41 jobannoncer matcher din søgning 41 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Fagligt stærk socialrådgiver søges til Voksen Myndighed Team Udsatte

Som myndighedsrådgiver i Voksen Myndighed er de væsentligste arbejdsopgaver at målgruppeafklare borgere, der søger om tilbud, vurdere efterfølgende indsats og følge op herpå. Der lægges stor vægt på borgerinddragelse, og der er fokus på en helhedsorienteret indsats og tværfagligt samarbejde både internt og eksternt.

Målgruppen i Team Udsatte er hjemløse som ofte har andre sociale problemer såsom stofmisbrug og psykisk sygdom. Det er en gruppe udsatte borgere, hvis liv kan være meget vanskeligt og kaotisk, og hvor det kræver en særlig indsats.

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunale Tandpleje søger tandklinikassistentelev pr. 13. august 2024

I Esbjerg Kommunale Tandpleje er vi cirka 80 medarbejderne, som er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 26.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Tandplejen søger fra den 13. august 2024 en tandklinikassistentelev. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med omlagt arbejdstid svarende til en ansættelsesbrøk på 33,71/37.

Esbjerg Kommune

Afløsere til Hjemmeplejen Syd i Ribe

Bliver du student til sommer, holder du sabbatår el. andet, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel for kommunens ældre borgere, så er det måske dig vi mangler.

Hjemmeplejen i Team Syd i Ribe søger afløsere til at dække weekender og ferier i dag- og aftenvagt. Kørekort er et krav. Opgaverne ved borgeren er personlig hjælp og praktiske opgaver.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger, der ser frem til at samarbejde med dig.
 • En arbejdsplads med fokus på borgeren.
 • Kompetencer, som du kan bruge i dit videre uddannelsesforløb.
Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælperelever

Som social- og sundhedshjælper er din vigtigste opgave at samarbejde med den enkelte borger om at skabe et så godt hverdagsliv som muligt. Du møder mennesker, der er svækkede på grund af alder eller sygdom, og som har brug for dig, din støtte og vejledning, for at kunne klare sig.

Som social- og sundhedshjælperelev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedshjælper.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistentelever

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet, så de bliver mere selvhjulpne og får en bedre hverdag.

Som elev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedsassistent.

Esbjerg Kommune

I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi tandlæger pr. 13. august 2024 eller snarest muligt - fuldtid, deltid er også muligt

Esbjerg, Ribe og Bramming

I Tandplejen har vi cirka 26.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • et stort kollegialt netværk med god plads til sparring på tværs
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Esbjerg Kommune

Sundhedspersonale til Hjemmeplejen Ribe Nord dag og aften

Vi søger ufaglærte og faglærte til hjemmeplejen Ribe Nord, til opstart hurtigst muligt. Er du fx studerende og læser til sygeplejerske, jordemoder, ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog eller SSH/SSA, er det måske dig vi søger.

Der tilbydes både fast timetal og tilkald. Der kan være mulighed for fastansættelse.

Vi er et udekørende team, både på cykel og i bil. Vi har fokus på at arbejde rehabiliterende og tværfagligt omkring den enkelte borger. Derudover vægter vi trivsel, fysisk og psykisk arbejdsmiljø højt.

Esbjerg Kommune

Tandplejerstillinger i Esbjerg Kommunale Tandpleje

Esbjerg, Ribe og Bramming

Med ansættelse snarest muligt eller efter sommerferien 2024 søger Tandplejen i Esbjerg tandplejere – gerne på fuldtid, men deltid har også interesse.

Du skal være en person med stort engagement og som brænder for at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig et spændende job på en arbejdsplads med fokus på forebyggelse og høj kvalitet.

Du vil indgå i et engageret behandlerteam i et område, hvor vi er i fuld gang med spændende projekter i et tværfagligt samarbejde.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Åhaven, fortrinsvis dagvagt

Trives du med at arbejde både i dagvagt og aftenvagt, er det lige dig vi har brug for. Vil du gerne arbejde på et lille plejehjem, hvor livskvalitet og et højt fagligt niveau går hånd i hånd, så er det dig vi søger som kollega.

Vi tilbyder pr. 1. maj 2024 eller hurtigst muligt derefter en fast stilling på 37 timer pr. uge – (andet timetal kan aftales) med arbejde hver 3. weekend i dagvagt.

Plejehjemmet Åhaven har 28 boliger og er bygget som et Leve-Bo-Miljø fordelt på 3 afdelinger med fælles opholdsstue til den enkelte afdeling. Det betyder, at vi kan tilbyde beboerne både nærhed og et større fællesskab, noget som du skal være med til at skabe i dagligdagen.

Esbjerg Kommune

Nu har du chancen for at blive en del af et spændende fagligt fællesskab!

Specialcenter RABU – Bøge Allé 9 søger en dygtig pædagog/pædagogisk medhjælper 32 t. ugtl.

Specialcentret er et specialiseret børne- og ungehjem primært for børn og unge 0-18 år. Vi har enkelte pladser jf. servicelovens § 107 til unge op til 25 år. Vores beboere har betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Arbejdstiderne veksler mellem dag- og aftenvagter samt hver 2. weekend.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Woodupp Group A/S

Indkøbs- og Logistikassistent

Brænder du for indkøb og logistik? Har du en naturlig interesse for ERP-systemer og processer?

Hos WoodUpp Group A/S vækster vi og har forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig, selvstændig og engageret Indkøbs- og Logistikassistent, som kan være med til at opbygge og udvikle vores indkøbsafdeling.

Du vil få et selvstændigt ansvar for indkøb af råvarer samt sourcing af varer fra Fjernøsten. Du vil desuden være med til at produktudvikle nye varer og sikre, at vi kommer i mål indenfor de fastsatte tidsplaner. Der er tale om en meget alsidig stilling med stor berøringsflade internt og eksternt.

AS3 Work&Care

Autoriserede psykologer med egen klinik

I AS3 Work&Care søger vi løbende Autoriserede Psykologer med egen klinik til at indgå i et af Danmarks største landsdækkende psykolognetværk.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

 • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
 • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
 • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Du kommer til at gennemføre korttidsterapeutiske forløb med børn, unge og/eller voksne - du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Hansen Toft A/S søger for Woodupp A/S
Gem
Hansen Toft A/S

International Sales Manager

Vækstvirksomheden introducerer en udendørs version af deres succesfulde produkt, og du får ansvaret for den internationale skalering via kommercielle indsatser og teknisk understøttelse af projektsalg.

I rollen som International Sales Manager hos WoodUpp (pt. 100 medarbejdere), vil du spille en afgørende rolle i udviklingen og ekspansionen af salgskanalerne og kommercielle indsatser.

Med direkte reference til CEO og founder, får du ansvar for at opbygge og udvikle professionelle salgskanaler, specifikt med fokus på den innovative udendørs facadeløsning. Dine opgaver vil omfatte kommerciel støtte og teknisk rådgivning til landecheferne ved forespørgsler, tilbudsgivning og projektsalg.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV