31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Fonden Drive - School Of MotivationVil du være med til at sætte prikken over i’et i arbejdet med børn og unge?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

I tæt samarbejde med International School of Billund (ISB) er vi på udkig efter dygtige og kreative kollegaer, der har lyst til at arbejde med elever med særlige behov og de nyeste værktøjer indenfor leg, læring og motivation.

For at trives i Drive skal du være drevet af at ville gøre en forskel. Du bliver motiveret af at medudvikle og afprøve nye metoder for læring til børn med særlige behov. Og måske allervigtigst: Du tror på, at leg som læringsmetode rummer uanede muligheder – for det tror vi på!

Som motivationsspecialist vil dit hovedfokus være arbejdet med elever fra ISB, som har udfordringer ift. deres skolegang. Sammen med ISBs dygtige medarbejdere skal vi motivere eleverne til skole og kompetencerne til at indgå i sociale og faglige fællesskaber.

To see an English version of the job ad, click here and scroll down.

Fonden Drive - School Of MotivationVil du være med til at sætte prikken over i’et i arbejdet med børn og unge og deres familier?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

I tæt samarbejde med International School of Billund (ISB) er vi på udkig efter en dygtig og kreativ familiekonsulent, der har lyst til at arbejde med elever og deres familier.

For at trives i Drive skal du være drevet af at ville gøre en forskel. Du bliver motiveret af at medudvikle og afprøve nye metoder for læring til børn med særlige behov. Og måske allervigtigst: Du tror på at leg som læringsmetode rummer uanede muligheder – det tror vi på!

Som familiekonsulent skal du være med til at hjælpe en mindre gruppe børn fra ISB og deres familier. Du vil være familiens kontaktperson og tovholder mellem forskellige instanser. Med din viden fra familieområdet skal du yde pædagogisk råd, vejledning og støtte til familier.

To see an English version of the job ad, click here and scroll down.

TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemålere

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Salgsdirektør

Der kan løfte en solid handels- og rådgivningsvirksomhed til næste niveau

Med reference til direktøren, og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Trekantområdet, skal du stå i spidsen for salg, forretnings- og konceptudvikling i en solid vækstvirksomhed, hvor fokus indledningsvis er afsætning i både Danmark og Tyskland.

Du skal:

 • Lede, indsatsstyre og coache dit salgsteam på ca. 7 sælgere i både Danmark og Tyskland, således at der løbende opnås en optimal markedsbearbejdning og langsigtet resultatudvikling.
 • Selvstændigt levere et godt salg til de største KAM-kunder, og samtidig evne at spille den enkelte sælger bedre i dennes salg, både via løbende coaching og sambesøg. Du er således typen, der både på egen hånd, og i tæt samarbejde med den enkelte sælger, viser hvordan man målrettet og med succes gennemfører personligt koncept-, produkt- og løsningssalg.
Abena
Salgskonsulent til HoReCa (Hotel, Restaurant og Catering) til Trekantområdet og Fyn

Abena

Brænder du for at finde de rigtige løsninger til kunderne og kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning? Så bliv en del af et dygtigt salgsteam, der servicerer vores HoReCa kunder.

Personprofil

 • Du har en handelsmæssig uddannelse og eller erfaring i HoReCa segmentet.
 • Praktisk erfaring som konsulent er et ubetinget krav og branchekendskab vil være en fordel.
 • I dit tidligere job har du opnået gode resultater ved en ekstra og målrettet indsats.

Vi tilbyder en stilling med et stort ansvar og mange spændende opgaver. Du vil få en travl hverdag i en international virksomhed i vækst. Du kan forvente en god introduktion til firmaet og til dit salgsområde, dedikerede kollegaer med stor faglig ekspertise, godt humør og holdånd.

Abena
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EWII A/S
Elektriker til gadelys i Trekantområdet

EWII A/S

Som servicetekniker i EWII Teknik er du hver dag med til at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet.

EWII A/S

Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Som nyansat i EWII Teknik vil du få en grundig oplæring af dine kolleger, og du vil både få selvstændige opgaver og opgaver, der kræver samarbejde og koordination med teamet – alt sammen i tæt dialog med vores projektledere på kontoret i Kolding.

EWII A/S
Raunstrup Tømrer A/SByggeleder Trekantsområdet

Raunstrup Tømrer A/S

Der er stor efterspørgsel efter vores ydelser i Trekantsområdet, og vi søger derfor en byggeleder. Erfaring inden for egenproduktion af tømrerarbejde vil være en fordel.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører at:

 • Planlægge og fordele daglige opgaver.
 • Styring af hoved- og fagentrepriser.
 • Problemløsning hurtigt og konsekvent.

Du tilbydes et job med en stor kontaktflade og mulighed for at udnytte og udbygge dit netværk

Sanistål A/S

Master Data Consultant

Sanistål A/S, Billund

Har du flair for Master Data, motiveres du af detaljen og ønsker du at understøtte en innovativ og digital forretning med de rigtige master data-processer, så kan det være netop dig vi søger!

Vi søger en Master Data Consultant indenfor kunde- og leverandør-master data til vores Master Data management afdeling i Billund. Master Data management arbejder på tværs af organisationen, med fokus på overholdelse af vores governance, udvikling af datamodel, arkitektur & controlling af master data. Vi er ansvarlig for Saniståls master data for kunder, leverandør, materialer, HR og finans.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Videreudvikle og vedligeholde vores governance-model
 • Videreudvikle og vedligeholde vores datamodel for kunder & leverandør, samt sikre korrekt systemopbygning og -udvikling
 • Varetage dataload via IT.MDS Mass Change &/LSMW-indlæsning i SAP på alle objekter
Sanistål A/S
Saint-Gobain Ecophon A/S
Area Sales Manager – Fyn og Trekantsområdet

Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon søger en Area Sales Manager til opsøgende salg og rådgivning i projektmarkedet, primært på Fyn og i trekantsområdet Jylland Øst, som de centrale områder. Vi søger en stærk salgs- og rådgivningsprofil, der kender og har lyst til hele byggeprocessen fra bygherre og arkitekt til den udførende tømrer og trælast. Dit værktøj vil være markedets bedste akustikløsninger til loft og væg – til gavn for indeklimaet og bedst i klassen, hvad dokumenteret bæredygtighed angår.

Jobbet indebærer et stort ansvar for at sikre den rigtige forskrift hos bygherre, arkitekt og rådgiver, samt forhandle projektet på plads med den udførende.

Du vil med udgangspunkt fra din bopæl få ansvaret for kunder og samarbejdspartnere i distriktet. Din bopæl forventes placeret i distriktet.

Saint-Gobain Ecophon A/S
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Humain ApS
Salgschef

Humain ApS søger for klient

Vi søger en stærk kommerciel salgschef med teknisk forståelse og succes fra en lignende stilling – er det dig?

Med reference til CEO har du ansvaret for den strategiske, resultatmæssige og ledelsesmæssige udvikling af salgsorganisationen. Du udarbejder markeds- og salgsstrategier inden for de forskellige segmenter i tæt samarbejde med dit team – og står efterfølgende i spidsen for aktiviteterne, der sikrer resultaterne.

Du har selv en aktiv rolle i salgsprocessen med et selvstændigt ansvar for et segment. Derfor identificerer du selv potentielle samarbejdspartnere, opbygger partnerskaber og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter i Europa samt USA. Du skal forvente en rejseaktivitet på 60-80 dage årligt.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
KIRKBI A/SSenior Investment Manager, Renewables

KIRKBI A/S, Copenhagen or Billund

KIRKBI A/S is following an ambitious Renewables investment strategy and hereby support the LEGO Group’s commitment to balance global consumption of energy with renewable energy, while at the same time delivering attractive long-term returns.

Our renewables strategy target investments in solar, onshore wind and offshore wind, Energy Storage and Power-to-X. Since 2012, investments into renewable energy have developed into a solid long-term business case, which is fully aligned with our sustainability as well as our financial ambitions. Therefore, KIRKBI has increased it’s focus on renewable energy investments.

As a Senior Investment Manager you will be engaged in identifying investment opportunities and participate in all aspects of the investment process focusing on Renewables. You will have a key role in the process from financial modelling to supporting and influencing the decision making.