13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem

Pædagog på 37 timer søges til Tumlebo vuggestue i Område Øst

Bramming

Område Øst har 11 afdelinger med i alt 13 matrikler, hvor Tumlebo er en afdeling og har adresse på Tværsigvej 29B, 6740 Bramming.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Semler Gruppen

Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

Brønderslev, Redsted eller Vejrup

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor salg og klar til nye udfordringer?

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Semler Agro er i øjeblikket i en spænende fase, hvor vi er i gang med overtagelsen af Herborg-maskinforretning. Som en del af denne vækst søger vi flere dygtige salgskonsulenter til vores forretning. Kan du lide at levere høj kundeservice og skabe langsigtede kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega!

Semler Gruppen
Gem
JKS

Varedisponent eller logistikassistent søges til anerkendt produktion i Bramming

Bramming

Har du praktisk erfaring inden for indkøb og logistik?

Indrykket:
Hentet fra JKS
Gem
Polytech A/S

Quality Coordinator

Bramming

Er du passioneret omkring kvalitetssikring, og ønsker du at optimere arbejdsprocesser i en dynamisk produktionsvirksomhed, der bidrager til den grønne omstilling?

Du får en central rolle i arbejdet med udarbejdelse og implementering af intern dokumentation (arbejdsinstruktioner, kontrolinstruktioner) samt kvalitetssikring (CTQ) og sporbarhed. Derudover vil der være støtte til interne opgaver samt deltagelse i audits og andre projekter. Erfaring med udvikling og implementering af digitale løsninger er et stort plus.

Gem
Polytech A/S

Are You Our Next Marketing Specialist?

Bramming

Join us as our new Marketing Specialist and contribute to driving a sustainable future for generations to come.

At Polytech, we strive for safeguarding the role of wind industry in green transition by prolonging the lifespan and maximizing the performance of wind turbines, ensuring efficient wind energy operations. By joining us, you'll be contributing to a sustainable future for generations to come.

As a Marketing Specialist, reporting to the Marketing Director, you will be a key member of our marketing team. You will engage in diverse marketing and communication activities, playing a pivotal role in our mission.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem

Ejendomsmægler-trainee til home i Bramming eller i Ribe

Bramming

Det går stærkt hos home Lind, Grue og Dreyer og igennem de seneste mange måneder har vi vækstet stærkt i markedet, i alle vores 3 butikker.

Indrykket:
Gem
Polytech A/S

Logistics Coordinator (20-25 t/pr. uge)

Bramming

Er du en struktureret, detaljeorienteret og serviceminded person, der trives i et internationalt miljø? Har du kendskab til Supply Chain og måske en baggrund som speditør? Så er det dig, vi søger til vores logistikafdeling!

Som vores nye Logistics Coordinator får du ansvaret for prioritering og koordinering, samtidig med at du agerer som kommunikativt bindeled mellem forskellige interessenter, herunder kolleger, leverandører og samarbejdspartnere.

Talenttrack ApS søger for Bramidan
Gem
Talenttrack ApS

Produktionschef

Bramming

Vi søger en kompetent og ambitiøs produktionschef, der kan sikre en solid drift og positiv udvikling i en serieproducerende virksomhed i vækst.

I stillingen vil du have fokus på ledelse, effektivitet og procesoptimeringer, hvor du kontinuerligt arbejder på at forbedre flowet igennem produktionens afdelinger. Du bliver ansvarlig for en produktion med 40-50 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger, nemlig svejse-, male- og montageafdelingen.

Gem
Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune, område Øst i Dagtilbud søger en pædagogisk leder

Bramming

Esbjerg Kommune, Dagtilbud søger en kompetent pædagogisk leder, der med faglig indsigt vil sikre høj kvalitet og et godt lærings-, trivsels- og udviklingsmiljø for alle børn.

Et lederjob med stor fleksibilitet i arbejdstiden og stor indflydelse i egen afdeling og dagtilbuds udvikling.

Vi søger en pædagogisk leder, der gerne vil gøre en forskel og som ønsker at bidrage ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor børne-, personale- og forældrerelationer er det grundlæggende fundament i vores arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV