21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
WekoAgro Machinery A/SServicetekniker i Bording eller Hoven

WekoAgro Machinery A/S

Er du uddannet landbrugssmed, landbrugsmaskinmekaniker eller lignende, og har du hænderne skruet rigtigt sammen? Har du interesse for landbruget, og kunne du tænke dig at arbejde med servicering af maskiner til det danske landbrug hos en virksomhed i vækst?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så har vi jobbet til dig.

Da vi oplever stor vækst, vil vi gerne udvide vores værksted med en ekstra servicetekniker.

Arbejdet vil i væsentlighed bestå af reparationer af kartoffel- og vandingsmaskiner på værkstedet og ude hos kunden.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
GPV
Produktionsleder til højt specialiseret mekanikfabrik

Jobindex A/S søger for GPV International A/S i Tarm

Kan du bruge din metalfaglige baggrund til at sikre vores leverancer? Og vil du have ansvar for finplanlægningen af vores daglige produktion inden for svejsning med mere?

Jobindex A/S

Få et alsidigt job i den mekaniske produktion hos GPV-Group, hvor du til at begynde med får ansvar for vores svejseafdeling med 10 erfarne medarbejdere.

    ”I den her rolle er du med til at sikre, at vi producerer højt specialiserede emner til en bred vifte af industrier,” fortæller produktionschef Kim Larsen.
Jobindex A/S
Search & Select ApSBusiness controller/Salgscontroller

Search & Select ApS søger for ST Skoleinventar i Tarm

ST Skoleinventar har travlt, og derfor søger vi for dem en ekstrovert Business-/Salgscontroller med økonomisk sans til en nyoprettet stilling.

Funktionen vil indeholde mange spændende og alsidige opgaver, og du vil selv få mulighed for at være med til at præge stillingen, som vil indeholde 3 hovedområder; salgscontrolling, projektcontrolling og kontraktstyring.

ST Skoleinventar A/S tilbyder et spændende og udfordrende job i en organisation i udvikling. Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, der ofte er præget af travlhed, og som stiller store krav til dit engagement.

Indrykket: 
VM Tarm a/s
Montør til ordreproducerede tankvogne

VM Tarm a/s

Er du vild med store maskiner? Og vil du have god sidemandsoplæring i at bygge specialdesignede tankvogne?

Nogle opgaver kan du muligvis allerede fra start, men når vi har klædt dig på, vil du bl.a. kunne:

  • svejse i rustfrit stål og aluminium
  • lave hydraulik- og pneumatikarbejde.

Det er ikke sådan et fabriksmiljø, hvor du stirrer dig blind på endeløse serieproduktioner. Hver tankvogn er unik, og når en ny vogn står klar, så kan man stolt sige "den har jeg været med til at bygge", fortæller produktionschef Karsten Lauridsen.

Vi har netop åbnet for en plads på holdet. Læs mere og søg her.

VM Tarm a/s
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Search & Select ApSKonstruktør

Search & Select ApS søger for VM Tarm A/S

Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne.

Som konstruktør hos VM Tarm får du dine egne projekter. Du skal være med til at sikre, at kunden får den bedste tankvogn til den konkrete opgave. Derudover består arbejdet bl.a. af konstruktion og design af nye løsninger indenfor en specifik produktgruppe. Som konstruktør på VM Tarm bliver du en del af teknisk afdeling, hvor man er 21 dedikerede medarbejdere.

VM Tarm tilbyder ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Servicemedarbejder til Tarm Skole
På Tarm Skole ansætter vi servicepersonale, som har overblik og tager ansvar for at skabe gode rammer for vores elever og ansatte.
Tarm Skole, Tarm
Jobcenter
Indrykket: 
Afdelingsleder Tarm Skole
Fra 1. april 2021 kan vi tilbyde dig en stilling som afdelingsleder, med særligt ansvar for 0.-6. årgang.
Tarm Skole, Tarm
Jobcenter
Indrykket: 
Erfaren Maskinkonstruktør
Vi søger en erfaren konstruktør til udarbejdelse af manualer, produktionsgrundlag og øvrig dokumentation.
RUNI A/S, Tarm
Jobcenter
Indrykket: 
Lagerassistent
Vi søger en systematisk og arbejdsom lagerassistent, der er god til at få varerne til at flytte sig.
RUNI A/S, Tarm
Jobcenter
Indrykket: 
Leder af ny afdeling for produktudvikling og service
Dette har igennem de sidste 20 år ledt til at Runi i dag står stærkt med 2000 solgte maskiner rundt om i verdenen og en stærk økonomi.
RUNI A/S, Tarm
Jobcenter
Indrykket: