39 job matcher din søgning 39 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommunale Tandpleje søger tandklinikassistentelever pr. 15. august 2023

Esbjerg Kommune

I Esbjerg Kommunale Tandpleje er vi cirka 85 medarbejdere, som er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Fire klinikker er placeret i Esbjerg, og en klinik i henholdsvis Ribe og Bramming.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Tandplejen søger fra 15. august 2023 op til 2 tandklinikassistentelever.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med omlagt arbejdstid svarende til en ansættelsesbrøk på 33,71/37.

Esbjerg Kommune
Er du til gode kollegaer og godt arbejdsmiljø - Sygeplejen søger SSA til Fælles Team Nat

Esbjerg Kommune, Bramming

Er du glad for at tage ansvar og få lov til at arbejde selvstændigt, kan du se dig selv i rollen som omsorgsgiver til borgere med behov i Esbjerg Kommune, og er du klar til at være med til at gøre en forskel om natten?

Kan du svare ja til ovenstående, så er det netop dig, vi søger i nattevagten i en fast ansættelse på 30 timer pr. uge, da en af vores faste medarbejdere har søgt andre veje.

Du vil blive tilknyttet et nattevagtsteam, som hjælper borgere i eget hjem om natten.

Vi tilbyder dig:

 • Ansættelse som SSA i nattevagten i Team Nat.
 • At blive del af Team Nat, som er en højt prioriteret del af den samlede helhed omkring borgerne.
 • Et arbejde, hvor alle udekørende nattevagter samarbejder som et stærkt team.
Gem
Esbjerg Kommune
Dagplejere i Tjæreborg og Bramming

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune søger i øjeblikket efter dygtige dagplejere til områderne omkring Tjæreborg og Bramming. Så har du lyst til at arbejde med børn og have en fleksibel hverdag med indflydelse på egen arbejdssituation, så bliv dagplejer ved den kommunale Dagpleje i Esbjerg Kommune.

Vi mangler lige nu dagplejere til områderne med tiltrædelse 1. maj 2023 eller i månederne derefter.

I Dagplejen kan vi tilbyde:

 • Et job præget af udvikling, dialog og samarbejde
 • En fagligt dygtig og nærværende ledelse
 • Et tæt samarbejde i en legestuegruppe med spændende kollegaer
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb, og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Din typiske hverdag vil bestå af selvstændig planlægning af dine egne arbejdsopgaver, teamsamarbejde med dine nærmeste kollegaer, selvstændige besøg hos borgere i eget hjem, dialog og faglig sparring med dine kollegaer fra Hjemmeplejen, dialog med praktiserende læger og sygehus, vejledning af sygeplejestuderende, deltagelse i udviklingsopgaver samt faglig dokumentation.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
SuperBrugsen Delikatesseassistent søges til SuperBrugsen Bramming

SuperBrugsen

Du kommer til et team med i alt 60 medarbejdere, vi vægter arbejdsmiljø og trivsel højt, derfor forventes det også du har let til smil og møder med godt humør.

Vi er Bramming og omegns eneste slagter og delikatesseafdeling, du vil derfor opleve en travl hverdag med vekslende arbejde i et tempo fyldt miljø. Du får rig mulighed for at sætte dig eget præg på tingene indenfor de koncepter vi har i MadCooperativet.

Du vil få en varieret arbejdsdag hvor dine opgaver bl. a består af:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
People Executive Key Account Manager

People Executive søger for Bramming Plast-Industri A/S

Med fokus på løsningssalg til nye og eksisterende kunder i ambitiøs og professionel industrivirksomhed

Med reference til salgsdirektøren kommer du med på en spændende udvikling i en virksomhed, der er moderne frontrunner på et række områder – herunder et strategisk fokus på bæredygtighed, cirkulær økonomi samt et professionelt og systematisk salgssetup, med stærke processer og systemer etableret.

Du får et stort ansvar, hvor du kommer til at samarbejde med mange interessenter internt såvel som eksternt på alle niveauer. Afgørende for din succes er, at du er i stand til at identificere og selvstændigt påvirke rette købscentre gennem rådgivende teknisk projekt- og løsningssalg inden for virksomhedens fire områder; comfort, acoustic/vibration, insulation og sustainability.

People Executive Sustainability Specialist

People Executive søger for Bramming Plast-Industri A/S

Brænder du for den grønne agenda og bæredygtige omstilling i dansk industri? Kan du se dig selv i en selvstændig nøglerolle i en fremtidsorienteret vækstvirksomhed, der rykker på klima- og miljøområdet, fordi ledelsesfilosofien understøtter en kultur med fokus på langsigtet bæredygtighed med kunden i centrum? Kan du drive de bæredygtige initiativer og omsætte dem til realiserbare praksisser? Så er du den, vi søger til Bramming Plast-Industri i Bramming.

Stå i spidsen for bæredygtighed og reduktion af Product Carbon Footprint med alt hvad det indebærer Miljø og bæredygtighed er strategisk prioriterede fokusområder. Virksomhedens vision er at skabe bæredygtige løsninger gennem industrielle og skalerbare processer, og du får en nøglerolle i at kvalificere og kvantificere miljøaftrykket fra ”vugge” til ”kundeleverance”.

Polytech A/S Sustainability Specialist

Polytech A/S, Bramming

Har du lyst til at arbejde med verdensmålene i en global virksomhed, der arbejder med den grønne omstilling og har særligt fokus på bæredygtighed?

Du kan styre et projekt eller en større opgave med deltagere i og uden for organisationen inden for bæredygtighed, og du er up-to-date på trends, viden, markedsbevægelser, kunde- og lovkrav herom.

Polytech A/S Product Quality Engineer

Polytech A/S, Bramming eller Herning

Du bliver en del af vores engagerede QHSE-team, hvor vi arbejder med kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og bæredygtighed. Din primære opgave er at sikre, at vi lever op til vores kunders høje kvalitetsstandarder med særlig fokus på de produkter, der monitorerer og måler lynnedslag i vindmøllerne. Derudover er du bindeled mellem R/D og QHSE for alle elektroniske projekter.

Hos Polytech er fagligheden er høj og fokus på den grønne omstilling er omdrejningspunktet for strategien. Vi har en sund og lækker frokostordning og fantastiske kollegaer. Vores fabelagtige personaleforening sørger året rundt og hver måned for sjove, udfordrende og ikke mindst hyggelige events.

Polytech A/S Management System Specialist

Polytech A/S, Bramming

Har du erfaring og lyst til at arbejde med systemdokumentation i en global organisation med fokus på den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Management System Specialist.

Du vil blive en vigtig del af vores kompetente QHSE-team, der blandt andet er specialister i at udarbejde og vedligeholde systemdokumentation til alle Polytechs lokationer i både Danmark, Kina, Tyskland og Mexico.

Vi leder efter en engageret kollega til sikring af overholdelse og vedligeholdelse af vores globale kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem samt videreudviklingen af vores globale certificeringer imod multisite opsætning.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Polytech A/S LPS Design Engineer

Polytech A/S, Bramming, Herning or Taastrup

PolyTech A/S offers the full range of lightning protection design, test & verification and a highly skilled production setup ensuring robust solutions for our customers.

In the Advanced Engineering and Simulation team being part of the R&D department for Electrical & Mechanical Engineering, we are seeking a skilled engineer with ambitions to drive lightning design tools forward and utilize our physical understanding of the lightning phenomenon in creating strong LPS designs.

Polytech A/S Prototypetekniker

Polytech A/S, Bramming

Har du hænderne godt skruet på, og er god til at tænke ud af boksen? Så er det dig mangler på vores hold til at udvikle og fremstille prototyper i hærdeplast til brug for alle de produkter, vi understøtter strømproduktionen fra vindmøller med.

Som vores nye Prototypetekniker er det din opgave at få udviklingsafdelingens tanker, ideer og tegninger fremstillet som fysiske prototyper og mindre prototypeserier.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • udvikling og fremstilling af prototyper og produktion af små prototypeserier.
 • support til at indarbejde nye produkter fra udvikling til produktion sammen Production Engineering.
 • fremstilling af testemner til materiale udvikling samt procesafprøvning
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV