26 jobannoncer matcher din søgning 26 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Vilofoss

Produktionsmedarbejdere til Vilofoss i Gråsten

Som vores nye produktionsmedarbejder får du ca. 30 dygtige og engagerede kolleger, som er med til at sikre den daglige drift på fabrikken. Du får en alsidig hverdag med god bredde på opgaverne, som typisk vil bestå af følgende arbejdsopgaver:

  • produktion af vitaminer og mineraler, herunder drift af vores maskiner, afvejninger samt påfyldning af siloer
  • varemodtagelse og vareudlevering
Danfoss A/S

Senior Control Engineer (ID 38026)

Gråsten

As our new Senior Control Engineer, you will play an important role in the design, development, and implementation of control systems within our products.

Your main responsibilities include taking a leading role in a cross-functional team, including software engineers, hardware engineers, and product designers, to translate system requirements into control system designs.

This is an excellent opportunity to apply your skills and knowledge in control engineering and contribute to the success of our engineering team!

Essentia Protein Solutions

Legal Counsel

Gråsten

Har du passion for juridisk rådgivning? Trives du bedst i en hverdag med mange forskelligartede opgaver inden for næsten alle erhvervsretlige discipliner i en international kontekst, så er du måske vores nye Legal Counsel?

Din opgaveportefølje vil bl.a. indebære:

  • udarbejdelse og gennemgang af kontrakter
  • kontraktforhandlinger

Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, som har en klar vision, mission, gode værdier og en målrettet strategi.

Caverion A/S

Elektriker/Automationstekniker til Danfoss, Gråsten

Gråsten

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsDu får base i vores afdeling på Danfoss. Her er vi et team i udvikling med fokus på modernisering af arbejdsgange og håndtering af opgaver, samtidig med at vi har et stort fokus på vidensdeling for, at vi alle løbende udvikler os.

Du skal fungere både som elektriker og tekniker, der supporterer den nuværende vedligeholdelsesfunktion. Det vil bl.a. være almineligt vedligehold af eksisterende installationer men også fx projektarbejde og tværfaglige opgaver.

Caverion A/S
Danfoss A/S

Test Ingeniør (ID 38465)

Gråsten

Hvis du brænder for at løse spændende tekniske opgaver og har interesse i at forbedre processer og arbejde med elektronik, samt at dykke ned i detaljerne, så vil dette job give dig gode muligheder for faglig udvikling på forskellige områder.

Danfoss Drives er en af Danmarks største elektronikfabrikker med et marked, der har stort potentiale og er i fortsat vækst.

At investere tid og ressourcer på det sociale fundament og dermed skabe ”Well Being at work”, fører til kompetente tilfredse medarbejdere og virksomheden står stærkere i forhold til fremtiden - Sammen kan vi skabe gode resultater!

siger Jesper Munk Düwel, Senior Manager.
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Coop365 Discount

Souschef, 365discount Gråsten

Gråsten

Vi søger en passioneret og dedikeret Souschef til vores butik i Gråsten. Med 23 engagerede medarbejdere har vi et fælles mål om at forblive den bedste butik i byen. Hos os er god kundeservice afgørende, og evnen til at skabe en positiv dialog med vores kunder er en værdsat egenskab.

Vi søger en Souschef, der er udadvendt og trives med at være et ansigt udadtil. Du skal have en positiv indstilling, se muligheder frem for begrænsninger, og kunne sætte ambitiøse mål for både butikken, dig selv og vores medarbejdere.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

IT-supportelev

Gråsten

Hos ipnordic vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JobTeam

Produktionsmedarbejder søges til daghold nær Gråsten

Gråsten

Kandidat med EDB-erfaring og godt kendskab til papirgang vil blive fortrukket.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Løsningskonsulent

Gråsten

Hos ipnordic foretrækker vi dog titlen ’Løsningskonsulent’ frem for ’Sælger’ – for det er nemlig, hvad vi er 😊 Vi rådgiver ud fra...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Bofællesskabet Fjordbo
Gem

Husassistent til Bofællesskabet Fjordbo

Gråsten

Sætter du en ære i, at få vores dejlige hjem til at skinne?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Salgsleder, 365discount Gråsten

Gråsten

Grib chancen og bliv salgsleder i 365discount!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Anlægsgartnerelev til Gråsten Slotshave

Gråsten

Har du grønne fingre og elsker jord under neglene?

Indrykket:
Fiskbæk Entreprise ApS
Gem

Erfaren rørlægger søges

Gråsten

Vi søger en erfaren og kvalificeret rørlægger til at deltage i vores team og bidrage til rørlægning på vores anlægs- og byggeprojekter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV