110 job matcher din søgning 110 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 110 resultater.
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

 • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
 • Administration af indkøbsordrer.
 • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
X-Yachts A/SMaskinmester/Tekniker til Design & Engineering

X-Yachts A/S, Haderslev

Har du en bred teknisk forståelse, og har du kompetencer inden for dokumentation af el- og tekniske installationer? Brænder du for at levere et højkvalitetsprodukt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand? Så er det måske lige dig, som vi mangler i vores Design og Engineering-afdeling?

Jobbets primære opgaver

 • Udvikling af tekniske installationer (El-elektronik, VVS, motor, hydraulik, aircon, føringsveje mv.) ved udvikling af nye sejl- og motorbåde.
 • Support til salg og produktion i forbindelse med specialoptioner til bådene.
 • Tilretning af diagrammer og montagedokumentation på specialoptioner.

Vi arbejder projektorienteret og benytter 2D og 3D cad-værktøj i vores daglige arbejde, hvor vi på tværs af faglige kompetencer tillærer os ny viden hver dag. Vi benytter PCSchematic, Visio, AutoCAD og Siemens NX.

PopulosStrategy Lead – til Finans IT

Populos søger for kunde i Trekantsområdet

Kan du sikre implementering af strategien og samtidig tydeliggøre, hvornår mål er nået?

Populos er rekrutteringspartner for vores kunde, som er en moderne IT-virksomhed med 700 ansatte og med lokationer i Jylland. Virksomheden udvikler og drifter IT-løsninger til deres kunder og ejere.

Til en nyoprettet stilling søger vi en strategy lead, der skal opbygge struktur og systemer for strategi-udrulning og opfølgning, både operationelt og taktisk. Som strategy lead refererer du til direktøren for området, og du indgår i en 4 mand stor ledergruppe. Din kerneopgave er at drive den årlige business planning proces og sikre sammenhæng mellem den overordnede strategi for organisationen og leverancerne i de respektive udviklingsområder, således at initiativer og aktiviteter er aligned på tværs.

VurderingsstyrelsenLeder med høj juridisk faglighed søges til Vurderingsstyrelsen i Haderslev

Vurderingsstyrelsen

Har du en høj juridisk faglighed og interesse for ejendomsvurderingsområdet? Kunne du tænke dig at bringe din viden og erfaring i spil og sammen med os fortsætte arbejdet med at levere mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger til alle ejendomsejere i Danmark?

Som funktionsleder står du i spidsen for en driftsenhed med ca. 20 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere.

Du får en tempofyldt og omskiftelig hverdag, hvor dine opgaver spænder fra faglig ledelse over drifts- og personaleledelse til udmøntning af den overordnede strategi. Opgaverne kræver stærkt lederskab og lyst til at drive opgaver i en forandringskontekst, du kommer bl.a. til at:

 • Sikre fokus på, at sagsbehandlingen er af høj kvalitet og at den er gennemskuelig for borgere og virksomheder
 • Stille din viden og erfaring til rådighed i rollen som faglig sparringspartner for medarbejderne i enheden
Vurderingsstyrelsen
Indrykket: 
BEUMER Group A/S
Spare Parts Assistant – fast daghold

BEUMER Group A/S, Haderslev

Vi søger en Spare Parts Assistant (Lagermedarbejder) til ansættelse ved BESTSELLER Logistik Center Nord ved Haderslev.

Beumer I BESTSELLERs logistikcenter i Haderslev er den nyeste teknologi inden for højlager implementeret. Til at varetage al service og vedligeholdelse på maskinudstyret har BESTSELLER indgået partnerskab med BEUMER Group A/S, der kan supportere med en topprofessionel serviceorganisation med base i Aarhus.

Med reference til Service Manageren, og i samarbejde med kollegaer er ansvaret at anlægget i logistikcentret til enhver tid kører optimalt, så der kan gennemføres en effektiv produktionsafvikling.

BEUMER Group A/S
Indrykket: 
Bil & Co. A/S112 % Bilrådgiver

Bil & Co. A/S, Haderslev

Vi søger en kvalitetsbevidst bilrådgiver til vores afdeling i Haderslev. En person der ønsker at arbejde med verdens mest værdifulde bilbrand Toyota, samt salg og køb af brugte biler.

Du elsker at yde en 112 % service over for vores gæster, og du er fortrolig med diverse IT-systemer inden for bilbranchen. Du har glimt i øjet og begår dig godt i en uformel organisation, hvor tonen er fri, og alle giver et nap med. Du er velbevandret i salg af produkter som finansieringer, ekstraudstyr, forsikringer og serviceaftaler, så vi kan sikre, at vores gæster får en så tryg og bekymringsfri aftale som muligt. Vi arbejder meget digitalt, hvorfor en naturlig tilgang til dette er en forudsætning.

Lønnen består af en attraktiv grundløn og pensionsordning, men også af provision. Vi tror på, at indsats og udbytte går hånd i hånd. Alle vore medarbejdere er omfattet af en sundhedsforsikring.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Lidl Danmark K/S
Souschef - Haderslev

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
FA Connect
International Marketing and Communications Coordinator

FA Connect søger for HM Systems i Haderslev

Som ansvarlig for alle B2B-aktiviteter på de digitale platforme, bliver du HM Systems marketing- og kommunikationsprofil.

I tæt samarbejde med salgsorganisationen, driver og udvikler du marketingplaner, kampagner og events på tværs af de digitale platforme. Formålet og succeskriteriet med dine indsatser, er at udvide kendskabet af HM Systems produkter worldwide, tydeligt og effektivt.

Ansvar og opgaver

 • Udarbejde indhold, herunder tekst, video og pressemeddelelser på dansk og engelsk
 • Udarbejde og vedligeholde virksomhedens profil på de sociale medier og hjemmeside
 • Udarbejde og vedligeholde salgs- og marketingmaterialer
 • Assistere med eksterne newsletters, leadgenerering og case stories
FA Connect
VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Eldorado A/S
Kategoriansvarlig

Eldorado A/S, Haderslev

Du vil blive en særdeles vigtig ressource i arbejdet med at holde momentum på udvikling af nye og eksisterende produkter.

Sammen med indkøb, salg og marketing vil du i stillingen som Kategoriansvarlig blive et vigtigt led på tværs af hele organisationen. Du vil primært være bindeled mellem indkøb, salg, marketing og vores leverandører, men bliver også tovholder i kommunikation mellem vores interne logistik-, indkøbs- og salgsafdeling.

Du vil i stillingen blive ansvarlig for:

 • At styre og drive strategiske udviklingsprojekter fra designoplæg til færdigt produkt
 • At styre og følge op på tidsplan, økonomi og kvalitet på de enkelte udviklingsprojekter
 • At sørge for de nødvendige certifikater og godkendelser under udvikling af nye produkter
Eldorado A/S
Indrykket: 
SkattestyrelsenSagsbehandler til skatte- og momsområdet - Skattestyrelsen i Haderslev

Skattestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med kontrol og sagsbehandling indenfor skatte- og momsområdet? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Afdelingen Små og Mellemstore Selskaber har ansvaret for kontrol af alle Danmarks små og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer, alle fonde og foreninger, offentlige virksomheder og institutioner samt kommanditselskaber.

Du vil have mulighed for at deltage i en bred vifte af spændende opgaver, f.eks.:

 • Generel gennemgang og kontrol af små- og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer
 • Specifikke kontrolopgaver såsom beskatning ved selskabsophør, kontrol af selskaber som ikke indsender momsangivelser mv.
 • Sagsbehandling af henvendelser fra selskaber og hovedaktionærer
Skattestyrelsen
Indrykket: 
SkattestyrelsenJuridisk sagsbehandler til skatte- og momsområdet - Skattestyrelsen i Haderslev

Skattestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling indenfor skatte- og momsområdet? Så glæder vi os til at høre fra dig. Om du har mange års erfaring eller er nyuddannet, er ikke afgørende – vi søger bredt og det vigtigste er, at du har evnen og viljen til, at lære og indgå i et engageret team med stærke faglige profiler.

Afdelingen Små og Mellemstore Selskaber har ansvaret for skatte- og momsbetalingen for alle Danmarks små og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer, alle fonde og foreninger, offentlige virksomheder og institutioner samt kommanditselskaber.

Du vil have mulighed for at deltage i en bred vifte af spændende opgave, f.eks.:

 • Sagsbehandling af henvendelser fra selskaber og hovedaktionærer
 • Behandling af genoptagelse af selskabers og hovedaktionærers selvangivelser
 • Behandling af anmodning om fritagelse for skattetillæg.
Skattestyrelsen
Indrykket: 
Philip Morris
Servicemindede Sælgere - Trekantområdet

Philip Morris

Er du i dit rette element når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interesserede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

Du vil til dagligt:

 • Møde potentielle kunder
 • Give produktinformation og introduktion
 • Sælge produktet til netværk, B2C og B2B
Indrykket: 
Bil & Co. A/SB2B Erhvervsrådgiver

Bil & Co. A/S

Til vores store erhvervsprogram med Toyota Professional og FIAT Professional, søger vi en selvstændig og erfaren erhvervsrådgiver.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Kolding er din opgave at afdække området fra Kolding mod nord, til Sønderborg i syd med ekspertise inden for varebilsområdet. Salgsafdelingerne i Kolding-Haderslev-Aabenraa og Sønderborg vil sammen med dig forstå salget/leasing af erhvervsbiler i alle kategorier, hvad end det drejer sig om helt almindelige varebiler eller mere komplekse opbygninger.

Bil & Co dækker et bredt varebilsprogram, ligesom virksomheden er en erfaren spiller i det syd og sønderjyske område. Høj troværdighed, imødekommenhed og tilgængelighed er vores 3 værdier.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX