20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
JobTeam

Bilklargører med mekaniske færdigheder søges i Vamdrup

Vamdrup

Er du en alsidig og engageret bilklargører, der kan tage fat?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
Saint-Gobain A/S, Isover

Mekanisk vedligeholder til automatiseret produktionsanlæg

Vamdrup

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem i en stilling, hvor sikkerhed og trivsel vægtes højt? Hos Isover søger vi en mekanisk vedligeholder, og i denne rolle får du både udviklingsmuligheder, medbestemmelse og ansvar.

Jobbet og dine opgaver vil bl.a. indebære:

  • forebyggende vedligehold, herunder planlægning samt optimering og indkøb af reservedele
  • fejlfinding, reparation samt vedligeholdsoptimering af anlæg, maskiner og øvrigt udstyr
Saint-Gobain A/S, Isover
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Saint-Gobain A/S, Isover

Salgskoordinator & SAP Key User til spændende produktionsvirksomhed

Vamdrup

Er du serviceorienteret og systemkyndig - og har du lyst til at arbejde med kundekontakt og ordrehåndtering i en spændende produktionsvirksomhed?

I stillingen som salgskoordinator og SAP Key User er der mulighed for at arbejde med både salg, kundeservice og optimeret brug af ERP-systemet.

Vi har en uformel organisation, hvor du vil blive en del af et engageret og kompetent team, som arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

Saint-Gobain A/S, Isover
Gem

Preparing for painting

Vamdrup

Employees are wanted for preparation for car painting.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Teknos A/S

Sales Representative

Vamdrup

Motiveres du af en hverdag med fokus på salg af kundespecifikke produkter, herunder salg til nye og eksisterende kunder og udvikling af deres forretninger, samt rådgivning af tekniske løsninger inden for industrien?

Din kundeportefølje består hovedsageligt af kunder placeret i Danmark, men andre lande kan også komme på tale. Derfor må der påregnes rejseaktivitet, dog primært i Skandinavien.

Teknos A/S
Gem
DELPRO A/S

Servicetekniker

Vamdrup

Er du en sikkerheds- og kvalitetsbevidst servicetekniker, der kan vedligeholde forsyningsanlæg ud fra et skarpt el-teknisk fokus? Så har vi brug for dig på DELPRO-holdet.

Hos DELPRO bliver du en del af vores servicecenter Vest med lokation i Vamdrup. Vi er en social ansvarlig virksomhed og du vil møde et hold af kolleger, hvor sikkerhed, fællesskab og ordentlighed er nøgleord.

DELPRO A/S
Gem
ROCKWOOL Danmark A/S

Er du 'Fremtidens lagermedarbejder ' og vores nye kollega?

Vamdrup

Søger du et lager i udvikling, som hele tiden skal omstille sig til verden omkring sig. Et lager hvis medarbejdere besidder stor faglig stolthed, altid er løsningsorienterede, samt villige til at give en ekstra hånd når det kræves. Så har vi muligvis arbejdspladsen til dig!

Det er et krav, at du har truckkort og B-kørekort. Til gengæld får du et spændende, ansvarsfuldt, udviklende og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en firmakultur med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Tesla
Gem

Customer Experience Specialist, Delivery - Vamdrup - Part-Time

Vamdrup

As a Customer Experience Specialist at Tesla, you will be responsible for providing a welcoming and superior experience to our customers who are collecting their new Tesla.

Indrykket:
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
CoreCompetence ApS søger for Nordic Maskin & Rail P/S
Gem
CoreCompetence ApS

Økonomiansvarlig

Vamdrup

Som økonomiansvarlig vil du spille en central rolle i at sikre og videreudvikle virksomhedens strategi & metode inden for dit ansvarsområde. Det gælder også processer inden for regnskab, løn og controlling. Du vil arbejde tæt sammen med deres CEO og økonomiteamet, samt eksterne samarbejdspartnere som revisor og bank.

Stillingen indebærer også rapportering og kvalitetssikring af økonomimateriale til CEO og du vil fungere som teamleder for økonomiafdelingen.

Gem
Teknos A/S

Driftsleder

Vamdrup

Vi søger en ansvarsfuld og erfaren driftsleder til at lede og udvikle vores medarbejdere i produktion.

Ansvarsområder

  • Ledelse, motivering og udvikling af ca. 15-20 medarbejdere i produktionen
  • Sikre høj grad af sikkerhed i produktion igennem sikkerhedssamtaler og runderinger

Vi kan tilbyde gode personaleforhold og arbejdsvilkår.

Teknos A/S
Gem
Nordic Maskin & Rail P/S

Servicemontør / Værkstedmedarbejder

Vi har travlt med serviceringen af vores maskiner, og søger derfor en servicemontør mere til at indgå i vores værkstedsafdeling.

Du vil komme til at arbejde med entreprenørmaskiner/lastbiler, som hjælper med vedligeholdelse af de danske Jernbaner. Jobbet består af reparation, servicering og klargøring af alle Nordic Maskin & Rails maskiner, Du vil få masser af sparring, og rig mulighed for massere af udvikling. Jobbet som montør giver en spændende og afvekslende hverdag,

Gem
JobTeam

Automontør søges til virksomhed nær Vamdrup

Vamdrup

Er du automontør og klar på at monterer lige så meget som hjertet begærer?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
Saint-Gobain A/S, Isover

Procesoperatørlærling til automatiseret produktionsanlæg

Vamdrup

Drømmer du om en fremtid som procesoperatør i en virksomhed, hvor teknologisk innovation og udvikling er i højsædet? Hos Isover i Vamdrup søger vi en engageret procesoperatørlærling, der vil være en del af vores team.

Vi tilbyder en spændende læretid, hvor sikkerhed og trivsel vægtes højt, og hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder i et støttende og fremtidsorienteret miljø.

Du vil få chancen for at bruge den fulde bredde af procesoperatøruddannelsen.

Saint-Gobain A/S, Isover
Gem
Saint-Gobain A/S, Isover

Procesoperatør til automatiseret produktionsanlæg

Vamdrup

Er du en dedikeret og ambitiøs procesoperatør, der søger nye udfordringer?

Hos Isover i Vamdrup byder vi dig velkommen til en dynamisk og international virksomhed i vækst. Her tilbyder vi en spændende stilling, hvor sikkerhed og trivsel prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i klargøring og drift af vores smelte- og fibreringsproces samt overvågning af produktionsprocessen, herunder kontrol af smeltning/fibrering af glas.

Saint-Gobain A/S, Isover
Gem
LOWENCO A/S

Marketing Manager

Vamdrup

Se video om LOWENCO A/S som arbejdsplads

Har du erfaring som Marketing Manager, og vil du have ansvaret for LOWENCOs marketingstrategi rettet mod nogle af verdens førende virksomheder inden for pharma-industrien?

Du får ansvar for at styre, planlægge, eksekvere og evaluere LOWENCOs marketingstrategi. Herunder er det dig, der udvikler indhold til, får gennemført og overvåger marketingkampagner på sociale medier og digitale platforme.

LOWENCO A/S
Gem
ROCKWOOL Danmark A/S

Automatiktekniker / industrielektriker

Vamdrup

Du bliver en del af projekt- og vedligeholdelsesafdelingen, hvor du skal indgå et tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere. I opgaveløsningen arbejder du både selvstændigt og sammen med kollegaerne i afdelingen.

Du vil på sigt skulle indgå i vagtordningen, som p.t. er en turnus, hvor du over en 5 ugers periode har rådighedsvagt 4 hverdage og en uge, hvor du har rådighedsvagt fredag til søndag. Derudover skal du deltage ved opstart af linien på fabrikken, hvilket normalt vil ligge, hvor du har rådighedsvagt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV