

Process & Maintenance Manager

Brande

We are looking to hire a new colleague to manage our overall maintenance and technical optimization projects at our Process Innovation Tech Centre; our state-of-the-art pilot plant located in Brande, Denmark.

In this position you will join a highly skilled international team in a company where innovation is one of the core values.

Biomar, Brande
Gem
BESTSELLER

Elev til E-commerce

Brande, Aarhus C, Skanderborg

Er du initiativrig, selvstændig og klar til nye udfordringer hos en international modevirksomhed? Og har du et skarpt digitalt mindset, der kan sikre udviklingen af fremtidens måde at købe fashion på?

Så er du måske vores nye E-commerce elev hos BESTSELLER i Brande, Aarhus eller Stilling.

Som elev inden for E-commerce-afdeling sørger vi for, at du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år.

Gem
JACK & JONES

Key Account Sales Assistant

Brande

Are you passionate about sales with an outgoing personality, and do you have an analytic and structured mindset? Are you motivated by working in an international environment with room to develop, here’s your chance to become part of a global fashion company!

We are looking for a Key Account Sales Assistant to strengthen our team and to accelerate our journey towards reaching our growth strategy.

Gem
name it

Indkøber, Outerwear

Brande

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som er klar til næste skridt i din karriere? Har du god forretningssans og er du god til at skabe relationer?

Hos NAME IT søger vi en handlekraftig og energisk Indkøber, der kan tage ansvar for udvikling og indkøb af trendstærke overtøjskollektioner. Som Indkøber spiller du en vigtig rolle i vores ambitiøse team, der er dedikeret til at styrke vores markedsposition og forblive den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Gem
JACK & JONES

Sales Assistant for French market

Brande

Are you passionate about fashion and sales? If you’re ready to set out on a high-paced journey with plenty of challenges, then join us as our next Sales Assistant in the French market!

We are looking for a French-speaking Sales Assistant to join our JACK & JONES team in Brande.

The sky is the limit in our large sales organisation, and we will support you in growing on both a personal and professional level.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV