72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Arkil A/S
Arkil Vejservice søger selvkørende medarbejdere til afspærring og skiltning i hele Danmark

Arkil A/S, Vojens

Vil du være del af en afdeling, som bl.a. sørger for afspærring samt opsætning af skilte omkring rastepladser langs motorvejen i hele Danmark? Så er du måske lige den kollega, vi leder efter.

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Hammelev ved Vojens, som er en del af Arkil Vejservice, der udfører en bred vifte af opgaver inden for f.eks. levering, opsætning og vedligeholdelse af skilte, autoværn, kantpæle brønddæksler samt afspærring, trafikværn og afmærkning, mobile tavlevogne m.m. i hele Danmark.

Opgaverne indebærer blandt andet:

 • Afspærring
 • Opsætning af vildthegn
 • Opsætning af skilte
 • Diverse forfaldende arbejde
People Executive Driftsleder

People Executive søger for Davidsens Tømmerhandel A/S i Vojens

Er du en stærk hands-on leder, der er synlig, går forrest og som formår at få følgeskab gennem det gode eksempel? Trives du i rollen som spillende træner? Og evner du både at have fokus på sikring af den daglige lagerdrift kombineret med kontinuerlige løbende forbedringer og udvikling, således effektivitet og optimal lagerperformance opnås? Så er du den driftsleder, vi søger til Davidsen med base i Vojens, hvor du bliver en del af en virksomhed med en klar strategi og stærke værdier.

Du får reference til logistikchefen, og kommer til at stå i spidsen for 38 lagermedarbejdere, der er fordelt på dag-, aften-, og nathold.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole Rengøringsassistent

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole søger en rengøringsassistent til vores pedelteam.

Det drejer sig om en fast stilling på ca. 25 timer om ugen.

Vores skole er altid i udvikling og vi udvider yderligere. Derfor opnormerer vi pedelafdelingen og har brug for mere rengøring.

Som rengøringsassistent kommer du i alle afdelinger, elevernes bo-områder, kontorer, hallerne og skolebygningen.

Den primære arbejdstid ligger i tidsrummet 6.00-14.00, men der vil også undtagelsesvist og sjældent komme lidt weekendarbejde ved store arrangementer.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Pharma Nord
Medarbejder til regulatorisk afdeling med viden om fødevaresikkerhed samt lovgivning inden for kosttilskud og lægemidler - GENOPSLAG

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord søger en medarbejder til regulatorisk afdeling på fabrikken i Vojens. Vores regulatoriske afdeling arbejder med lovgivningen inden for kosttilskud og lægemidler og har fokus på produkt- og kvalitetsudvikling. Afdelingen består af 8 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde.

Dine opgaver kommer bl.a. til at være:

Pharma Nord
 • Ajourføring med gældende fødevarelovgivning og formidle denne til relevante kolleger i organisationen.
 • Kvalitetsvurdering og godkendelse af potentielle og eksisterende råvarer, herunder korrespondance med leverandører og kommunikation internt i organisationen.
 • Arkivering og vedligehold af råvaredokumentation.
Pharma Nord
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arkil A/S
Holdformand til Vejdrift i Syd- og Sønderjylland

Arkil A/S, Vojens

Du bliver en del af Arkil Vejservice, der er førende inden for privat vejservice. Vi udfører services på statslige og kommunale vejstrækninger i hele landet ved bl.a. at holde grønne områder rene og ryddelige samt vedligeholde veje og mindre entreprenør opgaver m.v.

I forbindelse med dit eget daglige arbejde kommer du til at assistere formanden med udførsel af daglige opgaver, hjælpe med disponering af opgaver, daglig kontakt til personale og opfølgning på udført arbejde inden for vejdrift, skilte m.m. samt mindre entreprenøropgaver.

Erhvervshus Sydjylland Marketing projektleder & kooperationsspecialist

Erhvervshus Sydjylland, Vojens

Brænder du for at styre marketingprojekter? Og er du god til at udvikle marketingkooperationer med samarbejdspartnere?

Så er du måske vores barselsvikar, som får energi af at organisere, koordinere og udvikle et værdiskabende marketingsamarbejde med forskellige partnere.

Vi søger en erfaren projektleder og brobygger, som har styr på sagerne og særlige evner til at skabe synergier i tæt samspil med samarbejdspartnere.

Dine nøgleopgaver

 • Afstemme, styre og koordinere samtlige tilskudsprogrammers marketingtiltag
 • Nøglesamarbejdspartner for tilskudsprogrammernes projektledere
 • Udvikle koncept, plan og strategi for kendskabsskabende marketingkooperationer
 • Opsøge udvalgte partnervirksomheder, etablere og eksekvere et samarbejde
Erhvervshus Sydjylland Marketing content- & eventspecialist

Erhvervshus Sydjylland, Vojens

Brænder du for at skrive og filme kommercielle case-historier? Er du god til at planlægge og være vært for webinarer såvel som events?

Så er du måske vores nye marketing content & event specialist, som får energi af at bidrage til at generere leads og øge kendskabet til Erhvervshus Sydjylland.

Vi søger en skarp og erfaren kommerciel tekstforfatter og video-udvikler til at dele virksomhedernes mange gode erfaringer på hjemmeside og vores sociale medier.

Dine nøgleopgaver

 • Skrive og filme cases om virksomheders erfaringer med os og tilskudsprogrammer
 • Eksekvering af videoproduktion fra idé til udgivelse herunder klip, lyd og grafik
 • Planlægge, gennemføre og være vært for webinarer og events
 • Bidrage til at virksomhederne i vores region kender os og tilskudsprogrammerne
Erhvervshus Sydjylland SoMe marketing-specialist med grafisk profil

Erhvervshus Sydjylland, Vojens

Er du en grafisk stærk profil, der brænder for at udvikle og styre sociale mediekanaler? Og er du datadrevet og kan engagere i billeder og ord?

Vi søger en skarp og erfaren kollega til at udvikle vores sociale medieplatforme, drive SoMe-kommunikationen og designe al vores marketingmateriale. Du bliver ansvarlig for vores visuelle fremtoning og for at vores SoMe-profiler bidrager til at øge vores kendskab og viden om vores værditilbud.

Dine nøgleopgaver

 • Videreudvikle vores SoMe-kanaler og dyrke dialogen med vores følgere
 • Designe al vores marketingmateriale og -kampagner
 • Bidrage til at virksomhederne i vores region kender os og tilskudsprogrammerne
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.