118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Varde Kommune Sygeplejen i Varde Kommune søger teamleder til teamet i Varde

Varde Kommune

Vil du være med til at videreudvikle og præge sygeplejen i Varde Kommune, og har du lyst til at være en del af en værdiskabende og stærk organisation med blik for detaljen – så har du chancen nu!

Du bliver teamleder for sygeplejerskerne i Varde. I teamet skal du bistå med at sikre og understøtte den gode opgaveløsning – en del af det er, at Sygeplejen kan håndtere den stigende kompleksitet, samt at vi forbliver det faglige fyrtårn, vi er i dag.

Sygeplejen er organiseret som en selvstændig enhed i Varde Kommune, vi er i alt ca. 80 sygeplejersker samt en sekretær og er fordelt på 2 matrikler. Du vil blive leder for ca. 35 medarbejdere og der er vagtplanlægger tilknyttet teamet.

Som teamleder i Sygeplejen vil du indgå i lederteamet på 5. Ledelsen vægter faglig sparring og dialog højt og der er derfor et tæt samarbejde med vores projektsygeplejerske i dokumentation samt udviklingssygeplejersken i kommunen.

Team Truck ApS
Udekørende servicetekniker til Nordvestjylland

Team Truck ApS, Varde

Vil du have et job, hvor det er dig, der tager styringen på dine opgaver?

Du får en alsidig stilling, der stiller krav til dine evner som mekaniker og til dit serviceniveau hos kunderne. Til gengæld får du et stabilt job, gode arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder i en succesfuld virksomhed.

Som udekørende servicetekniker servicerer du kunder med udkørsel fra din bopæl. I starten vil du køre sammen med en rutineret servicetekniker, så du lærer præcis, hvad man skal være opmærksom på og får det rette indtryk af vores høje serviceniveau. Herudover sørger vi for, at du får alle de nødvendige certificeringer og relevante kurser.

Dine opgaver inkluderer:

 • Reparation, service og vedligehold af gaffeltruck, internt transportmateriel, løfteudstyr og lign.
 • Årlige lovpligtige eftersyn samt den løbende kontakt til en fast kundekreds.
Team Truck ApS
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Kvickly Souschef, Kvickly Varde

Kvickly

Kvickly Varde søger ny souschef, som sammen med varehuschefen er hovedaktører i driften af et af Vestjyllands største varehuse. Brugsforeningen Kvickly Varde driver i dag SuperBrugsen Esbjerg Storcenter, DagliBrugsen i Sig, Alslev og Starup-Tofterup samt Fakta i Varde, Oksbøl og sidst men ikke mindst 7 Ok benzin anlæg og 2 vaskehaller.

Kvickly Varde er hovedbutikken i foreningen og her arbejder 115 engagerede medarbejdere, som hver dag går på arbejde med et smil for at give vores kunder den bedste indkøbsoplevelse.

Som souschef har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Dækmontør til alsidigt arbejde

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service, Varde

Til vores afdeling i Varde søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde på værkstedet og ude hos vores kunder.

Se video om A/S Ovethi - Dansk Dæk Service som arbejdspladsJobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Den Selvejende institution ProVarde
Iværksætterkonsulent

Den Selvejende institution ProVarde

ProVarde Erhvervsudvikling mangler en kollega, der har lyst til at indgå i et stærkt team og hjælpe med at servicere iværksættere samt yde erhvervs- service. Du skal kunne hjælpe til med at udvikle en forretningsplan/forretningsmodel og hjælpe med afklaring. Alt sammen for at lykkes, vækste, overleve og få succes for vores Iværksættere. Ydermere er god til at stille spørgsmål, så Iværksætteren får input og motivation til næste skridt.

Som Iværksætterkonsulent bliver du en af ProVardes ansigter udadtil. Vi har ambitioner på vores medlemmers vegne, og sætter en ære i at være sparringspartner for dem. Det er vigtigt at du kan lide at tale med andre mennesker og netværke. Du skal kunne trives i et job med mange forskellige opgaver – og med mange medlemmer/interessenter.

Den Selvejende institution ProVarde
Erhvervs-/udviklingskonsulent

Den Selvejende institution ProVarde

Det går stærkt i Varde Kommune, og der er altid mange spændende opgaver på vej. Derfor søger vi en erhvervs-/udviklingskonsulent, som har lyst til at indgå i vores stærke team og hjælpe med at servicere virksomhederne i Varde Kommune.

Som erhvervskonsulent bliver du en af ProVardes ansigter udadtil, og din primære opgave bliver at vejlede vores virksomheder samt samarbejde med vores netværk og samarbejdspartnere. Vi har ambitioner på vores medlemmers vegne og sætter en ære i at være sparringspartner for dem. Det er vigtigt, at du kan lide at tale med andre mennesker og netværke. Du er tilpasningsparat i forhold til erhvervslivets udvikling og trives i et job med mange forskellige opgaver – og med mange medlemmer/interessenter.

T. Hansen Gruppen A/S
Butikschef til Varde

T. Hansen Gruppen A/S

Som butikschef er det dig, der styrer butikken og er den daglige beslutningstager. Du får ansvaret for butikkens performance og teamet af medarbejdere.

Samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor dine muligheder for at skabe en karriere inden for retail er meget store.

Ansvarsområder:

 • Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal
 • Kundetilfredshed
 • Træning og motivering af medarbejdere
 • Planlægning og optimering af driften

Du vil få en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven. Efterfølgende har du løbende mulighed for, at sparre med den distriktschef, som du refererer til.

T. Hansen Gruppen A/S
Øse Efterskole Forstander søges til musisk kreativ efterskole ved Varde

Øse Efterskole

Skaber du fællesskabsfølelse og motivation gennem anerkendelse og har du visioner om at skabe den bedste efterskole, så er du måske vores nye forstander. Du viser den gode vej og får både elever og personale til at udnytte deres potentiale.

Som forstander leder du vores efterskole baseret på dialog med både bestyrelsen, lærere og elever. Du er en tydelig leder, der inddrager og lytter, før du træffer beslutninger. Der arbejdes hele tiden med udvikling, så vi forbliver en attraktiv skole, som elever og deres forældre søger mod, ligesom det udvikler og motiverer både personale og elever til at yde den ekstra indsats, der gør både dem selv og os bedre.

Der er mulighed for tjenestebolig på skolen, vi ønsker, at en kommende forstander bor i nærheden af efterskolen, men det er ikke et krav at bo på skolen.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Falck Danmark A/S
Jobskaber med flair for udvikling af netværk søges til Falcks afdelinger i Varde og Sønderborg

Falck Danmark A/S

Vil du være med på holdet, hvor vi udbygger og vedligeholder netværk til virksomheder i lokalområdet, så vi kan hjælpe borgere videre i job?

Når du er ansat i denne stilling, er hovedopgaven at oparbejde, udbygge samt vedligeholde Falcks virksomhedsnetværk med henblik på at etablere jobs eller virksomhedspraktik med henblik på jobs for ledige borgere.

Dine opgaver:

 • Udsøgning af samarbejdspartnere, primært via telefonisk kontakt med henblik på at etablere job eller praktikforløb med henblik på job
 • Formidling af borgerens ressourcer og skånehensyn til samarbejdspartnere, således der sikres et bæredygtigt match mellem borger, formål og arbejdsplads
 • Servicere vores netværk med henblik på øget samarbejde
Falck Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Varde Kommune Talentfuld kommunikationsmedarbejder

Varde Kommune

Vil du være en del af en ambitiøs kommunikationsafdeling? Kan du levere effektfulde budskaber på tværs af platforme og kanaler? Vi leder efter en velskrivende kommunikatør med blik for at levere strategisk kommunikation til forskellige målgrupper.

Varde Kommune søger en kommunikationsmedarbejder med skriftlige kundskaber til at styrke og udvikle kommunens kommunikation med borgere, virksomheder og andre interessenter.

Du skal med dine kompetencer – og sammen med resten af kommunikationsafdelingen – rådgive og servicere en stor organisation med mere end 3.000 medarbejdere.

Vi forventer, at du er uddannet journalist eller har en kommunikationsuddannelse. Du arbejder struktureret med dine opgaver og formår at bevare overblikket, når flere opgaver skal løses på samme tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S