35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 35 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Banedanmark
Geografisk fagspecialist

Banedanmark, Rødekro eller Fredericia

Har du et sporfagligt overblik, og vil du arbejde i et fagligt team på højt niveau?

Du bliver en del af Infrastruktur Vedligeholdelse – Spor Vest - Sønderjylland/Fyn, hvor vi har ansvaret for at sporet til stadighed overholder gældende banenormer. Det omfatter skinner, sveller, ballast, befæstelse og sporkonstruktioner. Vores team består af specialister, der har det daglige driftsansvar for infrastrukturen.

Du vil få ansvaret for at varetage det tekniske driftsansvar i infrastrukturen gennem tilsyn og tilstandsinspektion samt analyse i Irissys. Irissys er et IT-program, hvor vi opsamler alle data fra infrastrukturen, som f.eks. sporbeliggenhed, skinneslid, kl. 4 fejl m.m. Hvis du ikke, i forvejen, har kendskab til Irissys, vil vi naturligvis oplære dig i det. Vigtigst af alt er, at du generelt er fortrolig med at anvende IT-systemer.

Banedanmark
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Confidence Search ApSIT-projektleder

Confidence Search ApS søger for ETU Forsikring i Rødekro

Vi er et af Danmarks yngste landsdækkende forsikringsselskaber, og vi tegner alle typiske skadeforsikringer til private og erhverv. Vi har til huse i det tidligere rådhus i Rødekro, hvor vi sidder 55 personer og en afdeling i Køge med 8 kollegaer.

Stillingen er nyoprettet, og du skal stå i spidsen for at implementere et nyt forsikringssystem, som bliver virksomhedens hovedsystem. Derudover skal der integreres andre forretningssystemer ind i forsikringssystemet.

Stillingen refererer til virksomhedens CIO, og du bliver en del af et team med stor berøringsflade til såvel alle funktionsområder, som til eksterne samarbejdspartnere og udbyder til systemet.

Du får som IT-projektleder ansvaret for:

 • projektplanlægning og projektopfølgning
 • scope og ændringsstyring
 • projektbudget og ressourcestyring
Sodexo A/S
Tilsynsførende til rengøring

Sodexo A/S, Gråsten, Rødekro og Tinglev

Sodexo er førende inden for Facility Management og serviceydelser. Globalt har vi 429.000 medarbejdere, som dagligt servicerer 100 millioner mennesker. I Danmark har vi ca. 600 ansatte, som alle leverer services inden for kantine, rengøring, reception og andre interne serviceydelser – altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet. Sodexo søger en Tilsynsførende som kan varetage Cleaning-området og arbejde på tværs af vores kundes 3 sites.

Vi leder efter en tilsynsførende som har rengøringserfaring og et godt kendskab til at udføre kvalitetskontroller. Herudover kræver rollen også et ledelsesansvar hvor du skal agere motiveret og aktiv overfor dine medarbejdere og sammen sørge for at I skaber gode resultater og lytter til kundens behov.

Sodexo A/S
Skaks A/STil vor afdeling i Rødekro søger vi en DISPONENT med spciale i disponering af sværgods

Skaks A/S

Du skal:

 • Have kendskab og erfaring til jobbet
 • Kunne arbejde med at søge tilladelser
 • Kunne tage ansvar-beholde roen i pressede situationer og holde humøret højt!
 • Være fleksibel, arbejde struktureret og være teamplayer
 • Være indstillet på at kunne gøre en forskel!

Vi tilbyder:

 • En spændende dagligdag med mange udfordringer
 • En stilling i en velkonsolideret virksomhed med over 40 års erfaring
 • En dagligdag med en uformel omgangstone og korte kommandoveje
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Rose Holm A/SErfaren lagermedarbejder søges

Rose Holm A/S, Rødekro

Til vores metalfabrik i Rødekro søger Rose Holm A/S en engageret lagermedarbejder med truckcertifikat. Dine erfaringer med lagerarbejde, gør at du er vant til at bidrage til at både kunder og kollegaer er glade og tilfredse. Til gengæld lover vi en arbejdsplads med en hverdag præget af udfordringer, sammenhold og medbestemmelse.

Du er en ansvarsfuld og erfaren lagermedarbejder med både kvalitetssans, overblik og detaljefokus i orden. I tæt samarbejde med vores lageransvarlige Jørn, sikrer du at lageret fungerer, så Rose Holms aktiviteter og arbejdsopgaver altid håndteres effektivt. I dit arbejde kommer du til at udføre forskellige forbundne lageropgaver.

Sydjysk Malke og Staldteknik ApSEr du vores nye bogholder med ”blæksprutteevner”?

Sydjysk Malke og Staldteknik ApS, Rødekro

Hos os vil du få lov til at udfylde rollen som den stabile bogholder, der har det gyldne overblik over firmaets penge, tal og papirarbejde.

Du trives i rollen som økonomichefens højre hånd, som kontorets ”telefonstemme” udadtil og som en positiv kollega i et uformelt kontormiljø.

Du begejstres, når ting går op, og der kan sættes tjek ved opgaver, der bl.a. omfatter bogføring, budget, ordrebetalinger, lønregnskab, firmaets regnskab og opgaver vedrørende skat og moms.

Vi tilbyder

 • Frihed under ansvar
 • Grundig introduktion til dine opgaver
 • En tryg og stabil arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Domea.dkEjendomsfunktionær - ejendomsservice

Domea.dk, Rødekro

I Domea Lunderskov-Kolding Boligselskab har vi sjældent ledige stillinger i driften, da vores medarbejdere trives rigtig godt i deres job og fordi vi er meget driftseffektive. Derfor har vi gennem årene måttet tilpasse bemandingen for at fastholde effektiviteten.

Nu er vi i den situation, at vi har en medarbejder, der har valgt at trække sig af personlige årsager, og derfor søger vi nu hans afløser til en 32 timers stilling.

Du kommer til at indgå i et lille team med yderligere 3 kolleger, som varetager drift og vedligeholdelse af alle vores 550 lejemål i Kolding og Lunderskov fordelt på 4 afdelinger. Den kommende medarbejder vil hovedsageligt skulle beskæftige sig med de 104 boliger i Lunderskov, men i ferieperioder mm. vil der forekomme arbejdsopgaver i og omkring vores boliger i Kolding.

IT & Co ApSIT-konsulent

IT & Co ApS, Rødekro

Er du vores nye medlem i kageklubben?

Vil du arbejde i en virksomhed hvor vi har som mål at blive “Danmarks bedste IT-arbejdsplads" og hvor du både kan have det sjovt og udvikle din karriere, så er du kommet til det rigtige sted. Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-Sikkerhed, infrastruktur og Cloud løsninger og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

Du indtræder i et team af dedikerede IT-folk, med stærk fokus på den enkeltes trivsel og udvikling. Vi lægger vægt på at du selv kan være med til at tilrettelægge din dagligdag og fremtid, alt sammen med udgangspunkt i vores fælles værdier.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Rose Holm A/SErfaren medarbejder til nathold søges til automatiseret metalproduktion i Rødekro

Rose Holm A/S

Robotter, moderne produktionsanlæg, højt tempo og kvalitet i fokus? Hvis det er noget, du synes er spændende, så er du sandsynligvis vores nye operatør.

Rose Holm A/S, Rødekro fremstiller rullede gevind og bolte til den globale vindindustri. Vi vokser, og til snarlig tiltrædelse søger vi yderligere en dygtig og stabil medarbejder til vores produktion i Rødekro.

Som natholdsoperatør på vores fuldautomatiserede produktionsanlæg skal du være med til at sikre, at vi også fremadrettet kan levere befæstningsløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder et job på en arbejdsplads i fuld udvikling. Du får en varieret arbejdsdag samt stor mulighed for medindflydelse på arbejdsgange.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
Confidence Search ApSFinancial Controller til ETU Forsikring A/S

Confidence Search ApS søger for kunde i Rødekro

ETU Forsikring A/S tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel.

Vi søger en bredt funderet Financial Controller, der motiveres af ”hands on” deltagelse i udførelse af den brede vifte af opgaver der ligger i en moderne økonomifunktion. Det være sig lige fra den daglige bogføring og afstemning, til udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.

Arbejdsopgaverne består af både drift og udviklingsopgaver – herunder:

 • Daglige bogføringsopgaver, samt afstemning af likvider og mellemregninger
 • Likviditets styring, herunder bogføring af ind- og udbetalinger.
 • Kreditorstyring, herunder omkostningsbogføring og periodisering.