18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Danrevi Bramming Godkendt RevisionsaktieselskabØkonomimedarbejder til mindre revisionskontor

Danrevi Bramming Godkendt Revisionsaktieselskab

Trives du med en travl og varieret hverdag med mange berøringsflader, er dette jobbet for dig.

Vi er en del af et landsdækkende samarbejde med 11 danrevi-kontorer over hele Danmark. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at holde styr på regnskaberne, så de er frie til at gøre det, de er allerbedst til. Vi er 7 kolleger, som glæder os til at byde vores nye kollega velkommen til en uformel og uhøjtidelig hverdag.

Som bogholder får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du håndterer:

 • Det daglige bogholderi for en lang række virksomheder
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Afstemninger til kundeansvarlige revisorer
Boligkontoret DanmarkBramming Boligforening søger boligsocial medarbejder

Boligkontoret Danmark

Bramming Boligforening arbejder for at boligforeningen fortsat er en moderne boligorganisation, hvor tryghed og sociale fællesskaber går hånd i hånd med sunde boliger til en attraktiv pris.

Som boligsocial medarbejder i Bramming Boligforening vil din væsentligste opgave være at sikre beboernes trivsel i boligforeningens 15 afdelinger. Vi forestiller os derfor, at opgaven både vil kræve et fokus på den enkelte beboer, der har brug for en hjælpende hånd samt et fokus på at skabe positive fællesskaber.

Centralt for opgaven er:

 • At skabe - og videreudvikle - et godt sammenhold i de enkelte afdelinger og på tværs af disse
 • At arbejde med forskellige kommunikationsformer og strategier
 • At være brobygger mellem den enkelte beboer og myndigheder, samt øvrige relevante tilbud for den enkelte beboer

Vi tilbyder et spændende og nytænkende job på fuld tid, hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

PolyTech A/SCustomer Quality Engineer (CQE)

PolyTech A/S, Bramming

Vi har brug for endnu en engageret medarbejder med stor kvalitetsmæssig indsigt og erfaring til en stilling som Customer Quality Engineer. Du bliver en del af vores engagerede QHSE-Team indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø.

Din primære opgave er at sikre, at vi lever op til vores kunders høje kvalitetsforventninger, og derfor bliver du en særdeles vigtig del af PolyTechs organisation.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtere og registrere kvalitetsmæssige produkt- og kundekrav.
 • Have dialog med kunder omkring kvalitetsspørgsmål og forventninger – f.eks. i forbindelse med PPAP og produktkvalitet.
 • Udføre og sikre PPAP.
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Allison A/SSalgskoordinator

Allison A/S, Bramming

Allison A/S er førende inden for udvikling og produktion af beauty-produkter og produkter til personlig pleje i Skandinavien. Vi leverer private label-produkter til udvalgte detailkæder i og uden for Danmark, og vi producerer eksklusive produkter til førende danske brands. Derudover har vi også egne brands og koncepter, som vi markedsfører og sælger.

Som salgskoordinator vil dine opgaver blandt andet være at:

 • Koordinere salgsarbejdet sammen med sælgerne
 • Koordinere alle led i det interne projektarbejde for kunderne
 • Følge op på kundeordrer og salgsforecasts

Du vil få en grundig oplæring af dine dygtige kolleger i salgsteamet, som består af i alt 10 engagerede medarbejdere. Du vil få tildelt en håndfuld faste kunder på tværs af sælgerne, og sammen servicerer I kunderne og driver kundeprojekterne.

Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
Semler Agro A/SSalgskoordinator

Semler Agro A/S, Bramming

Semler Agro A/S søger en kollega med godt humør og god energi til stillingen som salgskoordinator.

Har du flair for tal, forståelse for bogholderi og mod på nye udfordringer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske den salgskoordinator vi mangler i det centrale administrationsteam i Vejrup.

Som salgskoordinator vil dine primære opgaver være fakturering og indregistrering af nye og brugte maskiner. Yderligere vil stillingen indeholde en række forskellige administrative opgaver, herunder kontering af fakturaer. Du vil have en stor kontaktflade ud mod organisationen i hele landet samt eksterne samarbejdspartnere, og din dagligdag vil byde på mange forskelligartede udfordringer.

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Keyselector
HSE Manager

Keyselector søger for PolyTech A/S i Bramming

Har du mod på at medvirke til lede og udvikle PolyTechs rejse mod en endnu mere sikker og bæredygtig fremtid - så er hér en spændende mulighed for dig.

Som HSE-manager med base i Bramming får du det ledelsesmæssige ansvar for et mindre team af dygtige og dedikerede medarbejdere, der samlet arbejder målrettet med optimeringsstiltag indenfor miljø, arbejdsmiljø, energi og sikkerhed i det danske set-up og med en global koordinationsrolle.

Dine konkrete ansvarsområder og opgaver vil især omfatte:

 • Synlig og motiverende ledelse og udvikling af HSE-teamet
 • Udvikle HSE-området på tværes af PolyTechs organisation med ansvar for reduktion af arbejdsulykker, brandsikring, ATEX etc., APV, div. risikovurderinger, håndtering af kemikalier, affaldshåndtering, energi mv.
 • Fastholde og videreudvikle eksisterende og kommende certificeringer i samarbejde med Compliance Management.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Maintenance Manager
Polytech i Bramming søger en Maintenance Manager til vores vedligeholdsteam, der kan lede og udvikle et team bestående af 6...
PolyTech A/S, Bramming
Jobcenter
Psykolog søges til døgnbehandlingsinstitution - Den Selvejende Institution Midtgaarden
Den selvejende institution Midtgaarden i Bramming søger psykolog til fast stilling 30 timer ugentligt med tiltrædelse snarest.
Den selvejende Institution Midtgården, Bramming
Jobcenter