19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Dinesen Floors A/SLærling til vores produktion

Dinesen Floors A/S, Jels

Til vores produktion i Jels søger vi en lærling med følgende kvalifikationer:

 • Nysgerrig
 • Maskine-interesseret
 • Hænder skal ”sidde korrekt”
 • Ikke bange for at spørge
 • Fascineret af træ/glad for træ

Dinesen er en dansk familievirksomhed med en 121 år lang historie. Vi leverer i dag ekstraordinære plankegulve og skræddersyede løsninger med træ til hele verden, og kunderne tæller både private, byggefirmaer, arkitekter og designere.

Dinesen Floors A/SMedarbejdere til vores produktion

Dinesen Floors A/S, Jels

Til vores produktion i Jels søger vi energiske og ansvarsfulde medarbejdere.

Du skal kunne bruge et håndværktøj og har erfaring med træ. Du har måske en håndværksmæssig baggrund og evt. erfaring med CNC-bearbejdning. Du er mødestabil og fleksibel og vil indgå i vores kvalitetskontrol. Du kan kommunikere på dansk.

I hele vores produktion lægges der stor vægt på kvalitetsforståelse, minimering af spild og optimal udnyttelse af råtræet.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ProtræAssisterende kørselsleder

Protræ, Rødding

Vil du være en del af en af landets største træleverandører, og har du lyst til at arbejde i et miljø hvor sikkerhed, faglighed og medarbejdertrivslen er i top? Vi søger en fleksibel og pålidelig assisterende kørselsleder, der kan stå for kørselsplanlægning samt bidrage til videreudvikling af forretningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • disponering og kørselsplanlægning
 • personaleledelse af vores chauffør- og læsseteam
 • at læsse biler af og på

Hos Protræ vil sammenhold, humor og det gode forhold til kunden præge din hverdag. Vi er et loyalt og engageret team, som altid står klar til at hjælpe hinanden. Derudover tilbyder vi dig et spændende og udfordrende job med udviklings- og uddannelsesmuligheder samt fordelagtige medarbejdergoder, pensions- og sundhedsordning.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Jord- og betonmedarbejdere søges
Positiv og selvstændig tilgang til dit arbejde – uanset opgaven.
DK BETONGULVE ApS, Rødding
Jobcenter
Skole/SFO pædagog til Rødding skole
Rødding Skole og SFO søger en uddannet skole/SFO-pædagog pr. 1/9-2020 (eller snarest derefter) til en tidsbegrænset stilling på 32 timer...
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen i Rødding
Da vi har et par medarbejdere, som er i lykkelige omstændigheder, og som er på barsel lige om lidt, søger vi SSH kollegaer i barselsvikariater af 1 års varighed.
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Bagerlærling
Byens Bager i Rødding søger bagerlærling.
Byen Bager Rødding ApS, Rødding
Jobcenter
Murer søges til Rødding området - GOD LØN samt firmabil - Haster
Murer søges til Rødding området.
Tempojob ApS, Rødding
Jobcenter
Socialpædagog - Kompasrosen
Region Syddanmark Ønsker du at få mere erfaring inden for specialområdet?
Region Syddanmark, Rødding
Region Syddanmark
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Enghaven
Social- og sundhedsassistent aftenvagt til Plejecentret Enghaven, Enghuset demensafd. i Rødding, Vejen Kommune Vi søger ny kollega, som...
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter