139 job matcher din søgning 139 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEUMER Group A/S
System Operator – fast aftenhold (Haderslev)

BEUMER Group A/S, Haderslev

Vi er på udkig efter en System Operator til ansættelse ved BESTSELLER Logistik Center Nord ved Haderslev.

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

Med reference til Service Manageren, og i samarbejde med kolleger er ansvaret at anlægget i logistikcentret til enhver tid kører optimalt, så der kan gennemføres en effektiv produktionsafvikling.

Opgaverne består primært bl.a. af:

 • At gennemføre fejlretning på automatisk sorteringssystem.
 • Udføre hurtig og struktureret diagnosticering og fejlretning.
 • Identificere tiltag som kan bidrage til at højne anlæggets driftsstabilitet.
 • Drift støtte til kunden i forbindelse med den daglige drift.
BEUMER Group A/S
Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Sønderjylland, tæt på E45– få en hverdag på farten!

Jobindex A/S søger for Bramidan

Se video om Bramidan som arbejdsplads

Vil du have et teknikerjob, hvor du får friheden til at planlægge dine egne opgaver - og en fridag hver 3. fredag?

 • Kan du se dig selv i en selvstændig hverdag, hvor du starter tidsregistreringen, når du forlader dit hjem?
 • Vil du have egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?

Reparation af ballepressere og komprimatorer
Du bliver udstyret med en servicebil, der er forsynet med den nyeste teknologi og DSG-gear. Størstedelen af din hverdag står på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være service- og installationsopgaver.

Har du hænderne godt skruet på?

Du er uddannet automatik-, auto-, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker. Det kan også være, at du er lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en el-teknisk uddannelse. 

Interesseret?

Jobindex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Heimstaden Danmark A/S
Synstekniker til Heimstaden - Region Syddanmark, Kolding/Vejle/Haderslev

Heimstaden Danmark A/S

Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem?

Vi vokser og søger derfor nye kolleger til vores synsteam – i hele landet. Er du detaljeorienteret, har hænderne godt skruet på, positiv og udadvendt? Så læs med herunder:

Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge cirka 60 % af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – og cirka 40 % af din tid på håndværksmæssige opgaver.

Heimstaden Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

S/I FGU Sønderjylland Lærer til Dansk, Dansk som andetsprog (DSA) og Engelsk

S/I FGU Sønderjylland, Haderslev

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Vil du være med til at skabe nye muligheder og andre veje for unge mennesker? Så er det dig vi søger.

Du bliver en del af en ambitiøs gruppe almen- og faglærere, med forskellige baggrunde. Alle har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af læringsforløb og undervisning i et miljø båret af relationsarbejde og praksisrettet og helhedsorienteret læring. Du har mod på og gerne erfaring med at tænke læring ind i en praktisk kontekst.

S/I FGU Sønderjylland Lærer til Matematik og Naturfag

S/I FGU Sønderjylland, Haderslev

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Vil du være med at skabe nye muligheder og andre veje for unge mennesker? Så er det dig, vi søger.

Du bliver en del af en ambitiøs gruppe af almen- og faglærere med forskellige baggrunde, samt vejledere. Alle har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af læringsforløb og undervisning i et miljø båret af relationsarbejde og praksisrettet og helhedsorienteret læring. Du har mod på og gerne erfaring med at tænke læring ind i en praktisk kontekst.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
If Forsikringscenter Har du overvejet et salgsjob? … eller et karriereskift med nye muligheder?

If Forsikringscenter, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Du har mulighed for at få måske verdens bedste salgsjob med rigtig gode indtjeningsmuligheder – og så er du selv med til at planlægge din arbejdsdag. Vi står for uddannelse, både i opstart og på sigt, og vi har god erfaring med at udvikle nye og bestående talenter.

Du får ansvar for at sælge og rådgive om forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at besøge vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Applus Danmark A/S Søges til Haderslev Nord - Bilsagkyndig KAT 4

Applus Danmark A/S

Vores kollega gennem mange år har fået nye udfordringer – vi søger derfor hans efterfølger til afdelingen i Haderslev Nord. Vi er lige nu 2 friske gutter, men vi har opgaver nok til endnu en kollega.

Om du er gut- eller gut-inde er ikke vigtigt, det vigtigste er at du er uddannet bilsagkyndig kategori 4.

Du vil indgå i team Sønderjylland der oser at et tæt og stærkt samarbejde – et team hjælper dig i hverdagen, hvor sammenhold og gode kollegaer, gør det til en glæde at gå på arbejde.

Du vil blive ansvarlig for vores tungvognsbane og primært arbejde med store køretøjer, som byder på meget vekslende opgaver i alt fra syn af sættevogne til ny opbyggede bjergningskøretøjer, specialtransport, dyretransport og rigtig meget andet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

JKS Logistik- og salgsassistent til international virksomhed

JKS søger for Unique Atlantic Seafood A/S i Haderslev

Hvis vi skriver: salgs-, logistik- og indkøbsopgaver og to dage der ikke er ens, men som alligevel indeholder rutineopgaver, struktur, analyse og pivottabeller – bliver du så interesseret? Hvis vi så fortsætter med at beskrive en alsidig stilling i en større virksomhedsgruppe med en mindre afdeling i Danmark, hvor alle arbejder sammen med alle, og hvor der er brug for en struktureret holdspiller – vil du så søge denne stilling?

Som logistik- og salgsassistent kommer du til at indgå i en udviklende og spændende rolle som et administrativt og logistisk bindeled mellem vores internationale distributører og fabrikker.

JKS
Jumbo Transport A/S VI SØGER SPEDITIONSELEV TIL VORES KONTOR I HADERSLEV

Jumbo Transport A/S

Er du en holdspiller, og kan du bevare roen, når bølgerne går højt?

Vi har ofte travlt, og er derfor afhængige af hinanden. Det er derfor vigtigt, at du:

 • Kan samarbejde med både kolleger, partnere og kunder
 • Har gåpåmod og lyst til at lære faget
 • Kan bevare roen i stressede situationer

Vil du med på vognen?

Torben Clausen A/S
Kørselsassistent

Torben Clausen A/S, Haderslev

I en stilling som kørselsassistent og med direkte reference til kørselslederen får du en alsidig hverdag, der aldrig er ens i tæt samarbejde med kørselslederen og de otte dygtige og erfarne chauffører, der er en del af den daglige drift og vil være en stor del af den yderligere udvikling af afdelingen.

Opgaverne som kørselsassistent vil bl.a. omhandle disponering af biler, telefonkontakt til kunder og kollegaer, fakturering af afsluttede transporter, indberetning til myndigheder og brancheforeninger og sørge for at afsluttede transporter færdiggøres, så kunderne oplever den forventede service.

Torben Clausen A/S
Skattestyrelsen Graduates til momsturnusforløb i Skattestyrelsen i Vestdanmark

Skattestyrelsen, Haderslev, Horsens, Tranbjerg, Højbjerg, Odense eller Ringe

Har du interesse for revision, moms og lønsumsafgift? Drømmer du om at blive blandt de bedste momseksperter? Så tilbyder vi dig en unik mulighed for 20 måneders skræddersyet graduateforløb med fastansættelse fra start.

Skattestyrelsen tilbyder igen i år et graduateforløb, hvor vi yder en ekstra indsats for at uddanne flere engagerede og dygtige momsmedarbejdere, som på sigt kan blive vores kommende eksperter.

Efter forløbet bliver du fast tilknyttet den afdeling, hvor du og Skattestyrelsen mener, at du kan gøre bedst brug af dine kompetencer. Her vil du videreudvikle din faglighed for at løse både nuværende og fremtidige opgaver i enheden.

Skattestyrelsen
Plejekollektivet Stationen Selvejende Institution
Uddannet og engageret pædagog til socialpædagogisk arbejde i døgnregi

Plejekollektivet Stationen Selvejende Institution, Haderslev

Vi er vi et team på ca. 22 ansatte. Som medarbejder på Stationen bliver du en del af en organisation i udvikling, hvor høj faglighed, samarbejdsvillighed og foranderlighed kendetegner en normal hverdag. Du skal trives med at navigere i en hverdag, hvor du aldrig helt ved, hvad dagen bringer. Vores behandlingsarbejde er primært forankret i kognitive behandlingsformer, mentaliserende tilgang, jeg-støtte og spejling – som bæres af anerkendende tilgang, humor og vores relation til de unge.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med et godt psykisk arbejdsmiljø, præget af gensidig respekt, ordentlighed og åbenhed – tilsat humor, varme og autenticitet
 • Et spændende afvekslende job med engagerede og fagligt dygtige kollegaer
 • Gode muligheder for at være med til at præge pædagogikken og kulturen
Plejekollektivet Stationen Selvejende Institution
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Future Food Salgssupporter

Future Food, Haderslev

Vi søger en alsidig og ambitiøs salgssupporter med ønske om at tage ansvar og være med til at udvikle vores gode kundesamarbejder.

Stillingen som salgssupporter er en nyoprettet stilling med reference til den kommercielle direktør, hvor den overordnede opgave bliver at være bindeled mellem vores kunder og de forskellige interne funktioner i Future Food– det vil sige både salg, produktudvikling, produktion og administration. Vi har løbende gang i et stort antal udviklingsprojekter sammen med vores kunder, og din opgave bliver at binde det hele sammen, således at kunderne oplever at vi er en professionel samarbejdspartner.

Ansvar og opgaver

 • Ordreekspedition
 • Bestilling af fragt
 • Koordinering af ny-introduktioner