21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

GML-HR A/SProduktionsplanlægger med ledelsesansvar

GML-HR A/S, Padborg

Du får i rollen mulighed for at være med til at forme fremtiden for produktionen af bæredygtige løsninger til den danske byggebranche i en markedsledende virksomhed, der er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb.

Som produktionsplanlægger får du ansvaret effektivisering og modernisering af Frøslevs produktionsplanlægning, herunder optimering af ordre- og seriestørrelse samt automatisering af MRP i samarbejde med teamet.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Styring af planlægningsprocessen og derved understøtte, at Frøslev når sine forretningsmæssige mål.
 • Koordinering og prioritering af produktionen med henblik på at maksimere effektiviteten og dermed minimere spildtid.
 • Styring og planlægning af anvendelse af underleverandører.
GML-HR A/S
Indrykket: 
GML-HR A/SSalgschef projektsalg og eksport

GML-HR A/S søger for Frøslev Træ A/S i Padborg

Du får i rollen mulighed for at forme fremtiden for afsætningen af bæredygtige løsninger til den danske byggebranche i en markedsledende virksomhed, der er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb. Du får ansvaret for en omsætning på et tocifret millionbeløb – en omsætning, der skal øges kraftigt i de kommende år.

Med reference til den adm. direktør bliver du en vigtig del af et dedikeret projektteam på syv medarbejdere. Du vil være drivkraften i udviklingen af salget af projektløsninger nationalt og på de nære eksportmarkeder. Dine succeskriterier er, at du lykkes med at optimere projektsalget i Danmark samt sikrer en rentabel vækst på eksportmarkederne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udvikle og drive salgsprocessen på projektmarkedet.
 • Bearbejde arkitekter, rådgivere og entreprenører, herunder koordinere indsatser, opbygge projektpipeline samt realisering af selvsamme.
GML-HR A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
ToldstyrelsenFleksibel smugleritolder

Toldstyrelsen, Padborg

Kan du se dig selv kontrollere varer og rejsende, og motiverer det dig at bidrage til at afsløre smugleri ved at scanne containere og transportmidler? Er du robust, og kan du håndtere personer i pressede situationer på en både respektfuld og myndig måde? Så er du måske vores nye kollega i Padborg.

Din overordnede opgave er at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Det betyder, at du – i tæt samarbejde med dine kolleger – primært søger efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som rejsende, importører eller eksportører måtte have skjult i deres bagage, gods eller transportmidler.

Ud over toldkontrol, som finder sted ved landegrænser, havne og transportcentre, skal du færdiggøre kontrollerne administrativt, når du vender tilbage til kontoret.

Toldstyrelsen
Indrykket: 
DangaardGrafisk designer med kreative gener og stort overblik

Dangaard, Padborg

I Dangaard ønsker vi at styrke vores visuelle tilstedeværelse og søger derfor en grafisk designer til vores E-commerce & Branding-afdeling. Du er lidt af en multikunstner - med flair for både koncepter, brandudvikling og B2B-marketing, samtidig med at du kan sikre en kreativ udvikling, og efterfølgende en effektiv implementering.

Stillingen som grafisk designer er nyoprettet, og der venter dig en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver. Summen af hele dit arbejde skal understøtte vores salg, både on- og offline, og du får således en nøglerolle i organisationen.

Vores arbejdsmiljø er uformelt, engageret og præget af frihed under ansvar. Vi har højt til loftet, samtidig med at benene er solidt plantet i den Sønderjyske jord. Sidst men ikke mindst er vi en del af Fleggaard-koncernen.

Fleggaard LeasingForretningsorienteret controller med stærke analytiske evner

Fleggaard Leasing, Padborg

Har du en forkærlighed for noget man kan ”sætte to streger under”, brænder du for at omsætte analyser til handlinger og har du lyst til at være med på en vækstrejse, hvor dine analyser er med til at sætte retningen? Så har du her chancen for en unik karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret leasingvirksomhed.

I Fleggaard Leasing har vi sat ambitiøse vækstmål for fremtiden, og har i den forbindelse brug for endnu en kompetent tal-haj til vores controller-team.

Du kommer til at arbejde med alle former for analyser, som kan udfordre den måde vi tænker og arbejder på - og som kan understøtte vores beslutningsgrundlag på vækst-rejsen. Stillingen indebærer både strategiske, operationelle og kommercielle analyseopgaver men også mere traditionelle regnskabsopgaver – og bare rolig, de er ikke kedelige….

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Padborg

Sydbank

Vil du være på hold med de allerbedste privatrådgivere? Og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Så har vi jobbet til dig i Padborg.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning i øjenhøjde. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for din egen kundeportefølje.
 • Yde en helhedsorienteret, struktureret og proaktiv indsats for dine kunder.
 • Rådgive dine kunder ved at drømme med og udfordre kunderne, for at komme med de bedste løsninger til den enkelte kunde.
Sydbank
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Speditørassistent
Hvad siger du til at være en del af et stærkt team i en af Danmarks førende virksomheder inden for køl/frys logistik.
H. P. Therkelsen A/S, Padborg
Sydjob
Indrykket: 
Medarbejdere søges til vores nyrenoverede pakkeri i Padborg
Vi har fået endnu en spændende opgave og har derfor brug for nye medarbejdere, som vil være med til at sikre den bedste kvalitet og service for vores kunde.
AGRI-NORCOLD A/S - Padborg Nord, Padborg
Jobcenter
Indrykket: 
Økonomi- og It-chef søges til Hansen & Søn A/S - Tricolore
Hansen & Søn - Tricolore er en ledende internationalt orienteret transport- og logistikvirksomhed i Padborg, der søger en erfaren...
Hansen & Søn A/S - Tricolore, Padborg
Jobindex
Indrykket: 
Servicegartner i Sønderjylland | Indendørs planteservice
Hvordan er det at arbejde hos Jydsk Planteservice?
JYDSK PLANTESERVICE A/S, Padborg, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: