74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 74 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Varde KommuneSagsbehandler til erhvervsbyggeri

Varde Kommune

Du vil blive ansat i kommunens Erhvervscenter, som en del af erhvervsbyggegruppen. Organisationen er flad og indflydelsen på egne opgaver høj. Vores styrke er, at vi kan se fra den ene ende til den anden i forvaltningen. Du får rig mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer på tværs af organisationen.

I erhvervsbyggegruppen er vores opgaver behandling af byggesager, landzoneadministration, lokalplanvurderinger, brandtekniske vurderinger, sundhedsfarlige boliger og BBR.

Arbejdet består i sagsbehandling, hvor ansøgninger efterprøves om de er i overensstemmelse med bygningsreglementet og anden lovgivning, vejledning og deltagelse i forhåndsdialog med bygherrer og deres rådgivere, samt tværorganisatorisk samarbejde knyttet til byggeprojekter.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Varde KommuneMiljøsagsbehandler til Industrimiljø

Varde Kommune

Erhvervscenteret, Varde Kommune er en afdeling med 28 engagerede medarbejdere, som er organiseret i 4 faggrupper under: Erhvervsbyg, Privatbyg, Landbrug og Industrimiljø.

Industrimiljø består af 6 miljøsagsbehandlere og 1 fagkoordinator. Vi varetager kommunens opgaver med miljøtilsyn og -sagsbehandling på virksomheder, udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser samt behandling af borgerhenvendelser.

Vi søger snarest muligt en miljøsagsbehandler til Industrimiljø, der primært skal arbejde med miljøtilsyn og miljøgodkendelse af virksomheder samt varmeforsyningsområdet, men inddragelse i gruppens øvrige arbejdsområder kan også forekomme.

Varde KommuneUdviklingskonsulent til Social og Handicap

Varde Kommune

Vil du være med til at udvikle Varde Kommunes specialiserede socialområde? Har du stort overblik og er du en skarp projektleder?

Du bliver tilknyttet Social- og Sundhedsafdelingen, hvor vi er 22 medarbejdere, fordelt på 3 teams. Du bliver en del af Social og Handicapteamet, som refererer til Socialchef Kim Søgaard. Dit arbejde vil bestå af samarbejde både på tværs af de tre teams i afdelingen og med mange andre samarbejdspartnere, fx ledere og medarbejdere i vores myndighed og tilbud under Social og Handicap. Området omfatter tilbud til voksne handicappede, sindslidende, senhjerneskadede, udsatte m.v.

Som udviklingskonsulent i Social og Handicap vil dine opgaver bl.a. bestå af:

 • Proces- og projektledelse af udviklings- og implementeringsopgaver, herunder implementering af Fælles Faglige Begreber og Fælles Sprog III
 • Forberedelse af sager og budgetforslag til politisk behandling
 • Udarbejdelse af analyser og notater
BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO – vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Varde KommuneProjektleder til Ejendomscentret

Varde Kommune

Ejendomscentret i Varde Kommune har rigtig travlt og søger derfor en erfaren bygherrerådgiver/projektleder i tidsbegrænset stilling med kendskab til det byggefaglige område, der med stort engagement har lyst til at være med til at lede spændende mindre og større byggeprojekter.

Dine primære arbejdsopgaver vil alt efter dine kvalifikation bl.a. være:

 • Projektledelse af konkrete projekter i samarbejde med brugere samt kollegerne i driften og i administrationen
 • Styre rådgiverne, fremdriften samt projekternes samlede økonomi
 • Gennemførelse af bygningssyn
 • Deltage i udviklingen af projektleder/bygherrerollen i Ejendomscentret
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jyske Bank
Bankrådgiver til Varde

Jyske Bank

Vil du være en vigtig del af holdet i forhold til at følge med efterspørgslen fra vores kunder og sikre gode kundeoplevelser? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejdernes indflydelse og udvikling højt? Så er det dig, vi vil have.

Vores kunder vil heldigvis gerne lave forretninger med os, og derfor har vi brug for dig til at møde kunderne i øjenhøjde med kompetent rådgivning. Overfor en del af kunderne, vil du være deres direkte kontakt, om end de også har mulighed for at trække på vores samlede holds kompetencer. Du lykkes godt i jobbet, når du:

 • brænder for at levere den unikke kundeoplevelse,
 • kan lide at gå i dialog med kunderne, hvor fokus er på optimering af kundernes økonomi til glæde for dem og gode forretninger til følge,
Jyske Bank
Skamstrup Maskinstation ApS
Alsidig bogholder søges

Skamstrup Maskinstation ApS, Varde

Skamstrup Maskinstation & Entreprenør søger en omhyggelig, selvstændig og ansvarsfuld bogholder til ansættelse primo 2021.

Stillingen indebærer den daglige bogholderi og administrative funktion i hhv. maskinstation- og entreprenørselskabet, samt en virksomhed med udlejningsejendomme. Funktionen dækker over fakturering, bogføring, momsopgørelse, debitor og kreditorstyring, analyser, budgetter, klargøring til revisor, lønadministration samt diverse andre administrative opgaver.

Du tilbydes en selvstændig stilling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø i et firma hvor udvikling og vækst er i højsædet. Tingene går stærkt, men vi vægter et godt humør og en alsidig arbejdsdag højt.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
Varde KommuneAfdelingsleder til vores indskoling og SFO

Varde Kommune

Du kommer til at indgå i et lederteam bestående af skoleleder og viceskoleleder. Vi har brug for, at du er en person, der er handlingsorienteret og er god til at få afsluttet opgaverne. Du skal kunne se dig selv i et team, der bygger på følgende leveregler:

 • Vi er opmærksomme på hinandens opgaver og spørger ind til dem.
 • Vi bygger på succeserne og fremhæver, når noget går godt.
 • Alle bidrager i teamet til Lykkesgårdskolens fremdrift.
 • Vi spørger nysgerrigt ind til uenigheder.

Din hovedopgave vil være pædagogisk ledelse og udvikling af indskolingen og SFO´en. Det sker i samarbejde med en souschef i SFO og 25 engagerede pædagoger og lærere, pædagogerne arbejder både i undervisningen og SFO.