59 job matcher din søgning 59 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Frøslev Vest

Q8 Danmark A/S, Padborg

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 7 timer pr. uge.

E 3-Gruppen A/S
Disponent til en spændende og attraktiv stilling

E 3-Gruppen A/S, Padborg

Vi søger en udviklingsorienteret og energisk disponent til vores eksport-afdeling med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. disponering af biler, kontakt til og med kunder, vognmænd og samarbejdspartnere, udarbejdelse af priser og tilbud samt diverse ad hoc-opgaver.

E3 Spedition er en familieejet transportvirksomhed fra 1962 stiftet af A.C. Jørgensen. Nuværende administrerende direktør og ejer Per Jørgensen er søn af grundlæggeren. E3 Spedition lever af at lave innovative logistik- & transportløsninger med henblik på at løse kundernes opgaver samt tilfredsstille deres behov på den, for alle parter, bedst mulige måde.

Vi har lagerfaciliteter, en topmoderne flåde og udviklingsorienterede medarbejdere, der alle arbejder ud fra vort motto: ”We move it all!” Du får din daglige gang på hovedkontoret i Padborg.

E 3-Gruppen A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Puls Human Relations ApS HR Coordinator

Puls Human Relations ApS søger for Nagel Group i Padborg og Vejle

Nagel Danmark er på en spændende rejse, og derfor søger vi en administrativ ildsjæl til vores HR-team.

Teamet’s ansvarsområder dækker Nagel Nordics bestående af ca. 500 medarbejdere fordelt på seks forskellige lokationer, primært i Danmark.

Vi tilbyder et job med opgaver inden for:

 • Rekruttering; indkaldelse af kandidater, assistere ved tilbagemelding og feedback, vedligeholde vores rekrutteringssystem, etc.
 • Onboarding, f.eks. dokumentation, koordinering af møder og introduktion til virksomheden.
 • Kontrakter, oprettelser og fratrædelser.
Puls Human Relations ApS
Syd- og Sønderjyllands Politi Administrativ medarbejder til Udlændingekontrolafdelingen

Syd- og Sønderjyllands Politi, Padborg

Vi søger 1 administrativ medarbejder til vores Udlændingekontrolafdeling (UKA Vest) i Padborg.

Som administrativ medarbejder i Udlændingekontrolafdelingen (UKA Vest) vil din primære opgave være administrativ støtte til efterforskningsafdelingen/sagscenter og lokal ledelsesstøtte ifm. møder, planlægning.

Dine andre opgaver vil blandt andet være:

 • Mødeplanlægning og koordinering, samt udfærdigelse af mødeindkaldelser
 • Referatskrivning ved mødeaktiviteter
 • Pakke og klargøre sager
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

TX Logistik A/S Dispatcher/customer service to an international transport company in Padborg (m/f/d)

TX Logistik A/S

TX Logistik is looking for a new colleague for customer service and transport coordination (m/f/d). You will be the company's face towards the customers, who mainly are large international freight forwarding companies. Are you the one we are looking for?

You will be the company's face towards the customers, handle the daily customer contact and ensure the best possible transport coordination. At the same time, you are the link between customer and production, where you help to ensure a good degree of utilization on our intermodal rail lines.

You will be employed in a financially sound company with the opportunity for personal development. You will be part of a proactive company, gain good colleagues and help move cargo from road to rail (benefitting the environment).

DHL Freight
Bliv Speditørelev

DHL Freight, Padborg

I DHL Freight søger vi løbende elever med specialet ”Spedition og shipping” eller "Logistik Assistent". Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, en bred erfaring samt et stærkt netværk. Alle vores elever får en bred indsigt i vores virksomhed, jobbet som speditør samt logistikken inden for landevejstransport i Europa.

Som Speditørelev/Logistik Assistent i DHL Freight, vil du blandt andet beskæftige dig med:

 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
 • Administration af import-, export- og tolddokumenter
 • Optimering af biler og trailere – omkostningsstyring
 • Disponering af biler, herunder køb og salg af transporter
DHL Freight
Fleggaard Leasing A/S Økonomielev med højt servicegen og flair for tal

Fleggaard Leasing A/S, Padborg

Motiveres du af at arbejde med regnskab og økonomi, og ønsker du at kickstarte din karriere med en 2-årig elevuddannelse i Sønderjyllands største leasingselskab?

Som økonomielev hos Fleggaard Leasing vil du få en god start på din karriere inden for bogholderi. Vi garanterer en alsidig og afvekslingsrig elevtid, hvor opgaverne spænder bredt. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Daglige bogholderiopgaver, både debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Opgaver i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab
 • Opgaver omkring skat, moms og afgifter
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Dangaard Udadvendt salgselev eller trainee/juniorsælger til det tyske marked søges

Dangaard, Padborg

Tyskland kalder! Vi har varerne. Kunderne er der. Nogle kender vi allerede – andre venter kun på at få kontakt med os! Men vi mangler DIG til at skabe kontakten, opbygge relationerne og sikre salget.

Dangaard søger en udadvendt person, som brænder for at sælge, så alle parter er tilfredse. Vores motto er; ”grow with the best – or be left with the rest”.

Dangaard giver dig nu muligheden for at få nogle fantastiske kolleger, som brænder for deres arbejde. Du bliver tilknyttet et team af fire sælgere og to koordinatorer, hvor vi arbejder med salg til bl.a. retailkæder, webshops og mindre grossistvirksomheder i Tyskland.

Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor din hverdag vil være præget af en stor kontaktflade både internt og eksternt. The Sky Is The Limit – hvis du har drive og er villig til at tage fat.

Dangaard Ambitiøs indkøbselev med internationale muligheder søges til Dangaard – en del af Fleggaard

Dangaard, Padborg

Brænder du for at få en indkøbsuddannelse i en international handelsvirksomhed, hvor der er fart over feltet og samtidig masser af plads til at have det sjovt? Er du den udadvendte type, som elsker at gøre en god handel? Så er du måske vores nye indkøbselev.

I Dangaard kommer du til at handle med stærke mærkevarer indenfor bl.a. smartphones, spillekonsoller, TV, køkkenmaskiner og computere.

Du kommer til at arbejde med alle aspekter af indkøbsprocessen og får gennem direkte dialog mulighed for at opbygge samarbejdsrelationer til vores leverandører i hele Europa. Derudover er der mulighed for at en del af din elevtid foregår i udlandet (enten London eller Warszawa) ved en af vores afdelinger.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Fleggaard Leasing A/S Vurderingsekspert søges til Sønderjyllands største billeasingselskab

Fleggaard Leasing A/S, Padborg

Fleggaard Leasing er på en ambitiøs vækstrejse. Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores Valuation-afdeling. Har du lysten, evnen og gejsten til at indgå i et kompetent team, hvor omdrejningspunktet er alt omkring værdifastsættelse af biler og afgifter? Så læs videre her!

Stillingen som Bilvurderingsekspert indebærer mange afvekslende opgaver, hvoraf de primære er:

 • Værdifastsættelse af nye og brugte biler
 • Genberegning af afgifter efter tre måneder
 • Beregning af fremtidige restværdier
 • Kontrol af forhandleraftaler
JKS Godsdisponent søges til transport- og logistikvirksomheden HPT i Padborg

JKS søger for HPT

Motiveres du af at have frihed under ansvar i din dagligdag, samtidig med at din leder og professionelle kolleger i teamet kan bruges til at give dig kompetent sparring? Værdsætter du arbejdstider, der primært hedder 08-16, og er det vigtigt for dig, at der er mulighed for faglig udvikling? Så er du garanteret lige dén disponent, som vi leder efter til vores import-tysklandsteam hos HPT i Padborg.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Disponering af temperaturfølsomt stykgods
 • Daglig opfølgning på egne ruter og kunder
 • Sikre, at kvalitet og økonomi i din disponering lever op til HPT’s standarder
JKS