13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DGI
Gem
DGI

Softwareudvikler til DGI Digital

Bredsten

Er du passioneret omkring softwareudvikling og trives du i et agilt miljø, hvor din mening tæller?

Du vil blive en del af en ikke-kommerciel arbejdsplads, som er drevet af gode værdier, målsætninger og et tæt samarbejde med både organisationen og vores slutbrugere. Vi prioriterer udvikling af IT-værktøjer til det danske foreningsliv højt og har en række spændende projekter i gang samt flere på vej.

Vi søger en medspiller, der bl.a. har mindst 2-3 års erfaring med udvikling i .Net samt erfaring med at arbejde i Angular og Typescript.

DGI
Gem
GMV A/S

Projektkoordinator

Bredsten

Vi har travlt og udvider derfor vores projektteam med en projektkoordinator, som vil få direkte reference til direktøren med ansvar for projektsalg. Som projektkoordinator har du en meget central rolle, og dine evner til at udfylde denne rolle er afgørende for projekternes succes.

Dine primære ansvars- og arbejdsopgaver bliver således:

  • Projektplanlægning og koordinering.
  • Administrativ sagsbehandling af projektordrer i vores ERP-system NAV, hvor din rolle primært omfatter: indkøb, sagsstyring samt indsamling og arkivering af dokumentation.
GMV A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
QUICKFIRE A/S

Grafiker til international vækstvirksomhed

Bredsten

QUICKFIRE A/S er en dobbelt Gazelle-virksomhed i hastig vækst, og søger derfor en kreativ, dygtig og nytænkende grafiker på fuld tid.

Dine primære ansvarsområder består i at lave grafiske oplæg til private label kunder i hele verden, herunder emballagedesign og mockups af eksisterende produkter og udvikling af nye produkter i samarbejde med vores dygtige sælgere.

QUICKFIRE A/S
Balle Musik- & Idrætsefterskole

Balle Musik- & Idrætsefterskole søger en gymnastiklærer til et årsvikariat til kommende skoleår med start 1/8-24

Bredsten

Vi søger en kvalificeret gymnastiklærer til vores obligatoriske fællesgymnastik med særlig kompetence indenfor drengerytme. Endvidere skal du være en del af vores spring/adventurelinje i et samarbejde med vores anden linjelærer.

Hvis du derudover har kompetencer indenfor et eller flere boglige fag, hører vi også gerne om dette. Der vil i stillingen også være almindelige efterskoleopgaver.

Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Sommerferie- og weekendafløsere dag/aften til hjemmeplejen i Distrikt Bredsten

Bredsten

Distrikt Bredsten søger engagerede sommerferie- og weekendafløser til at være en del af et fantastisk tværfagligt team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Social- og sundhedshjælper i blandede vagter (primært dagvagt) til udekørende Distrikt Bredsten

Bredsten

Distrikt Bredsten søger en ny kollega, da en af vores kollegaer har søgt nye udfordringer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV