53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pay-Back specialist rekruttering ApS Intern projektleder/Planner

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Cold Jet i Bramming

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.

Med reference til Cold Jets Technical Director får du en central rolle i den fortsatte udvikling af projektstyringen. Du bliver ansvarlig for den overordnede interne styring af projekterne, hvor du skal sikre, at dialogen og samarbejdet med alle involverede parter fungerer optimalt. Det er dig, der har overblikket over samtlige projekter, og du sikrer, at der løbende er styr på ressourcer, kvalitet og overholdelse af tidsfrister etc.

Rollen vil positionere dig som et kontaktpunkt mellem Engineering, leverandører, indkøb, produktionsplanlægning, produktion og salg.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Polytech A/S Production Engineer

Polytech A/S, Bramming

Polytech er på en meget spændende rejse, hvor afdelingen for Production Engineering spiller en nøglerolle i at modernisere og modne vores produktionsmetoder. Vi er lige nu på udkig efter en ny produktionsingeniør til at bistå udviklingen for nogle af vores mest komplekse produkter – er det dig?

Du vil blive en del af en dynamisk organisation med mange spændende opgaver og udfordringer, og hvor du får ansvar for at drive implementeringen af nye teknologier og emner i produktionen på tværs af forskellige afdelinger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ansvar for implementering af nye produkter, processer og udstyr i produktionen
 • Deltage i udviklingsprojekter og bidrage til forskellige kompetencecentre, hvor det forventes du bringer dine egne erfaringer i spil
 • Drive konstant produktionsoptimering gennem sporing af performance, optimering af aktiviteter og implementering af forbedringsløsninger
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

HumanTrust A/S
COO til veldrevet og ambitiøs virksomhed

HumanTrust A/S søger for Bramidan i Bramming

Kan du optimere processer og sikre flow på produktion og supply chain-området? Og vil du have en strategisk ledelsesrolle i en virksomhed, hvor højt teknisk niveau går hånd i hånd med viljen til at innovere? Så tag et kig på stillingen som COO hos Bramidan.

Bramidan A/S er drevet af at skabe succes for sine kunder – og det gør de gennem udvikling og produktion af nogle af markedets bedste ballepressere og komprimeringsløsninger. Bramidan er eksperter på deres felt, og det skyldes blandt andet effektiv ledelse og dygtige, dedikerede medarbejdere, der alle sigter mod samme mål.

Som den nye COO i den succesrige virksomhed får du en strategisk ledelsesrolle med ansvar for hele virksomhedens operationelle styring. Din vigtigste opgave bliver at sikre motiverende og nærværende ledelse og få medarbejderne med ombord på den fremtidige udviklingsrejse.

HumanTrust A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApS Salgskoordinator

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Allison A/S i Bramming

Allison er en førende producent og leverandør af skønhedsplejeprodukter til ansigt, hår og krop. Virksomheden er privatejet og har eksisteret siden 1970. Hovedkontoret ligger i Esbjerg/Bramming og beskæftiger cirka 50 dedikerede og specialiserede medarbejdere. Allison er en del af Nopa Nordic-gruppen, har stærke grønne værdier og er i 2021 blevet certificeret i FN’s 17 bæredygtighedsmål.

Din overordnede opgave er at sikre, at Allisons kunder opfatter virksomheden som deres foretrukne samarbejdspartner. Det indebærer blandt andet at:

 • have daglig kundekontakt og svare på kundehenvendelser
 • koordinere salgsarbejdet sammen med Allisons Key Account Managers
 • lede kundeprojekter og koordinere i det interne projektarbejde
Esbjerg Kommune
Lærer søges til fast stilling på Vejrup Skole Fortuna

Esbjerg Kommune, Bramming

Vejrup skole Fortuna i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2022 en lærer til en fast stilling – fortrinsvis med linjefag i dansk (og/eller matematik), helst kombineret med kreative fag.

Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Vejrup Skole Fortuna er en afdeling i distriktsskolen Fortunaskolen, vi har ca. 120 elever fordelt på ét spor fra 0.-6. klasse. Skolen tilbyder fantastiske rammer for undervisning med mindre klasser (18 elever i gennemsnit), god plads og fine faciliteter - både ude og inde.

Du kan forvente at:

 • blive en del af et professionelt læringsfællesskab med kollegaer, der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden.
 • møde en skole med høj faglighed, kreativitet, masser af humor og god stemning.
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Midlertidig Afdeling, Sygeplejen

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en sygeplejerske pr. 1. august 2022 eller snarest derefter til en fast stilling i Team midlertidig, Pilehaven, Sygeplejen. Stillingen er primært i dagvagt. Enkelte aftenvagter forekommer og weekendvagt må forventes hver 6. weekend. Timetallet kan være mellem 30 og 37 timer ugentlig.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb, og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Pilehaven på Solgården i Bramming er en del af Sygeplejen i Esbjerg Kommune og er anderledes end en almindelig pleje- eller aflastningsafdeling. Her visiteres borgere med de mest komplekse sygeplejefaglige problemstillinger til. Visitering sker ofte direkte efter indlæggelse på sygehuset eller fra eget hjem for at forebygge indlæggelse.

Esbjerg Kommune
Område Bramming, Afd. Snurretoppen søger en pædagog

Esbjerg Kommune

Er du en nærværende pædagog, der brænder for omsorgen og det pædagogiske arbejde med børn i alderen 0-6 år? Tør du at føre an og skabe trygge, udviklende og stimulerende læringsmiljøer for større og mindre børnegrupper? Så er du måske vores nye pædagog.

Vi søger en pædagog til en fast stilling på 32 timer om ugen i Snurretoppen med tiltrædelse den 1. august 2022.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling, trivsel og læring
 • En afdeling, som har velholdte rammer og som vægter omsorg, tillid og pædagogisk læring og -udvikling
 • Engagerede forældre, der gerne vil inddrages i børnenes trivsel, udvikling og læring
 • Nysgerrige kolleger, der har gejst, motivation og humor.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Polytech A/S Senior Engineer Thermoplastic Materials

Polytech A/S, Bramming

As our new Senior Materials & Process Engineer you will be responsible for specifying and qualifying thermoplastic materials for our thermoplastic products. Does it sound like your next job?

Polytech A/S is a highly specialised supplier for the wind industry. We are designing and producing solutions for wind turbines like lightning protection systems, leading edge protection, sensor technology, add-ons, transport protection, logistic systems and much more. The wind industry is moving rapidly, which takes us on a very exciting and challenging journey where we must strengthen our organisation with the right competencies.

As our new senior engineer a part of your work be to lead the development of sustainable solutions for our current and new thermoplastic products. This includes renewable sourced materials, higher degree of recycling of manufacturing waist and other solutions that could lower our environmental footprint.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Esbjerg Kommune
Specialarbejder/maskinfører til Entreprenør, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune, Bramming

Har du erfaring indenfor brønde/rendestensbrønde, og har du lyst til at prøve noget nyt? Så er det netop dig, Esbjerg Kommunes Entreprenørafdeling søger.

Entreprenør er den kommunale driftsafdeling indenfor vej- og parkområdet i et af landets største kommuner, der består af selvstyrende og kvalitetsbevidste teams. Entreprenør udfører entreprenørarbejde ved de kommunale veje, parker, kirkegårde, skove og vandløb.

Du vil blive en del af Distrikt 4, som pt. beskæftiger ca. 23 medarbejdere, fordelt på 4 selvstyrende team.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Div. rørlægningsopgaver, udskiftning af regnvejrsbrønde m.m.
 • Drift af kommunale områder
 • Det forventes, at du er villig til at indgå i vinterberedskab
Esbjerg Kommune
2 pædagogmedhjælpere til Område Bramming, Afd. Børneuniverset Bramming

Esbjerg Kommune

Er du en nærværende pædagogmedhjælper, der brænder for omsorgen og arbejdet med børn i alderen 0-6 år? Så er du måske vores nye pædagogmedhjælper.

Afd. Børneuniverset Bramming Gnisten søger 2 pædagogmedhjælpere.

 • 1 pædagogmedhjælper på 30 timer om ugen i en midlertidig stilling med tiltrædelse den 8. august 2022 og frem til 31. marts 2023.
 • 1 pædagogmedhjælper på 30 timer om ugen i en fast stilling, fortrinsvis i vuggestuen, med tiltrædelse den 8. august 2022.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling, trivsel og læring
 • En afdeling, som har velholdte rammer og som vægter omsorg, tillid og pædagogisk læring og -udvikling
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb, og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Din typiske hverdag vil bestå af selvstændig planlægning af dine egne arbejdsopgaver, teamsamarbejde med dine nærmeste kollegaer, selvstændige besøg hos borgere i eget hjem, dialog og faglig sparring med dine kollegaer fra Hjemmeplejen, dialog med praktiserende læger og sygehus, vejledning af sygeplejestuderende, deltagelse i udviklingsopgaver samt faglig dokumentation.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Udvikling i praksis og på skolebænken
 • Gode rammer og medindflydelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S