37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Solgården, Team Almen Inde, søger 1 social- og sundhedsassistent. Vi kan tilbyde en fast stilling på 30 timer pr. uge som aftenvagt, pr. 1 maj eller hurtigst muligt derefter.

Plejecenter Solgarden består af i alt 39 plejeboliger samt 4 ældreboliger fordelt på fire gange. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper dagvagt til plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Solgården, Team Almen Inde, søger 1 social- og sundhedshjælper til dagvagt, med enkelte, aften- og nattevagter, på 30 timer pr. uge, med opstart den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Plejecenter Solgarden består af i alt 39 plejeboliger og 4 ældreboliger fordelt på fire gange. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Egsgaard HR
International salgselev

Egsgaard HR søger for Bramidan i Bramming

Vil du sikre din fremtid inden for handel, markedsanalyse og digital kommunikation? Drømmer du om at udvikle dine kompetencer i praksis – måske gennem et udlandsophold? Så start din karriere hos én af verdens største spillere inden for løsninger til komprimering af gen­anvendeligt emballage- og affaldsma­teriale.

Til vores internationale salgs- og eksportafdeling søger vi en dygtig salgselev, som i samarbejde med sine kolleger har ansvar for salg gennem egne selskaber og vores internationale forhandlernet.

For at sikre en god læ­ringskurve vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver, som klæ­der dig godt på til en karriere inden for salg og eksport - og da vi har egen produktion i Bramming, får du indsigt i hele værdikæden lige fra salg og Supply Chain til produktion af og service på vores maskiner.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til Bostedet Birkevangen

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger 5 medarbejdere, der er uddannet socialpædagog, pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent, til at indgå i støtten omkring en mandlig borger med særlige komplekse og sammensatte problemstillinger, som kan komme til udtryk via fysisk og verbal udadrettet adfærd.

Stillingerne fordeler sig på to 37 timers stillinger og tre på 32 timer. Der vil være skiftende arbejdstider i dag-/aften- og nattevagter samt hver 2. weekend.

Bostedet Birkevangen er et døgnbemandet §108-tilbud, organiseret under Center for Socialpsykiatri i Esbjerg Kommune. På Bostedet Birkevangen bor 17 borgere og herudover er der tilknyttet to afklaringspladser. Borgergruppen på afdelingen er karakteriseret ved at have både fysiske, psykiske og sociale funktionsnedsættelser, som fordrer behovet for støtte til at håndtere livet og til de mere praktiske aspekter af dagligdagen.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DeZignated ApSProduktansvarlig

DeZignated ApS søger for Betech i Bramming

Trives du med at yde teknisk support og rådgivning af kunder? Har du erfaring med leverandørhåndtering både teknisk og kommercielt? Vil du have ansvaret for den løbende tilpasning og optimering af produkter i vores produktprogram? Har du ambitioner om følge udviklingsprojekter fra de første stadier til den endelige implementering i produktionen?

Du bliver bindeled/supportfunktion mellem salg, indkøb, marketing, service og logistik. Du har kontakt til stort set alle afdelinger i virksomheden og har sammen med salg en del kontakt til vores kunder.

Derudover skal du have en god portion salgsindblik, så du kan præsentere og sælge produkterne til vores interne salgsfolk. Du får tæt kontakt til vores internationale leverandører, i den forbindelse må du forvente op til ca. 30 rejsedage. Det forventes også at du kan deltage på udvalgte kundemøder, som support til sælgerne.

Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Esbjerg Kommune
Område Bramming, afd. Børneuniverset Bramming søger 2 pædagoger

Esbjerg Kommune

Er du en nærværende pædagog, der brænder for omsorgen og det pædagogiske arbejde med børn i alderen 0-6 år? Tør du at føre an og skabe trygge, udviklende og stimulerende læringsmiljøer for større og mindre børnegrupper? Så er du måske vores nye pædagog.

Bramming-området afdeling Børneuniverset søger 2 uddannede pædagoger.

 • En pædagog i en fast stilling på 30 timer om ugen i Børneuniverset (Regnbuen) med tiltrædelse den 1. maj 2021.
 • En pædagog til et vikariat på 30 timer om ugen i perioden 1. maj 2021 til 31. marts 2022.
PolyTech A/SSenior Engineer Thermoplastics

PolyTech A/S, Bramming

As a Senior Materials Engineer, you will be responsible for specifying and qualifying thermoplastic materials for aerodynamic blade add-ons, lightning cables, cable clamps, and many other products. In addition, you will be in charge of developing sustainable practices for our line of thermoplastic products (currently in production and still to be developed).

Taking charge of the development of

 • Specifications and qualifications for thermoplastic materials
 • Sustainable practices to be applied within the thermoplastic products unit
 • Practical solutions for weathering and degradation of thermoplastic products

We offer you an exciting position at a company undergoing robust growth as it strives for improvements in providing customers with the most technically advanced and operationally effective solutions.

PolyTech A/SAutomation Engineer

PolyTech A/S, Bramming

Vil du arbejde med robotter, automatisering og vision systemer i en virksomhed i rivende udvikling?

I R&D Equipment har vi brug for endnu en dygtig kollega, som kommer til at designe, konfigurere og programmere robotter, vision-systemer og SCADA-løsninger til vores produktioner globalt. På vores projekter er vi ofte flere om opgaven, og det er derfor afgørende, at du arbejder godt i teams. Vi løser opgaver i alle afdelinger i produktionen, og det er vigtigt, du kan samarbejde og skabe gode relationer på tværs af virksomheden.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
 XL-BYG,
Indkøber til XL-BYG BRAMMING BYGGELAGER

XL-BYG, Bramming

Til en nyoprettet stilling søger vi en erfaren indkøber/disponent til byggemarkedsvarer og byggematerialer.

Hvis du har erfaring fra en lignende stilling, stor interesse for IT og samtidig arbejder struktureret med udvikling og opfølgning af dine opgaver, så er det lige præcis dig, som vi gerne vil høre fra.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Forhandling af indkøbsaftaler
 • Bestilling og disponering af både byggemarkedsvarer og byggematerialer
 • Etablering og udvikling af automatisk varebestilling i Aspect4
 • Daglig kommunikation med leverandører og kollegaer
 • Fakturaafstemning – ansvar for korrekt fakturagodkendelse af egen disponering
XL-BYG
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark