58 job matcher din søgning 58 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Afløser til rengøringsteamet i Ribe

Esbjerg Kommune

Rengøringsteamet i Ribe søger en ufaglært medarbejder med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er en afløserstilling på 25 timer eller efter aftale.

Arbejdet vil foregå i borgernes hjem, og du arbejder ud fra en kvalitetsstandard som er udarbejdet af Esbjerg Kommune. Borgerne har fået ydelserne visiteret, så det ligger helt fast, hvad opgaverne i hjemmet vil være.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel
 • Et spændende job med stor selvstændighed
 • Mulighed for fortsat udvikling, fagligt og personligt
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til udekørende dagvagter, Ribe

Esbjerg Kommune

Betyder faglige udfordringer noget for dig, og har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig, vi søger.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter snarest muligt. Stillingen er på 37 timer ugentlig, eller aftale om andet timetal. Weekendvagt hver anden eller 5 weekender over et 12 ugers rul.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads, som konstant er i bevægelse og udvikling, med fokus på kerneopgaven.
 • Kompetenceudvikling med fokus på udvalgte indsatsområder
 • Fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel
 • Introduktion, tilrettelagt efter individuelle behov.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen i Ribe - faste stillinger

Esbjerg Kommune

Betyder faglige udfordringer noget for dig, og har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig, vi søger.

Vi søger social- og sundhedshjælpere til ansættelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer ugentlig, eller aftale om andet timetal. Weekendvagt hver anden eller 5 weekender over et 12 ugers rul.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads, som konstant er i bevægelse og udvikling, med fokus på kerneopgaven.
 • Kompetenceudvikling med fokus på udvalgte indsatsområder
 • Fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel
 • Introduktion, tilrettelagt efter individuelle behov.
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Controlled Polymers A/S
Quality Manager

Controlled Polymers A/S, Ribe

Bliv en del af vores polymer-filosofi og …
realisér dit fulde potentiale som medarbejder hos Americhem!

Du vil have ansvar for vedligeholdelse af virksomheden kvalitetsstyringssystem (QMS) på sitet. QMS skal overholde alle krav i ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 og ISO 13485:2016 standarderne. Som Quality Manager vil du også være ansvarlig for intern og ekstern Audit, håndtering af kalibrering og måleanalyseprocesser for Controlled Polymers.

Esbjerg Kommune
Område Ribe Afd. Kaskelotten Integreret Daginstitution søger 2 pædagoger

Esbjerg Kommune

Kaskelotten er en integreret daginstitution, der består af 2 vuggestueafdelinger med 39 (0-2årige børn) og to børnehavegrupper med 58 børn, som er fordelt på to stuer (3-4-årige børn) Sæl gruppen, og Haj gruppen (4-5-årige børn).

Vi mangler:

 • 1 pædagog i et barselsvikariat på 35 timer pr. uge i vuggestuen pr. 1. august 2023 eller efter aftale.
 • 1 pædagog i et sygevikariat i børnehaven på 35 timer med start snarest muligt eller efter aftale.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med:

 • Positive og fagligt engagerede kollegaer
 • Mulighed for at præge den pædagogiske udvikling
 • Et spændende og udfordrende arbejdsmiljø
Esbjerg Kommune
Pædagoger/pædagogiske assistenter til skærmet skoletilbud ved Specialundervisningscenteret - Vittenbergskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Grundet elevtilgang til vores skærmede skoletilbud søger vi to pædagoger/pædagogiske assistenter. Vi søger kollegaer med en stærk faglig bevidsthed. Du skal være teoretisk velfunderet og være i stand til at omsætte det i praksis. Det vil være en fordel, hvis du har stor viden omkring arbejdet med børn med autisme og har kendskab til at udvikle og arbejde ud fra mestringsskemaer.

I opgaverne med undervisningen og det pædagogiske arbejde bliver du en del af et team, hvor I samarbejder og sparrer med hinanden. Disse opgaver er i et fagligt stærkt team, hvor normeringen er en voksen til et barn eller to voksne til et barn. Men i undervisningen skal du være i stand til at stå alene i relationen og varetage opgaven.

Esbjerg Kommune
Pædagoger/pædagogiske assistenter til specialklasserne og specialundervisningscenteret på Vittenbergskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Vittenbergskolen er en del af den samlede Vadehavsskole og består af en almen skole med ca. 460 elever, en specialklasserække med 39 elever og et specialundervisningscenter med 44 elever. Der er tilhørende SFO/CFO.

Vi søger kollegaer med en stærk faglig bevidsthed. Du skal være teoretisk velfunderet og være i stand til at omsætte det i praksis. Det vil være en fordel, hvis du har stor viden omkring arbejdet med børn med autisme og har kendskab til at udvikle og arbejde ud fra mestringsskemaer.

Færdselsstyrelsen
Kontorelever med speciale i offentlig administration

Færdselsstyrelsen, Ribe

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger som elev i Færdselsstyrelsens afdelinger i Ribe.

Hos os er der mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret til dine behov, og det du brænder for.

Som elev i Transport, Køretøjer og Klima vil du i løbet af din elevtid blive rokeret rundt mellem to af områdets fagteams, ligesom du kommer til at varetage selvstændig sagsbehandling i forbindelse med ansøgnings- og tilsynssager, hvor dine arbejdsopgaver har direkte betydning for virksomheder i Danmark og udland.

Færdselsstyrelsen
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
FGU Vest S/I FGU-lærer med linjefag i Dansk

FGU Vest S/I, Ribe

Har du et talent for udvikling af spændende læringsforløb, og vil du sætte det hele i spil for at udvikle attraktiv undervisning til unge på vej mod næste uddannelse eller job? Bidrager du med høj faglighed, er du god til at lære fra dig, samarbejde og vægter du høj grad af åbenhed og dialog? Så er det lige dig, vi mangler på FGU Vest.

Du indgår i et team, hvor vi ser individet og potentialet i hver eneste elev. Læser deres behov og lytter til deres drømme. Hjælper dem med at finde en rigtig retning.

Du vil både individuelt og i samarbejde bl.a. varetage følgende pædagogiske opgaver:

 • Planlægning, organisering og gennemførelse af dansk som andets sprogs undervisning for vores tosprogede elever.
 • Skabe en god kontakt til skolens elever, øvrige samarbejdspartnere såsom UU-vejledere samt evt. forældre.
Færdselsstyrelsen
Administrativ konsulent

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at vurdere og godkende virksomheder, som ønsker at få udstedt tilladelser til erhvervsmæssig persontransport, og som udfører taxikørsel, flexkørsel m.v.?

Foruden behandling af ansøgningssager, vil du også skulle løse en række tilknyttede administrative opgaver. Det kan eksempelvis være at frigive garantier, vejlede om reglerne på taxiområdet samt besvare telefoniske opkald.

Færdselsstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance. Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde, og du vil få tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads efter prøveperiodens ophør.

Færdselsstyrelsen
Gem
Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Vestjylland

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Dagli'Brugsen Uddeler, Dagli'Brugsen Roager

Dagli'Brugsen

Går du med en uddeler i maven, så grib chancen i Danmarks bedste selvejende Dagli’Brugsen:

 • Stå i spidsen for en butik med god økonomi, stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • Få en tæt relation til vores trofaste kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Med et trofast og motiveret personale

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger salg og sortimentet
Færdselsstyrelsen
Budgetcontroller

Færdselsstyrelsen, Ribe

Som budgetcontroller er du ansvarlig for at udarbejde og følge op på budgetter for styrelsen. Du vil desuden komme til at hjælpe med vedligeholdelse og tilretning af registreringsramme, udarbejde økonomiske analyser herunder budgetanalyser, opfølgning på tidsregistrering og gebyrberegninger.

Færdselsstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance. Du vil derfor få tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Du har måske nogle års erfaring, men nyuddannede med gåpåmod er også velkomne til at søge.

Færdselsstyrelsen
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV