26 jobannoncer matcher din søgning 26 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunale Tandpleje søger tandklinikassistentelev pr. 13. august 2024

I Esbjerg Kommunale Tandpleje er vi cirka 80 medarbejderne, som er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 26.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Tandplejen søger fra den 13. august 2024 en tandklinikassistentelev. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med omlagt arbejdstid svarende til en ansættelsesbrøk på 33,71/37.

Esbjerg Kommune

Område Bramming, Tumlebo søger pædagog

Bramming

Vi tilbyder en fast stilling på 35 timer om ugen i Tumlebo med tiltrædelse den 1. juni 2024.

Du får en spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling, trivsel og læring.

Du bliver del af en afdeling, som har velholdte rammer og som vægter omsorg, tillid og pædagogisk læring og -udvikling.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælperelever

Som social- og sundhedshjælper er din vigtigste opgave at samarbejde med den enkelte borger om at skabe et så godt hverdagsliv som muligt. Du møder mennesker, der er svækkede på grund af alder eller sygdom, og som har brug for dig, din støtte og vejledning, for at kunne klare sig.

Som social- og sundhedshjælperelev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedshjælper.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistentelever

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet, så de bliver mere selvhjulpne og får en bedre hverdag.

Som elev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedsassistent.

Esbjerg Kommune

Økonomimedarbejder til Center for Sociale Indsatser, Esbjerg – Et nyt fusioneret center

Bramming

Føler du dig hjemme i både tal og økonomiopgaver? Og finder du energi i at arbejde selvstændig og systematisk med mange forskellige opgaver? Så er du måske den nye administrative medarbejder i vores center.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Varierede og udfordrende opgaver
 • Et godt arbejdsmiljø præget af en ordentlig og uformel tone
 • Et tæt kollegialt sammenhold
Esbjerg Kommune

I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi tandlæger pr. 13. august 2024 eller snarest muligt - fuldtid, deltid er også muligt

Esbjerg, Ribe og Bramming

I Tandplejen har vi cirka 26.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • et stort kollegialt netværk med god plads til sparring på tværs
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Darum Kultur- & Fritidscenter

Centerleder pr. 1.7.2024

Bramming

Vi er hjertet og omdrejningspunktet for et aktivt lokalsamfund med skole, idrætsforening, mange lokale foreninger og søndagsbanko.

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksibel arbejdstid. Der er forskel i tidsforbrug set over ugen og året. Jobbet har i hovedtræk følgende arbejdsopgaver:

 • Fastholde et højt og attraktivt aktivitetsniveau i huset for alle faste brugere
 • Daglig drift af centrets faciliteter
 • Være medspiller i den fortsat gode udvikling.
SuperBrugsen

Uddeler søges til SuperBrugsen i Bramming

Bramming

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Få ansvaret for en butik med 40 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på at være tæt på kunderne
 • Få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer
 • Videreudvikle dig og få gode karrieremuligheder indenfor Coop

Du får det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg.

Esbjerg Kommune

Tandplejerstillinger i Esbjerg Kommunale Tandpleje

Esbjerg, Ribe og Bramming

Med ansættelse snarest muligt eller efter sommerferien 2024 søger Tandplejen i Esbjerg tandplejere – gerne på fuldtid, men deltid har også interesse.

Du skal være en person med stort engagement og som brænder for at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig et spændende job på en arbejdsplads med fokus på forebyggelse og høj kvalitet.

Du vil indgå i et engageret behandlerteam i et område, hvor vi er i fuld gang med spændende projekter i et tværfagligt samarbejde.

Esbjerg Kommune

Pædagogisk assistent til Darum Børneby - Bistadet

Bramming

Darum Børnebys børnehave Bistadet i Esbjerg Kommune søger pr. 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter en pædagogisk assistent, som har stor interesse i at arbejde med børn i alderen 3-6 år.

Børnehaven har 48 børn og der er 6 ansatte.

Darum Børneby er beliggende i St. Darum midt i naturen og tæt på Vadehavet. Her værnes der både om traditioner, nytænkning og inddragelse af lokalsamfundet i børnebyens hverdag.

Du kan forvente at få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Esbjerg Kommune

Pædagoger til Skovvejen i Bramming-området

Bramming

Vi tilbyder 2 faste stillinger på 32 timer om ugen i Skovvejen med tiltrædelse den 1. juni 2024.

Børnene i Skovvejen søger en pædagog som bl.a.:

 • ”er god at lege med”
 • ”kan trøste os, hvis vi er kede af det”
 • ”griner og er sjov”

Vi er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved stort sammenhold og fællesskab med nysgerrige og glade kolleger, der har gejst, motivation og humor.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Område Bramming, Tumlebo søger pædagog

Bramming

Er fysisk og psykisk robust, fleksibel i forhold til mødetider ml. kl. 6.15-16.30 og tager ansvar for stuen/-hele huset.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV