56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejder, evt. industrioperatør eller lignende til offline

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger medarbejdere til fast nathold.

Arbejdstiden er søndag aften frem til fredag morgen kl. 23-07. Vi har rigtigt travlt, og det vil være med hurtigst muligt tiltrædelse

Vi søger medarbejdere, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du efter endt oplæring kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Teknos A/S
Controller

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden?

Så er det måske dig, vi mangler som Controller hos Teknos i Vamdrup. Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og har en stærk position i detailhandelen og inden for bygningsmaling. Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden.

Teknos

Du vil få en nøgleposition i vores virksomhed. Du står for den driftsøkonomiske controlling og opfølgning ud mod forretningen. Du vil udarbejde budgetter og lave budgetopfølgning, analyser af nøgletal, opfølgning på processer, udarbejdelse af diverse rapporter og implementere og undervise i digitale værktøjer, herunder vores ERP-system (IFS).

Teknos A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

ISOVER
Ansvarsbevidst og selvstændig produktionsmedarbejder

ISOVER, Vamdrup

Sammen med dine kolleger får du ansvaret for konfektionering af tagprodukter. Jobbet indeholder forskelligartede opgaver, såsom skæring og forpakning.

Du indgår aktivt i et selvstyrende team. Din baggrund kan være alsidig, men erfaring med produktion, herunder skiftgående arbejde, er klart en fordel.

Vi tilbyder et alsidigt job i en virksomhed, hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed og teamwork vægtes højt. Du vil få kompetente kolleger og gode udviklingsmuligheder i et uformelt miljø.

ISOVER
ISOVER
Lagermedarbejder

ISOVER, Vamdrup

Ansvarsbevidst og fleksibel lagermedarbejder til 2-holdsskift.

Sammen med dine kolleger får du ansvaret for håndtering af isoleringsprodukter til og fra vores lager.

Dine opgaver vil bl.a. blive pakning og læsning af paller, plukke/forpakke varer til udlevering samt modtagelse af handelsvarer og returvarer. Herudover forefaldende opgaver bl.a. deltagelse i 5S-opgaver på lageret.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor gode medar- bejderforhold, sikkerhed og teamwork vægtes højt. Du vil få kompetente kolleger og gode udviklingsmuligheder i et uformelt miljø.

ISOVER
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejder, evt. industrioperatør eller indenfor et helt andet fagområde

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger medarbejdere til 3- holdsskift.

Skiftene arbejder en uge på dag, en uge på nat og en uge på aften, dette foregår på turnus.

Arbejdstiderne er 6-14, 22-06, 14-22. Man har en uge ad gangen på hvert skift, skiftende mod uret.

Vi søger medarbejdere, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet. Vi ser gerne, at du har en teknisk forståelse, og ikke mindst kan indgå i et team, da i som kollegaer har et tæt samarbejde på holdet.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
POULSENTeknisk konsulent

POULSEN søger for Saint-Gobain Denmark i Vamdrup

Kan du formidle teknisk komplicerede budskaber på en let forståelig måde og formidle din byggetekniske viden til både kolleger, kunder, uddannelsesinstitutioner og rådgivere? Vil du være en del af en af verdens mest moderne glasuldsfabrik, der udvikler bæredygtige isoleringsløsninger? Så er du måske den nye tekniske konsulent hos Saint-Gobain ISOVER.

Som teknisk konsulent rådgiver du virksomhedens danske kunder inden for byggeriet om Saint-Gobain Denmark, ISOVER’s produktmuligheder. Du bliver en del af et fagligt stærkt team på fire konsulenter, hvor du udnytter din bygningsfaglige viden til direkte rådgivning og opfølgning på kundeforespørgsler og til udarbejdelse af kommunikations- og undervisningsmateriale til både interne og eksterne interessenter.

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Produktionsmedarbejder/Tømrer til produktion af Moduler

G.S.V. Materieludlejning A/S, Vamdrup

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er 100% danskejede og er landsdækkende med vores 21 moderne afdelinger. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Indgå i produktionen af skure og moduler på vores linje.
 • Montagearbejde i træ efter tegning
 • Sikre den gode kvalitet
 • Være proaktiv og deltage i videreudviklingen af vores processer og produkter via Lean-principper.
G.S.V. Materieludlejning A/S
Hjemmearbejdsplads
INNIOIndependent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages

INNIO

We are looking for an independent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages.

In this role you will be responsible for:

 • Be a part of the implementation and integration of a new Configure-Price-Quote tool in an international working environment
 • Read through and identify all relevant information for contract execution from service contracts
 • Interact with local staff in multiple countries to collect additional contract information

At INNIO we offer you an international working environment, flexible working time and 100% home office at the time.