52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Haderslev KommuneBiblioteksassistent/koordinator for borgerservice til Kulturhuset Bispen

Haderslev Kommune i Vojens og Haderslev

Pr. 1. juni 2021 søger vi en skarp koordinator til borgerservice-funktionen i Gram og Vojens. En medarbejder, der samtidig fungerer som biblioteksassistent på Vojens Bibliotek. Du vil få ansvaret for at koordinere borgerservice-opgaverne for dine tre kolleger i bibliotekets borgerservice og have kontakten til den centrale borgerservice på Haderslev Rådhus.

Din primære opgave ift. borgerservice er at følge med på området og videndele med dine kolleger og selvfølgelig yde den bedst tænkelige service for borgerne.

Derudover vil du sammen med dine øvrige kolleger på Vojens Bibliotek stå for daglig drift af biblioteket, blandt andet ekspedition i front, sætte materialer på plads, ansvar for bogopsætter, kasseafregning, hjælpe til ved arrangementer og have kontakt til og koordinering med resten af Sundhedshuset Vojens.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Lønassistent

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Kan du svare ja til følgende?

 • Du har solid erfaring med lønkørsel til både timelønnede og månedslønnede medarbejdere?
 • Du har sans for detaljen og sætter en ære i yde en god service til vores forretning?
 • Du har lyst til at blive del af en afdeling, hvor der er højt til loftet, let til smil og en professionel tilgang til arbejdsopgaver?

Vi er 7 engagerede kolleger, der hver dag arbejder for forretningen inden for et bredt spænd af HR-relaterede opgaver. Vores opgaveliste spænder fra lønkørsel og lønadministration over rekruttering og gennemførelse af Kulturmålinger samt generelle HR-opgaver inden for udvikling og administration.

Du bliver i denne rolle en del af vores lille HR-administrative team, som løser alle opgaver relateret til lønkørsel og lønadministration. Stillingen er på 30 timer. Vores lønsystem er EPOS og som tidsregistreringssystem anvender vi TimePlan.

Davidsens Tømmerhandel A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Electricon A/S
Montør med håndværkserfaring søges til byggepladser i Sønderjylland

Electricon A/S

Til 2 store byggerier i Vejen- og Vojens-området søges montør til installation af lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning.

Har du håndværksmæssig erfaring eks. i forbindelse med el-installationer eller andre byggetekniske fag er her lige et job for dig.

Det er ønskeligt, at du kan læse bygningstegninger, kan bruge IT/iPad i det daglige arbejde, har byggepladserfaring, samt at du kan arbejde motiveret og selvstændigt, når først du har fået instruktion. Resten vil du blive oplært i undervejs. Projekterne er af længerevarende varighed.

Dine opgaver vil være at indgå i montørteamet i forbindelse med lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning.

PD Elevator A/SProjekt- og servicekoordinator

PD Elevator A/S, Vojens

Drømmer du om et afvekslende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel? Vil du være en del af en dansk produktionsvirksomhed i vækst? Har du drive, engagement og lyst til at forbedre status quo? Så har du nu muligheden for at blive en central spiller på vores administrative team, som sikrer at vi kan producere, montere og servicere ”best-in-class”-elevatorer.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Oprette og ajourføre virksomhedens projektkartotek i Microsoft Dynamics NAV og bistå i arbejdet med den overordnede planlægning af byggesagerne
 • Anmelde og koordinere myndighedsgodkendelser med bemyndiget organ
 • Administrere fragten fra fabrik til byggeprojekterne
Pharma Nord
Kostvejleder til intern undervisning og kundeservice

Pharma Nord, Vojens

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med og viden inden for kostvejledning, kundeservice og intern undervisning i regler for medicin- og fødevareproduktion. Stillingen er nyoprettet, og den nye medarbejder kommer til at have kontor på vores fabrik i Vojens, hvor vi bl.a. har vores produktion og kvalitetsafdeling.

Vores nye medarbejder skal bl.a. være med til at udvikle og implementere undervisningsprogrammer inden for sund kost, vitaminer og mineraler samt regler og procedurer for medicin- og fødevareproduktion.

Derudover skal den nye medarbejder også:

 • Hjælpe til med kundeservice.
 • Vejlede vores personale i sund kost.
 • Undersøge og holde sig opdateret med de seneste udviklinger inden for sundhed og forebyggelse.
Pharma Nord
Davidsens Tømmerhandel A/SLagerekspedient til Vojens

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vil du med på Davidsen-holdet?

Som Lagerekspedient hos Davidsen har du kontakt med mange af vores kunder hver dag. Vi har et spændende varesortiment, som bidrager til at gøre din hverdag både afvekslende og interessant.

Dine primære opgaver bliver dels at servicere vores kunder med udlevering fra vores lager, dels at sikre vedligeholdelse af lageret, herunder opfyldning og oprydning, så lageret altid fremstår pænt og præsentabelt.

For at lykkes godt i jobbet er det afgørende, at du har kendskab til vores sortiment og ved at god kundeservice er det der gør, at vores kunder kommer igen – og igen.

Davidsens Tømmerhandel A/SLagermedarbejder til dag- og nathold i Vojens

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat? Så kan det være, at det er lige netop dig, vi mangler til vores centrallager i Vojens.

Jobbet er for dig, som trives en stilling, hvor du indgår i et team med en flok dygtige og engagerede kolleger, som hver dag arbejder for at vores kunder modtager deres varer i rette tid.

Din primære opgave er at pakke kundeordrer, hjælpe med vareopfyldning og andet forfaldende arbejde på lageret, så det altid fremstår pænt og præsentabelt.

Vi tilbyder dig at blive del af et dedikeret team med gode kollegaer, hvor fagligheden er høj og hvor sparring og udvikling af både dig og dine kolleger er en vigtig del af hverdagen.

Pharma Nord
Medarbejder til Supply Chain og produktionsplanlægning

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord søger en kollega, der med struktur og sans for detaljen kan være med til at klare opgaverne i vores Supply Chain- og planlægningsafdelinger.

Med reference til Supply Chain Manager bliver du en del af et erfarent og dynamisk team, der varetager opgaver inden for sourcing, produktionsplanlægning, forecasting og spedition.

I en travl og spændende hverdag vil de primære ansvarsområder og arbejdsopgaver være:

 • Klargøring og kontrol af produktionsdokumenter.
 • Deltagelse i disponering og koordinering af råvarer til produktionen i vores ERP-system.
 • Sourcing af udvalgte materialer og råvarer til produktionen baseret på behovsanalyser.
Pharma Nord
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Gram CommercialQA-medarbejder

Gram Commercial, Vojens

Til genbesættelse af en stilling i vores kvalitetsafdeling, der består af 5 medarbejdere, søger Gram Commercial, filial af Hoshizaki Europe BV, Holland en QA-medarbejder. Du kommer til at arbejde med kvalitet og dokumentation og vil få en stor kontaktflade i hele organisationen.

Dine vigtigste opgaver i denne voksende organisation vil være:

 • Intern audit af vores kvalitets- og miljøledelsessystem.
 • Planlægge forebyggende og korrigerende handlinger i organisationen.
 • Medvirke til drift og udvikling af vores QA-afdeling.
 • Løbende vedligeholdelse og opdatering af kvalitetssystemet og dokumentationen.
 • Undervise nyansatte i Grams kvalitets- og miljøledelsessystem.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Davidsens Tømmerhandel A/SKunderådgiver til Davidsenshop.dk

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Vi har brug for flere nye kollegaer til tidsbegrænsede stillinger i vores kundeservice.

Brænder du for hver eneste dag at yde vores kunder en optimal service, har du smil i stemmen og er en dygtig kommunikator - også via telefonen, så læs videre. Måske er du en af vores nye kollegaer i kundeservice i Davidsenshop.dk

Som kunderådgiver i Davidsenshop.dk er dine primære opgaver at modtage og besvare kundehenvendelser på både telefon og mail, ligesom opfølgning, håndtering og behandling af reklamationssager også er en af de vigtige arbejdsopgaver i afdelingen.