51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 51 resultater.
Würth Danmark A/S
Sælger med håndværkerbaggrund til byggebranchen

Würth Danmark A/S

Med et stærkt brand i ryggen, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse der klæder salgsstyrken på til salg i verdensklasse, mangler vi p.t. en sælger der med gejst, vilje, entusiasme, faglig indsigt i byggeriet og stor robusthed kan skabe de rigtige og langvarige relationer hos kunderne. Er det dig?

Unik System Design A/S Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  • store muligheder for løbende, at udvikle dig personligt og fagligt
  • en global solid vækstorienteret virksomhed
  • fast løn med provisionsordning, pension, sundhedsforsikring og gode personaleforhold
Würth Danmark A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

  • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
  • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
  • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Esbjerg Kommune
2 Omsorgsmedhjælpere/SSH til nattevagter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen at være en del af et nyt og spændende projekt. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Serviceloven §107 med fokus på afklaring og botræning. Vi søger to nattevagter, som kan arbejde selvstændig og struktureret.

Botilbuddet Tangevej 117 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Esbjerg Kommune
2 social- og sundhedsassistenter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen for at få din faglighed sat i spil og ikke mindst være en del af et nyt og spændende tilbud. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Servicelovens § 107 med fokus på afklaring og botræning.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter på 32 timer, der formår at kombinere en høj faglighed med sundhedsfaglig og nærværende støtte. Du har derfor denne unikke mulighed for at være med til at sætte dit faglig aftryk på dette nye tilbud.

Esbjerg Kommune
4 socialpædagoger til Udviklingscenter Vest, botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborgere med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen for at få din faglighed sat i spil og ikke mindst være en del af et nyt og spændende tilbud. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud, særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Servicelovens § 107 med fokus på afklaring og botræning.

Vi søger 4 socialpædagoger af 32 timer, der formår at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Du har derfor denne unikke mulighed for, at være med til at sætte dit faglig aftryk på dette nye tilbud.

Botilbuddet Tangevej 117 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Esbjerg Kommune
Pædagog til botilbud Bøge Allé 15, i Ribe (genopslag), Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Vi har endnu ikke fundet den helt rette pædagog til Bøge Allé 15, så derfor har vi ”is i maven” og laver et genopslag.

Hvis du som pædagog ønsker af få dine pædagogiske kompetencer i spil så tøv ikke med at søge denne faste pædagogstilling, 30 timer pr. uge med ansættelse snarest muligt og senest den 1.maj 2021.

Bøge Allé 15 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet. Bøge Alle 15 er et døgndækket botilbud, hvor målgruppen er 25 borgere mellem 20-80 år med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Esbjerg Kommune
Socialpædagog til Aktiviteten Kastanie Allé 5, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Udviklingscenter Vest, Aktivitetstilbuddet Kastanie Alle 5 søger en socialpædagog i en tidsbegrænset stilling fra 1. maj 2021 til 30. juni 2022, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 34 timer om ugen.

Udviklingscenter Vest er et bo-, støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701-borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Tangevej i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Tangevej i Ribe, søger to social- og sundhedshjælpere og en social- og sundhedsassistent til udekørende aftenvagt. Stillingerne er tidsbegrænsede.

Betyder faglige udfordringer noget for dig, og har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig vi søger.

Vi søger to social- og sundhedshjælpere og en social- og sundhedsassistent med start den 1. april 2021 eller hurtigst muligt og indtil den 30. september 2021, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 28 timer pr. uge i aftenvagter.

Færdselsstyrelsen
Vil du med på Færdselsstyrelsens rejse mod et moderniseret it-landskab?

Færdselsstyrelsen, Ribe

Er du godt i gang med dit arbejdsliv, har du en del års erfaring med at arbejde med applikationer og systemer, trænger du til at prøve noget nyt, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille? Så er du måske vores nye medarbejder, som får ansvaret for at supportere og vedligeholde en række af vores systemer, og som skal medvirke til at opbygge it-viden i Færdselsstyrelsen.

Vores brugere skal have glæde af vores kompetencer hurtigt og effektivt uafhængigt af tid, sted og medie. Det forudsætter, at vi i udstrakt grad skal digitalisere vores kerneopgaver. Vi søger derfor to application managers til at varetage drift og vedligehold af systemer tilknyttet Færdselsstyrelsen.

Opgaverne løser vi i tæt samarbejde med fagkontorer og -medarbejdere. Vi har stort fokus på at levere løsninger i høj kvalitet og med en god brugeroplevelse.

Færdselsstyrelsen
SkattestyrelsenMedarbejder med flair for planlægning og koordinering i Jura- og Revisionsprocesser i Skattestyrelsen, Ribe

Skattestyrelsen

Er du samarbejds- og løsningsorienteret og har du gode planlægnings- og styringsevner? Formår du at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor to dage sjældent er ens? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, som i samarbejde med fagområdekoordinator skal have en koordinerende rolle i forhold til samarbejdet med Rigsrevisionen omkring revisioner i Skattestyrelsen Person samt opfølgning på revisionshandleplaner.

Din væsentligste opgave er desuden at yde ledelsesstøtte til Kontorchef-kredsen i Personprocesser i Ribe. Dette kan resultere i opgaver som opfølgning på møder, kalenderplanlægning, varemodtagelse, rejseafregning, koordinering af månedlige ledelsesrapporter samt anden administrativ bistand. De tværgående opgaver sikrer hermed den rette planlægning, dokumentation samt faglighed i opgaveløsningen.

Skattestyrelsen
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper/omsorgsmedhjælper til Specialcenter Rabu, Bøge Allé 1 og 5, Ribe

Esbjerg Kommune

Bøge Alle 1 og 5, 6760 Ribe søger en ny kollega, der kan tiltræde den 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Stillingen er på 32 timer pr. uge, som er fordelt på nattevagter og enkelte dag/aftenarbejde. Der vil være vagter hver anden weekend.

Stillingen er en fastansættelse, og der vil i perioder være mulighed for ekstra timer.

På Bøge Allé 1-5 bor der p.t. 17 børn/unge i alderen 11 år-25 år. De fleste har betydeligt, varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau samt problematikker indenfor autismespektrummet.

Flere af børnene/de unge er svært fysisk handicappede og er deraf kørestolsbrugere. De skal vendes og lejres flere gange om natten. Der gives ernæring og medicin via sonde til flere af børnene/de unge om natten, samt der er enkelte der får special medicin, som kræver ekstra opmærksomhed om natten.

Esbjerg Kommune
2 social- og sundhedsassistenter til udekørende dagvagt i Ribe

Esbjerg Kommune

Kom og vær vores nye kollega!

Brænder du for at gøre en forskel, med nærværende og omsorgsfuld pleje til borgere i eget hjem?

Ved hjemmeplejen i Ribe, søger vi 2 social- og sundhedsassistenter. Arbejdstiden er dagvagt, med mulighed for at vælge mellem en ansættelse på 30-37 timer pr. uge.

Vi kan tilbyde et selvstændigt og meningsfuldt job med daglige udfordringer, hvor faglighed prioriteres højt. Der er mulighed for udvikling, både fagligt og personligt.

Esbjerg Kommune
Skolepædagog til Specialundervisningscentret Vittenbergskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Specialundervisningscenteret på Vittenbergskolen, Vadehav søger en fagligt kompetent skolepædagog med opstart snarest muligt – 34 timer pr. uge med mulighed for fuld tid.

Specialundervisningscenteret Vittenberg er et segregeret tilbud til elever i Esbjerg Kommune. Målgruppen er elever fra 0.-10. klasse med vidtgående fysiske og psykiske handicaps og med en kombination af svære social, kognitive og kommunikative udfordringer.

Vi søger en kollega med en stærk faglig bevidsthed. Du skal være teoretisk velfunderet og være i stand til at omsætte det i praksis. Det er vigtigt at du kan skelne mellem kerne/gerne opgaver.