61 job matcher din søgning 61 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gram Clean Air A/S
Vi søger en stærk teknisk lederprofil

Gram Clean Air A/S, Vojens

Gram Clean Air A/S søger en stærk teknisk profil, som er klar til det næste skridt i karrieren og som ønsker at blive personligt udfordret og udviklet i en spændende hverdag.

Se video om Gram Clean Air A/S som arbejdsplads

Den ideelle kandidat har allerede stiftet erfaring med personaleledelse eller har ønske om at tilegne sig lederkompetencer i fremtiden. I begge tilfælde vil det være muligt at få tilbudt passede efteruddannelse inden for ledelse.

Hos Gram Clean Air A/S brænder vi for forbedring af arbejdsmiljø. Derfor lægger vi også internt i virksomheden stor vægt på arbejdsglæde, trivsel og sundhed, hvilket giver udslag i et godt arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed. Vi er en sund og veldrevet, ejerledet virksomhed med en strategisk plan for fremtidig vækst.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
FA Connect
Økonomiansvarlig

FA Connect søger for Vojens Køleteknik A/S

Vi har fokus rettet mod udvikling af workflow og forretningsgange. Derfor er der bud efter dig som økonomiansvarlig, hvor du bidrager til optimering af økonomiske nøgletal, der positivt understøtter hele forretningen. Med reference til CEO og i tæt samarbejde med gode kolleger, vil du få brede kompetencer til videreudvikling af økonomifunktionen.

Du tilbydes et yderst interessant job, hvor du vil opleve høj grad af medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet. Vi har meget stærke kollegiale relationer i en virksomhed, hvor fødderne er solidt plantet på jorden og højt til loftet.

FA Connect
Arla Foods amba
Automatiktekniker/Servicetekniker - Høgelund mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Høgelund mejeri til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Høgelund mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Carstello®-produkter.

Du vil få mange spændende tekniske udfordringer og kommer til at arbejde med nyere produktionsudstyr/teknologier.

Arla Foods amba
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gram Clean Air A/S
Klejnsmed søges

Gram Clean Air A/S, Vojens

Gram Clean Air A/S søger en klejnsmed til vores produktion. Dine opgaver vil være svejsning, samt andre relaterede processer i produktionen. Du vil arbejde sammen med gode kollegaer i et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter opgaverne i fællesskab.

Se video om Gram Clean Air A/S som arbejdsplads

Faglige kvalifikationer:

 • Du har en baggrund som klejnsmed, smed eller lignende
 • Du har tegnings- og svejseforståelse
Gram Clean Air A/S
Svejser søges

Gram Clean Air A/S, Vojens

Gram Clean Air A/S søger medarbejdere til svejseopgaver i vores produktion. Dine opgaver vil være svejsning, samt andre relaterede processer i produktionen. Du vil arbejde sammen med både faglærte og ufaglærte kollegaer i et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter opgaverne i fællesskab.

Se video om Gram Clean Air A/S som arbejdsplads

Faglige kvalifikationer:

 • Du har erfaring med svejsning i plader (1-5mm)
 • Du skal kunne læse tegninger og forstå svejsesymboler (let oplæring tilbydes)
Arkil A/S
HR-konsulent med speciale i rekruttering

Arkil A/S, Vojens

Er du nysgerrig og har flair for rekruttering og nye tendenser inden for employer branding, og har du lyst til at være med til at udvikle medarbejdere og HR-processer, er du måske vores nye HR-konsulent.

Som HR-konsulent i vores HR-afdeling får du din daglige gang på hovedkontoret i Hammelev, der er beliggende mellem Vojens og Haderslev.

Du trives med hele paletten indenfor HR-opgaver. Du vil i din hverdag have en bred kontaktflade med både kandidater, medarbejdere og ledelse.

Søberg
Kundekoordinator med VVS-baggrund

Søberg, Vojens

Elsker du dit fag? Og brænder du for at udfolde din tekniske viden ved at yde høj kundeservice sammen med et team af dygtige og engagerede kolleger – så er dette job måske lige noget for dig!

I vores afdeling går det stærkt og det er sjovt! Vi har brug for en kollega, der synes, det er fedt, at der er gang i den, og som også kan håndtere, at der er mange telefonopkald og opgaver. Citat fra Britta Schwennesen – Drifts- og kundekoordinator i VVS Søberg

Scan Wear ApS
Handelselev

Scan Wear ApS, Vojens

Brænder du for at lære nyt med fokus på din egen udvikling? Bliv elev i et internationalt miljø indenfor tekstilbranchen.

Vi tilbyder dig en spændende elevplads eller et traineeforløb i et internationalt miljø, hvor du kommer til at være en del af et engageret team med rig mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor tekstil. Vi er ambitiøse på dine vegne og vil gerne være med til at give dig en bred viden indenfor tøjbranchen, hvor du kommer omkring hele værdikæden fra udvikling fra salg til indkøb.

Du vil under hele uddannelsen få god støtte og sparring med dine kollegaer, som sætter en ære i, at du lærer så meget som muligt i hele forløbet.

Scan Wear ApS
Scan Wear ApS
Konstruktør - tekstil

Scan Wear ApS, Vojens

Vi har stor succes med at sætte kunden i centrum, og søger hele tiden at tilføre værdi for vores kunder og egne brands. Denne strategi har medført travlhed samt vækst, hvorfor vi nu søger en konstruktør.

Du bliver en del af et team, hvor hver enkel kollega bidrager til at løfte opgaverne og dermed sikre glade og tilfredse kunder.

Som konstruktør kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teamet og vores leverandører omkring sikring og optimering af pasform på vores produkter.

Scan Wear ApS
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Gem
Electricon A/S
Projektlederassistent – lav lynbeskyttelse i verdensklasse

Electricon A/S, Skrydstrup

Vil du læres op som projektlederassistent? Har du mod på projekter i hele Jylland? Og har du lyst til at være en del af et hold, der aldrig går ned på godt kammeratskab?

Vi vækster med lynets hast, og derfor er vi klar til at lære en ny kollega op til at være projektlederassistent. Er det dig?.

Når du bliver oplært som projektlederassistent hos os kommer du først til at arbejde med montøropgaver, så du bliver lært op i hvordan vi laver lynbeskyttelse. Du referer til vores projektleder og kommer under vingen af en erfaren projektlederassistent, som lærer dig op i de opgaver, som du senere vil få ansvar for.

Arla Foods amba
Automatiktekniker/Servicetekniker - fast aften, 4-dages uge - Høgelund mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear?

Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Høgelund mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Carstello® produkter.

Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV