43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
Tornbjerg Schou ApS
Køleteknisk Projektleder

Tornbjerg Schou ApS søger for Vojens Køleteknik A/S

Er du den tekniske specialist, der fungerer i spændingsfeltet mellem kunden og den interne organisation? Motiveres du med, gennem en høj grad af teknisk kompetence, at sikre de rette løsninger? Trives du i en virksomhed i vækst, hvor 2 dage aldrig er ens? Så er det muligvis dig, vi søger.

For vores kunde Vojens Køleteknik søger TornbjergSchou en Køleteknisk Projektleder. Stillingen er nyoprettet og bliver central i virksomhedens fortsatte udvikling. En krævende stilling, hvor både faglige som menneskelige kvalifikationer bliver testet på daglig basis.

Med reference til virksomhedens Administrerende Direktør og med udgangspunkt fra adressen i Vojens, bliver din opgave at agere intern sælger, beregner, teknisk backup og projektleder. Du bliver sparringspartner til salg og service og får ansvaret for at drive virksomhedens projekter.

KvicklyBagermester, Kvickly, Vojens

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får ansvaret for at pleje og profilere bageriområdet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ansvaret for at lede bageriproduktionen og bageriudsalget via din motiverende lederstil
 • Ansvarlig for, at afdelingen når sine drifts- og profilmål
 • Opfølgning på produktion, løn, indtjening og salg
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

OJA-Biler og Leasebil.nu ApSBilsælger med leasing-erfaring

OJA-Biler og Leasebil.nu ApS, Vojens

Hos OJA-Biler/Leasebil har vi brug for en erfaren bilsælger.

Du skal kunne betjene vores brede vifte af kunder og samtidig have fokus på leasing og finansiering. Du bliver en del af et lille dedikeret team, der elsker salg og god kundeservice og hvor performance, resultater er en del af kulturen og hvor vi samtidigt har det sjovt.

VI TILBYDER

 • Ansættelse hvor du selv kan forme din arbejdsdag
 • En virksomhed der er lydhør efter dine nye ideer
 • God grundløn inkl. pension + provision uden loft
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Innovationsfonden
Innovationsfonden og GTS søger Innovation Officer til Erhvervshus Sydjylland

Innovationsfonden

Ser du et stort potentiale for innovation i danske virksomheder og bliver du motiveret af at styrke dansk erhvervslivs innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og de nyeste teknologiske muligheder og danske små og mellemstore virksomheder? Vil du være med til at sikre en mere enkel, effektiv og sammenhængende erhvervsfremme? Og kan du arbejde selvstændigt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2020 skal fonden investere over 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

BERG ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKABBogholder

BERG ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKAB, Vojens, Haderslev eller Rødding

Vi har travlt og vi søger derfor en bogholder til virksomhedes samlede bogholderi. Ansættelsessted efter nærmere aftale.

Hvis du kan nikke ja til det meste af nedenstående, er du meget velkommen til at fremsende en ansøgning til os.

 • Du har god erfaring som bogholder på et advokatkontor
 • Du kan arbejde selvstændigt, og du har flair for tal
 • Du har tillige erfaring som advokatsekretær og har kendskab til Unik Advosys.
Løn efter forhandling og kvalifikationer.
Pharma Nord
Håndværkere

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords tekniske afdeling søger medarbejdere til byggeri og vedligeholdelse på vores fabrik i Vojens. Vi søger bredt og forestiller os, at du har en baggrund som tømrer, elektriker eller har erfaring med VVS eller ventilation.

Du vil indgå i et team af dygtige håndværkere og teknikere i vores tekniske afdeling. Her skal du hjælpe til med at holde gang i den daglige drift og være med til at gennemføre de mange forandringer, som en kontinuerlig produktion og udvikling i en stor virksomhed giver.

Vi har meget luftbehandling og finmekanik i vores produktionsfaciliteter og søger derfor medarbejdere, der kan være med til at opføre lokaler med mange tekniske installationer således, at de er nemme at vedligeholde.

Pharma Nord
Pharma Nord
Lagermedarbejder

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord er en international medicinalvirksomhed i vækst, hvis produkter forhandles i mere end 40 lande. Vi søger i denne forbindelse en ny lagermedarbejder, som skal være en del af vores travle og dygtige lagerteam i Vojens.

Vores lager håndterer alt varemodtagelse og servicerer vores produktion med råvarer og halvfabrikat. Derudover foretages der forsendelser til private forbrugere, butikker og distributører.

Da lageret består af kosttilskud og lægemidler, er der særlige krav til vores lagerstyring, som bl.a. omfatter karantænelager, batchstyring og lokationsstyring. Vi tilbyder derfor en grundig oplæring til ansøgere, som ikke har erfaring inden for lagerhåndtering af kosttilskud og lægemidler.

Pharma Nord
VVS Søberg
Intern sælger, som brænder for høj kundeservice

VVS Søberg, Vojens

Brænder du for at yde høj kundeservice og kan du skabe tillid gennem telefonen - så er det måske lige dig vi søger, som intern sælger.

I stillingen som intern sælger modtager du kundens ordre samtidig med, at du yder rådgivning undervejs. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning der dækker kundens behov.

Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

VVS Søberg
EXIT ZONE
Intern/ekstern projekt- og salgskonsulent til sikkerhedsbelysning

EXIT ZONE, Vojens

Med udgangspunkt fra kontoret i Hammelev, vil du indgå i dagligdagen med projektering, tilbudsgivning, kombineret med salgsopfølgning på tilbud i samarbejde med salgsafdelingen.

Der vil også være opgaver med at rådgive kunderne om lovkrav, teknik og installationsmæssige forhold. Du vil også få muligheder for kundebesøg i forbindelse med salg eller opstartsmøder på byggepladsen ved nye projekter.

Du er en selvstændig person med en udpræget ordenssans og du kan tilrettelægge og prioritere dine opgaver. Du har gode samarbejdsevner, er fleksibel og ansvarsfuld samt indstillet på at yde en god service.

Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Arla Foods
Production Technology Development(PTD) Manager - Høgelund Mejeri

Arla Foods, Vojens

Er du en stærk projektleder og ønsker du at være med til at præge udviklingen af et topmoderne mejeri? Så har vi den rette position for dig.

Med reference direkte til Site Director, er du er ansvarlig for vores Capex processer, hvor du skal drive de projekter der er afstemt lokalt og du arbejder sammen med og koordinerer med vores centrale Capex kontor ved større projekter. Der arbejdes med diverse dataprojekter sammen med den centrale gruppe fra Viby. og her har du ansvaret for den fortsatte fremdrift af disse projekter. Til dette har du en medarbejder som sidder med i projekterne i dag.

Vi arbejder med OneCi ,som er en proces vedr. løbende forbedringer, og her har du ansvaret for at vi sikre fremdrift i processerne vedr. dette. Du har en koordinerende rolle i at vi får eksekveret på de årlige workshop inden for dette område.

Arla Foods
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

If ForsikringscenterForsikringskonsulenter/Assurandører – Fast job med stor frihed

If Forsikringscenter, Haderslev, Esbjerg eller Aarhus

If Forsikringscenter Haderslev, Esbjerg og Aarhus sælger privatforsikringer for If – Nordens største forsikringsselskab.

Vi udvider vores aktiviteter i hele den sydlige del af Jylland og området omkring Aarhus.

Vi skal derfor ansætte nye sælgere til at præsentere vores kommende kunder for nogle af markedets bedste forsikringer og unikke løsninger på indbo, hus, bil og ulykkesforsikring.

Du bliver en del af et selvstændigt forsikringscenter, hvor vi i fællesskab har skabt en vinderkultur og godt sammenhold. Du kan forvente at få en masse uddannelse, oplæring og sparring med kolleger, når du starter hos os. Du bliver på sigt også certificeret privatrådgiver med eksamen på Forsikringsakademiet.