153 job matcher din søgning 153 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BALL GROUP
Copywriter

BALL GROUP, Billund

Er du kommercielt tænkende, og elsker du at skrive kreative og fængende tekster, der fanger og fastholder modtagerens opmærksomhed? Kender du tastaturet bedre end din baglomme, og er lyden af klimprende taster sød musik i dine ører?

Som copywriter er dit primære arbejdsområde at skrive kreative og sælgende tekster og at sikre, at kommunikationen er afstemt med brandets tone of voice på tværs af alle kanaler. Du bliver en del af vores marketingafdeling, som består af dygtige specialister, der konstant arbejder for at bringe Zizzis kommunikationsaktiviteter til markedet.

Du får en stor intern kontaktflade i hele Zizzi, og derfor er du nysgerrig, selvkørende og proaktiv. Til gengæld får du mulighed for at være med til at forme vores skrevne kommunikation og stillingen efter dine ønsker.

BALL GROUP
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Billund Lufthavn A/S Butiksmedarbejder til vareopfyldning i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Har du et godt overblik og trives du i et travlt miljø? Motiveres du af at levere en effektiv og præsentabel butiksopfyldning? Så er du måske vores nye kollega i Supply Chain i Billund Lufthavn

Vi søger en medarbejder, hvis primære funktion bliver opfyldning af varer i vores Shopping-område. Du vil derudover også skulle hjælpe med at udføre andre opgaver i afdelingen, eksempelvis i varemodtagelsen og andre lageropgaver, eller intern distribution af varer rundt til lufthavnens spisesteder.

Vi er en 24-7 virksomhed, hvor der altid er aktivitet, og derfor har vi brug for dig, der vil være med til at sikre fremdrift i vores lufthavn.

Vi søger dig, der er indstillet på at levere den bedste indsats hver dag, og er indstillet på en omskiftelig og til tider travl arbejdsdag.

KIRKBI A/S IT Operations Coordinator

KIRKBI A/S, Billund

Do you have strong coordination skills and are you ready to take a key role in strengthening our processes and structures? We are a purpose- and value-driven company where quality, integrity and people are key and we are looking for a new team member to help us become even better.

Your primary goal is to assist KIRKBI IT Operations in delivering strong and structured support through third-party vendors and IT partners. Your primary tasks include:

  • Handle and document recurring requests and issues
  • Maintain documentation of yearly IT maintenance wheel, internal processes, system licenses and upgrade schedules
  • Develop, execute, and document process improvements
LEGO® House Student Worker til People & Culture i LEGO® House

LEGO® House, Billund

Der er kun ét LEGO House i verden. Et sted hvor vi stræber efter at give ultimative LEGO oplevelser videre til LEGO fans i alle aldre. Samtidig har vi stor fokus på, at vi skal være et fantastisk sted at gå på arbejde. Og det er netop dét fokus, du kan bidrage til som Student Worker i People & Culture Teamet.

Og hvis du allerede har flair for at arbejde med Content Management Systemer, intern kommunikation, og måske at arrangere et sjovt kollega-event, så er det dig vi leder efter til at blive en del af People & Culture Teamet.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Udgive og administrere interne nyheder via vores medarbejder app
  • Hjælpe til i vores rekrutteringsprocesser
  • Skabe sjove og lærerige quizzer til dine kollegaer i hele LEGO House
Fonden Drive - School Of Motivation Er du vores nye kollega i Drives skolevægringsteam?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Vi vokser! Derfor søger vi lige nu endnu en konsulent, der kan varetage arbejdet og den vigtige relation med elever og familier. Du vil modtage introduktion, sparring og kontinuerlig supervision i dit arbejde som konsulent. Men det er vigtigt, at du kender til skolevægring, at du er selvstændig, og at du befinder dig godt i at være alene med eleven og familierne – for det er her, de allerfleste af dine timer vil være.

Vores drive er at gøre en forskel for den enkelte elev og hjælpe ham eller hende med at genfinde motivationen til skole og fællesskaber. Uanset om en elev har begyndende eller massiv skolevægring, er det vores mål at få ham/hende i skole – og i trivsel. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med skolen, familien og andre aktører i elevens liv.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger en rengøringsmedarbejder til LEGO i Billund

ISS Facility Services A/S

Søger du et rengøringsarbejde, hvor der er stor fokus på kvalitet, og vil du gerne være med til at levere service på et højt niveau? Så læs med, for det kan være, at denne stilling er noget for dig!

ISS Facility Services A/S

Vi søger en servicemedarbejder til rengøring på LEGO®s hovedkontor i Billund. Som vores kommende kollega, vil du blive en del af et spændende arbejdsmiljø, der sætter en dyd i at yde den bedste service for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvor du vil få lov til at arbejde på en spændende arbejdsplads. Her skal du samarbejde med dygtige og servicemindede kolleger, og du vil bistå dine kolleger i de daglige gøremål. Dit arbejde som servicemedarbejder indebærer rengøring af kontorområder og dertilhørende faciliteter. Der vil også komme ad hoc-opgaver, hvor formålet er at du imødekommer kundens behov og forventninger bedst muligt.

ISS Facility Services A/S
Gem
Sydøstjyllands Politi Måleoperatører til automatisk trafikkontrol

Sydøstjyllands Politi

Som måleoperatør ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du en vigtig del af færdselspolitiets arbejde – hastighedskontrollen.

Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken. Måleoperatørens indsats er værdsat og en vigtig del af at politiets arbejde med at skabe tryghed hos borgerne.

Der er i øjeblikket 8 civilt ansatte måleoperatører og 1 politiuddannet koordinator i Sydøstjyllands politikreds. Som følge af politiforliget udvider vi antallet, hvorfor vi søger 3 nye operatører. I operatørjobbet foretager du hastighedsmålinger i hele politikredsen.

LEGO® House People & Culture Operations Specialist

LEGO® House, Billund

You can have many houses but only one place will be your home! LEGO® House is Home of The Brick and this is your chance to join the amazing LEGO House team in an important role in strengthening our People & Culture foundation.

As P&C Operations Specialist you are the proud and responsible owner of core people processes, policies, platforms and people tools. Within the P&C team you will be the structure and process watchdog who takes prideful ownership in having responsibility for a “sparkling and tidy machine room”. You are orderly yet explorative – always looking for the best way to balance and improve business and people matters.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Billund Lufthavn A/S Kommerciel Driftsleder – til lufthavnens butikker og restauranter

Billund Lufthavn A/S

Kom og bliv en del af en fantastisk arbejdsplads og mærk den helt specielle Billund Lufthavn-ånd og det stærke sammenhold på en ægte 24-7 arbejdsplads, hvor der altid står medarbejdere klar til at tage imod, og til at sende vores gæster ud i verden.

Vi søger en selvstændig, engageret og motiverende leder, som er klar til at overtage ledelsesansvaret for de ca. 25 medarbejdere i en af vores afdelinger under Supply Chain, og som samtidig vil blive en del af den samlede ledergruppe i det kommercielle område Sales.

Du vil blive ansvarlig for det samlede vareflow, herunder varemodtagelse, lagerstyring, interne distributionsopgaver og ikke mindst vareopfyldning og merchandising på alle lufthavnens salgssteder.

Sanistål A/S
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold

Sanistål A/S

Vi har forrygende travlt og er på udkig efter nye kolleger til flere forskellige funktioner på vores lager.

Vi søger dig, der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Vores hverdag på lageret er travl, og det er afgørende, at du kan arbejde effektivt og løsningsorienteret med dine opgaver, og at du trives med deadlines.

Som person er du ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Vi står klar med oplæring, så du hurtig kommer ind i arbejdsopgaverne. Har du erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse er det en fordel. Det er en forudsætning at du kan tale og forstå dansk.

Sanistål A/S
Sagro I/S
Økonomiassistent

Sagro I/S, Billund eller Esbjerg

Har du jord under neglene og er vild med økonomi?

– Så er jobbet som økonomiassistent til vores regnskabsafdeling måske noget for dig.

Du bliver en del af et stærkt fagligt team på 20-25 dygtige medarbejdere, hvor du kan få lov til at brillere med din interesse og kompetencer indenfor regnskaber.

SAGRO Regnskab løser mange forskellige opgaver indenfor regnskab for vores kunder, som primært er fra landbruget. Som økonomiassistent får du din egen kundeportefølje, hvor dine arbejdsopgaver bliver regnskabsmæssige opgaver, herunder controlling og opstilling af regnskaber.

Sagro I/S
Sagro I/S
Trainee i Regnskab

Sagro I/S, Billund eller Esbjerg

Har du interesse inden for revision, controlling, digitalisering eller virksomhedsøkonomi?

SAGRO tilbyder mere end bare et job – du bliver en del af et professionelt, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er et udviklende team, bestående af både yngre og mere erfarne medarbejdere som løbende udvikler og dygtiggør hinanden, både personligt og fagligt.

Som trainee hos SAGRO bliver du en del af et stærkt og etableret team. Du modtager naturligvis en grundig oplæring af en dygtig kollega, så du føler dig godt klædt på til jobbet. SAGRO brænder for at tiltrække og uddanne nye kandidater til vores virksomhed – vi håber det kan være dig.

Sagro I/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
KIRKBI A/S Senior Communications Manager

KIRKBI A/S, Billund or Copenhagen

Are you an experienced external communications professional with strong stakeholder management skills looking to join a purpose- and value-driven company where quality, integrity, and people are key?

The continued development of the communication area plays an important role for KIRKBI. We aim to meet the broad need for both strategic and operational communications support within the KIRKBI Group and associated business entities.

As a Communications Manager, your main role is to support the Head of Communication in driving the external positioning of KIRKBI - both on a strategic and operational level, as well as act as a trusted communication partner to key stakeholders across the organisation. Thus, it’s important that you are comfortable navigating a diverse stakeholder landscape and thrive when you combine your strategic communication skills with hands-on execution.