80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Område Ribe, Afd. Nørremarken søger en pædagogisk assistent

Esbjerg Kommune

Nørremarken er normeret til ca. 200 børn i alderen 0-6 år fordelt over 2 huse på Nørremarken i Ribe. Mælkebøtten huser en vuggestue- og børnehaveafdeling og Mosebo huser en børnehaveafdeling.

Vi søger en pædagogisk assistent 35 timer pr. uge fra den 1. juli 2022, der som udgangspunkt tilknyttes børnehaven Mosebo.

På Nørremarken tager vores anerkendende tilgang udgangspunkt i Marte Meo principperne, og vi forventer, at du enten kender til eller er indstillet på at tilegne dig kompetencen.

Vi forventer, at vores nye pædagogiske assistent har følgende kompetencer:

 • Du har et stort overblik, er initiativrig, står ved dig selv, tænker ud af boksen og har humor
 • Du har relationelle kompetencer og kan balancere mellem rollemodel, inspirator og medreflekterende kollega
 • Du er medspiller og bidrager til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
Esbjerg Kommune
Område Ribe, afd. Nørremarken søger en pædagogmedhjælper

Esbjerg Kommune

Nørremarken er normeret til ca. 200 børn i alderen 0-6 år fordelt over 2 huse på Nørremarken i Ribe. Mælkebøtten huser en vuggestue- og børnehaveafdeling og Mosebo huser en børnehaveafdeling.

Vi søger en pædagogmedhjælper 35 timer pr. uge fra den 1. juli 2022, der som udgangspunkt tilknyttes børnehaven Mosebo.

På Nørremarken tager vores anerkendende tilgang udgangspunkt i Marte Meo-principperne og vi forventer, at du enten kender til eller er indstillet på at tilegne dig kompetencen.

Vi forventer, at vores nye pædagogmedhjælper har følgende kompetencer:

 • Du har et stort overblik, er initiativrig, står ved dig selv, tænker ud af boksen og har humor
 • Du har relationelle kompetencer og kan balancere mellem rollemodel, inspirator og medreflekterende kollega
 • Du er medspiller og bidrager til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
Gem
Esbjerg Kommune
Dagplejen søger medarbejdere til området omkring Ribe

Esbjerg Kommune

Børnetallet stiger i Ribe-området, hvilket betyder, at Esbjerg Kommune i øjeblikket søger efter dygtige dagplejere. Så bor du i området omkring Ribe, og kunne du tænke dig en hverdag præget af udvikling, børn, liv og leg, så er et job som dagplejer måske noget for dig.

Vi mangler lige nu dagplejere i området med tiltrædelse senest 1. september 2022. Der vil også være mulighed for en tidsbegrænset stilling, hvis man gerne vil give jobbet en chance.

Det er kun ansøgere med bopæl i det nævnte område, der kommer i betragtning.

Dagplejen tilbyder:

 • Et job præget af udvikling, dialog og samarbejde
 • En fagligt dygtig og nærværende ledelse
 • Et tæt samarbejde i en legestuegruppe med spændende kollegaer
 • Vi stiller barnevogne, legetøj o.a. til rådighed
Porsborgs Erfaren og alsidig kok med drivkraft

Porsborgs, Ribe

Vi søger lige nu ambitiøse kokke med drivkraft, teamspirit og højt humør, til at gå på tværs af Porsborgs Gastro Bar og Porsborgs Catering & Selskaber.

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker, og har gjort det til vores levevej. Vi er en innovativ gastrovirksomhed, som med en sammensætning af mange forskellige profiler og kompetencer, hver dag skaber gode oplevelser for egne gæster i vores egne forretninger samt sunde forretninger og glade gæster for vores samarbejdspartnere og kunder.

Vi ser os selv som en iværksættervirksomhed, som stadig er i rivende udvikling. Her er både højt til loftet og kort vej fra ønske til handling.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
ALDI Danmark 1. assistent - Ribe

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent/hjælper i aftenvagt ved Plejehjemmet Margrethegården team Mix

Esbjerg Kommune, Ribe

Team Mix på Plejehjem Margrethegården søger pr. 1. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent 28 timer ugentligt i aftenvagt, der arbejdes hver 2. weekend.

Team mix har 48 beboere, fordelt mellem almene, demente og socialpsykiatriske borgere.

Vi er et Team, der arbejder med det gode arbejdsmiljø, hvor samarbejdet, arbejdsglæde og trivsel er i fokus. Vi tilbyder et arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse og gode kolleger.

Vi søger en ny kollega, som kan sætte borger i centrum, kan støtte borgernes egenomsorg og medvirke til, at skabe aktivitet og fællesskab for den enkelte borger, så det understøtter det gode liv.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Vittenbergskolen Vadehav

Esbjerg Kommune, Ribe

Vittenbergskolen Vadehav i Ribe er en 2-3 sporet skole fra 0.-9. årgang, der har ca. 500 elever, godt 30 lærere og knap 10 pædagoger i almen-delen. Derudover har skolen også specialklasser og et specialcenter.

Da vi øger vores klasseantal, søger vi 1. august 2022 en fuldtidslærer hovedsagelig til udskolingen til fastansættelse. Stillingen er på fuld tid.

Du skal være læreruddannet og have linjefag og/eller undervisningserfaring i:
Geografi, biologi og evt. matematik, historie, idræt.

Du kan forvente at:

 • møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • møde en afdeling med høj faglighed
Esbjerg Kommune
Pædagoger til Område Ribe, Afd. Nørremarken

Esbjerg Kommune

Nørremarken er normeret til ca. 200 børn i alderen 0-6 år fordelt over 2 huse på Nørremarken i Ribe. Nørremarken består af 2 matrikler - Mælkebøtten huser en vuggestue- og børnehaveafdeling, og Mosebo huser en børnehaveafdeling.

Vi søger:
To pædagoger, der som udgangspunkt tilknyttes vuggestuen i Mælkebøtten
Stillingerne er på 35 timer pr. uge og med ansættelse pr. 1. juli 2022 eller efter aftale.

På Nørremarken tager vores anerkendende tilgang udgangspunkt i Marte Meo-principperne, og vi forventer, at du enten kender til eller er indstillet på at tilegne dig kompetencen.

Vadehavscentret Køkkenassistent

Vadehavscentret, Ribe

Erfaren køkkenassistent eller person med anden relevant uddannelse søges til cafekøkkenet på VADEHAVSCENTRET i Vester Vedsted ved Ribe. Stillingen er på 37 timer med start 1. juli 2022 eller evt. senere.

Vi har åbent dagligt, og arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00 og 16.15 i hverdagene og kl. 9.00-17.15 hver 3. weekend. Du deler arbejdet med to andre fastansatte samt løs hjælp i weekenderne.

Du vil skulle have overblikket over den daglige drift i køkkenet, herunder planlægning, indkøb og prissætning, og kunne have mange bolde i luften. Vi har guldmærke i økologi, hvilket vi prioriterer meget højt som bæredygtigt museum.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: