66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 66 resultater.
TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemålere

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
Robert Damkjær A/S
Produktudvikler til fødevarer

Robert Damkjær A/S, Haderslev

- udvikling af produkter, arbejdsprocesser og tilhørende redskaber og anlæg

I stillingen som vores nye produktudvikler skal du, med reference til produktionschefen, arbejde med udvikling af produkter, arbejdsprocesser og tilhørende redskaber og anlæg. Du skal kunne tænke hele vejen rundt fra projektledelsen og testplanlægningen over til risikoanalyse og HACCP-planer samt kunne udarbejde og vedligeholde nedskrevne vejledninger og oversigter.

Verificering og/eller validering inden for diverse processer er Fødevarekvalitetsafdelingens overordnede ansvar, men dette vil også til tider udgøre en del dine arbejdsopgaver. Brugen af dine faglige kompetencer indenfor biologi, mikrobiologi, procesteknologi og/eller kemi vil komme i spil her.

Robert Damkjær A/S
Kontorassistent – Varestamdata, salgssupport og administrativ dokumentation

Robert Damkjær A/S, Haderslev

Kan du sikre detaljerne, arbejde struktureret og få styr på de sidste administrative krøller? Til vores team på kontoret søger vi en dygtig kontorassistent til at hjælpe med allround administrative opgaver indenfor vedligehold af varestamdata, salgssupport og øvrige administrative kontoropgaver.

Som vores nye kollega opdaterer og håndterer du varestamdata på forskellige typer pølser og kødpølser – på konserves, frys og køl.

 • Du behandler information om kollienheder, papdisplays, palleenheder, pakkemetoder, stregkoder, kundesortimenter samt står for færdigvareoprettelser og vedligehold af vores produkter i GS1-databasen.
 • Du forstår, at dine data er bindeled mellem mange afdelinger og emner, hvorfor det er vigtigt at have afstemnings- og formidlingsevner, så du kan afkode og forstå forskellige typer ønsker og krav.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
UC SYD
Sundhedspædagogisk konsulent

UC SYD, Haderslev

På Center for Undervisningsmidler skal vi bruge en afløser for vores deltidsansatte sundhedspædagogiske konsulent, som har søgt nye udfordringer.

Stillingen er en deltidsstilling på gennemsnitlig tyve timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt.

Du skal søge stillingen, hvis du er dedikeret underviser med praksiserfaring og med særlig viden og kendskab til sundhedsundervisningen i grundskolen, og du samtidig har lyst til at arbejde med projekter og projektledelse.

Der arbejdes under store frihedsgrader i selve opgaveløsningen, hvor arbejdsopgaverne er mange- og forskelligartede. Dine opgaver løses i tæt samspil med en sundhedspædagogisk kollega og vil bestå i drift og udvikling af korps (Ung til Ung, Tobacco m.fl.) samt undervisning på skolerne.

UC SYD
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Salgsdirektør

Der kan løfte en solid handels- og rådgivningsvirksomhed til næste niveau

Med reference til direktøren, og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Trekantområdet, skal du stå i spidsen for salg, forretnings- og konceptudvikling i en solid vækstvirksomhed, hvor fokus indledningsvis er afsætning i både Danmark og Tyskland.

Du skal:

 • Lede, indsatsstyre og coache dit salgsteam på ca. 7 sælgere i både Danmark og Tyskland, således at der løbende opnås en optimal markedsbearbejdning og langsigtet resultatudvikling.
 • Selvstændigt levere et godt salg til de største KAM-kunder, og samtidig evne at spille den enkelte sælger bedre i dennes salg, både via løbende coaching og sambesøg. Du er således typen, der både på egen hånd, og i tæt samarbejde med den enkelte sælger, viser hvordan man målrettet og med succes gennemfører personligt koncept-, produkt- og løsningssalg.
Abena
Salgskonsulent til HoReCa (Hotel, Restaurant og Catering) til Trekantområdet og Fyn

Abena

Brænder du for at finde de rigtige løsninger til kunderne og kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning? Så bliv en del af et dygtigt salgsteam, der servicerer vores HoReCa kunder.

Personprofil

 • Du har en handelsmæssig uddannelse og eller erfaring i HoReCa segmentet.
 • Praktisk erfaring som konsulent er et ubetinget krav og branchekendskab vil være en fordel.
 • I dit tidligere job har du opnået gode resultater ved en ekstra og målrettet indsats.

Vi tilbyder en stilling med et stort ansvar og mange spændende opgaver. Du vil få en travl hverdag i en international virksomhed i vækst. Du kan forvente en god introduktion til firmaet og til dit salgsområde, dedikerede kollegaer med stor faglig ekspertise, godt humør og holdånd.

Abena
SuperBrugsenSlagterelev, SuperBrugsen, Haderslev

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem.

Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Haderslev

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 60 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Haderslev

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og sammenhold.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EWII A/S
Elektriker til gadelys i Trekantområdet

EWII A/S

Som servicetekniker i EWII Teknik er du hver dag med til at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet.

EWII A/S

Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Som nyansat i EWII Teknik vil du få en grundig oplæring af dine kolleger, og du vil både få selvstændige opgaver og opgaver, der kræver samarbejde og koordination med teamet – alt sammen i tæt dialog med vores projektledere på kontoret i Kolding.

EWII A/S
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Raunstrup Tømrer A/SByggeleder Trekantsområdet

Raunstrup Tømrer A/S

Der er stor efterspørgsel efter vores ydelser i Trekantsområdet, og vi søger derfor en byggeleder. Erfaring inden for egenproduktion af tømrerarbejde vil være en fordel.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører at:

 • Planlægge og fordele daglige opgaver.
 • Styring af hoved- og fagentrepriser.
 • Problemløsning hurtigt og konsekvent.

Du tilbydes et job med en stor kontaktflade og mulighed for at udnytte og udbygge dit netværk

Saint-Gobain Ecophon A/S
Area Sales Manager – Fyn og Trekantsområdet

Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon søger en Area Sales Manager til opsøgende salg og rådgivning i projektmarkedet, primært på Fyn og i trekantsområdet Jylland Øst, som de centrale områder. Vi søger en stærk salgs- og rådgivningsprofil, der kender og har lyst til hele byggeprocessen fra bygherre og arkitekt til den udførende tømrer og trælast. Dit værktøj vil være markedets bedste akustikløsninger til loft og væg – til gavn for indeklimaet og bedst i klassen, hvad dokumenteret bæredygtighed angår.

Jobbet indebærer et stort ansvar for at sikre den rigtige forskrift hos bygherre, arkitekt og rådgiver, samt forhandle projektet på plads med den udførende.

Du vil med udgangspunkt fra din bopæl få ansvaret for kunder og samarbejdspartnere i distriktet. Din bopæl forventes placeret i distriktet.

Saint-Gobain Ecophon A/S
Spiren
Uddannet pædagog til et barselsvikariat til vores vuggestue

Spiren, Haderslev

Da en af vores medarbejdere skal på barsel søger vi pr. 1. oktober 2020 en pædagog til vores vuggestue.

Spiren er en integreret 0-6-års institution med en tydelig kristen profil beliggende i Haderslev by. Vi er normeret til 90 børn fordelt på 5 stuer: to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en skovgruppe med førskolebørn.

Sang og musik er en vigtig del af vores hverdag, samt bibelfortælling for børnene. Vi deltager i de forskellige højtider i kirken, med optrin og sang. Spiren vægter udelivet højt. Vi nyder at tage på ture og opleve naturen sammen med børnene. Vi er så privilegerede at have en bus som alle har stor glæde af.

Spiren
Souschef

Spiren, Haderslev

Da vores nuværende souschef fremover vil være ansat som pædagog i Spiren, søger vi en ny souschef pr. 1. oktober 2020.

Spiren er en integreret 0-6 års institution med en tydelig kristen profil beliggende i Haderslev by. Vi er normeret til 90 børn fordelt på 5 stuer: to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en skovgruppe med førskolebørn.

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil have:

 • Mange forskelligartede bolde i luften
 • 24 engagerede kolleger som arbejder ud fra en anerkendende tilgang
 • En varieret arbejdsdag, som både kan være på kontoret eller på stuen
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet