111 job matcher din søgning 111 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Varde Kommune Stærk koordinator med administrativ og økonomisk indsigt til Varde Bibliotek

Varde Kommune

Varde Bibliotek er på udkik efter en stærk koordinator, der kan gøre en forskel i håndteringen af de administrative opgaver (økonomi og budget), teknisk assistance i forbindelse med ledelsesopgaver og ved gennemførelsen af en række spændende udviklingsprojekter.

Som administrativ koordinator -

 • har du overblik over bibliotekets aktiviteter og budget, de økonomiske fordringer og bibliotekets kontoplan
 • har du erfaring med håndtering af moderne økonomistyringsværktøjer, kontrol og afrapportering
 • har du erfaring med at administrere tilskud til projekter og afregning i forbindelse med både ind- og udenlandske transaktioner
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Varde Kommune Bliv en del et nyt lederteam på ældreområdet

Varde Kommune

Har du erfaringen og kompetencerne til at indgå i et nyt lederteam, som kan styrke den samlede ledelse på et område med ca. 750 ansatte?

Vi søger en leder til at indgå i et nyt lederteam, der har til opgave at understøtte den daglige ledelse på plejecentre og i hjemmeplejen med både sparring og konkrete ledelsesopgaver.

Hos os får du en anderledes og spændende hverdag, hvor du prøver kræfter med ledelse i et andet format, hvor omgivelser og arbejdsopgaverne er skiftende, og hvor du har en varierende grad af personaleledelse. Samtidigt får du til opgave at udvikle og understøtte andre ledere i at bedrive god og nærværende ledelse og få dem til at blomstre som ledere.

Varde Kommune Daglig leder til Børnehuset Sdr. Allé

Varde Kommune

Er det mon dig eller en, du kender, der er vores nye daglige leder i Børnehuset Sønderallé?

Da vores gode lederkollega efter et godt og langt arbejdsliv har valgt at gå på efterløn, skal vi have en ny daglig leder i Børnehuset Sønderallé, som er en del af det fællesledede ”Dagtilbuddet Midt”, der omfatter de kommunale daginstitutioner i Varde By og Børnehaven Hedevang i Alslev.

Vi prioriterer ledelse højt. Du bliver en del af et godt, udviklende og stærkt fagligt fællesskab i vores ledelsesteam, hvor vi forholder os strategisk til ledelsesopgaven og tager hånd om hinandens trivsel og glæde ved at gå på arbejde.

Varde Kommune Projektledere til Ejendomscentret

Varde Kommune

Ejendomscentret i Varde Kommune har rigtig travlt og søger derfor en eller to bygherrerådgivere/projektledere til stillinger med kendskab til det byggefaglige område og projektudvikling. I stillingerne kan man være med til at lede spændende byggeprojekter, renoveringer og gennemføre udviklingsopgaver samt være med til at implementere Varde Kommunes ejendomsstrategi. Det er vigtigt for kommunen at have en bygningsmasse, der afspejler kommunens behov og sikrer en optimal brug af kommunens bygninger.

Du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Afdelingen er præget af en uformel, men professionel tilgang til opgaverne. Vi arbejder tillidsbaseret, og vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde.

Pay-Back specialist rekruttering ApS HR Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for FiberVisions a/s i Varde

Som HR Manager bliver du den drivende HR-ressource. Du kommer til at arbejde helt tæt på direktionen og lederteamet og vil få rollen som en fortrolig og betroet person for den øverste leder i organisationen. Herudover bliver du personaleansvarlig for sekretariatets to medarbejdere.

Du vil få en stor kontakt- og berøringsflade i organisationen, dels til funktionschefer, dels til funktionærer og ledere for timelønnede produktionsansatte, og du får ansvaret for at udvikle og sikre en fortsat forankring af HR-funktionen.

Dine opgaver som HR Manager bliver bl.a. at

 • facilitere HR-processer
 • drive HR-arbejdet på tværs af en stor organisation
 • implementere HR-løsninger
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Varde Kommune It-sikkerhed er ikke alene en teknisk udfordring – det er også en menneskelig udfordring

Varde Kommune

Hvis denne formulering får dig til at nikke, og du brænder for at tænke sikkerhed ind som en naturlig del af en organisation, så søger vi en IT-Sikkerhedskonsulent.

Varde Kommune søger en deltids IT sikkerhedskonsulent, som vil være med til at sikre, at vi hele tiden er på forkant med sikkerheden i vores infrastruktur, systemer og data.

Sammen med os, skal du bl.a.:

 • sikre at vi får sikkerhed tænkt ind fra starten, både i Varde Kommunes indkøb og i vores egen ITudvikling.
 • holde dig orienteret om hvad der sker på cybersikkerhedsfronten, f.eks. ved at være opsøgende, deltage i informationsmøder og udnytte netværk.
Gem
All Remove Danmark A/S
Rengøringsassistenter søges

All Remove Danmark A/S, Aalborg og Varde

Lige nu mangler vi flere assistenter med tilknytning til vores kontor i Aarhus enten med primært arbejdssted i Aalborg eller Varde og omegn.

Det er en forudsætning for jobbet, at du har erfaring med kontorrengøring. Du skal være mødestabil og kvalitetsbevidst med øje for detaljen.

Begge stillinger kræver at du har kørekort til almindelig personbil.

All Remove Danmark A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

AOF Center Sydjylland Underviser til AOF Job & Dansk

AOF Center Sydjylland, Varde

Er du uddannet underviser i dansk som andetsprog for voksne og en engageret underviser, som kan levere progression og resultater? Så har vi jobbet til dig i vores sprogcenter hos AOF Job & Dansk i Varde.

Vi forventer, at du:

 • Er en kompetent underviser og kan indfri opstillede læringsmål
 • Er engageret, omstillingsparat og får energi af nye opgaver
 • Brænder for at levere god undervisning, der gør en forskel for dine kursister
BDO
DIGITAL SPECIALIST INDEN FOR REGNSKAB SØGES TIL VORES BUSINESS SERVICES & OUTSOURCING

BDO

Har du godt styr på alt inden for bogholderi, et digitalt mindset samt evner inden for forretningsudvikling og systemafklaring? Så søg denne spændende stilling.

Som digital specialist i vores forretningsområde BSO (Business Services & Outsourcing) kommer du til at arbejde tæt sammen med vores øvrige specialister i hele landet. Du kommer samtidig til at have løbende kontakt og udviklingsfællesskab med vores BSO-ambassadører på de enkelte kontorer i den region, du ansættes i.

BDO
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Danske Andelskassers Bank A/S
SUPPORTER SØGES TIL ANDELSKASSENS PRIVATSUPPORT I NORDENSKOV

Danske Andelskassers Bank A/S, Varde

Som supporter bliver du ikke kun en del af et stærkt fagligt team, men også en del af et unikt hold, hvor vi vægter faglig sparring, et godt grin og det kollegiale fællesskab højt.

Du vil sammen med supportteamet være med til at skabe rammerne for de gode kundeoplevelser. Her vil du blandt andet gøre en vigtig forskel ved at løse forskellige administrative opgaver, så nye kunder får en god start i banken.

Danske Andelskassers Bank A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV