37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hedegaard A/S Salgsbackup - barselsvikar

Hedegaard A/S, Christiansfeld

Motiveres du af en travl hverdag med stort fokus på service og opgaver, der skal løses her og nu? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Vi søger en barselsvikar til vores afdeling i Aller, som er en engageret og udadvendt kollega, der brænder for at yde professionel service og rådgivning. Desuden skal du supportere sælgerne, f.eks. i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser m.m. Stillingen er på fuldtid og arbejdet foregår i et åbent kontorlandskab. Konkret bliver dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Servicering og rådgivning af vores kunder både telefonisk og personligt.
 • Udarbejdelse af tilbud, ordrer og ordrebekræftelser.
 • Besvarelse af fakturaspørgsmål og håndtering af reklamationer.
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

SVEND E. SØRENSEN SPEDITION A/S Speditørassistent

SVEND E. SØRENSEN SPEDITION A/S, Chrisitansfeld

Vi søger en person med erhvervserfaring inden for Spedition. Vi forventer du er ansvarsbevidst, engageret og omstillingsparat. Du skal syntes at administrative opgaver, som bl.a. Emballagehåndtering, ordre indskrivning, håndtering af fragtbreve, kunde kontakt samt chauffør kommunikation er spændende.

Vi har brug for du er struktureret og både formår at være selvstændig i dit job, samtidig med du er en holdspiller. Da vi arbejder med mange nationaliteter, er det et krav du som minimum kan begå dig på engelsk både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder en spændende og fleksibel hverdag med fart over feltet. Samtidig vil du opleve at blive en del af et team der er yderst passioneret for deres job. Et afslappet arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Danæg Holding A/S Industrioperatør

Danæg Holding A/S, Christiansfeld

Vi løber stærkt og har derfor brug for endnu en dygtig kollega. Er du industrioperatør, procesoperatør eller evt. mejerist? Leder du efter et spændende produktionsmiljø inden for fødevareindustrien, hvor din indsats, udvikling og det gode samarbejde bliver værdsat, så se her.

Vi søger snarest en dygtig kollega, som vil indgå i et dynamisk produktionsteam, hvor kvalitet og trivsel er nøgleord. Din baggrund kan være som industrioperatør, procesoperatør eller tilsvarende.

Primære opgaver og ansvarsområder:

 • Daglig drift- og vedligeholdelse af produktionsanlægget
 • Procesovervågning
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
 • Sikring af virksomhedens høje krav til kvalitet og hygiejne
 • Tapning og pasteurisering af æggeprodukt
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Danæg Holding A/S Reparatør

Danæg Holding A/S, Christiansfeld

Er du industritekniker, landbrugs- eller entreprenørmekaniker el. lign? Leder du efter et spændende produktionsmiljø i en virksomhed i positiv udvikling, hvor din indsats, udvikling og samarbejde bliver værdsat. Så er du måske vores nye kollega hos Danæg A/S?

Vi søger snarest en ny erfaren og kvalitetsbevidst kollega til at forestå de daglige reparationer samt forebyggende vedligeholdelse af vores produktionsudstyr og bygninger. Med reference til den tekniske chef indgår du i et dynamisk team, hvor kvalitet, faglig stolthed og trivsel er nøgleord.

Primære opgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Systematisk og forebyggende vedligeholdelse af produktionsanlægget
 • Fejlfinding på luft og mekaniske dele
 • Sikring af virksomhedens høje krav til sikkerhed
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Arla Foods amba
Kørselsassistent til natdistributionen - Christiansfeld

Arla Foods amba

Kunne du tænke dig at arbejde med distributionsledelse og driftsafvikling i en af Danmarks største logistikvirksomheder? Kan du arbejde systematisk og bevare overblikket i pressede situationer?

Vi arbejder hver eneste dag, året rundt, for at bringe frisk mælk ud til hele Syddanmark, og til det har vi brug for en kørselsassistent. Vi arbejder med stramme deadlines i løbet af natten, som sikrer, at vi har en høj leveringssikkerhed til vores kunder,” fortæller Kenneth Faaborg.

Arla Foods amba
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
CoreCompetence ApS Fabriksdirektør

CoreCompetence ApS søger for Aller Aqua i Christiansfeld

Som fabriksdirektør hos Aller Aqua er dit primære mål at bidrage til, at produktionen i Danmark afvikles i rette kvalitet og til tiden så effektivt som muligt. Du refererer til direktionen og har tæt samspil med salgsorganisationen, indkøb og økonomi og IT. I Danmark planlægges opførelse af en ny produktionslinje, hvor du bliver en del af styregruppen. I rollen ligger ligeledes et koordinerende ansvar for de øvrige produktionsfaciliteter som er i Tyskland, Polen og Serbien.

Du er ansvarlig for planlægningen, udviklingen og det at skabe struktur, overblik og håndtere de opgaver og den opfølgning, der kræves for at skabe fremdrift.

Som chef for den danske fabrik får du det fulde ansvar for planlægning, tilrettelæggelse, fremstilling og kvalitetssikring af produktionen og for at drive fabrikkerne i forhold til den overordnede strategi. Hurtig og korrekt produktion og levering er afgørende.