23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Varde KommuneDygtig og ambitiøs afdelingsleder til overbygningen

Varde Kommune

Vi søger en dygtig, ambitiøs og teamorienteret afdelingsleder til overbygningen på Ølgod Skole med tiltrædelse meget gerne pr. 1. november. Du skal have lyst til ledelse, mod på ledelse, og har du allerede erfaring med ledelse, vil vi se det som en fordel.

Ledelsesteamet består, udover dig, af skoleleder, viceskoleleder og SFO-leder. Vi arbejder tæt sammen som team, og vi er optaget af at sætte fælles retning for den fortsatte udvikling af Ølgod Skole.

Du får, i samarbejde med det øvrige ledelsesteam, ansvar for udviklingen af den pædagogiske praksis i overbygningen, samt personaleledelsesopgaver for medarbejderne i afdelingen, ligesom du er sparringspartner i forhold til elever og gerne går i dialog med forældrene.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

People ExecutiveTeknisk projektleder

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Projektledelse, produktionsoptimering og teknologiimplementering - Ølgod

Er du en stærk og erfaren projektleder med solid teknisk forståelse og kunne du tænke dig at drive strategiske projekter med fokus på produktionsudvikling og -optimering? Er du nøglespilleren, der formår at skabe synlige resultater på tværs af værdikæden via kontinuerlig forbedring og øget udnyttelse af produktionsudstyr og teknologi? Så er du den person, vi søger!

Med reference til teknisk chef for Supply Chain bliver din overordnede mission at indfri udnyttelses- og forbedringspotentialer i produktionen. Som teknisk projektleder vil du træde ind i en rolle med diversitet i opgaverne og bidrage til virksomhedens fortsatte forretningsudvikling og optimering.

BR-EL A/S
BR-EL søger butikschef til butik med forbrugerelektronik

BR-EL A/S, Ølgod

Er du klar til nye udfordringer og brænder du for at give kunden den bedste købsoplevelse?

BR-EL er en lokalt forankret virksomhed, og det vil være en fordel, hvis du kender til lokalområdet, for på den måde at lave den bedste markedsføring og de bedste kampagner. Som butikschef sørger du for at kunden altid får den bedste service og vejledning, og at butikken altid fremstår salgsklar.

Du er udadvendt og imødekommende, og nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig et ansvar, hvor du træffer beslutninger – det er dig, som står for den daglige drift af butikken.

Det er vigtigt, at du besidder stærke evner inden for markedsføring og kommunikation på de sociale medier, og at du kan levere et flot visuelt udtryk. Tilstedeværelsen på de sociale medier, er et væsentligt parameter for butikkens udvikling.

People ExecutiveKørselsplanlægger

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen - Ølgod

Kan du skabe overblik, struktur og systemer og få enderne til at nå sammen i et miljø med mange bolde i luften? Og er du klar til at bidrage positivt til et professionelt og veletableret team med dine evner inden for planlægning? Så er det dig, vi søger som kørselsplanlægger!

Du får reference til logistikchefen og bliver en del af et kompetent team af planlæggere, kørselsassistenter, chauffører og en logistikkonsulent, der har ansvaret for optimal transport af produkter. Afdelingen er kendetegnet ved godt teamwork, god stemning og højt aktivitetsniveau.

Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

People ExecutiveProduct Developer - R&D value engineering

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Nyoprettet stilling med fokus på løbende value engineering og optimering af produktsortimentet

Er du klar til en absolut nøglerolle i Nobia, hvor du er med til at sikre tydelige resultater og bundlinje? Har du erfaring med produktudvikling og motiverer det dig, at optimere cost og værdi på produkter og løsninger uden konsekvenser for design eller kvalitet? Så er du måske den nye Product Developer – value engineering, vi søger til Nobia region North - Danmark i Ølgod.

Du bliver en del af Group Product Management, som har ansvaret for hele Nobia gruppens eksisterende sortiment bestående af 16 brands med tilhørende sortiment. Teamet består af 25 dygtige og engagerede kolleger placeret i UK, SE og DK med hvert deres ansvarsområde. Du bliver nøglepersonen i en nyoprettet funktion med base i Danmark og med fokus på analyse, optimering og forbedring af det eksisterende produktsortiment.

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval
Medtronic Danmark A/SCareers that change lives

Medtronic Danmark A/S

Main job duties

 • Lead workplace risk assessments as well as specific risk assessments including chemical, biological agents, fire, radiation, PPE, manual handling, ergonomics, displace screen equipment etc. with external & internal EHS teams in accordance with national legal requirements.
 • Propose mitigation measures/controls arising out of risk assessments to the local management team.
 • Participate in regular meetings with local & regional EHS team as well as management.

You will cover Denmark & Norway. And we will also be looking for a Student being based in Sweden supporting Finland & Sweden.

 • This is a temporary Student job for one year
 • You will work approx. 15 hours per week
 • You will have to be based in Denmark and you will be able to work from home
People ExecutiveHR Business Partner

People Executive søger for kunde

– til forretningsorienteret ledelsessparring i produktionsvirksomhed

Du støttes HR-administrativt, så du kan frigøre dine ressourcer til forretningsunderstøttelsen. Du refererer til CHRO og får ansvaret for at drive HR-initiativer, processer og sparring på tværs af tre geografisk spredte produktionssites, hvilket inkluderer den fulde supply chain og områderne inden for såvel produktion, indkøb, planlægning, distribution, kvalitet samt PTA.

Du får en hverdag, hvor du både er tæt på din forretning, og også har et tæt samarbejde med dine kolleger i HR. Du vil primært være tilknyttet en lokation, men må forvente kørsel til de andre lokationer med jævne mellemrum. Der kan også forventes let rejseaktivitet udenfor Danmark i størrelsesordenen 5-10 dage årligt.

People ExecutiveProduktionschef

People Executive søger for kunde

– med ansvar for 400 medarbejdere i velrenommeret industrivirksomhed

I tæt samspil med en gruppe engagerede og kompetente produktionsledere får du ansvaret for at sikre en effektiv og stabil produktionsafvikling, som lever op til virksomhedens interne kvalitetskrav og kundernes forventninger. Gennem effektivt lederskab og dialog, samt med fokus på udvikling af medarbejdere og en stærk kultur, formår du at skabe ejerskab for forretningsunderstøttende KPI’er gennem anvendelse af effektive produktionsstyringsværktøjer. Dine primære opgaver vil knytte sig til at:

 • Optimere produktionsprocessen og skabe kontinuerlige forbedringer med fokus på effektivitet
 • Medvirke til at optimere processer og forretningsgange
 • Lede og motivere din organisation - ca. 400 timelønnede og en række ledere, der arbejder på flere skift
Fodermester/Driftleder til kostald
Ølgod
JobStafet
Halinspektør
Centerleder i Ølgod Hallerne Er du vores nye dynamo?
Ølgod Hallen, Ølgod
Ølgod Hallen