27 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

27 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Habitus

Passioneret medarbejder med pædagogisk eller social- og sundhedsfaglige uddannelse søges til nattevagt- og vikarstilling

Jelling

Vi søger medarbejdere, som er rummelige i mødet med vores målgruppe, og som kan være medskabende i en bæredygtig udvikling.

Vågen nattevagt i en 25 timers stilling til Unge Gruppen og Voksen Gruppen. Det er nattevagtens fornemmeste opgave at passe på de unge. Nattevagten skal yde omsorg, skabe ro og tryghed, og arbejdet handler også om at observere og dokumentere.

Vikar til Unge Gruppen og Voksen Gruppen, som kan arbejde aften, weekend og ferieperioder. Vi søger en vikar, som har lyst til at være en del af teamet, og som i sin tilgang har fokus på de unge, deres trivsel og udvikling.

Habitus
Gem
Røde Kors Asylafdeling

Administrativ medarbejder til Center Jelling (deltid)

Vil du arbejde i verdens største humanitære organisation og blive en del af en arbejdsplads drevet af faglighed, engagement og et godt fællesskab, hvor nærvær og medmenneskelighed er kerneværdier, og hvor du vil spille en vigtig rolle med at understøtte kerneforretningen med administrative opgaver og dagligt at gøre en forskel for asylansøgere og ansatte?

Som administrativ medarbejder kommer du til at få en afvekslende hverdag med varierende opgaver, som båder understøtter ledelsen, medarbejdere, beboere og de frivillige.

Røde Kors Asylafdeling
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

  • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
  • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Lehman ApS søger for Staalservice A/S
Gem
Lehman ApS

Kvalitets - og miljømedarbejder

Jelling

Er du klar til at skære igennem og gøre en forskel som vores helt nye Kvalitets- og miljømedarbejder i Jelling? Vi byder dig velkommen til et stærkt og struktureret team i en anerkendt stålvirksomhed i vækst.

StaalService A/S søger en dygtig, ansvarsbevidst, engageret og serviceminded medarbejder til en nyoprettet stilling i et handlekraftigt og kompetent team, der værdsætter forskelligheder og anser drivkraft og faglighed som nøglen til succes.

Gem
Dansk Maskincenter A/S

Udadvendt aftersales-ekspedient søges

Jelling

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam. Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted.

Vi har som virksomhed fokus på at skabe sammenhold og fællesskab i dagligdagen, og du vil derfor opleve, at der arbejdes sammen på kryds af afdelinger og organisationen.

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder.

Dansk Maskincenter A/S
Gem
Dansk Maskincenter A/S

Dedikeret salgssupporter søges

Jelling, Odder, Videbæk eller Toftlund

Er du en serviceminded og struktureret person, der brænder for at støtte et dynamisk salgsteam? Så er du måske den, vi søger?

Du vil være en vigtig del af vores team, hvor du vil yde administrativ og praktisk support til vores sælgere og bidrage til at forbedre vores kundeoplevelser.

Du bliver en vigtig del af en markedsledende virksomhed i sund vækst, hvor du vil opleve, at vores værdier: hjælpsomhed og sammenhold, faglighed og viden, tillid, humor og arbejdsmoral afspejler måden, vi arbejder.

Dansk Maskincenter A/S
Gem
Dansk Maskincenter A/S

Havepark-ansvarlig søges

Jelling

Bliv en del af vores team som Husqvarna-specialist!

Vi har travlt og leder derfor efter en engageret og dygtig medarbejder til en fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at tage ansvar og være ”herre i eget hus”. Dine arbejdsområder vil bl.a. omfatte salg af maskiner og reservedele både i butikken og gennem opsøgende salg.

Vi forventer, at du har den nødvendige tekniske viden og erfaring til at yde professionel rådgivning og support til vores kunder.

Dansk Maskincenter A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem

Pædagog til Kollerup Skole

Jelling

Er du uddannet pædagog – og er godt funderet i din faglighed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Klimakonsulenten ApS
Gem

Erfaren og ansvarlig Tømrersvend/Tømrersjak søges

Jelling

Klimakonsulenten ApS søger en kvalitetsbevidst Tømrer/Tømrer makkerpar, der vægter faglighed og samarbejde højt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV