16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Miljø- og FødevareministerietEr du vores nye landbrugsfaglige kollega i Landbrugsstyrelsen?

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Er du til en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver? Kan du lide at rådgive om gode løsninger, og er du en problemknuser? Så er du måske vores nye kollega i Jordbrugskontrol.

Som medarbejder i Team Areal og Projekt i Jordbrugskontrol vil du blive en af kontrollørernes vigtigste sparringspartnere. Du får ansvaret for at formidle EU-regler til brugbare kontrolinstrukser på flere områder. Du yder support, så vores nærmeste kolleger i de regionale afdelinger kan gennemføre den fysiske kontrol hos landmændene smidigt og effektivt, og vi kan udbetale EU-støtte til tiden. Dine opgaver bliver at:

 • Fortolke regler indenfor projektbaserede støtteordninger
 • Udarbejde kontrolmateriale
 • Give faglig sparring og support til vores kontrollører
 • Have kontakt til vores samarbejdspartnere i styrelsen og vores kunder
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
LOHFFForstander

LOHFF søger for Efterskolen Epos i Augustenborg

Efterskolen Epos blev grundlagt i august 2014 på initiativ af skolens første forstander, Mathias Granum, og hans partner, Alea Moreno. Ideen var at etablere en efterskole, hvor leg, spil og simulationer/rollespil var en aktiv del af den faglige undervisning. Tanken var desuden at etablere et trygt og anerkendende miljø, hvor unge tør være sig selv - og tør prøve sig selv af i nye roller.

Ansvarsområde: Det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Efterskolen Epos. Herunder skolens økonomiske resultat.

Yderligere: Med et nuværende medarbejdertal på godt 20 skal forstanderen stå i spidsen for at vedligeholde og udbygge skolens forretningsgrundlag.

Forstanderen skal:

 • Fastholde og videreudvikle Efterskolen Epos position som en kendt, respekteret, kulturbærende og innovativ skole inden for sit felt i Danmark.
 • Bidrage aktivt i udviklingen og implementeringen af skolens vision, mission og værdier.
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Miljø- og FødevareministerietStuderende med et skarpt øje for tal

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Vil du være en del af et kompetent stabsteam, der dagligt understøtter arbejdet med tilskudsordninger med fokus på klima, miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed? Har du lyst til en hverdag hvor to dage sjældent er ens? Så er jobbet som studentermedhjælper i Team Stab og faglig support i Projekttilskud måske noget for dig.

Du bliver en del af Team Stab og faglig support, som supporterer de to enheder Projekttilskud og Skov- og Naturtilskud med bl.a. juridisk, revisionsmæssig og ledelsessupport. I Teamet er vi 15 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Du kan forvente en hverdag, som er præget af et godt samarbejde og en uformel omgangstone. Vi sætter trivsel højt, og hjælper hinanden, når der er travlt.

Miljø- og FødevareministerietAnalytisk stærk AC-specialkonsulent

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Vil du være en del af et kompetent stabsteam, der dagligt understøtter arbejdet med tilskudsordninger med fokus på klima, miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed? Trives du med stort selvstændigt ansvar og indflydelse?

Vi er midt i en udviklingsrejse, hvor vi hele tiden tilstræber at finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi møder. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i styrelsen, fx i forbindelse med opsætning af nye ordninger, implementering af strategiprojekter og ved håndtering af de henvendelser, der kommer fra styrelsens interessenter.

Du bliver en del af Team Stab og faglig support, som supporterer de to enheder Projekttilskud og Skov- og Naturtilskud med bl.a. juridisk, revisionsmæssig og ledelsessupport. I Teamet er vi 15 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Miljø- og FødevareministerietAC-fuldmægtig med flair for projektledelse

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Vil du være en del af et kompetent stabsteam, der dagligt understøtter arbejdet med tilskudsordninger med fokus på klima, miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed? Har du lyst til en hverdag med spændende faglige problemstillinger og mulighed for stort selvstændigt ansvar og indflydelse?

Din hovedopgave bliver at deltage i og sikre fremdriften i de af vores projekter, der har til formål at skabe et korrekt og anvendeligt administrationsgrundlag for vores mange tilskudsordninger.

Du bliver ansvarlig for vores fortsatte arbejde med at følge op på de udviklingsmuligheder vi bliver opmærksomme på, både af egen drift og i forbindelse med nogle af de hyppige revisioner, som er en fast del af vores hverdag.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Alsform Værktøjsfabrik søger erfaren bogholder/administrativmedarbejder
Der er tale om et varigt job med alsidige arbejdsopgaver og mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.
ALSFORM VÆRKTØJSFABRIK ApS, Augustenborg
Jobcenter
Tandplejer søges til fuldtidsstilling i Augustenborg
Vi søger en tandplejer, som vil indgå i vores team af kompetente medarbejdere.
Tandlægeselskabet Als Tandpleje I/S, Augustenborg
Jobcenter