31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Underbjerg A/S

Mekaniker

Rødekro

Vi søger 2 dygtige og erfarende mekanikere eller udekørende montører til vores værksted i Hellevad. Vi ønsker at styrke vores team af svende. Så har du lyst til en afvekslende hverdag, hvor du bliver en del af vores velfungerende værkstedsteam, så er det lige dig, vi søger.

Vi tilbyder bl.a. gode kollegaer, hvor vi har fokus på trivsel, en spændende og alsidig hverdag samt gode udviklingsmuligheder.

Underbjerg A/S
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

ZERIUS ApS søger for OX-ON A/S
Gem
ZERIUS ApS

Sales Manager

Rødekro

Har du erfaring med strategisk kædesalg og ledelse af salgsteams, og ønsker du at arbejde i en dynamisk organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en stærk position?

Du vil opleve et job, der byder på faglig og personlig udvikling, og hvor der er stort fokus på arbejdsglæde. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved at der er højt til loftet og kort vej til beslutningerne.

CBRE Teknisk Servicepartner

Teknisk projektleder til E-mobility i Aabenraa

Har du flair for at udvikle kunder samt lede projekter og teknikere? Har du lyst til at udvide CBRE Teknisk Servicepartners el-tekniske forretningsområde indenfor E-Mobility yderligere, hvor du skal servicere danske virksomheder og ladeoperatører?

Du får ansvaret for at drive projekter på nye og eksisterende kunder (B2B) indenfor et hastigt voksende marked med E-Mobility. Du skal ligeledes sikre, at ledelsen og driften af projekterne er optimal i hele byggeperioden. Det indebærer, at du kan sætte det rette team af teknikere til opgaven, så kunderne får et veldrevet projekt indenfor aftalt tidsramme.

CBRE Teknisk Servicepartner
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
IT & Co ApS

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

Vi tilbyder bl.a. attraktive udviklings- og uddannelsesmæssige muligheder samt et uformelt miljø og kollegaer med humor.

IT & Co ApS

IT-supporter

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-sikkerhed, infrastruktur og Cloud-løsninger, og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

Vi tilbyder bl.a. attraktive udviklings- og uddannelsesmæssige muligheder samt et uformelt miljø og kollegaer med humor.

Banedanmark

Bliv Sikringsmedarbejder hos BaneDanmark

Rødekro

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre en grøn infrastruktur og tog til tiden?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du får en alsidig arbejdsdag med varierende opgaver ude i sporene. De opgaver, som du løser, vil gøre jernbanen endnu mere sikker og optimere rettidigheden.

Dine primære opgaver vil være fejlretning, normarbejder og tilstandsopgaver, hvor opgaverne bl.a. vil være eftersyn af signaler, stationer, sporskifter og meget mere.

Banedanmark
TimeXtender

Finance Lead

Hjemmearbejdsplads

Are you looking for a chance to drive operational finance and make a significant impact in one of the fastest-growing global technology companies?

In this role, you will:

  • Own the development of the accounting department (principles for bookkeeping, cost setup, approvals, accounting principles, and more)
  • Have ownership of operational finance, including invoicing, bank reconciliations, travel expenses, etc.

Se video om TimeXtender som arbejdspladsWe offer a once-in-a-lifetime opportunity to join an ambitious, global, hyper-growth company that seeks to make a real impact on the world with our core purpose of "Empowering the world with data, mind, and heart. Because time matters."

TimeXtender
InterComp Danmark ApS

Account Manager til Danmarks BOLIG MAD DESIGN-messe

Rødekro

Vil du være en del af holdet bag Danmarks største og mest professionelle messe inden for bolig, mad og design?

Dit primære job bliver at sælge standpladser til vores messer med højsæson i foråret og efteråret.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle støtter hinanden, og hvor sammenhold er en selvfølge. I de weekender, hvor der afholdes messer, tager vi fx afsted sammen om aftenen for at fejre en veloverstået messedag.

Vi tilbyder 1 times gratis massage en gang om måneden, så du kan få plejet den travle telefonhånd. Og udover ekstra fridage i forbindelse med weekendarbejde, får du bl.a. 4 ugers sommerferie.

Medtronic Danmark A/S

Sales Re­p­re­sen­ta­ti­ve, Re­spira­tory In­ter­ven­tion – Finland and Denmark

Copenhagen, Uusimaa or remote
Mulighed for hjemmearbejde

Would you like to bring your talents to an industry leader in medical technology and healthcare solutions ? This position is an exciting and new opportunity to work with Medtronic’s Patient Monitoring and Respiratory Interventions businesses.

Currently part of Medtronic, Medtronic has announced its intention of separation of Patient Monitoring and Respiratory Interventions businesses to advance the future growth and innovation of PM and RI and to reallocate investments and resources within Medtronic. The intended separation would provide our team a bold opportunity to unleash our potential and move with even more speed and agility.

Career søger for Hamag A/S
Gem
Career

Indkøber med solid teknisk baggrund

Rødekro

Har du en god teknisk forståelse kombineret med erfaring fra indkøb og logistik? Vil du med på en spændende rejse i en ambitiøs virksomhed med højteknologiske løsninger? Så er det dig vi gerne vil invitere indenfor.

Din hovedopgave vil ganske naturligt ligge inden for det operationelle indkøbs- og logistikarbejde. Det drejer sig både om indkøb af handelsvarer, projektindkøb samt indkøb til produktionen, lige fra metalplader over elektronik til diverse mekaniske dele som vil kræve din tekniske snilde og din kommercielle forståelse.

Landbrugsmekaniker SØGES til Service, Reparation og Montage af Landbrugsmaskiner!

Rødekro

Service, reparation og montagearbejde på landbrugsmaskiner.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Viktech P/S

VVs'er søges til Sønderjylland

Rødekro

Vi søger dygtige VVS'er til at køre i Sønderjylland man skal have kendskab til blandede arbejde inden for VVS og styringer.

Indrykket:
Gem

Elektronikudvikler

Rødekro

Brænder du for at få elektronikken til at spille med de rigtige komponenter, EMC sikkert design og en driftssikker SW?

Indrykket:
Hentet fra Sydjob

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV