79 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

79 jobannoncer

Gem
Danske Stenhuggerier A/S

Rådgiver/sælger til vore fantastiske kunder (25 t./uge)

Varde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Vi ved godt, at du nok aldrig har overvejet en branche som vores. Den er anderledes og fremmed, fordi mange af os ikke beskæftiger os med tab og død, før man selv oplever, at den banker på døren.

Men du får aldrig en arbejdsplads, hvor din indsats har så afgørende betydning for andre mennesker, som det er tilfældet hos os.

Danske Stenhuggerier A/S
Gem
NOVASOL part of Awaze

Maintenance Technician

Varde

Til vores servicekontor i Varde søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig stilling i en førende virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden samt et stærkt fagligt og socialt miljø. Der tilbydes gode og frie arbejdsforhold baseret på frihed under ansvar.

NOVASOL part of Awaze
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Varde Kommune

Projektmedarbejder til vådområde- og vandløbsprojekter

Varde

Elsker du at arbejde med vandløb og naturområder? Får du et kick ud af at se dine egne projekter blive til virkelighed? Så skal du være vores nye kollega!

I Varde Kommune laver vi selv alle vores vådområde- og vandløbsprojekter. Vi har et rigtig godt samarbejde med landbrugsorganisationer og lodsejere, og vi har gang i rigtig mange spændende projekter omkring vådområder og vandløb.

Du kommer til at skulle arbejde med alle elementer i et naturgenopretningsprojekt som f.eks. forundersøgelser, lodsejerdialog, opmåling, modelberegning, detailprojektering, udbud og tilsyn.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Det Danske Madhus

Ernæringsfaglig medarbejder

Varde

Vil du være med til at gøre en forskel og øge livskvaliteten hos ældre og mennesker med særlige kostbehov?

I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer.

Medarbejderne er fundamentet for vores succes, så der vil blive taget godt hånd om dig fra start. Vi har fokus på medarbejdertrivsel og på at skabe det rette arbejdsmiljø, så vi alle kommer glade på arbejde og er glade, når vi går hjem.

Det Danske Madhus
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
FGU Vest S/I

Dedikeret vejleder

Varde

Har du en stærk, pædagogisk faglighed og kan du skabe motiverende og helhedsorienteret vejledning, er jobbet som vejleder på FGU Vest i Varde måske lige noget for dig? Vil du sætte det hele i spil for at udvikle attraktiv vejledning til unge på vej mod næste uddannelse eller job?

Du vil både individuelt og i samarbejde varetage følgende vejlederopgaver:

  • Individuel og kollektiv vejledning
  • Sikre ”den røde tråd” i elevens forløb – herunder tæt samarbejde med eksterne instanser som f.eks. KUI, Familierådgivningen, Psykiatrien, Misbrugsbehandling, opholdssteder, kontaktpersoner og andre relevante organisationer.
Gem
DIN Forsyning

Er du vores nye chauffør for vores skraldespande?

Varde

Er du en både skarp planlægger og køreglad praktiker? Er du drevet af at levere en god service, har du hænderne skruet rigtigt på, og trives du fint med dit eget selskab?

Din vigtigste opgave er, at vores kunders affalds- og genbrugsspande er i orden, og derfor har vi brug for dig, der kan stå for udkørsel, reparation, ombytning og hjemtagning af spande, som står ude hos vores kunder.

Du er god til at planlægge og koordinere, for det bliver der brug for, så du kan tilrettelægge din tid bedst muligt. Og så kan du lide at køre bil.

DIN Forsyning
Gem
Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond

Psykoterapeut/psykolog søges til misbrugsbehandling af unge i en mentaliseringsbaseret ramme

Varde

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, der bærer livserfaringer med misbrug, kriminalitet, svære tilknytningsoplevelser og traumer med sig? Kan du se dig selv i en stilling med ansvar for terapeutisk behandling i tæt samarbejde med en pædagogisk indsats?

Hjulsøgård UNG søger ny medarbejder til at varetage den terapeutiske del af behandlingen i tæt samarbejde med vores nuværende psykolog. Vi er et opholdssted med misbrugsbehandling, hvorfor de unge, der visiteres til os, alle har været i berøring med en eller anden form for rusmiddelproblematik. Dertil kommer typisk udfordringer med kriminalitet, tilknytning og traumereaktioner.

Gem
Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond

Socialpædagoger og socialfaglige vikarer til opholdssted for unge i misbrugsbehandling

Varde

Vi har meget travlt på Hjulsøgård UNG, som ligger ved Varde. Vi søger derfor socialpædagoger og socialfaglige vikarer hurtigst muligt.

UNG er under en udviklings- og opgraderingsproces, der har fokus på faglighed. Her får du mulighed for - sammen med dine kolleger - at præge en spændende og til tider svær proces. Målet er at løfte UNG til at være et socialt og fagligt endnu bedre sted.

  • Hvis du har lyst til opgaven, bliver du en del af et engageret hold, der i dén grad vil de unge. Deres trivsel er vores – og sandsynligvis også din – drivkraft.
  • Vores elever har en tung baggrund. Det er vigtigt, at du er anerkendende i din kommunikation og samtidig er tydelig i din grænsesætning.
Gem
Varde Kommune

Konsulent søges til Fælles Administrationen, Børn og Familie

Varde

Brænder du for at understøtte at børn og unge gør det så godt som de kan, og er du klar til en hverdag med mange forskellige opgaver?

Vi søger dig, som kan understøtte chefen for Børn og Familie, ledere samt Børn og Families afdelinger gennem mange forskelligartede konsulentopgaver.

Du trives i en hverdag, hvor du har mange forskellige opgaver på dit bord og er klar til at kaste dig over nye opgaver.

Gem
Varde Kommune

Sundhedsfaglig teamleder på fuldtid til Danmarks Bedste Døgnrehabilitering!

Varde

Vores ambition er at være Danmarks bedste døgnrehabiliteringsafsnit, og det skal du hjælpe med at bevare fokus på, sammen med et velfungerende og veluddannet tværfagligt personale.

Vi søger nu en visionær teamleder der kan have fokus på det høje ambitionsniveau, både fagligt og resultatmæssigt uden at miste blikket for hver enkelt i afdelingen. En der kan bære afdelingen ind i en ny og endnu ukendt fremtid. Vi afventer bud fra Sundhedsstrukturkommissionen, men arbejder også internt kommunalt med, hvordan fremtidens midlertidige pladser skal tilrettelægges, i et sundhedsvæsen på vej i en ny retning, og den rejse skal du med på.

Gem
Varde Kommune

Miljøsagsbehandler til Industrimiljø

Varde

Varde Kommune har travlt med den grønne omstilling og med vores geografiske placering forventer vi, at den grønne omstilling vil afføde yderligere nye spændende projekter i kommunen så som transformerstationer, datacentre, VE-anlæg, PtX, m.m.

Brænder du for at gøre en forskel for klimaet og miljøet, så er det lige dig, vi står og mangler som sagsbehandler i industrimiljøgruppen i Varde Kommune.

Industrimiljøgruppens primære opgaver er miljøtilsyn på virksomheder, udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser samt behandling af borgerhenvendelser.

Gem
Heimstaden Danmark A/S

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker til Esbjerg-Varde området

Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning?

Når vores beboere opsiger deres lejebolig, udfører du fraflytningssyn. På samme vis står du for indflytningssyn, når nye beboere skal flytte ind.

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdsplads

Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge en stor del af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – Herudover vil du skulle hjælpe med mindre håndværksmæssige opgaver når behovet opstår.

Heimstaden Danmark A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Falck Danmark A/S

Jobformidler til Quick Cares-afdeling i Varde

Du bliver ansvarlig for borgeres beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgerne ud i ordinært job eller lønnede timer.

Vi søger en, som har erfaring med en anden aktør branchen, fra et rekrutteringsbureau, jobcenter eller lignende, til en tidsbegrænset stilling på op til 25 timer med tiltrædelse snarest muligt. Der kan være mulighed for forlængelse af ansættelsen ved rette match.

Falck Danmark A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV