31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
hummel

Team Lead – Nathold

Padborg

Har du solid praktisk erfaring med lagerarbejde? Og har du allerede erfaring med ledelse i en rolle som teamleder?

Med reference til Manager, Inbound, bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • At sikre driften på tværs af alle afdelinger på natholdet
 • At lede og fordele diverse opgaver

Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus.

hummel
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
 • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Børnehuset Evigglad Bov ApS

Ernæringsassistent/medhjælper til køkkenet

Padborg

Vi er et hus fyldt med dejlige børn, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Sund og nærende kost har stor betydning for børns udvikling og trivsel. Derfor er det meget vigtig for køkkenet at producere varieret kost, præsentere børnene for forskellige råvarer og styrke deres madmod.

Vi kan tilbyde et selvstændigt arbejde med mulighed for kreativ udfoldelse og stor frihed. Du bliver del af en engageret personalegruppe og stærkt sammenhold i hele huset.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Skifter Lastbil A/S & OneStop A/S

RPA-Talent søges til koncern

Aabenraa, Padborg eller Vejle

Skifter Lastbil A/S og KH OneStop A/S er del af koncern, der opererer inden for transportsektoren med en fælles vision om at levere fremragende service og innovative løsninger til vores kunder.

Vi stræber efter at være førende inden for vores brancher og søger nu et RPA-Talent til at opstarte og udvikle RPA-initiativer på tværs af vores koncerns selskaber.

FRONTPEOPLE A/S søger for PRO-CONSULT
Gem
FRONTPEOPLE A/S

Servicechef

Erfaren leder med salgsgen søges til afdeling i vækst. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, med store frihedsgrader. Det betyder i praksis, at der ikke er nogen indblanding i, hvordan afdelingen køres, så længe det er inden for de aftalte rammer.

Du bliver ansvarlig for afdelingen i Padborg, der tæller 4 personer. Opgaver:

 • Drift og daglig ledelse af afdelingen og dennes medarbejdere
 • Opsøgende kontakt til såvel nye som eksisterende kunder i området syd for Kolding samt det nordlige Tyskland
 • Daglig koordinering af indkomne opgaver, kundekontakt samt tilbud og fakturering
 • Sikre kvalitetsmål samt kundetilfredshed
Vognmand Viggo Jespersen

Lastbil-/sættevognsmekaniker

Padborg

Til vores værksted i Padborg, søger vi en erfaren mekaniker til vedligehold og reparation af vores trækkere og sættevogne.

Du skal kunne arbejde selvstændigt.

Vi har p.t. 30 trækkere og 40 sættevogne.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Dangaard

Dangaard søger Key Account Manager til salg i Skandinavien

Padborg

Vi søger en JÆGER… Altså ikke i bogstaveligt forstand, men vi søger en profil, der har både viljen, gejsten og evnen til at jage den gode aftale og få den lukket. Så motiveres du af at skaffe de bedste DEALS, og har du et handelstalent, der er ud over det sædvanlig, så er det dig vi søger!

I Dangaard får du mulighed for at skabe din egen hverdag i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold, udvikling og at gøre det umulige muligt - og hvor der samtidig er plads til at have det sjovt. Dangaard er kort og godt Europas bedste købmænd.

Syd- og Sønderjyllandspoliti

Administrativ medarbejder

Padborg

Syd- og Sønderjyllands Politi søger administrativ medarbejder til Udlændingekontrolafdelingen, UKA Vest, Padborg (Barselsvikariat).

Trives du med en hverdag, hvor du ikke altid ved, hvad dagen bringer? Motiveres du af at yde god service? Er du god til at holde mange bolde i luften?

Dine primære opgaver vil bl.a. være at holde styr på arkivet, klargøre straffesager til Anklagemyndigheden, samt den daglige håndtering af elektronisk såvel som fysisk post. Derudover vil du skulle arbejde med forkyndelser, SafeSeaNet og finde personale til transporter der er i UKA.

Comentum ApS søger for E. Marker A/S
Gem
Comentum ApS

Supply Chain-ansvarlig/koordinator

Padborg

Virksomheden er på en meget spændende vækstrejse med et meget stort potentiale, og til at understøtte denne rejse søger vi en ny kollega der får ansvaret for virksomhedens supply chain.

Din opgave er meget operationel og du bliver ansvarlig for indkøb, lager, produktion og logistik, og planlægning og koordinering fylder en del i din hverdag.

Du tilbydes et spændende og udviklende job med mange facetter. Der er tale om en meget flad organisation, hvor tonen er uformel og ligefrem. Humor er en del af en god hverdag, hvor kunderne er i fokus, og hvor man er bevidst om, at man er sat i verden til at drive en forretning og skabe resultater.

Gem
Lineage

Logistik koordinator

Padborg

Går du til hver eneste opgave med engagement og grundighed? Og vil du være en del af en global, moderne og digitalt drevet logistik- og frysehusvirksomhed?

Vi mangler en dygtig logistik koordinator til vores afdeling i Padborg. Du bliver en del af en foranderlig koncern og samtidig et lille team hvor I er afhængige af hinanden og hvor et godt samarbejde sikre at vi kommer i mål.

Lineage
Fleggaard Leasing A/S

Mekaniker til administrativ rolle ved Fleggaard Leasing

Padborg

Har du interesse for biler og måske endda kendskab til de fleste bilmærker, modeller og udstyrsvarianter? Motiveres du af opgaver, hvor din tekniske viden bliver sat på prøve? Er du til struktur og orden på tingene samtidig med, at du har en stor kontaktflade både internt og eksternt?

I Teknisk Afdeling har vi det tekniske ansvar for Fleggaard Leasings biler, mens de er ude at køre på vejene. Vi reparerer ikke selv, men koordinerer og afstemmer med vores samarbejdspartnere, når en leasingbil skal på værksted.

Gem
hummel

Group Quality Control Responsible

Padborg

Do you have experience with performing quality control on incoming deliveries? And are you motivated by ensuring that the product quality lives up to our standards?

In your everyday work you will:

 • Carry out spot checks on inbound deliveries as agreed with the Group Sourcing Team and Buyers. This is done according to a pre-defined AQL level.
 • Carry out random quality control on inbound deliveries where extra attention is needed. This includes checking and measuring the products as agreed with the Group Sourcing Team.
hummel
Gem
JobTeam

Ansvarsbevidst Industrielektriker søges nær Padborg

Padborg

Har du en baggrund som industrielektriker eller automatiktekniker?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV