37 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

37 jobannoncer

Gem

Virksomhed i Varde - Søger rengøringsmedarbejder til lettere rengøring

Varde

Har du lyst til at arbejde for en virksomhed i Varde, hvor dine primære opgaver vil være rengøring og oprydning, så er det måske lige dig vi leder efter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Virksomhed lidt uden for Varde - Søger medarbejder til malkning af køer

Varde

Har du lyst til at arbejde som medhjælper i et lille landbrug, hvor din primære opgave vil være at hjælpe med at malkning af køer, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Meldgaard Miljø A/S
Gem

Medarbejdere til dagrenovationskørsel i Varde

Varde

Vil du med på vognen, hvor vi tilbyder en aktiv hverdag, fantastiske kollegaer samt gode løn- og personalevilkår?

Indrykket:
Hentet fra Sydjob
Gem

Administrativ Assistent

Varde

Har du lyst til at blive en nøglemedarbejder indenfor administration og indkøb i en virksomhed som både er lokal og global?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Varde Kommune

Jurist til Sekretariatet pr. 1. oktober 2024 - GENOPSLAG

Varde

Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt juridisk team, der prioriterer sparring og vidensdeling i hverdagen, så send os en ansøgning.

Vi tilbyder dig en dagligdag præget af høj faglighed og et bredt samarbejdsfelt blandt kolleger, myndigheder og organisationer, samt en række primære ansvarsområder med bistand til den juridiske del af sagsbehandlingen, herunder:

  • Det sociale område herunder voksenhandicap og ældreområdet samt bevillingsnævnet
  • Aftaleret og kontrakter
  • Forvaltningsloven, offentlighedsloven og lov om kommunernes styrelse
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Landal GreenParks ApS

Gæsteservice Agent

Varde

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Vil du være med til at skabe en ferieoplevelse ud over det sædvanlige for vores gæster? Brænder du for at håndtere forskellige gæstehenvendelser, og får du god energi af at yde en service der gør en forskel?

Du vil spille en central rolle i at håndtere gæstehenvendelser, og sikre høj servicekvalitet gennem hele deres ophold.

Landal GreenParks ApS
Gem

Social- og sundhedsassistent/Sygeplejerske med stort omsorgsgen, søges til aftenvagt

Varde

Lyngparken Øst søger ny kollega til aftenvagt, hvor du bl.a har ansvar for de midlertidige stuer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
NOVASOL part of Awaze

Service Office Assistant

Varde

Du er firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver såsom skriftlige reklamationer, skader samt almindeligt forefaldende kontoropgaver.

Vi tilbyder pensionsordning inklusiv sundhedsforsikring, 5 ugers ferie og 5 feriefridage efter 9 måneders ansættelse, gode rabatter på leje af feriehuse i Europa samt en række andre personalegoder.

NOVASOL part of Awaze
Floh Varde
Gem

Butiksassistent søges til loppesupermarked

Varde

Floh Varde loppesupermarked søger en ny butiksassistent til vores butik i Varde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Floh Varde
Gem

Butikschef søges til loppesupermarked

Varde

Floh Varde loppesupermarked søger en ny butikschef til vores butik i Varde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Floh Varde
Gem

Studiejob/sabbat/deltid søges til reolmarked og secondhand butik

Varde

Floh reolmarked søger 1 ny medarbejder mellem 0-15 timer til vores butik i Varde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Er du social- og sundhedsassistent og ønsker at arbejde inden for området med senhjerneskade?

Varde

Drømmer du om at arbejde med det hele menneske i et fagligt stimulerende miljø, hvor sundhedsfaglige opgaver går hånd i hånd med pædagogik?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Varde Kommune

Visionær og dedikeret områdeleder til demensområdet

Varde

Vil du have en nøgleposition i udviklingen af demensområdet? Vil du være med til at sikre en god hverdag for vores ældre borgere? Brænder du for at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor kompetente medarbejdere trives? Så har du lige nu muligheden i Varde Kommune, hvor du kan sætte dit præg på fremtidens løsninger i ældreplejen.

Som områdeleder indgår du i et stærkt ledelsesteam med de øvrige områdeledere og ældrechefen. Sammen sætter I retningen for området – både fagligt, strategisk, organisatorisk, økonomisk og udviklingsmæssigt.

Gem
Varde Kommune

Ambitiøs områdeleder til Center for Voksenstøtte og Mestring

Varde

Kernen i Center for Voksenstøtte og Mestring består af et støttecenter i Ølgod og to støttecentre i Varde. Vores målgruppe er borgere med handicap, senhjerneskade, psykisk sårbarhed, eller social udsathed.

Der er gang i en spændende udvikling, hvor vi blandt andet har sat fart på digitale skærmbesøg, flere gruppeforløb, og flere korte og tidsafgrænsede indsatser. Vi arbejder aktuelt særligt med at udvikle vores hjemløseindsats og med at skabe mere sammenhæng på tværs sammen med vores jobcenter. Som områdeleder skal du sammen med lederteamet drible videre med alt dette. Du vil både få rollen som igangsætter, retningsgiver og som motivator.

Titan Wind Operational Support Europe ApS
Gem

Brænder du for HR og vil du være med til at forme fremtiden for vores organisation? Har du en passion for at støtte medarbejd...

Varde

Hovedfunktion: Vi søger en dygtig og engageret HR Business Partner, som vil være med til at sikre den rette udvikling af virksomheden,...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Varde Kommune

Teamleder til demensområdet

Varde

Hvis du drømmer om at gøre en forskel på demensområdet og om at arbejde med nærværende ledelse et sted, hvor trivslen er i højsædet, så læs endelig videre.

Du bliver ansvarlig for demensenheden på Lyngparken, der rummer 18 demensboliger, hvoraf den ene er en intervalaflastningsplads. Desuden får du ansvaret for vores demensdaghjem, som består af otte pladser.

Du får gode, tværfaglige lederkolleger, og i det første halve år af din ansættelse vil du få tilkoblet en mentor, så vi sikrer dig den allerbedste introduktion til jobbet.

Gem
Titan Wind Energy A/S

IWS/PTA/QC-medarbejder

Varde

Er du drevet af at arbejde med og sikre høj kvalitet? Vil du have stor medindflydelse på dine opgaver i en international virksomhed i vækst? Og har du lysten til at arbejde bredt med svejsning, produktion, kvalitet og planlægning?

Dine opgaver og ansvar vil bl.a. omfatte:

  • IWS: Ansvar for svejseprocedurer og implementering samt håndtering af svejsecertifikater
  • PTA-opgaver: Indkøb, teknisk sparring, oprettelse af BOM/stk. lister. m.m.
Titan Wind Energy A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV