11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Vi søger rengøringspersonale til sommerferien

Medarbejdere søges til rengøring på Skolerne i Oure fra lørdag den 29. juni til søndag den 11. august.

Du kommer fortrinsvis til at arbejde lørdag i tidsrummet 13-22 og søndag i tidsrummet 06-14. På hverdage vil arbejdstiden ligge i tidsrummet 02-10. Arbejdstider kan variere og aftales nærmere ved ansættelse.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Vi søger rengøringspersonale med opstart hurtigst muligt

Skolerne i Oure søger medarbejdere til at gøre rent - med opstart hurtigst muligt.

Stillingen er fast 23 timer om ugen.

De faste timer ligger:

  • Mandag, onsdag og torsdag: Kl. 02.45-7.45.
  • Tirsdag og fredag: Kl. 03.45-7.45.

Der vil være mulighed for ekstra timer i weekender, ved ferie og sygdom.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Vil du være en del af et bæredygtigt efterskolekøkken?

Spisehuset på Skolerne i Oure søger en passioneret, fagligt kompetent og pædagogisk orienteret medarbejder til en fuldtidsstilling.

Brænder du for at arbejde med mad og unge mennesker, så er dette lige noget for dig.

Vores mål er at skabe ansvarlige maddannede verdensborgere, der kan tage stilling til bæredygtighed, ernæring og kulinarisk kvalitet.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Oure Efterskole søger passioneret uddannelsesvejleder/ efterskolelærer

Som uddannelsesvejleder/efterskolelærer på Oure Efterskole, skal du brænde for at vejlede og guide de unge gennem et år på efterskole, hvor hverdagens op- og nedture skal tackles.

Du skal kunne se dig selv i et aktivt læringsmiljø med over 750 elever fordelt på 9. og 10 klasse, hvor dannelse og verdensborgerbegrebet er omdrejningspunktet for undervisning og samvær med eleverne.

Du skal, udover at være uddannelsesvejleder for 750 efterskoleelever, være efterskolelærer, hvilket indebærer undervisning, huslærerfunktion, morgen- og aftenvagter og weekendarbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV