56 jobannoncer matcher din søgning 56 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Sommerferieafløser til Aktivitetstilbud Hjemmeplejen

Esbjerg, Bramming og Ribe

Aktivitetstilbud Hjemmeplejen Esbjerg Kommune (Visiteret dagtilbud) søger ferieafløser 10-30 timer pr. uge i juli og august måned.

Opgaverne vil være aktiviteter, vedligeholdelsestræning, socialt samvær, personlig hjælp, praktiske opgaver med udgangspunkt i rehabilitering.

Arbejdstiden er placeret på hverdage mellem kl. 9.30-16, fredag kl. 9-14.

Esbjerg Kommune

Norddalsparken vokser, så vi søger pædagogmedhjælpere

Esbjerg V

I juni 2024 står vores superflotte og helt nye daginstitution klar, hvor vi får plads til flere børn og får brug for flere pædagogmedhjælpere.

Vi søger derfor tre pædagogmedhjælpere med 32 timer i ugen.

I Norddalsparken er der højt til loftet, nærvær og lærerig leg hele dagen. Vi har øje for fagligheden og fællesskabet. Vi er optaget af, hvordan vi positionerer os i forhold til børnenes leg, kreativitet og læring. Vi brænder for udelivet og ser muligheder i at bruge legepladsen og nærmiljøet som et læringsrum. Vi ligger i et naturskønt område, tæt på skov og grønne inspirerende nærmiljøer.

Esbjerg Kommune

Pædagogmedhjælper til Børnehuset Guldager

Esbjerg V

I hjertet af Guldager findes den kommunale aldersintegrerede daginstitution Børnehuset Guldager. Vi søger en pædagogmedhjælper på 32 timer til børnehaveteamet fra den 1. juli 2024.

Vi vil i forældrerådet gerne gøre opmærksom på dette fantastiske sted i vores lokalområde, hvor børnene altid er i centrum, og vi vil gerne fremhæve bl.a.:

  • Personalet prioriterer nærvær, venskaber, leg og aktivitet på tværs af stuerne, børnene kender alle de voksne
  • God plads til læringsmiljøer inde som ude
  • Hyggelige traditioner
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

VIKING Life-Saving Equipment A/S

Assistant Treasurer

Esbjerg V

Har du erfaring med Cash Management, såsom overvågning af Cash Pools, udarbejdelse af likviditetsprognoser og optimering af likviditets udnyttelse?

I samarbejde med Director, GBS Finance & Treasury vil dine ansvarsområder omfatte håndtering af finansielle aktiver samt sikre VIKINGs finansielle drift, såsom likviditetsstyring og investeringsanalyse.

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Esbjerg Kommune

Norddalsparken vokser, så vi søger pædagoger

I juni 2024 står vores superflotte og helt nye daginstitution klar, hvor vi får plads til flere børn og får brug for flere pædagoger.

Vi søger derfor fire pædagoger til vores vuggestueenhed den 1. juli 2024 eller snarest derefter. Stillingerne er på 33 timer (mulighed for op til 37 timer).

Norddalsparken har p.t. 90 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn i vores genhusning, og vokser så vi kan rumme op til 48 vuggestuebørn og 140 børnehavebørn.

Du vil få 22 engagerede kollegaer, som har øje for fagligheden og fællesskabet. Vi har et lærende praksisfællesskab, som du kan være med til at udvikle.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Esehuset, fast stilling

Esbjerg

Esehuset er et unikt plejehjem, som rummer både demens og psykiatri. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdig livskvalitet for den enkelte beboer.

Gå ikke glip af denne unikke chance for at blive vores nye kollega. Vi søger en SSH til en fast aftenvagtstilling på 28 timer, hvor der arbejdes 3-2, med arbejde hver 2. weekend.

Vi er placeret centralt i Sædding og er et plejehjem for ældre borgere med demens og/eller en kronisk sindslidelse.

Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice?

Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen.
itm8
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

Supportkonsulenter

Esbjerg V, Silkeborg, Skovlunde eller Viby J

itm8 søger servicemindede supportkonsulenter, der brænder for at give kunderne den bedste IT-oplevelse og som motiveres af at blive bedre og lære nyt. Lyder det som noget for dig?

Som supportkonsulent bliver du en del af Costumer Care-teamet, hvor du sammen med dine kollegaer primært yder remote support – og af og til også opgaver on-site hos kunderne.

Du får fleksible arbejdsforhold med gode muligheder for hjemmearbejde. Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Supplier Quality Engineer

Esbjerg V

Har du kompetencer inden for kvalitetsområdet og lyst til at få indflydelse på det fremtidige globale kvalitetsarbejde i VIKINGs forsyningskæder?

Vi er i gang med at gentænke kvalitetsarbejdet i forsyningskæderne - både omkring organisering og metodeapparat og dette er en unik mulighed, hvor du kan bidrage i den proces med input til forbedringerne.

Arbejdskulturen i teamet er fleksibel og uformel – der er god energi og et fællesskab, hvor faglighed kendetegner arbejdsstilen.

VIKING Life-Saving Equipment A/S

Logistics Masterdata Specialist

Esbjerg V

Har du erfaring med masterdata og mestre du kunsten i forkromede regneark samt kan du sikre at VIKINGs logistikfunktioner fungerer effektivt?

Som Logistics Masterdata Specialist vil du få en bred vifte af opgaver, hvilket omfatter at logistikfunktioner altid fungerer effektivt samt skal du bidrage til, at vi forbliver ”Best in Class”.

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING Life-Saving Equipment A/S

Project Managers

Esbjerg V

Are you an experienced project manager with a passion for navigating diverse cultures and optimizing service delivery on a worldwide scale?

You will be involved in various projects and tasks such as, establishing and executing projects involving relevant stakeholders within the MES, Raft and PPE service area.

In close cooperation with the team, you will drive the further development of VIKING’s service abilities, including systems, processes and structures supporting this.

Esbjerg Kommune

IT-medarbejder i Fritid Sundhed & Omsorg

Esbjerg

For at sikre, at Fritid Sundhed & Omsorg fortsat kan møde fremtidens udfordringer, stræber vi efter at udvikle en innovativ organisation, der leverer resultater, fælles ansvarlighed, kvalitet og evidensbaserede kommunale indsatser.

Spørgsmålet er, hvordan vi kan indrette vores sundhedssystem til at opnå den størst mulige sundhed for pengene?

Du vil bl.a. arbejde med at håndtere serviceanmodninger, fejlfinding og it-support ved hjælp af vores ISTM-værktøj. Grundighed og hurtig respons er afgørende.

Raaby Revision ApS

Revisorassistent

Esbjerg V

Vi har travlt, og det er dejligt – derfor søger vi en ny medarbejder på fuld tid med erfaring fra revisionsfirma eller lignende arbejde.

Du vil få din egen kundeportefølje, og opgaverne vil bl.a. være bogføring, kontering og bilagsgennemgang for klienter samt indberetning af moms og indberetning til E-indkomst.

Vi vægter en uformel omgang med kunderne, samtidig med at de oplever, at vi yder en god service.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Esbjerg Kommune

Legende pædagog som er nærværende, omsorgsfuld og ansvarlig søges til en fast stilling til Galaksen Regnbuen

Esbjerg V

I Regnbuen er vores fokus nærvær, omsorg, leg og relationer. Vi er optaget af at skabe de bedste betingelser for trivsel og udvikling, gennem pædagogik som tager udgangspunkt i barnets behov.

Er du til fredagsdisko inden frokost, festival på legepladsen eller Tour de Regnbuen på stierne – så er det dig, vi mangler. Vil du være en del af holdet med dygtige ildsjæle, høj faglighed, nærvær og kreativitet er vigtige for os – så har vi en stilling til dig.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV