37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Landbrugsstyrelsen AC’er med stærk faglig profil indenfor landbrug og fødevareerhvervet til Augustenborg

Landbrugsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med grøn omstilling i fødevaresektoren, og ønsker du at bidrage til løsning af fødevareerhvervets udfordringer? Så mangler sekretariatet for Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) en fagligt stærk AC’er med stor viden om landbrug og fødevareerhverv til vurdering og behandling af projektansøgninger, projektændringer samt vejledning mv.

Som medarbejder i GUDP-sekretariatet vil din hovedopgave være at foretage den faglige vurdering og sagsbehandling af projektansøgninger i forbindelse med GUDP’s årlige ansøgningsrunder. Det indebærer bl.a. dialog med GUDP’s mange interessenter og ansøgere, herunder vejledning af ansøgerne, faglige vurderinger af projekterne bl.a. i forhold til relevans og nyhedsværdi samt forretningspotentiale.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Enhedschef til Projekttilskud

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Landbrugsstyrelsen søger en enhedschef til enheden Projekttilskud i Augustenborg, som kan stå i spidsen for sagsbehandlingen af Landbrugsstyrelsens projekttilskudsordninger. Hvis du derfor har stærke ledelseskompetencer og interesse i at arbejde i en styrelse, hvis vision er at skabe vækst og arbejdspladser i landbrugserhvervet samtidig med, at vi passer på vores klima og miljø, så har du nu mulighed for at blive en del af chefholdet i Landbrugsstyrelsens afdeling på Augustenborg Slot.

Som enhedschef i Projekttilskud vil du få det overordnede ledelsesansvar for enhedens 60 medarbejdere og det direkte ledelsesansvar for enhedens tre teamledere. Dermed får du en vigtig ledelsesopgave i at sætte retning for enheden og prioritere i enhedens opgaver i overensstemmelse med direktionens strategi og de mål, der er aftalt.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Teamledere til Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg eller Tønder

Har du erfaring med, eller mod på ledelse? Og kunne du tænke dig at arbejde i en af landets største styrelser med over 1200 medarbejdere, som udbetaler tilskud til landbrug og grønne projekter for 9 mia. kr. om året? Så er du måske én af vores nye teamledere.

Som teamleder kommer du til at fungere som nærmeste leder for mellem 10-30 medarbejdere. Du bliver ikke den faglige specialist i teamet, men du må forvente at skulle sætte dig ind i reglerne på det enkelte fagområde.

Det bliver også din opgave at bidrage aktivt til, at vi sammen udvikler og vedligeholder en sund forvaltningskultur, hvor styrelsen til enhver tid praktiserer god forvaltningsskik og efterlever Forvaltningsloven og andre rammesættende regelsæt, som stiller krav til udførelse- og opgavetilrettelæggelsen.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Jordbrugsfaglige medarbejdere til Økologiadministrationen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Har du en jordbrugsfaglig baggrund indenfor husdyr eller planter, og vil du være med til at fastholde og styrke Ø-mærkets høje troværdighed? Så er der nu flere ledige stillinger i Økologiadministrationen i Landbrugsstyrelsen. Du kommer til at arbejde i et team med dygtige og engagerede kolleger, og arbejdspladsen er smukt placeret ved Augustenborg Slot med fjorden som nærmeste nabo.

Som medarbejder i Team Økologiadministration bidrager du til at få afklaret nogle af de mange faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrollen ude på de økologiske bedrifter og den dertil hørende sagsbehandling. Da vi lige nu har brug for forstærkning på flere fagområder, kan du blive involveret i plante-/jordbrugsfaglig eller husdyrfaglig sagsbehandling alt efter dine kompetencer og interessefelter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Chef til nyoprettet juridisk tung sagsbehandlerenhed

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Står du på et stærkt juridisk fundament, har du gode lederevner, og vil du være med til at opbygge og udvikle et nyt og vigtigt sagsbehandlingsområde, der skal sikre de rette afgørelser i de sværeste sager? Så kan det være dig, der skal stå i spidsen for Landbrugsstyrelsens nye enhed for Svig & Omgåelse, der får til huse på det smukke slot i Augustenborg.

Du vil komme til at stå i spidsen for at samle sager og kompetencer vedrørende svig og omgåelser i én enhed. Som enhedschef vil du sammen med dine fagligt stærke medarbejdere få ansvaret for at behandle sager i forbindelse med tilskudsordninger, gødningsregnskaber og økologisk jordbrugsproduktion, hvor der er konstateret mistanke om svig og/eller omgåelse af regler.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Proces- og talstærk AC’er til stabsfunktion i Jordbrugskontrol i Augustenborg

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Har du lyst til at arbejde med alsidige og tværfaglige opgaver i en jordbrugsfaglig ramme i en stor statslig styrelse? Har du en god intuition for tal, og evner du at bevare overblikket, når flere opgaver skal løses sideløbende?

Som vores nye medarbejder vil du blive en vigtig del af et velfungerende team, der varetager en lang række tværgående og understøttende opgaver i hele enheden og for vores regionale kontrolafdelinger. Vi søger en holdspiller, der er skarp i procesfacilitering, er talstærk og som formår at kommunikere komplekse sammenhænge i et letforståeligt sprog. Opgaverne blandt mange vil være:

 • Generel ledelsesunderstøttelse og udarbejdelse af ledelsesinformation
 • Koordinering og besvarelse af direktions-, minister og departementsbestillinger
 • Udarbejdelse af analyser, notater og beslutningsoplæg
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DLR Kredit A/S Vurderingssagkyndig til erhvervsejendomme

DLR Kredit A/S, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i en positiv udvikling? Er du en erfaren vurderingsspecialist med stærke kompetencer inden for vurdering og værdiansættelse af erhvervsejendomme? Er du desuden bosiddende i nærheden af Esbjerg eller omegn, og har du lyst til friheden ved at arbejde hjemmefra – så kan du være den, vi søger!

DLR Kredit søger en rutineret vurderingssagkyndig til at styrke det vestjyske team, som refererer til Erhvervsafdelingen. Du får tildelt et nyoprettet vurderingsdistrikt, som omfatter Esbjerg-, Varde- og Ribe-området. Distriktet bliver fastlagt efter nærmere aftale og under hensyntagen til din bopæl. Dit arbejde vil primært bestå i vurdering af boligudlejnings- og kontor/forretningsejendomme, andelsboligejendomme samt andre typer byerhvervsejendomme.