44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Ribe

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Din funktion indeholder en stor grad af ansvar for egne beslutninger og frihed til at rådgive og vælge det bedste for kunden. Det er derfor afgørende, at du har talent for at give en god service, samt være imødekommende og tillidsvækkende i din omgang med kunder.

Louis Nielsen A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Esbjerg Kommune
Ernæringsassistent/vikariat - Åhaven/Dagmargården i Ribe

Esbjerg Kommune, Ribe

Vi søger en ernæringsassistent/faglært kostfaglig til et sygevikariat ved Køkkenområdet i Ribe. Tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller hurtigst muligt.

Du vil fortrinsvis skulle arbejde i køkkenet på Åhaven/Dagmargården, men der kan også forekomme vagter i køkkenet på Margrethegården.

Stillingen er på 30 timer. Arbejdstiden er fortrinsvis i dagvagt i tidsrummet mellem 06.00-17.00 med arbejde hver 2.-3. weekend.

Køkkenet arbejder med varmholdt produktion til vores beboere, samt mødeservering og lignende.

Arbejdsopgaver:

 • Madproduktion
 • Smage maden til
 • Anrette maden, så den ser indbydende ud
SkattestyrelsenJuridisk medarbejder til Udland - Styring og kvalitet

Skattestyrelsen, Ribe

Vil det motivere dig at arbejde med skatteretlige og forvaltningsretlige problemstillinger, og kunne du tænke dig en bred kontaktflade på tværs af forretningsområder, hvor du kan opnå stort kendskab til løsning af juridiske problemstillinger på udlandsområdet? Så er du den kollega, vi søger til en tidsbegrænset stilling på seks måneder.

Du vil referere til kontorchefen og blive en del af afdelingens juridiske team, som omfatter to andre jurister. Afdelingen består desuden af fem højt kvalificerede medarbejdere, som fortrinsvist er beskæftiget med projekt- og analysearbejde samt sekretariatsopgaver.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver i samarbejde med dine to kolleger. Opgaverne kan variere i kompleksitet og vil bl.a. omfatte:

 • Aktindsigtssager
 • Lovhøringer
 • Undersøge og besvare konkrete skatte- og forvaltningsretlige problemstillinger
Skattestyrelsen
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Boligkontoret DanmarkStudentermedhjælper til Råd til husleje

Boligkontoret Danmark, København eller Ribe

Vil du være med til at hjælpe de af vores beboere, der er kommet bagud med huslejen, så har vi det helt rigtige job til dig!

I Boligkontoret Danmarks afdeling for Boligsociale indsatser har vi en landsdækkende indsats, vi kalder Råd til husleje. Det er en indsats, der har fokus på at yde rådgivning til økonomisk trængte beboere. Indsatsen består af et tilbud om økonomisk rådgivning til de beboere, der har økonomiske udfordringer. En stor del af arbejdet er derfor at skabe en kontakt til disse beboere, tilbyde at lægge et budget med dem samt rådgive om muligheder for økonomisk hjælp f.eks. boligstøtte eller ydelser efter serviceloven.

Vi er et team på 3 med socialfaglig baggrund, der arbejder med den indsats til daglig og har brug for en ekstra hånd for at kunne nå det hele.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Esbjerg Kommune
Integrationspædagog til Børn & Dagtilbud

Esbjerg Kommune, Ribe

Esbjerg Kommune, Børn & Dagtilbud søger snarest en Integrationspædagog på 37 timer ugentligt til at varetage opgaven omkring kvalificering af det samlede dagtilbudsområde i forhold til integration og inklusion, uanset antal af flersprogede børn i dagtilbuddet.

Integrationspædagogen ansættes i Børn & Dagtilbud under området Børn med særlige behov. Der vil være tæt samarbejde med nylig ansat integrationspædagog. Der vil være tilknytning til ressourcepædagogerne og sprogpædagog, hvor man deltager i personale- og teammøder.

Gode muligheder for personlig, faglig og professionel udvikling i et alsidigt job med mange kontaktflader.

Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder for undervisningen søges til Ansgarskolen Vadehav

Esbjerg Kommune, Ribe

Vadehavsskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. december 2020 en ny pædagogisk leder til Ansgarskolen. En ambitiøs og tydelig leder, der vil være med til at understøtte skolens udvikling omkring læring, fællesskaber og traditioner.

Den pædagogiske leder for undervisningen skal i samarbejde med Vadehavsskolens øvrige ledelse, personalet og særligt det lokale ledelsesteam på Ansgarskolen Vadehav, fremme de mål, som er fastsat i folkeskoleloven, og de af Byrådet vedtagne mål.

Dine opgaver bliver:

 • Pædagogisk/faglig ledelse og personaleledelse for indskolingen
 • Daglig drift – opfølgning og planlægning i samarbejde med skolens to øvrige pædagogiske ledere og de administrative medarbejdere
 • Ansvarlig for organisering og implementering af pædagogiske opgaver på skolen
Esbjerg Kommune
2 lærere til Ansgarskolen (sygevikariater)

Esbjerg Kommune

Ansgarskolen Vadehav søger pr. 19. oktober 2020 eller snarest herefter 2 lærere, der brænder for elevernes læring og trivsel.

Stillingerne er på 37 ugentlige timer og stillingerne er sygevikariater.

Det er vigtigt at du kan undervise i nogle af følgende fag: billedkunst, dansk, engelsk og dansk som andetsprog.

Ansgarskolen ligger midt i Ribe og rummer almen undervisning for ca. 600 elever fra 0.-9. klasse, modtageklasser samt SFO og Klub. Der er ca. 75 ansatte i skole og SFO/Klub.

Du kan forvente at:

 • Møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • Få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
Esbjerg Kommune
Pædagog til Specialcenter Rabu, Bøge Allé 1 og 5, Ribe

Esbjerg Kommune

Vi søger en pædagog til 32 timer ugentligt fra den 1. november 2020 eller snarest derefter.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring i arbejdet med børn og unge, med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, specielt multiple funktionsnedsættelser.

Børnene/de unge har et stort støttebehov i alle henseender, herunder er der mange pleje- og omsorgsopgaver.

Vi lægger vægt på, at:

 • du kan se indad og reflektere over egen praksis.
 • du som person er robust, ansvarsfuld og frem for alt, kan se dig selv, som et vigtigt led i afdelingens teamorganisation.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere/omsorgsmedhjælpere til Specialcenter Rabu, Bøge Allé 1 og 5, Ribe

Esbjerg Kommune, Ribe

Bøge Alle 1 og 5, 6760 Ribe søger 2 nye kollegaer, der kan tiltræde den 1. november 2020 eller snarest derefter.

Den ene stilling er på 32 timer pr. uge, som er fordelt på nattevagter og enkelte dag-/aftenvagter. Der vil være vagter hver anden weekend eller nattevagter kombineret med dag-/aftenarbejde i hver anden weekend.

Den anden stilling er på 32 timer pr. uge som er fordelt på dag- og aftenarbejde samt arbejde hver anden weekend. Stillingerne er en fastansættelse, og der vil i perioder værre mulighed for ekstra timer.

På Bøge Allé 1-5 bor der p.t. 16 børn/unge i alderen 11 år-25 år med betydelige og varige nedsatte psykiske funktionsevner samt problematikker inden for autismespektrummet.

Flere af børnene/de unge er endvidere svært fysisk handicappede og er kørestolsbrugere. De skal vendes og lejres flere gange om natten.

Randstad A/S
Revisor med partnerambitioner

Randstad A/S søger for kunde i Ribe

På grund af stor kundetilgang hos vor kunde søger Randstad en registreret revisor, en statsautoriseret revisor eller en cand.merc.aud, der har ønske om at blive partner i et revisionshus med fokus på SME-segmentet.

Virksomhedens styrke er at løfte i flok og gennem engagerede medarbejdere møde deres kunder i øjenhøjde og yde god service hele vejen rundt. Virksomheden lægger særlig vægt på, at der er en stor frihedsgrad i opgaveløsningen, og at den enkelte medarbejder selv planlægger sin tid. Her er medarbejderne med til at sikre kvalitet og faglighed over for deres kunder.

Du vil blive ansvarlig for:

 • Udvikling og pleje af egen kundeportefølje
 • Revisionopgaver, herunder opgaver med udvidet gennemgang og kvalitetssikring
 • Udarbejdelse af regnskaber for eksterne virksomheder
Super Dæk Service
Ribe søger en alsidig dækmontør!

Super Dæk Service

Til vores afdeling i Ribe, søger vi en robust dækmontør til at håndtere alle former for dækservice og kørsel med servicevogn som del af en vagtordning. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenørdæk. Det du ikke er stærk i, der skal vi nok gøre dig til en mester.

SDS

Som medarbejder hos os, bliver du en del af et engageret team der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt og vi vil være BRANCHENS BEDSTE.

Dine opgaver:

 • Alle former for dækservice både i marken og på værkstedet.
 • Kørsel med servicevogn som en del af en vagtordning.
 • Andet forefaldende arbejde på værkstedet.
Super Dæk Service
Super Dæk Service
Medarbejdende værkfører søges til Ribe

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team, der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Super Dæk Service

I tæt samarbejde med afdelingslederen og de øvrige ansatte, bliver du en stor del af den daglige drift.

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering, tilbudsgivning samt ansvarlig for planlægning afdelingens hverdag.

Super Dæk Service
SkattestyrelsenMedarbejder med flair for planlægning og koordinering til Jura- og Revisionsprocesser i Skattestyrelsen, Ribe

Skattestyrelsen

Er du samarbejds- og løsningsorienteret og har du gode planlægnings- og styringsevner? Formår du at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor to dage sjældent er ens? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, som i samarbejde med fagområdekoordinator skal have en koordinerende rolle i forhold til samarbejdet med Rigsrevisionen omkring revisioner i Skattestyrelsen Person samt opfølgning på revisionshandleplaner.

Din væsentligste opgave er desuden at yde ledelsesstøtte til Kontorchef-kredsen i Personprocesser i Ribe. Dette kan resultere i opgaver som opfølgning på møder, kalenderplanlægning, varemodtagelse, rejseafregning, koordinering af månedlige ledelsesrapporter samt anden administrativ bistand. De tværgående opgaver sikrer hermed den rette planlægning, dokumentation samt faglighed i opgaveløsningen.

Skattestyrelsen