40 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

40 jobannoncer

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Danfoss A/S

Machine Technician (ID: 39304)

Vojens

Vi har travlt og fået nye udfordringer. Derfor søger vi medarbejdere med erfaring og lyst til at udvikle sig i multitask bearbejdning samt robotautomation. Vi er en virksomhed i udvikling, og du vil møde uforudsigelige opgaver og konstante udfordringer.

Du kan se frem til at:

 • Udføre fejlfinding og vedligehold på maskiner og udstyr – både havaribaseret og forebyggende vedligehold
 • Gennemføre omstillinger og indkøring på maskinerne.
Gem
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice?

Dine arbejdsopgaver bliver at lytte aktivt til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle-koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Vi søger medarbejdere til følgende byer: Køge, Helsinge, Allerød, Lyngby, Nærum, København Ø, København S, Haderslev, Esbjerg, Vejle, Svendborg, Vejen, Kolding, Sønderborg, Vojens, Give, Lystrup, Aars, Ebeltoft, Tranbjerg J., Odense SØ og Rønne.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Arla Foods amba

Automatikteknikerelev - Høgelund Mejeriet

Vojens

Brænder du for el, teknik og maskiner og kunne du tænke dig en spændende fremtid som automatiktekniker? Så har vi en læreplads til dig på Høgelund Mejeriet.

Som automatikteknikerelev i Arla spiller du en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Du er med til at installere nye anlæg, vedligeholde og reparere de eksisterende. Det ene øjeblik har du en el-opgave, det næste en mekanisk. Og senere på dagen fordyber du dig i et PLC-program.

Arla Foods amba
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Optimum HR søger for Spiras
Gem
Optimum HR

Revisor- eller regnskabsassistent

Kolding, Odense SØ, Vojens eller Aabenraa

Drømmer du om et arbejdsliv i en banebrydende og moderne rådgivningsvirksomhed? Ønsker du at sætte dine økonomiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil?

Vi er dedikeret til at styrke vores medarbejdere gennem god opgaveindføring, en attraktiv medarbejderpolitik, der inkluderer fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmear­bejdsdage og et stimulerende arbejdsmiljø.

Optimum HR
HR Supporten søger for Eickemeyer – Medicinteknik For Dyrlæger ApS
Gem
HR Supporten

Produktkoordinator til veterinærudstyr

Vojens
 • Vil du holde styr på vores produktinformationer og priser?
 • Kan du løse administrative opgaver med god struktur?
 • Er du også frisk på at deltage i førsteklasses kundeservice på telefon?

Vi søger en dedikeret produktkoordinator, der holder vores produktdata opdaterede. Du får ansvar for at oprette og vedligeholde produkter fra vores leverandører i systemerne, så vi altid har de rigtige priser, tekster, billeder og manualer klar til vores marketing og webshop.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Casø Furniture ApS

Indkøber søges til møbelfirma med vækstambitioner

Vojens

Brænder du for indkøb af træmøbler, og vil du være med til at føre CASØ Furniture til next level?

Du vil blive en del af vores eksisterende indkøbsteam, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores indkøbskoordinator og direktøren. Du vil få det primære ansvar for alle eksterne leverandører, og for den rette vil der være mulighed for at få det fulde ansvar for indkøb på sigt.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i vækst, hvor der er plads til at udvikle sig og få ansvar.

Gem
Søberg

Løncontroller

Vojens

Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi søger som vores nye Løncontroller.

Hos VVS Søberg er vi i fuld gang med, bl.a. at ensrette og strømline virksomheden, og vi har brug for dig der kan understøtte denne udvikling på lønområdet. Vi leder efter en dedikeret Løncontroller, der kan sikre, at vores lønadministration kører gnidningsfrit. Du kommer til at spille en central rolle i virksomheden, hvor du vil være alene ansvarlig for lønbehandlingen.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Tinglykke Byg ApS

Håndværker til smede- og VVS-arbejde

Vojens

Er du omhyggelig og nyder at levere godt håndværk?

Hos os vil du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for reparation og vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil omfatte montage og svejsning, etablering af rørføring, etablering samt reparation af metalstrukturer, og assistance ved smede-/vvs- og ventilationsarbejde.

Du vil være en vigtig del af vores hold og bidrage til at sikre kvaliteten og holdbarheden af vores projekter.

Tinglykke Byg ApS
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Forsvaret

Lastvognsmekanikerlærling til Fighter Wing Skrydstrup

Vojens

Vil du tage del i en arbejdsplads, der vedligeholder store køretøjer for den spidse ende af Flyvevåbnet?

Byggehuset Danmark
Gem

Er I vores næste Tømrer makkerpar i Vojens med ekspertise i tagarbejde? Så ansøg nu!

Vojens

Er du en dygtig Tømrer med solid erfaring i tagarbejde, og er du interesseret i at arbejde i Vojens?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV