45 job matcher din søgning 45 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

STM Vinduer A/S

Er du STM’s nye økonomichef?

Rudkøbing

Vi søger en engageret og omhyggelig økonomichef, der arbejder på en analytisk og struktureret facon, og som finder interesse i en blanding af drift- og udviklingsorienterede opgaver.

Som økonomichef har du det samlede ansvar for virksomhedens økonomifunktion, samt administration, personale og IT (C5). Du er i stand til at se processerne i virksomheden ud fra et økonomisk perspektiv, og er i stand til kritisk, og i tæt samarbejde med salg og produktion, at sikre en stadig økonomisk optimering af forretningerne.

STM Vinduer A/S
STM Vinduer A/S

Vi søger intern salgsrådgiver til Team Sjælland

Rudkøbing

Til vores salgsafdeling på Langeland søger vi en dygtig intern salgsrådgiver. Du vil indgå i et team af meget kompetente kolleger og i en dynamisk hverdag udarbejde tilbud til det professionelle marked. Vore primære kunder er De Danske Byggecentre/tømmerhandler og byggemarkeder – fordelt over hele landet.

Du vil løbende også være i skriftlig og mundtlig dialog med håndværkere og entreprenører. Som salgsrådgiver vil en naturlig del af dine opgaver også være tilbuds-/ordreopfølgning.

STM Vinduer A/S
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Stryhns Gruppen A/S

Tekniker, Langeland

På Stryhns Gruppens fabrik på Langeland er en af vores vigtigste prioriteter at sikre stabil drift i produktionen. Derfor søger vi en kompetent og erfaren tekniker, er det mon dig, vi søger?

Til vores team i Vedligeholdelsesafdelingen, søger vi en dygtig tekniker gerne med praktisk erfaring inden for fejlfinding på el, samt reparation af industrimaskiner og procesanlæg.

Stryhns Gruppen A/S
Langeland Kommune

Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge?

Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter et job med stor fleksibilitet og mulighed for at præge kommende generationers tandsundhed?

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Du vil opleve patienter med meget forskellige behandlingsbehov og få mulighed for en hverdag med arbejdsopgaver inden for alle odontologiens arbejdsfelter.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune i naturskønne omgivelser, og du bliver en del af et engageret og nærværende team.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hansen Toft A/S søger for Reflective Technologies ApS
Gem
Hansen Toft A/S

CFO - tech-industrien

Hjemmearbejdsplads

Vil du have ansvaret for økonomifunktionen hos en af Nordens største app-virksomheder inden for Non-gaming Consumer Subscription? Der er tale om en sjælden scale-up succes inden for app-udvikling, som i løbet af de senere år er lykkedes med en massiv opkøbsrejse.

Som CFO får du ansvaret for at opbygge en stærk intern økonomifunktion, idet den daglige økonomistyring i dag er outsourcet. Du sikrer en god ”financial engineering”, og du skaber en retvisende og enkel rapportering til ledelse og investorer.

Virksomheden har en meget moderne organisationsform, som er digitalt understøttet, så du kan arbejde, hvorfra du ønsker.

Hansen Toft A/S
Langeland Kommune

Leder til Forebyggelse Børn og Unge

Rudkøbing

Kan du se dig selv i et spændingsfelt mellem udvikling og drift? Og er du sulten efter at gøre en forskel og være med til at udvikle de bedst mulige rammer for udsatte børn, unge og familier i Langeland Kommune?

Enheden er et resultatet af en nylig omstrukturering på det specialiserede børneområde, hvor den forebyggende- og tværfaglige indsats opprioriteres. Enheden vil bestå af kommunens to udførerled, Møllehuset og Flexhuset, som er geografisk placeret forskelligt.

Derudover vil der blive etableret et familiehus, som vil indgå i enheden. Du vil som leder få ansvaret for at drive enhederne, og samtidigt indgå i samarbejdet om at udfolde vores forebyggende- og tværfaglige indsats på det specialiserede børneområde.

Gem
Bomag GmbH

Area Sales Manager (m/f/d) Europe (Nordics & Irland)

Hjemmearbejdsplads

Your tasks:

  • Monitoring and developing the Bomag brand (Sales, Aftersales, GP and Market share) in the Nordics and Ireland
  • Strengthening our sales process by driving, managing, and supporting our dealer network and key accounts in the area, incl. setting up development plans as well as sales strategies, monitoring KPIs, and ensuring goal achievements
  • Functioning as an interface between BOMAG interests and those of partners and customers
  • Engaging directly with key accounts and rental companies as well as setting up key fair participations
Langeland Kommune

Ernæringsassistent søges til fast stilling på 20 timer på Bofællesskabet Brungårdsvænget

Rudkøbing

Vil du være med til at gøre en forskel for nogle dejlige beboere i et bofællesskab?

Bofællesskabet Brungårdsvænget i Lindelse er et botilbud til voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne vælger selv, om de ønsker at være en del af det sociale fællesskab i huset, som foregår i køkken-alrummet.

Ernæringsassistenten har bl.a. ansvar for:

  • At observere og sikre borgerens behov for ernæringsfaglig indsats
  • At der i enhver indsats for og sammen med borgeren tages udgangspunkt i den individuelle handleplan
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Vi tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder som Buddy, Team Leader og Sales Manager.

KAR+CO søger for JENSEN-GROUP
Gem
KAR+CO

Key Account Manager til industrivaskeløsninger i Danmark

Taastrup
Mulighed for hjemmearbejde

Danskejet og international markedsledende producent | Landsdækkende kundeansvar

Du får ansvaret for at betjene og udvikle de danske kunder og fortsætte væksten af JENSENs markedsposition i Danmark. Du overtager jobbet efter den nuværende KAM, som overgår til et nyt ansvarsområde i koncernen. Der er således mulighed for at få den bedst tænkelige indføring i rollen.

Du får i dagligdagen en betydelig selvstændighed og stor alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kan arbejde ud fra hjemmekontor, men det kunne også være en mulighed at dele kontor med den tidligere KAM.

KAR+CO
Curia recruiting on behalf of Trackunit A/S
Gem
Curia

Payroll Partner

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a new colleague, who we imagine will get energized from ensuring correct pay on time as well as providing the best possible service to the business in cooperation with your team. We will make sure that you’ll get daily professional challenges in an international context and support you in the best way possible in these challenges.

With locations in the hearts of Copenhagen, Kolding, Aarhus, and Aalborg, we offer you a flexible setup with the possibility of working from one of our locations or remotely from anywhere in Denmark.

Flexibility and hybrid working is not just a cliche to us or something we state in a job posting. We offer you a flexible setup and believe that you can best structure how your routines look in order for you to balance everything in your life.

Hansen Toft A/S søger for Business Broker A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Virksomhedsmægler - M&A

Hjemmearbejdsplads

Vil du arbejde med rådgivning og salg af virksomheder — og har du potentiale til at blive medejer i en succesfuld M&A rådgivningsvirksomhed? Så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Som virksomhedsmægler i Business Broker får du et tæt samspil med beslutningstagere i dansk erhvervsliv, og du driver hele salgsprocessen ifm. virksomhedssalg. Sideløbende er du aktiv i det salgs- og netværksarbejde, der er med til at generere nye projekter.

Til dine nøgleopgaver hører vurdering af salgbarhed og værdiansættelse af virksomheder, virksomhedsanalyse og præsentation, identifikation af og kontakt til potentielle købere, forhandling og rammeaftaler/LOI mellem sælger og køber, koordinering af due diligence- og transaktionsdokumenter m.m. i tæt samarbejde med advokater, revisorer, banker og andre.

Hansen Toft A/S
Alka Forsikring

TIA-udvikler til Kundevendt Digitalisering

Ballerup
Mulighed for hjemmearbejde

Ønsker du at blive en del af et hold, der omfavner gode ideer, har det sjovt og er dedikeret til at gøre en forskel?

Netop nu leder vi efter en dygtig udvikler, der kan være med til at fastholde vores position, som digital frontrunner. Du kommer til at være med til at fremtidssikre vores platforme, udvikle nye produkter og vedligeholde de eksisterende løsninger.

Som afdeling kan vi tilbyde et uformelt og varmt fællesskab, samtidig med at vi er ambitiøse og elsker at levere gode løsninger.

Alka Forsikring
Velka Shopping

Partnership Coordinator/Partnership Manager – Fuldtid, Remote, Danmark

Hjemmearbejdsplads

Har du et kommercielt mindset, og brænder du for e-commerce og Partnership Management? Besidder du stærke relationsdannende kompetencer, og er du passioneret omkring digital marketing, affiliate marketing og Google Shopping?

Som Partnership Coordinator/Partnership Manager bliver du en del af en international, professionel og dedikeret vækstvirksomhed, der udelukkende arbejder med Google Shopping og e-commerce.

Geveko Markings Denmark A/S

Group Payroll and HR Partner

Kastrup eller Rudkøbing

Sætter du en ære i at levere løn og lønsupport i høj kvalitet – og ønsker du samtidig at udvikle dine HR- kompetencer inden for HR Partnering for danske overenskomstdækkede (DI) medarbejdere og ledere?

I Geveko Markings søger vi en Group Payroll and HR Partner til at understøtte vores forretning inden for løn, mens vi udvider vores forretning over hele verden.

Dine primære arbejdsopgaver vil have en balanceret opdeling mellem følgende tre hovedområder: dansk løn, HR Partnering for vores overenskomstansatte (DI) medarbejdere og ledere, samt globale HR-opgaver og processer på gruppe-niveau.

Geveko Markings Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV